Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

Amin cnm Allah dualarını kabul etsin ben bu ay 1 defa okudum meryem suresini Allah kabul etsin kaç kez okuncağını bilmiyorum yasin suresi ardından okumuştum Allah sanada tez zamanda hayırlı sağlıklı bir evlat nasip etsin inşallah

selamm arkadaslar ya bisey sorucam bu gun adetimin 5 ci gunu 2 gun sonra mi baslamam gerek sogan kurune ?

nirakf cn ben 6. günü başlamıştım aslında 7. gün başlıycaktım ama diyorlarki adetin bittikten 7 gün sonra nasıl istersen ben seda sayanın programında ibrahim saraçoğlundan adet bittikten 2 yada 3 gün sonra başlayın dediği için öyle başladım

selamm arkadaslar ya bisey sorucam bu gun adetimin 5 ci gunu 2 gun sonra mi baslamam gerek sogan kurune ?

senin adetin gecikiyodu değilmi canım bence 2 gün sonra başla eğer gecikiyosa hem bu ay hamile klamazsan bile önümüzdeki ay devam et adetler düzenleniyomuş bu arada ada çayıda iç cnm

Amin canm isteyen herkese nasip etsin Rabbim..Meryem suresini 5 gün üst üste okuyacaksin canm ama her gün ayni saayte okumaya dikkat et...ayni seyi Yusuf suresi icinde duymustum..bi de canm senin yapmam en iiisi tabi ama etrafindan bi kac kisiye daha rica et en kabul dua Müslümanın muslumana yatihi duadir ins. Da bi an once rabbim verir evlatlarimizi

Slm arkadaslar benim adetim cok duzenlidir günü nu Şaşmaz hic, hicbir saglik sikintimda yok, sogan kürü ne basladim sizce yapmalimiyim, cunku sogan kuru yapan arkdaslarimiz cogu puko gibi yada iltihabi olan arkadaslar, simdi iki gundir yapiom endiseye düştüm, ben yapimi yapmimi,2 yıldır bebek bekliom,1 düşük yaptım

Amin canım hayırlısı hakkımızda

bende aynı senin gibiyim frozen hiç bir sorunum yok bugün soğan küründe son günüm benimde 1 düşüğüm var 1 yıldır ikinci çocuk için uğraşıyoruz bence sakıncası yok soğanın kullanabilirsin

senin adetin gecikiyodu değilmi canım bence 2 gün sonra başla eğer gecikiyosa hem bu ay hamile klamazsan bile önümüzdeki ay devam et adetler düzenleniyomuş bu arada ada çayıda iç cnm
Adetlerim 29 gunden 40 a ulasti cok kotuu bir sey hayatmda 40 i asla bulmadm ve uzgunum

Adetlerim 29 gunden 40 a ulasti cok kotuu bir sey hayatmda 40 i asla bulmadm ve uzgunum

ama soğan kürünü buay ilk kez kullancaktın değilmi ilk sayfalarda atladığım yerleri okuyorumda şuan adetleride düzenliyomuş bu soğan kürü benimde düşükten sonra 33 güne çıktı

bugün soğan kürüm bitti göğüslerim çok acıyor kasık ağrım yok geçti çok sık idrara çıkıyorum sayfa başına döndüm okumadığım yerleri okuyorum adetime daha çok var acaba erkenmi adet olucam

Cnm bizde de erkek infertilitesi var ama bende de pco oncesi sendrom var ,nasil olduysa son 2aydir 26 gun araya dustu reglim ve de ovulasyon hep 11.gun pozitif 15.gun artik negatif oluyor,,ben de tuplerime hiic baktirmadigim icin bu ay sogan kuru yapayim mi diye arastirirken konuya baktim..zarari da yok diyen cok,benim de reglimin 4.yani son gunu,baslayayim simdi de ,ahh onumuzdeki ay dogum gunumden 1gun onceye gelecek bat..suprizim olur belki,belki de hakikaten iltihap vs varsa yardimci olur..
İnsallah saglıklı vucuduma zarar vermem durduk yere..cnm bu arada yumurtlama gunun olabilir muhtemelen catliyor yumisler aman yakala

Son düzenleme:

valla canım umarım yumurtluyorumdur diycem ama çok önce yumurta akı geldi yaklaşık 5-6 gün kasık ağrısıda bel ağrısıda çektim bilemiyorum gerçi gün aşırı ilişkiyle garantilemeye çalıştık bu ay ama kısmet artık sende bugün adetin bittiyse 7gün sonra başla bence

Kizlar bn regli oldum cokta sancim var ve kanamam cok fazla soganla alakasi olabilirmi soganin boyle etkisi olurmu cunku ilkkez erken oldum 28 hic sasmazdi

Kizlar bn regli oldum cokta sancim var ve kanamam cok fazla soganla alakasi olabilirmi soganin boyle etkisi olurmu cunku ilkkez erken oldum 28 hic sasmazdi

geçmiş olsun canım üzülmedin değilmi üzülme bak için temizleniyor bence tamamen soğan kürüyle alakalı bende erken adet olcakmışım gibi geliyor göğüslerim çok acıyor ve biraz önce bel ağrısı başladı yine

Yok bebegim uzulmedim sonucta duzenli regli olmkta cok guzel bisiy bardagin dolu tarafindan bakarim bn :)
Bnm goğusler hic sismedi sadece sık idrara cikma oldu bide sureklu cnm bisiler istedi :)))
Bu arada hayatim bnim tablwt 24 saat nburaya kurulu online burda olmasamda burda gorunebiluyorum bundan dolayi aslinda bn yoğum ama varim hahajhh ayy sancidan nediom bn :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…