- 13 Ağustos 2013
- 3.526
- 6.537
- 148
Simalim kuzeyim vesdenizim zeynepcim adasim pinar mkr cim yosuncum ve
Aramiza yeni katilan arkadaslar hepinize selamlar sevgiler...
merhaba butterfly şifa olsun kürün. evet idrara çıkman normal, kasık ağrısı, akıntı hatta adetin erken gelmesi gibi etkileri oluyor. tasalanma bence bu iyiye işaret inşaAllah. ama Allah korusun aşırı kanama gibi durumlar yaşanırsa o zaman hemen kesmek ve dra gitmek lazım. şimdilik bir yan etki gören yok aramızda
amin inşallah şifa olur cnm.. benim adetim yeni bitti.. o yüzden öyle bişi yaşamam sanırım. teşekkür ederim içimi rahatlattın. valla maşallah sana ya herkese yetişip bilgilendiriyosun.:)
eee kürün hayrlı olsun hayrEşime de keçi boynuzu yediriyorum :) uçtuk iyice :)
AMİN CANIM bende hazırlanmak için çıktım şimdi yine çıkıyorum canım dışarı çıkıcaz gelince fırsat bulursam açarım yine
Slm canim kurun bebis getirir ins iyi gelismeler olur maalesef cogu fedakarligi kadinlar yapiyo herseyde oldugu gibi erkekler genelde hazirci ama cocuk icin her turlu fedakarliga deger cennetin neden annelerin ayaginin altinda oldugu belliSlm arkadaslarm benim 15gunluk sogan kurum bitti:) yarinda aslan pencesine baslicam ins. Keci boynuzuda almistim ama esime iciremedim sevmedi midm bulanio dedi bencil insan:) nese ins benim ictikle sifa olurda bebisim olursa bende ona sevdirmicem bebisimi benm sayemde oldu dicem:)) nese sizler uyumussunuzdur smdi ii geceler herkese :))
yaaa çok mu her şeye cevap veren dırdırcı hanımlar gibi göründüm acabaşaka bir yana ben ilim konusunda biraz hassasım ve çok detaycıyım. kadınlar kulübünde belki binlerce insan ve yorum var, fayda gören de var görmeyen de var. tabii tecrübelerden yararlanmak lazım ama işin ilmi yönü daha önemli bence. önce biraz öğrenip sonra soru sorulsa daha iyi olacak. ben haksızlık oluyor gibi hissediyorum yıllarca emek verip bu bilgiyi bizimle paylaşan ilim-bilim insanlarına. o yüzden yalan yanlış bilgi verip burda tecrübelerden faydalanmaya çalışan insanları yanlış yönlendirenleri okuyunca canım sıkılıyor ama yapacak bir şey yok. açıklama yapmak için cevap versen azarlıyorlar bu sefer
eee kürün hayrlı olsun hayruçun tabii, bak keçi boynuzunun kürü de sperm kalitesi açısından daha etkili. ben de eşim için kürünü hazırlıyorum her gün. e vitamini ve çinko da içiriyorum hatta keçiboynuzu pekmezi de , daha neler ne vitaminler :94: ama çok zevkli oluyor yaa hem öğreniyoruz hem araştırıyoruz hem de insan emek verince daha güzel oluyor sanki,
yaaa çok mu her şeye cevap veren dırdırcı hanımlar gibi göründüm acabaşaka bir yana ben ilim konusunda biraz hassasım ve çok detaycıyım. kadınlar kulübünde belki binlerce insan ve yorum var, fayda gören de var görmeyen de var. tabii tecrübelerden yararlanmak lazım ama işin ilmi yönü daha önemli bence. önce biraz öğrenip sonra soru sorulsa daha iyi olacak. ben haksızlık oluyor gibi hissediyorum yıllarca emek verip bu bilgiyi bizimle paylaşan ilim-bilim insanlarına. o yüzden yalan yanlış bilgi verip burda tecrübelerden faydalanmaya çalışan insanları yanlış yönlendirenleri okuyunca canım sıkılıyor ama yapacak bir şey yok. açıklama yapmak için cevap versen azarlıyorlar bu sefer
ben 15 günlük ilk kürü tamamladım ve adet oldum. zaten sıkıntım pko olduğu için önce o minik kistlerden kurtulmam lazım. yine diğer adetime 10 gün kala başlayacağım inşaAllah.şimdi e vitamini ve çinko alıyorum. sabahları da bal-tarçın-çörekotu macunu hazırladım onu yiyorum.
daha evvel bir 15 günlük soğan kürü uygulamıştım ve birkaç ay sonra kontrole gittiğimde sol overin polikistik olmadığını görünce sevinmiştim. yani soğanın işe yaradığına inanıyorum Allahın izni ile. hakkımızda hayırlısı
canım ya ben mutfağa gitmiştim bilgisayar açıktı, tabii forum da. gelince gördüm ama bu sefer de sen gitmişsin.nasılsın canım yaaa ağrıların sancıların geçti mi? valla kuzeyim bazen çok tuhaf geliyor. dediğin gibi bizler aylarca okuduk, düşündük, birlik olduk beraber yorumladık. şifa Allahtan diyip kullanmaya başladık. ama çok negatif insanları görünce üzülüyorum. hemen "ben 5 gün kullandım hiçbi işe yaramadı" filan diye yorum yapıyor. yaaa arkadaşım ne bekliyordun o sürede. bu ilaç değil iğne değil. bir de kullanım yöntemi var. milleti yanlış yönlendirenler, saçma sapan kullanarak kürü yargılayanlar. amaaann neyse Allah şifa versin hepimize. ben Saraçoğluna çok saygı duyuyorum nedense. o yüzden espirin hoşuma gitti
selam pınarcığım nasılsınnn
yok canım soğanın bir sakıncası olmaz Allahın izniyle. Hatta faydasını bile görürsünzaten her sağlıklı kadın yılda bir uygulayabilir diyor Saraçoğlu. şifa olsun arkadaşım. iki kür birlikte kullanılıyor mu? sorusunun cevabı var aslında ama tekrar söyleyeyim. bunlar Saraçoğlunun uyarıları: bir kür bitmeden diğerine geçmeyin. iki kürü birlikte kullanmayın.
Birsey soracagimmm
Kendime sogan kuru hazırladım ayni zamanda incir kuru de mi yapmam lszim hamile kalmak icin?
Esime keçiboynuzu yaptim o bana da fayda eder mi (istek anlamında)? Yani uc kur ayni anda kullanilir mii
Arkadaşlar bende simdi hazirliyorum adetim yeni bitti onbes gun icecegim ac tok farkeder mi onemli mi sabah aksam olusu?
evet canım sabah ve akşam yemeklerden 10 dk önce içiyosun
şifa olsun.
HOŞGELDİN kubba vesdeniz arkadaşımın yukarıda yazmış olduğu gibi; iki kür birlikte kullanılıyor mu? sorusunun cevabı var aslında ama tekrar söyleyeyim. bunlar Saraçoğlunun uyarıları: bir kür bitmeden diğerine geçmeyin. iki kürü birlikte kullanmayın.
ayrıca iki gün önce dinledim keçiboynuzu hem kadında hem erkekde isteği arttırıcı etkisi var inşallah sende tez zamanda şifasını görürsün
hoşbuldum canım beni bu konuya da vesdeniz arkadaş davet etti inşallah bu kür işe yarar ben iki gün önce doktora gittim muayene sonucu küçük kistler var dedi ama sorun değil ama yumurtaların çatlamakta zorlanıyor bu da ağrı ve uzun bir adet dönemi oluşturuyor ve tabi ki bebek olmuyor temmuzdan beri korunmuyoruz ama Allah inşallah yakında sağlıklı bir bebiş nasip eder
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?