Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

3 gun adet gormussun normal bence 3 gunden az olmasi sorun olur dr a gorunmekte yarar var

Bu idrar yolu enfeksiyonu bendede oluyo cok berbat birsey gercekten ben sogan kurunu kullandigimda iyiydim kur bittikten bir hafta sonra enfeksiyona yakalandm dr fitil antibiyotik verdi yoksa gecmiyo sen nasil dayaniyosun hemen dra git evlilerde malesef cok oluyo

Arkadaşlar bende enfeksiyon var diye kullandım ve aynı ay hamile kaldım bu arada hem miyomum vardı hemde guatrim vardı veren allah veriyor anlayacağınız önemli olan psikolojikmen iyi olmak ve kurban olduğum allahin yazması. . .

Sanada slmlar canim nerelerdesin diger kizlarda yoklar hic tadi yok cok sessiz kalmis burasi huhuuuuu.... ikinci kuru 5 gun mu yapacaksn 10 gunde kullanabilirsin

Buralara giriyorum bizim kizlari goremeyince uzuluyorum bi selam diyip cikiyorum kusum...
Evet canim mens( adet) e 10 gun kala 5 gun yapiliyor saracoglundan tek agizdan yani aldigim bilgiyle aktariyorum :)

Ben gercekten faydasini gordum ve dier arkadaslarimada umut olsun die soyluyorum ordan burdan duyduklarimi deil birebir yasanmisliklari paylasiyorum burdaki siz dostlarimla kusum...

Buketcim merhaba ...
Oncelikle sakin olmalisin ve sirasiyla yazmalisin sorunlarini
Nekadarlik evlisin? Daha once kurtajin dusugun dogumun varmi?
Dr.a hic vajen muaynesi oldunmu?
Tahlil yapildimi mesela hormon ?
Mens lerin (adet) duzenlimi 25-26-28-30 gibi hangi gun araliklarinda adet oluuorsun ? Bunlar cok onemli sakince bunlara cvp verirsen emin ol burda bu konuda bilgisi olan herkez sana yardimci olucaktir sevgiyle kal..

benimde son 3 aydır dediğin gibi ilk gün geliyor 2.gün gelmesemde olur der gibi
3.gün bitti bitiyor gibi4.gün banyomu yaptım yani düşün
miktar olarakda azdı
dr. a gittim bu ay hormon testi yaptı normal çıktı
bnce sende dr. a gitmelisin belki test falan yaptırıp için rahatlar
yumurta çatlama problemm de yok benim bu arada
yani en azından bildiğim yok diyelim

Eminecim methabalar
İnan yazdigin bu bilgi burdaki okadar cok kisiye umut olucakki bunu burdaki arkadaslarim adina tesekkyr ederek taktir ediyorum
İnsallah hayirli saglikli dogumlar nasip etsin rabbim
Bu arada cok sorular sorulcak sana bnce hazirlikli ol :)))

Tbrk ederim Dedigin gibi ALLAH İSTeRSE yoktan var ediyo umut oldun herkese ins bebisini saglikla kucagina alirsin

Tekrardan merhaba kızlar inanamıyorummmm bu sabah çift çizgiyi gördüm ve hemen paylaşmak istedim allahıma şükürler olsun
Allah inşallah hepimize nasip etsin

maşALALH ÇOOK güzel haber..sağ salim KUCAĞINA ALMANI NASİP ETSİN ALLAH IM..

Son düzenleme:
maşALALH ÇOOK güzel haber..sağ salim KUCAĞINA ALMANI NASİP ETSİN ALLAH IM..

Âmin kızlar çok teşekkür ederim. En çok bu duaya ihtiyacım var Allah sağ salim kucağıma almayı nasip etsin
Hep dualarımdasınız kk kiler diye sizde bana dua edin lütfen :)

Ben yalnızca soğan suyu kullanmadım şunu belirteyim..
Bunun yanında önce Allah'ın izni+soğan suyu+ovulasyon testi+preseed jel +günde 707 kez ettiğim ya varis duası

Denemek isteyenler olabilir diye paylaşayım dedim

Kizlar benin carsamba regl olmamdi gerekti ama olmadim ctesi test yaptim negatif hala olmadim ve belirtimde yok bitti adet oluca sogun kuri yapicam okudum kafam karisti adetin 7. Gununu 10. Gunumu baslamak gerekiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…