Bnce uzat ayaklarini dinlen hayatim bikac gun sabret olmazmi ? Bak bnim beta- hcg lerim hep 0.01 cikiyor birkere 0.02 bile olmadi heralde 0.28 olsa cok mutlu olurdum ve icim umut dolardi bebisim bana gelmek istio sanirim cok az kaldi derdim
pınarcım uyku vakti yolculuğa bi yardımım olsun dimi amasen buralardasın galiba hadi sanada tatlı rüyalar
evet cnm yatmadan önce içebilirsin ben adet olcağım zaman ya çenemde ya alnımda bir adet sivilcem olurdu bu ay soğan sayesinde hiç bişey yok çok şükür gerçi adetime 3 gün kaldı bugün kan tahlili yaptırdım negatif ama ben emin gibiyim adet olucağıma olursada süpriz olurşifa olsun inşallah en kısa zamanda bebeğini kucağına almayı nasip etsin rabbim
Oylemi tanistigima memnun Oldum pinarcim.
Simdi senin durumun farkindaysan farkli yani sende galaktore oluyormu?
Biliosun dimi prolaktin hafife alincak bisey deil kurlerden once tibbi tedavini yaptirmalisin cunku bu beyinde arastirma yapilmasi gerektiren bir durum prolaktin hormonu hipofiz bezinden salgilanmasi beyinde bulunan hipotalamus tarafindan kontrol edilir biliosun dimi ?
öyle arkadaşım hayırlısı evet ilk gebeliğimi 15 gün sonra öğrendim ama kanda. benim gebeliklerim idrarda çıkmıyo nedense ama kanda kesin belli olmaz tabi herşey kader kısmet belki birden pozitif olurevet canım bencede fazla araştırıp okumakta iyi değil yani şu durumda bizim için bu sefer başlıyoruz kendimi dinlemeye ay şöyle oldu böyle oldu hamilemiyiz acaba diye ister istemez kafamız takılıyor spora veriyoruz kendimi vesdenizcim tamammı canım akışına bırakıyoruz düşünmek yook
Kizlar bende bugun araniza katildimbugun kismetse baslicam kure ama bisey kafami karistirdi 15 gunluk bir kur oldugu icin bir kismi yumurtlama donemime denk geliyo acaba bir dollenme olursa yumurtanin rahimde tutunmasini engeller mi sogan suyu? Kararsiz kaldim bu yuzden lutfen tecrubelerinize ihtiyacim var sizde nasilnoldu?
hoş geldin arkadaşım yumurtlama döneminde bir zararını gören olmadı hepimiz kullanıyoruz bu topikte. böyle bir etkisi olmadığını Saraçoğlu hoca da belirtmişti. istersen kendi sitesinden girip araştırabilirsin. başla arkadaşım başla, şifa olsun
sen ne zamandır istiyorsun ve bir problem var mı? Allah en kısa zamanda hayırla sağlıkla anne olmayı nasip etsin hepimize
Cok sagol canim arkadasim icimi rahatlatincunku cok kafaya takiyodum. Ben daha 3 aydir deniyorum ama bi sogan suyunu denim dedim. Doktor bi sorun yok dedi ama sonucta bu kurunde bi zarari yok belkide bu ay tutar sagol canim mevlam hepimize saglikli ve mutlu bi sekilde evlatlarimizi kucagimiza almamizi nasip etsin
Arkadaşlar gerçekten şu soğan kürüle hamiş olan var mı :-???????????bn de 1.5 yıldır evliyim bebiş istiyorum dr da sıkıntı uok dio ama yıne olmadı bebişimiz
Kızlar Allah inşallah bu ay yüzümüzü güldürür
Kizlar iyi aksamlar rabbim meleklerimize kavustrsun bizi. Ben gecen ay sogan kuru kullandim ve adetim erken geldi birde cok parcalar geldi. Bu ay kullanmadim neden oyle erken geldigini anlayamadım.Ben de sizler gibi bebiss isteynlerdenimm
Kızlar Allah inşallah bu ay yüzümüzü güldürür
merhaba hoş geldin canım. Saraçoğlunun açıklamaları var aslında bu konuda. akıntılarınız artabilir veya kanamanız başlayabilir. adet olsanız dahi kürü tamamlamadan sonlandırmayınız diye. ne güzel bence bu işe yaradığını gösteriyor. keşke kullansaydın bu dönemde de. ama hayırlısı olsun tabii.
hosbuldumcanimsimdik ne zaman baslayip ne zaman sona errdircez canim ben onu bilmiyorum . Simdi bile baslasam olurmu . Adetim biteli oldu bi kac gun . Gun asiri ilskye devam gerisini rabbim bilir tabikide
hosbuldumcanimsimdik ne zaman baslayip ne zaman sona errdircez canim ben onu bilmiyorum . Simdi bile baslasam olurmu . Adetim biteli oldu bi kac gun . Gun asiri ilskye devam gerisini rabbim bilir tabikide
şimdik şöyle ki :) anladığım kadarıyla geçen ay ilk 15 günlük kürü tamamladın? ikincisi adete 10 gün kala 7 gün kullanılıyor. eğer pkolu isen veya kist, akıntı gibi problemler varsa yine adete 10 gün kala 10 gün kullanılıyor . şifa olsun.
Sadece ara sira akintim oluyo canim . Kistim vardi ama gecti . Anladim tatlim saol hepimize sifa olsun . Gobislerimiz bebisle dolsunaminnn .ben gunde 2 kere kullaniodum sabah aksam. Dogrumudur cnimm
Sadece ara sira akintim oluyo canim . Kistim vardi ama gecti . Anladim tatlim saol hepimize sifa olsun . Gobislerimiz bebisle dolsunaminnn .ben gunde 2 kere kullaniodum sabah aksam. Dogrumudur cnimm
Ben ocak 23 de oldum 5 gun surdu ne zaman basliyim sence canimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?