Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

heeeyyyy nerelerdesin kuzeyimm ya arada haber versen diyorum. başka bir dra gidecektin ne oldu, spora başladın mı neler yapıyorsun de heleee ???????

ay çok özledim hepinizi ama bu aralar hiç vaktim olmuyor canım arkadaşım başka bir doktora gitmedim bu ara kafamı dinlendiriyorum diyetisyene başladım günde 2 saat spor yapıyorum kilo vermeye odakladım kendimi anlıycağın jinekoloğa önümüzdeki ay gitmeyi düşünüyorum yanlış anlamayın beni canlarım ama ciddi anlamda kafamı rahatlatmam lazımdı bu aralar eşimle karar verdik hazirana kadar hiç bişi düşünmiycez ve ben eski kilomunda altına düşmeye kararlıyım bu arada korunuyomusun dersen eşim korunamıyo olursada süpriz olucak yani ama dediğim gibi önce kilolar gitsin hayırlı zamanda hayırlı bir evlat nasip etsin hepimize bu ara bide minicik bir köpeğimiz var kızımız onunla uğraşıyorum oda benim bebeğim artık oğlumun isteği üzerine hadi sizden pınardan nirakftan simalden senden sayamadığım tüm dostlarımdan güzel haberler bekliyorum Allahın izniyle kocaman öpüyorum hepinizi

benim 12. günüm bugün arkadaşlarım akıntılarım olmaya devam ediyor ama fazla değil yani normal den farklı değil hayırlısıı artık

Bugün sakin bizim konu nerelerdesiniz arkadaşlarrrr

Sakin moralini bozma arkadaslarinda dedigi gibi kist varmis ya sende boyle kanama olmasi normaldir iyi geliyordur ins

Canım merhaba yazılarını takıp ediyorum bir kaç gündür.senin sıkıntın nedir acaba? Yani pkolu musun? Ben saraçoğlunun yazılarında ilk 15 günlük kürden sonra 10 gün yapılması gerektiğini hatta inatçı kistler için 15 15 15 şeklinde kür önerdiğini okudum sitesinde sss bölümünde.hiç 10 gün kala 5 gün yapıllacağını okumadım.sen neye göre 5 gün yapıyorsun acaba?

Bende pko hastasiydim temmuz ayinda ilk denememde hamile kaldim ama 1hafta icinde bebegum gelismedigi icin dusuk yaptim.2 aydir tekrar denemeye karar verdik bu sefer adetim gelmemeye basladi ilacla geliyir.bu ay sogan kurune basladim 9.gunumdeyim 7.gunumde kayverengi akintim basladi arada pembe kan gibide geldi bugun bitti sanirim iyi geldi.Allahim hepimize bebis nasip etsin ben surekli yazilari takip ediyorum hepsinden bilgum var ins biran once hayirli haberler duyariz hepimizden

Slm saracoglu menopozada sogan kurunu oneriyo 5.gunden itibaren ates basmasini onluyomus bence dene derim

teşekkür ederim yosuniii. bende ateş basmaları olmuyor fsh ım çok yüksek onu düşürmek için aslanpençesine başladım bakalım işe yarıycak mı ama sogan kürünüde deniycem

Tesekkur ediyorum kuzeycim bizde senndenguzel haberler bekliyoruz....

en güzelini yapıyorsun canım.

kızlarrrr merhabaa lütfen beni aydınlatınn soğan kürüm geçen hafta bittii bugünde adetim bitti ama bugece simsiyahh bi akıntı gelmiş avuç içi kadar adettimin 2.günü kan idrar tahlillerimi yaptrdm bugün sonuçlarımı öğrendm herşey normal dedi folik asit verdi
ama bu siyah akıntı nedir ya acaba soğan suyu içtim ardından adet zmanımın bitiminde bunu yaşadım çok tedirginim ilk defa gördüm böyle bişe sizlerde oldumu hiç böyle bi durum

selam hanımlar uzun zamandır yazamıyorum. yarın soğan küründe son günüm. bu soğan kürü yumurtaları çok mu büyütüyor acaba biliyor musunuz?? normalde 12. günümden itibaren yumurtlama akıntısı olurdu bende ama bu ay 18-20. günler arası buna benzer akıntım oldu(beyaz ve kokusuz) acaba diyorum yumurtalarım çok büyüdü de çatlaması geç mi oluyor? aşırı halsizim ve kilo aldım. kür iyi mi geldi kötü mü anlamadım :S bir de kürün 2. gününden itibaren yoğun akıntı oluyodu lekelenme oluyodu ama sonradan azaldı normale döndü. inşallah endişelerim yersizdir ve kür iyi gelmiştir...

bende oldu arkadaşım ama soğana başlamadan oldu dr a gittim kistler var dedi ve yumurta çatlamakta zorlanıyor dedi ve sonrasında soğan kürüne başladım eğer hamilelikten şüphe ediyorsan içinde et gibi birşeyler var mı diye baksaydın dr bana öyle söyledi ve rahmime baktığında adet bitmiş dedi rahmin temizlenmiş dedi inşallah seninde yumurtalıkların ve rahmin tertemiz olmuştur ve bebişe zemin olmuştur:)
bende hafif hafif akıntılar oldu ama hiç lekelenme gibi olmadı ve bugün soğanda 12. günüm ama yumurtalıkları büyütmesi gibi bir durum olacağını sanmam inşallah şifa olmuştur

Buketcim verdigin bilgiler icin tskler bn derimki once doktor ! Mutlaka muayne ve tahliller! Akabininde alternatif tip

Burdayim bebegim takipteyim :))) biri seni gozetliyor :))
15 er mi :s nie ki koca prof.15 lik 3 tane demiyoda prof.doct.dr vesdeniz mi dio 15×3 die :))) alem kadinsin vesselam :))

Tatlim sen at kafandaki dier o oyle demis bu boyle demisleri bni dinlemen menfaatine olucaktir 15(mensin bitiminden 7 gun sonra) +5(mense 10 gun kala)+5(mense10 gun kala) ok

Birebir kendi agzindan kimyager bir dostuma soyledigini uyguluyorum tatlim :)

Buketcim verdigin bilgiler icin tskler bn derimki once doktor ! Mutlaka muayne ve tahliller! Akabininde alternatif tip

Evet canım haklısın perşembe gitcem bakalım, inşallah bişey çıkmaz yine de soğan kürüne başlıcam inşallah bu ay tutar... senin ve bütün anne adaylarının da yüzü gülsün.... Lütfen lütfeen lütfennn Allah'ım bizi çevirme...

Bende iyiyim cok sukur.ayy hadi insallah canim kendimi cok ama cok hazir hissediyorum annelige su hayatta tek eksigim bi evlat o da olursa benden mutlusu yok.canim kocacimla benden bi parca en buyuk mutluluk bize :))
canım inşaAllah en kısa zamanda hayırlı haberler alır veririz buradan . ben hepimiz adına çok ümitliyim
Bal - corekotu- tarcin ne ise yariyor canim
canım yumurta gelişimine yardımcı oluyormuş. kkde de epey kullanan var istersen okuyabilirsin bununla ilgili topik de var
adaşım merhaba hoş geldin iki ay evvel bende de aynısı olmuştu, şok oldum kanamayı görünce. ama soğan suyundan önceydi. birka. gün lekelenme şeklinde devam etti ve sonra normale döndü. zaman zaman hormonal dengesizliklerden kaynaklanıyor sanırım. eğer kesilmezse dra gidersin. ama soğan kürünün de özellikle çikolata kisti veya miyom varsa bu tip lekelenme veya kanamalar olabileceğini Saraçoğlunun sitesinden okumuştum. panik yapma canım.
kızlar slm ben bişey sorucam ben erken menopoza grdim ve soğan kürü yapsam iyi gelirmi
limonata hoş geldin. kesinlikle iyi gelecektir Allahın izniyle. bana dr bile demişti ki menapoza girmiş kadınları bile kanatıyor o, niye kullanıyorsun demişti . tabii drlar önyargılı olabiliyor bazen.
elanazcığım panik yapma canım. bende de olmuştu soğan küründen önceydi ama yine de bazen hormonal sebeplerden kaynaklı olabiliyor böyle durumlar. Saraçoğlu benzer bir soruya: zaten adet düzensizliğiniz olduğundan bahsediyorsunuz. hormonlarınız ve adetiniz düzene girecektir , şeklinde cevap vermişti.
hoş geldin busee inşaAllah canım hep birlikteee
benim 12. günüm bugün arkadaşlarım akıntılarım olmaya devam ediyor ama fazla değil yani normal den farklı değil hayırlısıı artık
kubbacığım herkeste akıntı olmayabilirmiş. hocanın sitesinde okudum. bende akıntı oluyor ama 3-4 dönem kullandıktan sonra dra gideceğim inşaAllah faydasını görüyoruz
kuzeyim aslında en güzelini yapıyorsun canım. kafanı dağıt dinlen ve hiç ummadığın anda sürpriz yapsın bebeğiniz inşaAllah. tabii bize de arada haber vermeyi unutma kuzum

Burdayim bebegim takipteyim :))) biri seni gozetliyor :))
15 er mi :s nie ki koca prof.15 lik 3 tane demiyoda prof.doct.dr vesdeniz mi dio 15×3 die :))) alem kadinsin vesselam :))
pınarcığımm uzun uzadıya yazmayacağım ama ben bu soğan kürünü o kadar çok araştırdım ki. bu 15er günlük uygulamayı da kendim uydurmadım canım. yine hocanın sitesinde sorulan sorulardan birine verdiği cevapla böyle bir karar aldım. polikistik overli misin veya bu hastalıkla ilgili araştırman var mı bilmiyorum ama ben öyleyim ve inatçı pkolarda koca profesör böyle tavsiye ediyor. hatta kürü bir ay uygulayanlar bile olmuş, ama hoca 4-5 adet dönemi 15er günlük uygulamalar önermiş inatçı pkolarda. yani ben burda kime ne cevap veriyorsam araştırdığım okuduğum bizzat hocadan dinlediğim bilgilere göre cevap veriyorum canım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…