Bu idrar yolu enfeksiyonu bendede oluyo cok berbat birsey gercekten ben sogan kurunu kullandigimda iyiydim kur bittikten bir hafta sonra enfeksiyona yakalandm dr fitil antibiyotik verdi yoksa gecmiyo sen nasil dayaniyosun hemen dra git evlilerde malesef cok oluyo
Ay artik dayanamiyorum bi kac gundur cok kotuyum bi gecmedi gitti artik biktim hafta ici gidim bende doktora siz hangi bölume gittiniz yardimci olursan sevinirim cnm :/ bebekde istiyoruz sirf bu yuzden olmuyor sanirim ://
Kizlar benin carsamba regl olmamdi gerekti ama olmadim ctesi test yaptim negatif hala olmadim ve belirtimde yok bittiadet oluca sogun kuri yapicam okudum kafam karisti adetin 7. Gununu 10. Gunumu baslamak gerekiyor
Normalde adetin gecikirmiydi dra gorun derim kuru adetin bittikten sonra 2.3. Veya 7.gun yapabilirsin kimisi adetin 7.gunude baslamis ...15 gun iceceksin
Hava da miss hepinize mutlu pazarlar..
Arkadaşlar 4 günüm kaldi. Herşey yolunda cok şükür :) haberdar ederim sizleri :)
iyi pazarlar kızlar .... soğan kürünü tam olarak nezaman başlamamız gerek ve gnde 2defa olması şartmı ???
benimde son 3 aydır dediğin gibi ilk gün geliyor 2.gün gelmesemde olur der gibi
3.gün bitti bitiyor gibi4.gün banyomu yaptım yani düşün
miktar olarakda azdı
dr. a gittim bu ay hormon testi yaptı normal çıktı
bnce sende dr. a gitmelisin belki test falan yaptırıp için rahatlar
yumurta çatlama problemm de yok benim bu arada
yani en azından bildiğim yok diyelim
Mrb hakkinda hayirlisi olsun sende kurden once kist varmiydi
mrb teşekkür ederim yoktu hiç hissettiğiim bişeyde olmadı zaten kürü kullanrken herkes akıntım oldu vs dio bende olmadı herşey normaldi
Teşekkür ederim Pınar, öölese bunlara açıklık getireyim...Buketcim merhaba ...
Oncelikle sakin olmalisin ve sirasiyla yazmalisin sorunlarini
Nekadarlik evlisin? Daha once kurtajin dusugun dogumun varmi?
Dr.a hic vajen muaynesi oldunmu?
Tahlil yapildimi mesela hormon ?
Mens lerin (adet) duzenlimi 25-26-28-30 gibi hangi gun araliklarinda adet oluuorsun ? Bunlar cok onemli sakince bunlara cvp verirsen emin ol burda bu konuda bilgisi olan herkez sana yardimci olucaktir sevgiyle kal..
3 gun adet gormussun normal bence 3 gunden az olmasi sorun olur dr a gorunmekte yarar var
A.slm sanada iyi pazarlar burda hava berbat ayrica gribim oluyrm boyun fitigina yakalandim kac gundur boyun kol agrisindan ne cekiyrm ilaclar iyi geldi biraz bana ne oluyorsa bu aralar yok yok yani
Merhaba bende sogan kürüne başladım 3. Gunumdeyim gecen hafta kimyasal gebelik geçirdim( detox olsun diye yapıyorum yarın doktorda kontrolum var gelişmeleri sizinle paylaşırım.allah herkesin gonlugore versin
adet bitiminden bir hafta sonra başlayabilirsin. evet günde iki defa içmek şart.iyi pazarlar kızlar .... soğan kürünü tam olarak nezaman başlamamız gerek ve gnde 2defa olması şartmı ???
hayrrr hadi bakalım hayırlı haberlerinizi bekliyoruz inşaAllah.Arkadaşlar 4 günüm kaldi. Herşey yolunda cok şükür :) haberdar ederim sizleri :)
şimalciğim sağ ol, sana da mutlu günler. testere dişliye devam ediyor musun ne yaptın?Hava da miss hepinize mutlu pazarlar..
Tekrardan merhaba kızlar inanamıyorummmm bu sabah çift çizgiyi gördüm ve hemen paylaşmak istedimallahıma şükürler olsun
Allah inşallah hepimize nasip etsin
emineciğim gebeliğin hayırlı olsun. teşekkürler gelişmeni paylaştığın için. Rabbim sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsinnArkadaşlar bende enfeksiyon var diye kullandım ve aynı ay hamile kaldım bu arada hem miyomum vardı hemde guatrim vardı veren allah veriyor anlayacağınız önemli olan psikolojikmen iyi olmak ve kurban olduğum allahin yazması. . .
Canlarim vesdenizim simalim kuzeyim yosuncum pinarcim zeynepcim hepinize selamlarrrrr.....
Bugun 2. Sogan kurune basladim 5 gun yapicam baska 2. Kure baslayan varmi canlarim?
Teşekkürler aslında uzun süredir takip ediyorum iyi seyler yazmak çok çok isterdim ama inşallah o günlerde gelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?