inşallah nasip olur isteyen herkese hayrlısıyla öncelikle soğan kürünü bitir sonrasında incir kürüne başlarsın çünkü şuanda ibrahim hoca atv de söyledi bende onu izliyodum yumurta çatlamarına incir kürünü anlattı benimde soğan kürünü bitirmeme az kaldı sonra incire başlicam inşallah rabbimin nimetleri vesile olur bebeğimiz olmasında
estağfirullah canım. Allah yardımcımız olsun, sağ olasınyok canım hiç öyle şey olur mu ne dırdırısenin gibiler olmasa noolur halımızzz dediğin çok doğru önce ilim, tecrübe.. zaten bunun için burdayız. birbirimize yardımcı olmaya çalışıyoruz. ama herkes böyle değil arkadaşım.. "amaaannn banane yahu bnm sorunum değil" diyen insan sayısı gırla.. senin gibi yardımcı olmaya çalışan insanların varlığını hissedince insan mutlu oluyo tatlımm
Canim ya helal olsun sana Usenmeden yorulmadan herkesle ilgileniysn cvp veriysn
canım bence 10ar günlük periyodlar halinde yapabilirsin. çnkü fazla kullanmakta sakıncalı olabilir. fazla ostrojen yüklemeyelim vücudabende de polikistik var ayrıca bir tedavi görmedim.sadece yıllar önce doğum kontrol hapları falan düzenlemek adına. ama yaklaşık bir senedir 24- 28 -30 periyodik aralıklarla regl oluyorum. kürü kullandığım ay da 1 hafta erken oldum ama içimde ki o çalışmayı çok yoğun hissettim :) şimdi ben 10 günlük kürü uygulamadım ya, söylemiştim reglm bitince başlıcam ara vermiştim yine 15 mi yoksa 10 gün mü uygulamalıyım canım????
iremciğim lütfen üzülme canım Allah yardımcın olsun. umutla yola devam inşaAllah. şahsen ben kürü kullanırken akıntım yoğunlaşmıştı ve çok afedersin sümüksüydü biraz. ama benim için sevindiriciydi çünkü pkoluyum ve Saraçoğlu da akıntılarınız artabilir şeklinde ifadeler kullanıyor. ben de kistlerim gidiyor diye sevindim.üstelik benim de adetim birkaç gün gecikmeli oldu kürden sonra. ;9 bakalım 1.kürü bitirdim 3 dönem daha kullanmayı planlıyorum.Kızlar doktora gıdecegım ıcın ayın 4. Kan tahlılı yaptırdım sonuc negatıf yıne ve hasta olmadım hala dun olması gerekıyordu b u soğan suyundan sonra akıntılar nasıl gelıyor sızden bılgı verırmısınız?
Arkadaşlar bende simdi hazirliyorum adetim yeni bitti onbes gun icecegim ac tok farkeder mi onemli mi sabah aksam olusu?
kızlar merhaba;
bende bu ay soğan kürü yaptım, daha öne 1 kez aşılama yaptırmıştım ancak tutmadı 2 sene oldu bebek için uğraşıyoruz tipik bir pco hastasıyım. kendi çabamla yaklaşık 10 kilo verdim ancak adetlerim düzelmedi, son 4 aydır 16 günde bir regl oluyordum sonunda doktora gittim pco düzelmemiş dedi, rahim filmi çektirmem gerektiğini söyledi. doktora gittiğimde adetimin 6. günüydü hemen ertesi gün soğan kürüne başladım 15 gün düzenli olarak günde 2 kez içtim. geçen hafta bitti bugün reglimin 26. günü hala adet olmadım, kasık ağrılarım azar azar devam ediyor, inanılmaz gazım var ve kabızlık çekiyorum. hayatımda ilk kez uzun süredir kabızlık çekiyorum. dün nezle olduğum için bugün evde yatıyorum.. eğer adeti olursam rahim filmi için randevu alacağım, umarım gerek kalmaz, dualarınızı bekliyorum..
sevgilerrr..
gunaydın arkadasım, dun aksam cevabını okuyamadıgım ıcın gecıkmelı tesekkur ederım:)) ınsallah Rabbım yaptıgımız kurlerı sıfa nıyetıne nasıp eder hepımıze... sanırım herseyı bırden yaparak daha hızlı sonuc alacagımı dusunme psıkolojısı ıcıne gırdım:)) o yuzden butun kurlerı yapabılırmısım gıbı geldı ama sıraya koyacagım hepsını:)) Rabbım manevı ve maddı yardımcımız olsun, evlat sevgısını yasamak hepımıze nasıp olsun ınsallah... guzel bır gun dılıyorum...
selin merhaba. hoş geldin. sana özellikle cevap vermek istedim çünkü ben de sen gibi hep erken adet oluyordum. yaşadığım durumu çok araştırdım ve gittiğim hiçbir dr bana gerekli açıklamayı yapmadı. internette çok araştırdım hep luteal faz yetmezliği gibi hormonal dengesizlikten kaynaklanan durumlardan bahsedilmiş. fakat bir yerde tek cümlelik bir açıklama gördüm o beni çok ikna etti. biliyorsun pkoda birden fazla yumurta, overlerde sıra sıra dizili oluyor ve gelişimleri olmuyor veya yavaş oluyor. işte bu gelişmemiş veya çatlayamamış yumurtalar ostrojen-progesteron işbirliğini bozuyor ve düzensiz adetlere sebep oluyor. 26. gün olması bence güzel bir şey, normal olan o. çünkü erken adet olan ben, soğanla biraz gecikmeli adet oldum. soğanın etkisidir o canım.o bahsettiğin şişkinlik, kabızlık, depresif durumlar da progesteron etkisiyle oluyor ve adet olunca azalarak kayboluyor. tasalanmageçmiş olsun canım. rahim filmini çektirmen de iyi olur.bir de insülin direncin olup olmadığına bakıldı mı? gelişmelerden haberdar edersen sevinirim
merhaba, yazdığın için teşekkür ederim. evet insülin direncim olduğu için 2 yıla yakındır düzenli olarak glifor kullanıyorum zaten kilo vermeyi de insülin direncimin kırılması için istedim ve şükür 10 kilo kadar verebildim şuan ideal kilomdayım.düzenli beslenmeyi ve yediklerime dikkat etmeyi alışkanlık haline getirdim ve son aylarda açlık ve tokluk kan şekerim hep normal çıkıyor. yinede glifor kullanmaya devam etmemi önerdi doktorum. ancak adet düzenim halen düzene oturmadığı ve son kontrolümde yumurtalıklarımdaki polikistik yapının hala devam ettiğini gördük. daha önce aşılama yaptırmama rağmen rahim filmimin çekilmemiş olmasına çok şaşırdı doktorum ve rahim filmini şiddetle önerdi. yalnız ben kendimi bildim bileli bağırsaklarım çok hassastır ve her gün düzenli sabah ve akşam tuvalete giderim. kabızlık şikayetim hiç olmamıştı bu ay soğan kürünün etkisi olabilir diye düşünüyorum. dilerim soğan kürü herkesin bahsettiği gibi benim pco sorunuma da çözüm olabilir, gelişmeleri paylaşırım elbette..sevgiler..
kuzeyyyy nerelerdesin yaaa bu gün sanırım adet günün gelişmeleri yazsana kız arada, merakta bırakıyorsun bak, ne durumdasın kardeşceğizimmm
kuzum naber nasılsın bugün adet oldumve erken geldi demek adetlerim düzene giriyor bu arada testere dişli aslan pençesi aldım canım senin bilgin varmı adetlerim daha erken gelsin en azından düzenlensin diye nasıl kullanılıyor hangi gün başlanıyor biliyomusun pınarla simalde yok sorayım araştırmalarım farklı farklı günleri gösteriyor bal çörek otu ve tarçına başlamıycam daha çünkü önümüzdeki hafta diyetisyene gidicem sporada başladım hamile kalana kadar verebildiğim kadar kilo vericem allahın izniyle adetime 10 gün kala soğana devam edicem bide bu arada arkadaşlarım doktorumu değiştirmem gerektiğini düşünüyor ve ben önümüzdeki hafta başka bi doktora görünücem bakalım ne dicek
ayyy kalp kalbe karşıymış. ben de sana yazıyordum.demek senin de geldi canım yaa nasip bakalım. hakkında hayırlısı . testere dişli aslan pençesini pınarla şimalin diyaloglarından sonra biraz araştırmıştım ama çok detaylı bilgim yok canım. şimal de biraz lekelenmleri olduğunu söylemişti. ama hormon düzenleyici etkileri varmış. benim de hoşuma gitmişti. şifa olsun canım
hmm anladım, ben kullanıyorum bakalım macunu. sonumuz hayrolaver canım ver, kilo yumurtlamayı çok etkiliyormuş. başka bir dra gidersen gelişmelerden bizi de haberdar et kuzum. doğru dru bulmak gerçekten çok önemli. Allah yardımcın olsun
kuzeyyyy nerelerdesin yaaa bu gün sanırım adet günün gelişmeleri yazsana kız arada, merakta bırakıyorsun bak, ne durumdasın kardeşceğizimmm
simalcim hoşgeldin nasılsın testere dişli aslan pençesi aldım bugün bende kullanmaya devam ediyormusun bide ne zaman başlanıyor günde kaç kez kullanılıyor canım
evet canım zaten biz senle genelde aynı anda aynı şeylerle meşkul oluyozbi arkadaş var onunda 1 çocuğu var o benden 1 sene önce bıraktı korunmayı olmadı hala o da başlıycak bu ay soğana bakalım gelişmelerden haberdar ederim onunla aynı doktora gidiyorduk kızdı o doktoru bıraktı başka doktora gitti meğerse yara varmış 6 ay tedavi gördü kız diğeri yok bişey deyip duruyodu şimdi bende kuşku etmeye başladım gideyim bakayım yıllardır değiştirmedim doktorumu ne diycek yeni doktor haberdar etmemmi kuzum merak etme sen
aa canım unutmadan söyleyim tama olarak nedir ne değildir öğrenemedim ama aktara sordum dedim yokmu gebe kalmayı kolaylaştırıcı bişiler safran suyu var dedi bide yumurta geliştirici macun ama çok ayrıntılı sormadım açıkçası
evet ya ilginçtir. aklıma ne geliyor biliyor musun, ben bu foruma üye olalı epey oldu ama hiç böyle uzun uzun cevaplar yazmaz veya girmezdim. her ropikte böyle diyaloglar vardı. güzel arkadaşlıklar kurulmuş, güzel bilgi alışverişleri oluyordu. ve şimdi bakıyorum o arkadaşlar hep bebek sahibi olmuş. bizim topik de öyle olacak inşaAllah. bir bir gebelik müjdesiyle geleceğiz buraya iyi olur canım farklı bir bakış açısı olur. çünkü drların tedavi yöntemleri de değişiyor, tecrübeleri de farklı oluyor. inşaAllah gideceğin dr vesilen olur
safran suyu hmm hiç duymamıştım. hayırlısı be canım. metanetle soğan kürümüze devam edelim. sonrasında başka yöntemler deneriz. ki ben inanıyorum Allahın izniyle birkaç ay içinde çok müjde gelecek bu topikten
AMİNNN rabbim dualarımızı kabul buyursun inşallah bende inanıyorum yakın zamanda hemde duycaz güzel haberler inşallah hep derdim ki kilo vereyim öyle kalcam hamile tam vermiştim ilaçlardan aldım şimdi bide verirsem bi kaç ay içinde öyle kalırsam benim için süper olucak
Merhaba canim hosbulduk.bende isten yeni geldim bi bakiim ne var ne yok dedim.adet olmussun duzene giriyi galuba senin.canim ven aslanpencesi 1bardak ictim ama lekelenme yapti dun iliski oldu bugunde lekelenmem oldu anlamadim cok canim skldi ya
inşaAllah canım, Allah gönlüne göre versinben de kaçayım yine görüşürüz canım. hoşça kal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?