Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

şımarıklık değilde bebişmi var dersin dur bakalım :)))

Bilmiyorum bebegim ama olursa guzel olur olmadada bn cok fazla uzmem kndimi olmuyor die evet birtane cocugum var allah ona uzun omur versin fakat o olmadaydida yinede olmuyo die uzulmezdim hayayin tadini cikarmaya devam ederdim ki öylede yapiyorum sanirim boyle yaptigim icindirki kansere kafa tuttum :)))

ne güzel ümit veriyosun umarım güzel şeyler olur ağrılarım olmasına rağmen bende hiç öyle koyu renk akıntı olmadı canım ama yinede içimin temizlendiğine inanıyorum bu senin ikinci denemenmi

Evet cnm ikinci denemem bir bucuk yil oncr bir dusuk yaptim tekrar hamilelik olmadi gecem ayda asilama yaptirdm oda tutmadi bende tkrar mucize kurum sogan kurunu denemeye karar verdim

Hayirlisiyla yarin ilkk kürüm bitiyor bu aydan ümitli degilim onumuzdeki kürlere bakicaz artik :))

Ben sogan küründen degilde tavsan yagindan ümitliyim :))
Sanirim yasanmis bu konuda gozumle gordugum gercekler oldugu icin tavsan yagi bana daha sıcak gelio sogani bir kac arkadasa önerdim bakalim sogancilar ve tavsancilar 2 ye ayirdim onlari ilk hangilerinden haber gelcek bide sizlr sogancilar gurubundasiniz :)))

Canım ben kaçıyorum. Pozitif bir gelişme olursa yazarım. Olmazsa da kısmet artık. Yarından sonra birkaç gün olmayabilirim. Hava şartlarına bağlı. Görüşürüz , öpüyorum , dua ile

Vesdeniz nasilsin nasil oldun testin silik cikmisti sanki oyle hatirliyorum olsun bu onemli deil sabirli kadinsin sabrinin mukafatini vercek rabbim sana ama su surekli test yapma huyundan vazgecmelisin :)) birak akışa birak kndini rahat ol akış sana müjdeyi vercek bn inaniyorum

teşekkür ederim pnr yarın 7. günüm bende o yüzden yarın başlıyorum hayırlısıyla inşllh vesile olur ALLAH nasip eder gelişmler oldukça paylaşıcam

Bnce firsat buldukca buraya girip burdaki gelismeleri muhabbetleri okuyup cvp verip performans moralini yukseltmelisin buda hormonlarina iyi gelicek hem kür hem moral çifte kavrulmuş olucak

Slm cnm evet kullandim ve ilk kullandigim ay hamile kalmistim ama 3.5 aylikken dusuk yaptim simdi tekrar basladm kure ins gene guzel sonuclar alirim:)

İnsallah en yakin zamnda yine guzel mujdeli haberler verirsin bize ..
Senin cocugun varmi yoksa ilk cocugunumu dunyaya getrceksin ayybak allah soyletti gordunmu olucak bn inaniyorum

İnsallah en yakin zamnda yine guzel mujdeli haberler verirsin bize ..
Senin cocugun varmi yoksa ilk cocugunumu dunyaya getrceksin ayybak allah soyletti gordunmu olucak bn inaniyorum

İns canim cok guzel soylemissin:) ilk olcak ins.cocugum yok beklioruz minigimin gelmesini ins tez zamanda.senin vardi galiba 1tane dimi? Allah kimsenin kucagini bos birakma ins.

İns canim cok guzel soylemissin:) ilk olcak ins.cocugum yok beklioruz minigimin gelmesini ins tez zamanda.senin vardi galiba 1tane dimi? Allah kimsenin kucagini bos birakma ins.

Gelcek annesi zamani yaklasio oda sana hasrettir eminim ..
Evet canim bir tane aslanim var 14 yadina gircek nisanda
Amin rabbim isteyen herkeze nasip etsin hele olmayana daha tez zamnda mujdelesin insallah
Bu arada senin olmama sebebin neydi tatlim ?

Allah saglikli uzun omur ogluna..hic bi sorunum yok cnm esimdede yok bendede stresden olmuo benimki ole dedi doktor.

Allah saglikli uzun omur ogluna..hic bi sorunum yok cnm esimdede yok bendede stresden olmuo benimki ole dedi doktor.

Yani hsg yapildi tupler temiz açık yumurtlama rezervin kaliteli ve sadece strese dayali dogrumu ozetledim canim
Ozamn bunu psikolog esliginde yenebilir ve dogurganlik surecini yakina alabilirsin degilmi

Yani hsg yapildi tupler temiz açık yumurtlama rezervin kaliteli ve sadece strese dayali dogrumu ozetledim canim
Ozamn bunu psikolog esliginde yenebilir ve dogurganlik surecini yakina alabilirsin degilmi

Evet dogru cunku gecen ay asilama yaptirdm ama gene olmadi doktorm stres yapma dedi ama elimde deilki psikologa gitmeyi dusundm ama doktorum gerek yok dedi bende erteledim..burasida bir nevi terapi zaten:))

Pinarcim tavsan yagi nasil kullaniliyor anlatir msn?

ben çıkayım artık yarın görüşmek üzere ii geceler herkese:)

Pinarcim tavsan yagi nasil kullaniliyor anlatir msn?

Simalim kus bkma yeni gordum tabiki tavsanin kuyruk sokumu yagini fitil gibi atiyorsun vajinaya itebildigin kadar derine ve o gece asla birlikte olmuyorsunuz esinle ertesi aksam berber oluyorsunuz yamluz o gece sabaha kadar ateslenceksin vajen slev alev yancakmis :))

Kizlar mrblr bnde adet oldktn sonra soğan kürü yapmk istiyorum. Adetm 5 gun sürüyor adetin 1.gunundnmi sayip 7. günde başlıyoruz yoksa farkli aciklrmsnz.birde sogan kürü enfeksiona iyi geliyomu

Evet dogru cunku gecen ay asilama yaptirdm ama gene olmadi doktorm stres yapma dedi ama elimde deilki psikologa gitmeyi dusundm ama doktorum gerek yok dedi bende erteledim..burasida bir nevi terapi zaten:))

Bn bir psikolog olarak burdaki arkadaslarima elimden gelen destegi vermeye calisiyorum bunu seve seve yapmaktan mutlu oluyorum herbirinizi danisanim olarak gorup öyle saygim var sizlere..

Ayyy sen yapicak msn peki son cumlen korkuttu beni baya :s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…