Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

Simalim kuzeyim vesdenizim zeynepcim adasim pinar mkr cim yosuncum ve
Aramiza yeni katilan arkadaslar hepinize selamlar sevgiler...

selam canım.. nasılsın? küre devam ediyosun dimi? bende şimdiden etkileri olmaya başladı.. inşallah şifa buluruz ve meleklerimize kavuşuruz. Amiiinnn :)

amin inşallah şifa olur cnm.. benim adetim yeni bitti.. o yüzden öyle bişi yaşamam sanırım. teşekkür ederim içimi rahatlattın. valla maşallah sana ya herkese yetişip bilgilendiriyosun.:)

amin inşallah şifa olur cnm.. benim adetim yeni bitti.. o yüzden öyle bişi yaşamam sanırım. teşekkür ederim içimi rahatlattın. valla maşallah sana ya herkese yetişip bilgilendiriyosun.:)

yaaa çok mu her şeye cevap veren dırdırcı hanımlar gibi göründüm acaba şaka bir yana ben ilim konusunda biraz hassasım ve çok detaycıyım. kadınlar kulübünde belki binlerce insan ve yorum var, fayda gören de var görmeyen de var. tabii tecrübelerden yararlanmak lazım ama işin ilmi yönü daha önemli bence. önce biraz öğrenip sonra soru sorulsa daha iyi olacak. ben haksızlık oluyor gibi hissediyorum yıllarca emek verip bu bilgiyi bizimle paylaşan ilim-bilim insanlarına. o yüzden yalan yanlış bilgi verip burda tecrübelerden faydalanmaya çalışan insanları yanlış yönlendirenleri okuyunca canım sıkılıyor ama yapacak bir şey yok. açıklama yapmak için cevap versen azarlıyorlar bu sefer
Eşime de keçi boynuzu yediriyorum :) uçtuk iyice :)
eee kürün hayrlı olsun hayr uçun tabii, bak keçi boynuzunun kürü de sperm kalitesi açısından daha etkili. ben de eşim için kürünü hazırlıyorum her gün. e vitamini ve çinko da içiriyorum hatta keçiboynuzu pekmezi de , daha neler ne vitaminler :94: ama çok zevkli oluyor yaa hem öğreniyoruz hem araştırıyoruz hem de insan emek verince daha güzel oluyor sanki,

Son düzenleme:
Slm arkadaslarm benim 15gunluk sogan kurum bitti:) yarinda aslan pencesine baslicam ins. Keci boynuzuda almistim ama esime iciremedim sevmedi midm bulanio dedi bencil insan:) nese ins benim ictikle sifa olurda bebisim olursa bende ona sevdirmicem bebisimi benm sayemde oldu dicem:)) nese sizler uyumussunuzdur smdi ii geceler herkese :))

Slm canim kurun bebis getirir ins iyi gelismeler olur maalesef cogu fedakarligi kadinlar yapiyo herseyde oldugu gibi erkekler genelde hazirci ama cocuk icin her turlu fedakarliga deger cennetin neden annelerin ayaginin altinda oldugu belli

Canim ya helal olsun sana Usenmeden yorulmadan herkesle ilgileniysn cvp veriysn

yok canım hiç öyle şey olur mu ne dırdırı senin gibiler olmasa noolur halımızzz dediğin çok doğru önce ilim, tecrübe.. zaten bunun için burdayız. birbirimize yardımcı olmaya çalışıyoruz. ama herkes böyle değil arkadaşım.. "amaaannn banane yahu bnm sorunum değil" diyen insan sayısı gırla.. senin gibi yardımcı olmaya çalışan insanların varlığını hissedince insan mutlu oluyo tatlımm

bende de polikistik var ayrıca bir tedavi görmedim.sadece yıllar önce doğum kontrol hapları falan düzenlemek adına. ama yaklaşık bir senedir 24- 28 -30 periyodik aralıklarla regl oluyorum. kürü kullandığım ay da 1 hafta erken oldum ama içimde ki o çalışmayı çok yoğun hissettim :) şimdi ben 10 günlük kürü uygulamadım ya, söylemiştim reglm bitince başlıcam ara vermiştim yine 15 mi yoksa 10 gün mü uygulamalıyım canım????

gunaydın arkadasım, dun aksam cevabını okuyamadıgım ıcın gecıkmelı tesekkur ederım:)) ınsallah Rabbım yaptıgımız kurlerı sıfa nıyetıne nasıp eder hepımıze... sanırım herseyı bırden yaparak daha hızlı sonuc alacagımı dusunme psıkolojısı ıcıne gırdım:)) o yuzden butun kurlerı yapabılırmısım gıbı geldı ama sıraya koyacagım hepsını:)) Rabbım manevı ve maddı yardımcımız olsun, evlat sevgısını yasamak hepımıze nasıp olsun ınsallah... guzel bır gun dılıyorum...

Arkadaşlar bende simdi hazirliyorum adetim yeni bitti onbes gun icecegim ac tok farkeder mi onemli mi sabah aksam olusu?

Birsey soracagimmm
Kendime sogan kuru hazırladım ayni zamanda incir kuru de mi yapmam lszim hamile kalmak icin?
Esime keçiboynuzu yaptim o bana da fayda eder mi (istek anlamında)? Yani uc kur ayni anda kullanilir mii

kızlar merhaba;

bende bu ay soğan kürü yaptım, daha öne 1 kez aşılama yaptırmıştım ancak tutmadı 2 sene oldu bebek için uğraşıyoruz tipik bir pco hastasıyım. kendi çabamla yaklaşık 10 kilo verdim ancak adetlerim düzelmedi, son 4 aydır 16 günde bir regl oluyordum sonunda doktora gittim pco düzelmemiş dedi, rahim filmi çektirmem gerektiğini söyledi. doktora gittiğimde adetimin 6. günüydü hemen ertesi gün soğan kürüne başladım 15 gün düzenli olarak günde 2 kez içtim. geçen hafta bitti bugün reglimin 26. günü hala adet olmadım, kasık ağrılarım azar azar devam ediyor, inanılmaz gazım var ve kabızlık çekiyorum. hayatımda ilk kez uzun süredir kabızlık çekiyorum. dün nezle olduğum için bugün evde yatıyorum.. eğer adeti olursam rahim filmi için randevu alacağım, umarım gerek kalmaz, dualarınızı bekliyorum..
sevgilerrr..

Birsey soracagimmm
Kendime sogan kuru hazırladım ayni zamanda incir kuru de mi yapmam lszim hamile kalmak icin?
Esime keçiboynuzu yaptim o bana da fayda eder mi (istek anlamında)? Yani uc kur ayni anda kullanilir mii

HOŞGELDİN kubba vesdeniz arkadaşımın yukarıda yazmış olduğu gibi; iki kür birlikte kullanılıyor mu? sorusunun cevabı var aslında ama tekrar söyleyeyim. bunlar Saraçoğlunun uyarıları: bir kür bitmeden diğerine geçmeyin. iki kürü birlikte kullanmayın.
ayrıca iki gün önce dinledim keçiboynuzu hem kadında hem erkekde isteği arttırıcı etkisi var inşallah sende tez zamanda şifasını görürsün

hoşbuldum canım beni bu konuya da vesdeniz arkadaş davet etti inşallah bu kür işe yarar ben iki gün önce doktora gittim muayene sonucu küçük kistler var dedi ama sorun değil ama yumurtaların çatlamakta zorlanıyor bu da ağrı ve uzun bir adet dönemi oluşturuyor ve tabi ki bebek olmuyor temmuzdan beri korunmuyoruz ama Allah inşallah yakında sağlıklı bir bebiş nasip eder

inşallah nasip olur isteyen herkese hayrlısıyla öncelikle soğan kürünü bitir sonrasında incir kürüne başlarsın çünkü şuanda ibrahim hoca atv de söyledi bende onu izliyodum yumurta çatlamarına incir kürünü anlattı benimde soğan kürünü bitirmeme az kaldı sonra incire başlicam inşallah rabbimin nimetleri vesile olur bebeğimiz olmasında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…