Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

canım yazdıkların da kötü şeyler değil bence. Allah veriyorsa da vermiyorsa da var bir hayır. inşaAllah tez zamanda hayırla sağlıkla gelir bebeciklerimiz. ne zamandır istiyorsun sen kaç yıllık evlisin?

2,5 yıllık evliyim 2.denememde hamile kaldım bende çok şaşırmıştım bu kadar erken beklemiyordum 1 hafta icinde şaşkınlık sevinç üzüntü birden yasadım .simdi iyiyim her seyde bi hayır var diyorum bol bol dua ediyorum

şimalciğim sağ ol, sana da mutlu günler. testere dişliye devam ediyor musun ne yaptın?

Canim bu sabah sogan kurune basladim ben birazdan da tekrar icicem.bat 10 yumurtlama gunlerinde yaptik bisiler bakalim insallah tutturmusuzdur :)) gecen ay gec adet olunca gunleri de tutmamisti malesef.olmazsa ovulasyon testlerinden almayi dusunuyorum beklemedeyim bu ay anlicagin.sende ne var ne yok tatlim

:) inşaAllah canım hadi hayırlısı. aramızda müjde verenler git gide artıyor farkındaysan. darısı başımıza inşaAllah bat 10 mart mı, 10 gün mü var? benim de bat 29-30 şubat olmadığına göre mart 1-2 , yani geçen aya göre hesap ediyorum. ben de başladım tekrar. ikinci kür olacak işte. ben pkolu olduğum için 15 er gün içeceğim inşaAllah. daha 3. gündeyim. işte adet döneminde de düzensiz de olsa bal-çörekotu-tarçın yedim ara ara. adet biteli bir hafta filan oldu ama kasıklarımda ağrılar oluyor arada. yumurtalıklarım şişmiş gibi . inşaAllah yumurtlama belirtisidir

Son düzenleme:

Aynen canim darisi basimiza artik.biz uc kisi ayni zamanda basladik bakalim hangimiz once hamis kalcak :)) benim 10 gunum var yani 25 subat tarihim.bende 7 gun icicem.bu arada bu sene grip olmadim normalde olurum sogan kurunden die dusunuyorum.

Aynen canim darisi basimiza artik.biz uc kisi ayni zamanda basladik bakalim hangimiz once hamis kalcak :)) benim 10 gunum var yani 25 subat tarihim.bende 7 gun icicem.bu arada bu sene grip olmadim normalde olurum sogan kurunden die dusunuyorum.

hadi bakalım. müjde kimden gelirse seviniyoruz. ümitliyizzz eveeettt geçen saraçoğlunu dinliyordum benim elemanlarım hiç grip olmaz diyordu, önceden laboratuvarlarında, ofislerinde gribe karşı soğan kaynatırlarmış her yer kokarmış, şimdi lavanta kaynatıyorlarmış, çözümü böyle bulmuşlar. yani üstsolunum yolları enfeksiyonlarına karşı da etkili diyordu. ben de kendimi çok sağlıklı hissediyorum hamd olsun. ya aslında senle günlerimiz aynı. ben de 25 ocakta olacaktım gecikti 29-30u gibi oldum. o yüzden şubatı da ona göre hesaplıyorum. :26: hayırlısı bakalım belki de gelmeyecek bu ay

Son düzenleme:

Bende iyiyim cok sukur.ayy hadi insallah canim kendimi cok ama cok hazir hissediyorum annelige su hayatta tek eksigim bi evlat o da olursa benden mutlusu yok.canim kocacimla benden bi parca en buyuk mutluluk bize :))

Bal - corekotu- tarcin ne ise yariyor canim

Gecmis olsun canim.benimde boynumda fitik baslangici+kireclenme+3 tane eklemde daralma var boyun ve kol agrisi nedir cok iyi bilirim.ilac icmiyorum hic bi sekilde tedavi etmiyo.bende de ne ararsan var walla

Sagol caniim demek sendede vardi damdan dusenin halini damdan dusen anlarmis İlacla simdilik iyiyimde sonra ne olacak bilmiyrm inan birseyi tutamadim birde sag kolum agriyo sag kolumu kullaniyrm daha zor oldu guc kaybida oldu Genelde masa basinda calisanlarda cok oluyo mr cektirdim sonucunda fitik dediler sonucu dra gostercem adetim baslamadi dr tarlusal vermedi progestan igne yapildi onun sikintisi var ustune birde grip oldum kizimi bile opemiyrm bulasacak diye oda ikidebir beni opmeye calisiyo hastayim sende hasta olursun diyrm ben izin vermeyince küsuyo halil sezai gibi isyannnnnn diyecem

arkadaşlar size çok saçma gelebilir ama ben rastgele başladım hiç kaç gün ictim bilmiyorum sadece sabah aç karın akşam da uyumadan yaptım ve sonra sonuç gebeyim.siz yine de bildiğinizi yapin :-(

arkadaşlar size çok saçma gelebilir ama ben rastgele başladım hiç kaç gün ictim bilmiyorum sadece sabah aç karın akşam da uyumadan yaptım ve sonra sonuç gebeyim.siz yine de bildiğinizi yapin :-(

hayırlı olsun cnm inşallah darısı isteyen herkese olsun...bnde başlayım diyorum ama bitürlü başlayamıyorum unutuyorum:-(

kizlaar moralim bozuldu sogan kurumu uyguladim 15.gun iki gun once bitti. oh bitti derken bi baktim akintimda kan. Adet olacakmisim gibi karin agrisi var iki gundurde akintilarim kanla karisik. Adet mi olacam acaba hamile olmayi beklerken. Adetimede 10gun vardi oysa. Sogan bende iyi biseymi yapti kotu biseymi anlamadm. Ben sogani kist icin kullaniyordum ve de iltihap icin. benim durumumda olan var mi ? bu kanama normal biseymi adetin bu kadar erken gelmesi.

Mavicim merhaba...
2. Kur 15 gun degil ki 10 gun kala ( bat a) 5 gun icilio sanirim bu senin yaptigin rituel pek yararli deil bu sogani nekadar cok deil duzenli olmadi gerektigi gibi icersen faydali ...

canim ben ilk.uyguladigimda duzensz uygulamistim 12gun felan sonra yarim birakip 1ay ara vermistim Adet bittikten sobra 7.gun uyguladim 15gun duzenli.ictim saracoglunun sitesinde okumustum yarim biraktiysanz mutlaka 15gun.icin diye. ama okadar farkli yorumlar var ki kimisi on gun kala 10gun icin, kimisi adetim 3.gunu 15gun icin kimisi afete 15gun kala icin diyor Anlicagn net ve kesin.bi bilgi yok :)

moralini bozma ben okumuştum sraçoğlunun bi yazısında ..kist içinse zaten çok normal sökülüyomuş etkisini göstermş demekkiş önce olması gibi etkisi olabilirmiş korkma ...

tutunma kanaması olabilir olmazsa da üzülme elbet amacına ulaşırsın allahin izni ile.bende de adetten on gün önce tutunma kanaması oldu çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…