2 yillik evliyim ilk gunden beri bekliyorum, esiminde benimde bir sorunumuz yok yasim 33 zaman gittikce umut azalıyor insanda, ama dua ediyorum hep bir şans daha
2 yillik evliyim ilk gunden beri bekliyorum, esiminde benimde bir sorunumuz yok yasim 33 zaman gittikce umut azalıyor insanda, ama dua ediyorum hep bir şans daha
yok elenazcım adetime daha çok var sadece hiç bu kadar çabuk adet belirtisi yaşamamıştım olsa olsa yumurtlama belirtisi diycem oda geçmiş olabilir :) yarın soğan kürüm bitiyor 7 şubat adet
yaşıtız canım ben 13 yıllık evliyim benim bi tane var çocuğum ikinci için uğraşıyoz bir senedir bence aşılama için bekle kürleri dene hem düşükten sonra rahmin toplanması lazım
bende okuyunca heyecanlanıyrm acaba hamilelik belirtisimi yaşşıo dedim:) ondan sordum inşallah bakalım her şey olabilir
Sanki bi his var kisa zamanda tekrar yasayacakmisim gibi seviniyorum, belkide yeni düşük yaptigim icin o gebelik hissi var bende, karman corman oldum, eet ben sogan yapim, ne kadar sanslisin bi cocucgun var rabbim uzun omurler versin ona
KULLANICI ADI l BAT l KÜRDEKİ GÜNÜ
pnrcoskun l 28 ocak l kür TAMAM :)
Vesdeniz l 25 ocak l kür TAMAM
kuzey32 l 7 şubat l 14.günü
simalbebek l 27 ocak l 14.günü
İREMCAKAR l 10 şubat l kür TAMAM
Pirelideve l 5 Şubat l 6.günü
mkr l 16 şubat l 4.günü
sevdicegum l 1şubat l 13.günü
elanaz86 l 15 şubat l kürün 0. günü
okulum l 25 şubat l 10 şubatta başlayacak
az önce içimden ne geçti biliyomusun samimiyetle söylüyorum senin iki tane çocuğun olucak öyle hissettim :)) hadi bakalım hayırlısı cnm
ah nerde o günler bi gelsin ben her ay yaşıyorum o belirtilerin hepsini :))
benimkinede tamam yaz bari kız sevinsin şu garip :)
Guzel hislerin için rabbjm senden razi olsun arkadasim, inanki tebessüm ettim sevindim şimdi
ay liste görünüyor mu yaaa uğraşıp duruyorum cevapla diyince boş çıkıyor tüm yazdıklarım. Olmuş mu liste kuzeeeyy
benimkinede tamam yaz bari kız sevinsin şu garip :)
valla normalde gözükmüyor ama alıntı cevapla dediğinde çıkıyor canım :))
AY VALLA KOPTUM YAA GÜLMEKTEN. EVET AMA KAYDEDİNCE GİDİYOR YA NİYE ÖYLE OLUYORSA OFF BE SIKILDIM. EN İYİSİ ESKİ USUL, İLKEL OLSUN BİZİM OLSUN
KULLANICI ADI l BAT l KÜRDEKİ GÜNÜ
pnrcoskun l 28 ocak l kür TAMAM
Vesdeniz l 25 ocak l kür TAMAM
kuzey32 l 7 şubat lkür TAMAM
simalbebek l 27 ocak l TAMAM
İREMCAKAR l 10 şubat l kür TAMAM
Pirelideve l 5 Şubat l 6.günü
mkr l 16 şubat l 4.günü
sevdicegum l 1şubat l 13.günü
elanaz86 l 15 şubat l kürün 0. günü
okulum l 25 şubat l 10 şubatta başlayacak
ne varsa ilkellikte var zaten:))
ne varsa ilkellikte var zaten:))
Canım ben kaçıyorum. Pozitif bir gelişme olursa yazarım. Olmazsa da kısmet artık. Yarından sonra birkaç gün olmayabilirim. Hava şartlarına bağlı. Görüşürüz , öpüyorum , dua ile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?