Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

Ay artik dayanamiyorum bi kac gundur cok kotuyum bi gecmedi gitti artik biktim hafta ici gidim bende doktora siz hangi bölume gittiniz yardimci olursan sevinirim cnm :/ bebekde istiyoruz sirf bu yuzden olmuyor sanirim ://

Ay artik dayanamiyorum bi kac gundur cok kotuyum bi gecmedi gitti artik biktim hafta ici gidim bende doktora siz hangi bölume gittiniz yardimci olursan sevinirim cnm :/ bebekde istiyoruz sirf bu yuzden olmuyor sanirim ://

Madem cocukta istiyorsun Kadin doguma gideceksin boyle cekme ilacsiz gecmiyo daha kotu olursun cunku cok zor bir durum enazindan simdi biraz rahatlaman icin bir bardak kaynamis suya bir tatli kasigi kadar kekik atip 15 dk dinlendirdikten sonra icebilirsin gunde iki kere yemekten yarim saat once ic biraz su tulumun varsa ayaklarina koyup yatabilirsin bol su ic cok sicak olmayan suda oturabilirsin dra gidene kadar iyi gelir

Kizlar benin carsamba regl olmamdi gerekti ama olmadim ctesi test yaptim negatif hala olmadim ve belirtimde yok bitti adet oluca sogun kuri yapicam okudum kafam karisti adetin 7. Gununu 10. Gunumu baslamak gerekiyor

Normalde adetin gecikirmiydi dra gorun derim kuru adetin bittikten sonra 2.3. Veya 7.gun yapabilirsin kimisi adetin 7.gunude baslamis ...15 gun iceceksin

Normalde adetin gecikirmiydi dra gorun derim kuru adetin bittikten sonra 2.3. Veya 7.gun yapabilirsin kimisi adetin 7.gunude baslamis ...15 gun iceceksin

Saol canim son 4 aydur gecikme olmuyordu doktora gittim hersey normal hormonlar falan ama kisr oluyor bende ilaclarla degil dogal sekilde temizlemek istiyorum yarin kan yesti vereyim gebelik olmadigi kesinlessin adet olursam basliycam

Anladım çok benziyor durumumuz benimde resmen can çekişiyor 2. 3. gün. Evet Dr. gitcem inş. İnşallah herkesin en kısa sürede bebişi olur kızlar... Herşey beyinde biter, olacağına inanırsak inşallah olur....

Merhaba bende sogan kürüne başladım 3. Gunumdeyim gecen hafta kimyasal gebelik geçirdim ( detox olsun diye yapıyorum yarın doktorda kontrolum var gelişmeleri sizinle paylaşırım.allah herkesin gonlugore versin

Teşekkür ederim Pınar, öölese bunlara açıklık getireyim...
8aylık evliyiz ve son 3 aydır çocuk deniyoruz. Hap vs içmedim korunmak için, sırf ilerde problem olmasın diye. Daha önce çok şükür düşük vb yaşamadım. Adetim en fazla 3-4gün öne alır tekrar gününü bulur.Doktora inş. bu ay ilk defa gitcem.
Bu ayı riske atmak istemiyorum.
1-Ovulasyon aleti almak
2-Doktora gitmek
3-Soğan kürü ve eşime keçiboynuzu kürü yapmak
Bu ay bunları yapmak istiyorum inşallah kısmettir de olur... Tabi tüm bunları yaparken stres yapmamak...:)

A.slm sanada iyi pazarlar burda hava berbat ayrica gribim oluyrm boyun fitigina yakalandim kac gundur boyun kol agrisindan ne cekiyrm ilaclar iyi geldi biraz bana ne oluyorsa bu aralar yok yok yani

Gecmis olsun canim.benimde boynumda fitik baslangici+kireclenme+3 tane eklemde daralma var boyun ve kol agrisi nedir cok iyi bilirim.ilac icmiyorum hic bi sekilde tedavi etmiyo.bende de ne ararsan var walla

Merhaba bende sogan kürüne başladım 3. Gunumdeyim gecen hafta kimyasal gebelik geçirdim ( detox olsun diye yapıyorum yarın doktorda kontrolum var gelişmeleri sizinle paylaşırım.allah herkesin gonlugore versin

geçen hafta mı? canım geçmiş olsun. aminn.. soğanı dene bence de. hoş geldin aramıza
iyi pazarlar kızlar .... soğan kürünü tam olarak nezaman başlamamız gerek ve gnde 2defa olması şartmı ???
adet bitiminden bir hafta sonra başlayabilirsin. evet günde iki defa içmek şart.
Arkadaşlar 4 günüm kaldi. Herşey yolunda cok şükür :) haberdar ederim sizleri :)
hayrrr hadi bakalım hayırlı haberlerinizi bekliyoruz inşaAllah.
Hava da miss hepinize mutlu pazarlar..
şimalciğim sağ ol, sana da mutlu günler. testere dişliye devam ediyor musun ne yaptın?
Tekrardan merhaba kızlar inanamıyorummmm bu sabah çift çizgiyi gördüm ve hemen paylaşmak istedim allahıma şükürler olsun
Allah inşallah hepimize nasip etsin
seheeeerrr bu harika bir gelişme, hadi gözümüz aydın. hamileler git gide artıyor. biz hamile listesi yapalım en iyisi artık. Allah hayırla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canımmm
emineciğim gebeliğin hayırlı olsun. teşekkürler gelişmeni paylaştığın için. Rabbim sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsinn
Canlarim vesdenizim simalim kuzeyim yosuncum pinarcim zeynepcim hepinize selamlarrrrr.....
Bugun 2. Sogan kurune basladim 5 gun yapicam baska 2. Kure baslayan varmi canlarim?

hafiyemmm nerelerdesin sen? ben de birkaç gündür giremiyordum. canım ikinci kürüme başladım ben. ama pkolu olduğum için 15 gün uygulayacağım yine. yani ben 3-4 dönem 15er gün uygulamaya karar verdim. hayrlısı bakalım

Teşekkürler aslında uzun süredir takip ediyorum iyi seyler yazmak çok çok isterdim ama inşallah o günlerde gelir

Teşekkürler aslında uzun süredir takip ediyorum iyi seyler yazmak çok çok isterdim ama inşallah o günlerde gelir

canım yazdıkların da kötü şeyler değil bence. Allah veriyorsa da vermiyorsa da var bir hayır. inşaAllah tez zamanda hayırla sağlıkla gelir bebeciklerimiz. ne zamandır istiyorsun sen kaç yıllık evlisin?

heeeyyyy nerelerdesin kuzeyimm ya arada haber versen diyorum. başka bir dra gidecektin ne oldu, spora başladın mı neler yapıyorsun de heleee ???????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…