Kizlar mrblr bnde adet oldktn sonra soğan kürü yapmk istiyorum. Adetm 5 gun sürüyor adetin 1.gunundnmi sayip 7. günde başlıyoruz yoksa farkli aciklrmsnz.birde sogan kürü enfeksiona iyi geliyomu
Adet ( kanama) bityikten sonra 7. Gunu canim
Simalim kus bkma yeni gordum tabiki tavsanin kuyruk sokumu yagini fitil gibi atiyorsun vajinaya itebildigin kadar derine ve o gece asla birlikte olmuyorsunuz esinle ertesi aksam berber oluyorsunuz yamluz o gece sabaha kadar ateslenceksin vajen slev alev yancakmis :))
Ayyy sen yapicak msn peki son cumlen korkuttu beni baya :s
Yani adetim bitiyo 1hafta sonrami cnm karsti:))
Bide canim bu ne icin etkili daha cok iltihap mi kist mi.ben elma yagini biliyorum boyle yakiyomus o da
Canim bunu uygulayan tanidiklarimin17 senedir cocugu olmuyordu vede tupler tikaliydi doktorlar tup bebek diodu onlarin maddi durumu tup bebege elverisli oolmadigindan bu yagi uygulamuslardi simdi 2 cocugu var bir kiz bir erkek bu kuru anlattigim baska bir dostunda iki cocugu var simdi bnde uzun zamndir bu yagi bekledim cok zor bulunuyormus sonunda geldi adet olmayi bekliorum adetten sonra yapicam
Hadi canim insallah sifa olur heyecanla bekliycem gelismeleri.
Amin canim inşallah..amin gülchancım hakımızda hayırlısı ne zamansa hepimize nasip etsin rabbim
Ya herkes bi umutla kalirsin hemen diince bende ister istemez umutlaniyorum,2 asilama ile hamile kalmistim,5 haftalikti ama inanin harika bir duygu, dua ediyorum o hissi hemen yasamak icin
Hosgeldin aramiza cnm evet dogru adet bitiminden 7 gun sonra 15 gun gunde 2 defa öglen yemkten önce aksam yemkten önce
Bilmiyorum bebegim ama olursa guzel olur olmadada bn cok fazla uzmem kndimi olmuyor die evet birtane cocugum var allah ona uzun omur versin fakat o olmadaydida yinede olmuyo die uzulmezdim hayayin tadini cikarmaya devam ederdim ki öylede yapiyorum sanirim boyle yaptigim icindirki kansere kafa tuttum :)))
KULLANICI ADI I BAT I KÜRDEKİ GÜNÜ
1. pnrcoskun I 28 ocak I kür TAMAM :) son 2 gün
2. Vesdeniz I 25 ocak I kür TAMAM sabırsızlıkla bekliyoruz
3. kuzey32 I 7 şubat I TAMAM:)
4. simalbebek I 27 ocak I TAMAM:) son 1 gün
5. İREMCAKAR I 10 şubat I kür TAMAM
6. Pirelideve I 5 Şubat I 7.günü
7. mkr I 16 şubat I 5.günü
8. sevdicegum I 1şubat I 14.günü
9. elanaz86 I 15 şubat I kürün 0. günü (kaçıncı günüydü elenaz )
10. okulum I 25 şubat I 10 şubatta başlayaca[/QUOT
selam kızlar ben bugün başladım içmeye bi umutla inşallah şifasınıda görürüm :)
Slm arkadaslar Rabbim isteyen herkese nasip etsin bi yavru ins..kür olayini hic yapmadım mutlaka faydası vardir soğan bi cok derde deva o kesin...ama yer gök dua ile ..bildigimizi paylasmak gerek diye yazmak istedim...Kuran da Meryem suresi ve Inşirah suresi var her ikisini de okumanizi isterim özellikle Inşirah suresi hem kisa hem de cok guzel bir anlami var benim gibi düşük yasamis birine cok büyük moral oldu ins. Vesile olurda Rabbim kabul eder..
KULLANICI ADI I BAT I KÜRDEKİ GÜNÜ
1. pnrcoskun I 28 ocak I kür TAMAM :) son 2 gün
2. Vesdeniz I 25 ocak I kür TAMAM sabırsızlıkla bekliyoruz
3. kuzey32 I 7 şubat I TAMAM:)
4. simalbebek I 27 ocak I TAMAM:) son 1 gün
5. İREMCAKAR I 10 şubat I kür TAMAM
6. Pirelideve I 5 Şubat I 7.günü
7. mkr I 16 şubat I 5.günü
8. sevdicegum I 1şubat I 14.günü
9. elanaz86 I 15 şubat I kürün 1. günü
10. okulum I 25 şubat I 10 şubatta başlayaca[/QUOT
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?