Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

Kizlar mrblr bnde adet oldktn sonra soğan kürü yapmk istiyorum. Adetm 5 gun sürüyor adetin 1.gunundnmi sayip 7. günde başlıyoruz yoksa farkli aciklrmsnz.birde sogan kürü enfeksiona iyi geliyomu

Bide canim bu ne icin etkili daha cok iltihap mi kist mi.ben elma yagini biliyorum boyle yakiyomus o da

Bide canim bu ne icin etkili daha cok iltihap mi kist mi.ben elma yagini biliyorum boyle yakiyomus o da

Canim bunu uygulayan tanidiklarimin17 senedir cocugu olmuyordu vede tupler tikaliydi doktorlar tup bebek diodu onlarin maddi durumu tup bebege elverisli oolmadigindan bu yagi uygulamuslardi simdi 2 cocugu var bir kiz bir erkek bu kuru anlattigim baska bir dostunda iki cocugu var simdi bnde uzun zamndir bu yagi bekledim cok zor bulunuyormus sonunda geldi adet olmayi bekliorum adetten sonra yapicam

Hadi canim insallah sifa olur heyecanla bekliycem gelismeleri.

Hadi canim insallah sifa olur heyecanla bekliycem gelismeleri.

Amin canim inan bu yagi cok uzun zamndir bekliorduk sonunda geldi adetim den sonra kismet olursa deniycem bn kolay kolay inanmam gercek yasanmisliklari olmayan hic biseye inanmam bu sogan kürünüde ilk acilan konudan seneden 2014 e kadar okudum ve ikna oldum o sekilde kullanmaya basladim tavsanida gozumle gordum ve ikna oldum :)

amin gülchancım hakımızda hayırlısı ne zamansa hepimize nasip etsin rabbim
Amin canim inşallah..
Ya herkes bi umutla kalirsin hemen diince bende ister istemez umutlaniyorum,2 asilama ile hamile kalmistim,5 haftalikti ama inanin harika bir duygu, dua ediyorum o hissi hemen yasamak icin

Evet canim annelik hissinin esi ve benzeri yok kadar güzel ki....

Hosgeldin aramiza cnm evet dogru adet bitiminden 7 gun sonra 15 gun gunde 2 defa öglen yemkten önce aksam yemkten önce

HOŞBULDUK bitsin başlayacam bakalım bir bi de adet bitsin dr gidecem jinekkolojik muayene olcam..bek dşünmeden önce bi gitmiştim kan tahlii yapmışlardı hormınlarda filan işe çıkmamıştı ama alttan muayene den korktum ultrasyonla bakmıştı şimd, kafama takılıyr acep bişe mi var diye....

sen süpersin pınarcım

KULLANICI ADI I BAT I KÜRDEKİ GÜNÜ
1. pnrcoskun I 28 ocak I kür TAMAM :) son 2 gün
2. Vesdeniz I 25 ocak I kür TAMAM sabırsızlıkla bekliyoruz
3. kuzey32 I 7 şubat I TAMAM:)
4. simalbebek I 27 ocak I TAMAM:) son 1 gün
5. İREMCAKAR I 10 şubat I kür TAMAM
6. Pirelideve I 5 Şubat I 7.günü
7. mkr I 16 şubat I 5.günü
8. sevdicegum I 1şubat I 14.günü
9. elanaz86 I 15 şubat I kürün 0. günü (kaçıncı günüydü elenaz )
10. okulum I 25 şubat I 10 şubatta başlayaca

Slm arkadaslar Rabbim isteyen herkese nasip etsin bi yavru ins..kür olayini hic yapmadım mutlaka faydası vardir soğan bi cok derde deva o kesin...ama yer gök dua ile ..bildigimizi paylasmak gerek diye yazmak istedim...Kuran da Meryem suresi ve Inşirah suresi var her ikisini de okumanizi isterim özellikle Inşirah suresi hem kisa hem de cok guzel bir anlami var benim gibi düşük yasamis birine cok büyük moral oldu ins. Vesile olurda Rabbim kabul eder..

çok teşekkürler paylaştığın için şimdi bende araştırıyorum okumak için inşallah vesile olur dualarımız kabul olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…