- 13 Ağustos 2013
- 3.526
- 6.537
- 148
selam şekerler =))) adetime son 3 günacayip ağrılarım var. kasık ağrısı olurdu hep bu zamanlarda. ama bu sefer farklı sanki. belimde kalçamda batmalar, ağrı var.. bacağıma iniyo ağrı.. soğan kürü işe mi yaradı acaba?? moral istiyorum yaa inş bebiş vardırr eşim moralimi çok bozuyoo offf.. bence bu ay da yok diyo ;(
Bebegim sanada selam :))
Zigot tupe yapismaya calisiyo eger igne gibi vajene batma hisediosan insallah o yolculugu tamamlar ve annesinin yuzunu guldurur sanirim gec yumurtladin bu ay ..
Esine kizma eger sonuc istedigin gibi olmassa uzulme die kendince motive ediyo seni..
Sen uzme kndini merak etme o sen istediginde deil kndi istefiginde gelicek malum simdiki cocuklar pek nazlilar :))
Benimde aynı sol bacagimda kasma var kasık ve bel ağrım var üstelik 3 gün gecikti 19 şubatta olmam gerekiyodu idrar testi yaptım 3 gun 3 ü de negatif ben diyorum ki pazartesiye kadat regl olmazsam kan tahlili yaptirayim ne yapayım bilemedim bu ay soğan kuru yaptım umutluyum acayip heyecanliyim strestenmi bilemedim yoksa hamilemiyim off
selincim idrarda cıkmıyabilir geç döllenmişse idrarda çıkmıyor yada silik çıkabiliyor en güzeli kan tahlili ( beta-hcg) yaptır
Çok sağol pınarım beklicez artık sabır
Bebegim sanada selam :))
Zigot tupe yapismaya calisiyo eger igne gibi vajene batma hisediosan insallah o yolculugu tamamlar ve annesinin yuzunu guldurur sanirim gec yumurtladin bu ay ..
Esine kizma eger sonuc istedigin gibi olmassa uzulme die kendince motive ediyo seni..
Sen uzme kndini merak etme o sen istediginde deil kndi istefiginde gelicek malum simdiki cocuklar pek nazlilar :))
evet canım ben de geç yumurtladım diye tahmin ediyorum.. "annesinin yüzünü güldürür" dedin ya çok tuhaf oldum :) bnm ilk olacak inş o yüzden çok heyecan yapıyorum tatlım.. çok sağol desteğin için bitanesin senbekleyip görcez bakalm...
bu aralar hep söylediğim dilimde olan ve telkinde bulundugum bir sözü seninlede paylaşmak isterim canım " Rabbim vermiyecegi hayalin duasina Amin dedirtmez ve vermiyecegi seyin hayalinide Kurdurmaz "..
Benim gecirdigim rahatsizliklardan dolayi cocugum olmuyordu hic ümit yoktu acikcasi kimyager bir dostum bizzat prof.ibrahim adnan saracoglunu yakinen taniyor sagolsun o bnim konumu hocaya acmis vede mutlaka sogan molasi ( bekleme) rituelinde testere disli aslanpencesini icsin evel allah sifa olucak muradiba nail olucak demis sagolsun bnde kullandim hem sogandan hem bu testere disli sayesinde tup bebek bile imkansizken simdi yarin regli gunum pteside dr. Beklio klonene basliycaz bu bi mucize :))
inşallah herşey umdugun gibi olur selincim ;
kendinden bahsedermisin kaç yıllık evlisin neler yaparsın[/QUOT
ben 6. Senemi doldurmak uzereyim evlilikte turizm sektöründeyim gemi acentası yazları yoğun ve yorucu kışları sessiz ve sakin :)) finans departmaninda çalışıyorum
Kırmızı kartı da yedim sabahsezonda başlıyor nasıl olcak bakalım çocuk işi :26:
Senin kadar azimli olmasada benimde hatrı sayılır bi hikayem var belki bigun uygun bi zamanda anlatirim sana pınarcım
Cok tesekkur ederim canim ilgilendihin icin.ayrica mucize asil sensin tebrik ediyorum seni en ufacik seylerr isyan edenler seni tanimali bence.ins bundan sonra diledigin tum guzellikler seninle olur.
inşallah herşey umdugun gibi olur selincim ;
kendinden bahsedermisin kaç yıllık evlisin neler yaparsın[/QUOT
ben 6. Senemi doldurmak uzereyim evlilikte turizm sektöründeyim gemi acentası yazları yoğun ve yorucu kışları sessiz ve sakin :)) finans departmaninda çalışıyorum
Kırmızı kartı da yedim sabahsezonda başlıyor nasıl olcak bakalım çocuk işi :26:
Senin kadar azimli olmasada benimde hatrı sayılır bi hikayem var belki bigun uygun bi zamanda anlatirim sana pınarcım
Cok tsk ederim bnimle hayatinin icerisinden birseyler paylastigin icin herzaman seve seve dinlemeye hazirim ...
Regli oldun demek olsun uzme kndinii regli olabiliorsan ( duzenli) demekki yumurtalarin islevini yapiyor ve sabretmeni muradina ermek icin tevekkul etmeni beklio sanirim bebisin
Mrb arkadaslar 6 gunluk gecikme ile bugun adet oldum moralim cok bozukyarin ins incir kurune baslicam bu ay guzel haber veremedim ina en kisa zamanda hepimiz guzel haberler veririz :)
Cok tsk ederim bnimle hayatinin icerisinden birseyler paylastigin icin herzaman seve seve dinlemeye hazirim ...
Regli oldun demek olsun uzme kndinii regli olabiliorsan ( duzenli) demekki yumurtalarin islevini yapiyor ve sabretmeni muradina ermek icin tevekkul etmeni beklio sanirim bebisin
Ya pınarım senin insana moral veren yönün ne kadar güzel ya maşallah diyorum bağıra bağıra senin diğer arkadaşlara yazdıklarını okudumda ne kadar iyi yürekli birisin seni tanıdığıma cokmmemnun oldum
Mrb arkadaslar 6 gunluk gecikme ile bugun adet oldum moralim cok bozukyarin ins incir kurune baslicam bu ay guzel haber veremedim ina en kisa zamanda hepimiz guzel haberler veririz :)
Ya pınarım senin insana moral veren yönün ne kadar güzel ya maşallah diyorum bağıra bağıra senin diğer arkadaşlara yazdıklarını okudumda ne kadar iyi yürekli birisin seni tanıdığıma cokmmemnun oldum
Ee pinarimiz bi tanedir psikologumuz bizimm bi de bebismiz gelsin tam olucaz insaallah :))
merhaba nirakf iyiyim hamd olsun. çok sevindim senin adına. aslında ben de endokrine gitmiştim insülin direncim var hatta gebelik oluşmazsa gel hap yazalım demişti dr ama gitmedimkürlerimi bitireyim de inşaAllah olur ama olmazsa da tekrar gideceğim, aklımda. sağ ol canım ben pek gecikme yaşamam hatta erken gelirdi aslında ama soğan küründen oldu adetim düzene giriyor diye düşünmüştüm. hayırlısı bakalım. sen neler yapıyorsun, soğan kürüne devam mı? sende pko var mıydı canım? :26:
mkr aleykum selam canım. bence de kan testi biraz daha sabret, benim de geçen ay ilk kürden sonra 4-5 gün kadar gecikmişti ama inşaAllah seninki hayırlısıyla pozitif olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?