Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

Bnce uzat ayaklarini dinlen hayatim bikac gun sabret olmazmi ? Bak bnim beta- hcg lerim hep 0.01 cikiyor birkere 0.02 bile olmadi heralde 0.28 olsa cok mutlu olurdum ve icim umut dolardi bebisim bana gelmek istio sanirim cok az kaldi derdim

sen varya tam mesleğini bulmuşsun süper motive ediyon öptüm çok cnm

evet cnm yatmadan önce içebilirsin ben adet olcağım zaman ya çenemde ya alnımda bir adet sivilcem olurdu bu ay soğan sayesinde hiç bişey yok çok şükür gerçi adetime 3 gün kaldı bugün kan tahlili yaptırdım negatif ama ben emin gibiyim adet olucağıma olursada süpriz olur:1: şifa olsun inşallah en kısa zamanda bebeğini kucağına almayı nasip etsin rabbim

amin canım Allah senin de gönlündekini versin.. eğer hamişlik yoksa hayırlısı değil demek ki.. Rabbim ol derse olur. geç olsun da güç olmasın. bnm hiç çocuğum yok. ilk olacak inşallah.. ben bir seneden fazla istemedim. şimdi de problemlerim çıkıyo.. gene de hayırlısı.. ben evlendikten sonra sivilceden kurtulamaz oldum. sonuçları yazarım. küre başladım bu sabah. hiç de kötü bi tadı yok. sarı renkte bi su. tadı soğan tadı ama acı değildi. zaten severim soğanı. neyse bekleyip göreceğizz;))

Oylemi tanistigima memnun Oldum pinarcim.
Simdi senin durumun farkindaysan farkli yani sende galaktore oluyormu?
Biliosun dimi prolaktin hafife alincak bisey deil kurlerden once tibbi tedavini yaptirmalisin cunku bu beyinde arastirma yapilmasi gerektiren bir durum prolaktin hormonu hipofiz bezinden salgilanmasi beyinde bulunan hipotalamus tarafindan kontrol edilir biliosun dimi ?

yok canım bende hiçbir yan etkisi yok. galaktore filan olmadı bende. her ay adetimden önce göğüslerim hassaslaşır o kadar. adet görünce de bu sorun kalkar. beyin mr ında da hiçbişey yok temiz. dr hormon testini yapmadan bana ilaç verdi yani yanlış tedavi. yan etkilerinde zaten prl yi yükseltecek bulgular var.. bu yüzden tedirgindim bana ilacı kullandırttı ve hormonum yükseldi. çünkü gayet normal seviyelerdeydi. 20 civarıydı ve birden 39 olması normal değil.ayrıca gittiğim dr da stres yaptı bende. güven vermedi çünkü. biliyosun zaten bu stres hormonu. eski dr uma bi görünücem ama bu kürü de uygulicam. içimden geçen bi ses bi dahaki aya bişey kalmayacağını söylüyo. insan kendini tanır. her ay günümde adet görürüm bi sıkıntı yok. diğer değerlerim de normal. nasıl kızıyorum kendime keşke içmeseydim şu salak ilacı. içmeye başlayınca göğüs sızlamalarım olmuştu. zaten bi faydası da olmadı. migrenim de var ilaçlar beni kötü yapıyo. doğal çözümlerle halletmek istiyorum. ama eski dr uma görünücem.

Kizlar bende bugun araniza katildim :-) bugun kismetse baslicam kure ama bisey kafami karistirdi 15 gunluk bir kur oldugu icin bir kismi yumurtlama donemime denk geliyo acaba bir dollenme olursa yumurtanin rahimde tutunmasini engeller mi sogan suyu? Kararsiz kaldim bu yuzden lutfen tecrubelerinize ihtiyacim var sizde nasilnoldu?

öyle arkadaşım hayırlısı evet ilk gebeliğimi 15 gün sonra öğrendim ama kanda. benim gebeliklerim idrarda çıkmıyo nedense ama kanda kesin belli olmaz tabi herşey kader kısmet belki birden pozitif olur :1: evet canım bencede fazla araştırıp okumakta iyi değil yani şu durumda bizim için bu sefer başlıyoruz kendimi dinlemeye ay şöyle oldu böyle oldu hamilemiyiz acaba diye ister istemez kafamız takılıyor spora veriyoruz kendimi vesdenizcim tamammı canım akışına bırakıyoruz :20: düşünmek yook

:1: hadi bakalım bekliyoruz daha 3 gün varmış canım, inşaAllah hayırla gebelik haberini alırız. :16: eveeettt stres yok sinir yok, ve ben bir de çinkoyla e vitamini aldım. inşaAllah onlar da kadın ve erkek sağlığı açısından çok faydalıymış. çörekotu bal tarçına da devam. kendi kendime diyete de başladım. son on günü de soğana başlarım artık. oyyy amma besin takviyesi yapıyoz :1: Allah emekletimizi boşa çıkarmasın canım. :16:
bu arada ben topiğe girdiğimde kimse olmuyor yaaa hep bensiz kaynatıyorsunuz offff :52::51:

Kizlar bende bugun araniza katildim :-) bugun kismetse baslicam kure ama bisey kafami karistirdi 15 gunluk bir kur oldugu icin bir kismi yumurtlama donemime denk geliyo acaba bir dollenme olursa yumurtanin rahimde tutunmasini engeller mi sogan suyu? Kararsiz kaldim bu yuzden lutfen tecrubelerinize ihtiyacim var sizde nasilnoldu?

hoş geldin arkadaşım yumurtlama döneminde bir zararını gören olmadı hepimiz kullanıyoruz bu topikte. böyle bir etkisi olmadığını Saraçoğlu hoca da belirtmişti. istersen kendi sitesinden girip araştırabilirsin. başla arkadaşım başla, şifa olsun :16:
sen ne zamandır istiyorsun ve bir problem var mı? Allah en kısa zamanda hayırla sağlıkla anne olmayı nasip etsin hepimize :16:

hoş geldin arkadaşım yumurtlama döneminde bir zararını gören olmadı hepimiz kullanıyoruz bu topikte. böyle bir etkisi olmadığını Saraçoğlu hoca da belirtmişti. istersen kendi sitesinden girip araştırabilirsin. başla arkadaşım başla, şifa olsun :16:
sen ne zamandır istiyorsun ve bir problem var mı? Allah en kısa zamanda hayırla sağlıkla anne olmayı nasip etsin hepimize :16:

Cok sagol canim arkadasim icimi rahatlatin :-) cunku cok kafaya takiyodum. Ben daha 3 aydir deniyorum ama bi sogan suyunu denim dedim. Doktor bi sorun yok dedi ama sonucta bu kurunde bi zarari yok belkide bu ay tutar :-) sagol canim mevlam hepimize saglikli ve mutlu bi sekilde evlatlarimizi kucagimiza almamizi nasip etsin

Cok sagol canim arkadasim icimi rahatlatin :-) cunku cok kafaya takiyodum. Ben daha 3 aydir deniyorum ama bi sogan suyunu denim dedim. Doktor bi sorun yok dedi ama sonucta bu kurunde bi zarari yok belkide bu ay tutar :-) sagol canim mevlam hepimize saglikli ve mutlu bi sekilde evlatlarimizi kucagimiza almamizi nasip etsin

:1: rica ederim canım aminn ama bak ilk ayımızdı 3. ayımızdı diye gelip sonra stres yapıyorum üzülüyorum diyenlere çok kızıyorum. :20: sen o beklediğin 3 ayı 5le çarp, ben o kadar zamandır bekliyorum :9: rahat ol ve akışına bırak. bebeğin gelecek Allahın izni ile :34: probleminiz yokmuş ne güzell ama yine de şifa olsun inşaAllah :16:

Son düzenleme:
Arkadaşlar gerçekten şu soğan kürüle hamiş olan var mı :-???????????bn de 1.5 yıldır evliyim bebiş istiyorum dr da sıkıntı uok dio ama yıne olmadı bebişimiz :43:

Arkadaşlar gerçekten şu soğan kürüle hamiş olan var mı :-???????????bn de 1.5 yıldır evliyim bebiş istiyorum dr da sıkıntı uok dio ama yıne olmadı bebişimiz :43:

filizciğim biliyoruz ki bir sıkıntı olması veya olmaması belirlemiyor bir bebeğin dünyaya gelişini. bunlar nasip arkadaşım. Allah ne zaman nasip ederse... soğan kürünü de kullanıp şifa bulan çok Allahın izniyle. hatta burada yazan yani bize gebelik müjdesini veren arkadaşlarımız da oldu :34: bizler şifa Allahtan diyip kullanıyoruz. hiçbir ilaç veya kür yüzde yüz etkili değil biliyorsun. o yüzden vesile olması duasıyla kullanmakta fayda var :16:

Son düzenleme:
Kizlar iyi aksamlar rabbim meleklerimize kavustrsun bizi. Ben gecen ay sogan kuru kullandim ve adetim erken geldi birde cok parcalar geldi. Bu ay kullanmadim neden oyle erken geldigini anlayamadim. Ben de sizler gibi bebiss isteynlerdenimm :-)

Kizlar iyi aksamlar rabbim meleklerimize kavustrsun bizi. Ben gecen ay sogan kuru kullandim ve adetim erken geldi birde cok parcalar geldi. Bu ay kullanmadim neden oyle erken geldigini anlayamadım.Ben de sizler gibi bebiss isteynlerdenimm :-)

merhaba hoş geldin canım. Saraçoğlunun açıklamaları var aslında bu konuda. akıntılarınız artabilir veya kanamanız başlayabilir. adet olsanız dahi kürü tamamlamadan sonlandırmayınız diye. ne güzel bence bu işe yaradığını gösteriyor. keşke kullansaydın bu dönemde de. ama hayırlısı olsun tabii. :16:

Kızlar Allah inşallah bu ay yüzümüzü güldürür :nazar:

hoş geldin topiğimize soğan kürü mü kullanıyorsun arkadaşım aminnn :16:

merhaba hoş geldin canım. Saraçoğlunun açıklamaları var aslında bu konuda. akıntılarınız artabilir veya kanamanız başlayabilir. adet olsanız dahi kürü tamamlamadan sonlandırmayınız diye. ne güzel bence bu işe yaradığını gösteriyor. keşke kullansaydın bu dönemde de. ama hayırlısı olsun tabii. :16:

hosbuldumcanim :-) simdik ne zaman baslayip ne zaman sona errdircez canim ben onu bilmiyorum . Simdi bile baslasam olurmu . Adetim biteli oldu bi kac gun . Gun asiri ilskye devam gerisini rabbim bilir tabikide :-) :-)

hosbuldumcanim :-) simdik ne zaman baslayip ne zaman sona errdircez canim ben onu bilmiyorum . Simdi bile baslasam olurmu . Adetim biteli oldu bi kac gun . Gun asiri ilskye devam gerisini rabbim bilir tabikide :-) :-)

şimdik şöyle ki :) anladığım kadarıyla geçen ay ilk 15 günlük kürü tamamladın? ikincisi adete 10 gün kala 7 gün kullanılıyor. eğer pkolu isen veya kist, akıntı gibi problemler varsa yine adete 10 gün kala 10 gün kullanılıyor . şifa olsun.:16:

Son düzenleme:
şimdik şöyle ki :) anladığım kadarıyla geçen ay ilk 15 günlük kürü tamamladın? ikincisi adete 10 gün kala 7 gün kullanılıyor. eğer pkolu isen veya kist, akıntı gibi problemler varsa yine adete 10 gün kala 10 gün kullanılıyor . şifa olsun.:16:

Sadece ara sira akintim oluyo canim . Kistim vardi ama gecti . Anladim tatlim saol hepimize sifa olsun . Gobislerimiz bebisle dolsun :-) aminnn .ben gunde 2 kere kullaniodum sabah aksam. Dogrumudur cnimm

Son düzenleme:
Sadece ara sira akintim oluyo canim . Kistim vardi ama gecti . Anladim tatlim saol hepimize sifa olsun . Gobislerimiz bebisle dolsun :-) aminnn .ben gunde 2 kere kullaniodum sabah aksam. Dogrumudur cnimm

Ben ocak 23 de oldum 5 gun surdu ne zaman basliyim sence canimm :-)

evet canım sabah akşam aç karna :) hmm eğer adetlerin düzenli ise yani 23 şubatta olacaksan sevgililer gününde kocan sana 3 kilo soğan alsın hediye olarak o gün başla mis gibi :1::1: şaka bir yana evet canım adetine 10 gün kala başlasan iyi olur. 23ünde olacaksan 13-14ü gibi mesela :)

Back
X