Hayirlisiyla yarin ilkk kürüm bitiyor bu aydan ümitli degilim onumuzdeki kürlere bakicaz artik :))
şımarıklık değilde bebişmi var dersin dur bakalım :)))
ne güzel ümit veriyosun umarım güzel şeyler olur ağrılarım olmasına rağmen bende hiç öyle koyu renk akıntı olmadı canım ama yinede içimin temizlendiğine inanıyorum bu senin ikinci denemenmi
Hayirlisiyla yarin ilkk kürüm bitiyor bu aydan ümitli degilim onumuzdeki kürlere bakicaz artik :))
Canım ben kaçıyorum. Pozitif bir gelişme olursa yazarım. Olmazsa da kısmet artık. Yarından sonra birkaç gün olmayabilirim. Hava şartlarına bağlı. Görüşürüz , öpüyorum , dua ile
Evet cnm ikinci denemem bir bucuk yil oncr bir dusuk yaptim tekrar hamilelik olmadi gecem ayda asilama yaptirdm oda tutmadi bende tkrar mucize kurum sogan kurunu denemeye karar verdim
teşekkür ederim pnr yarın 7. günüm bende o yüzden yarın başlıyorum hayırlısıyla inşllh vesile olur ALLAH nasip eder gelişmler oldukça paylaşıcam
Mkr canim selam
Sen daha once kullandinmi bu kürü
Slm cnm evet kullandim ve ilk kullandigim ay hamile kalmistim ama 3.5 aylikken dusuk yaptim simdi tekrar basladm kure ins gene guzel sonuclar alirim:)
İnsallah en yakin zamnda yine guzel mujdeli haberler verirsin bize ..
Senin cocugun varmi yoksa ilk cocugunumu dunyaya getrceksin ayybak allah soyletti gordunmu olucak bn inaniyorum
İns canim cok guzel soylemissin:) ilk olcak ins.cocugum yok beklioruz minigimin gelmesini ins tez zamanda.senin vardi galiba 1tane dimi? Allah kimsenin kucagini bos birakma ins.
Gelcek annesi zamani yaklasio oda sana hasrettir eminim ..
Evet canim bir tane aslanim var 14 yadina gircek nisanda
Amin rabbim isteyen herkeze nasip etsin hele olmayana daha tez zamnda mujdelesin insallah
Bu arada senin olmama sebebin neydi tatlim ?
Allah saglikli uzun omur ogluna..hic bi sorunum yok cnm esimdede yok bendede stresden olmuo benimki ole dedi doktor.
Yani hsg yapildi tupler temiz açık yumurtlama rezervin kaliteli ve sadece strese dayali dogrumu ozetledim canim
Ozamn bunu psikolog esliginde yenebilir ve dogurganlik surecini yakina alabilirsin degilmi
Ben sogan küründen degilde tavsan yagindan ümitliyim :))
Sanirim yasanmis bu konuda gozumle gordugum gercekler oldugu icin tavsan yagi bana daha sıcak gelio sogani bir kac arkadasa önerdim bakalim sogancilar ve tavsancilar 2 ye ayirdim onlari ilk hangilerinden haber gelcek bide sizlr sogancilar gurubundasiniz :)))
Pinarcim tavsan yagi nasil kullaniliyor anlatir msn?
Evet dogru cunku gecen ay asilama yaptirdm ama gene olmadi doktorm stres yapma dedi ama elimde deilkipsikologa gitmeyi dusundm ama doktorum gerek yok dedi bende erteledim..burasida bir nevi terapi zaten:))
Simalim kus bkma yeni gordum tabiki tavsanin kuyruk sokumu yagini fitil gibi atiyorsun vajinaya itebildigin kadar derine ve o gece asla birlikte olmuyorsunuz esinle ertesi aksam berber oluyorsunuz yamluz o gece sabaha kadar ateslenceksin vajen slev alev yancakmis :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?