Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

selam şekerler =))) adetime son 3 gün acayip ağrılarım var. kasık ağrısı olurdu hep bu zamanlarda. ama bu sefer farklı sanki. belimde kalçamda batmalar, ağrı var.. bacağıma iniyo ağrı.. soğan kürü işe mi yaradı acaba?? moral istiyorum yaa inş bebiş vardırr eşim moralimi çok bozuyoo offf.. bence bu ay da yok diyo ;(

Bebegim sanada selam :))
Zigot tupe yapismaya calisiyo eger igne gibi vajene batma hisediosan insallah o yolculugu tamamlar ve annesinin yuzunu guldurur sanirim gec yumurtladin bu ay ..
Esine kizma eger sonuc istedigin gibi olmassa uzulme die kendince motive ediyo seni..
Sen uzme kndini merak etme o sen istediginde deil kndi istefiginde gelicek malum simdiki cocuklar pek nazlilar :))

Benimde aynı sol bacagimda kasma var kasık ve bel ağrım var üstelik 3 gün gecikti 19 şubatta olmam gerekiyodu idrar testi yaptım 3 gun 3 ü de negatif ben diyorum ki pazartesiye kadat regl olmazsam kan tahlili yaptirayim ne yapayım bilemedim bu ay soğan kuru yaptım umutluyum acayip heyecanliyim strestenmi bilemedim yoksa hamilemiyim off

selincim idrarda cıkmıyabilir geç döllenmişse idrarda çıkmıyor yada silik çıkabiliyor en güzeli kan tahlili ( beta-hcg) yaptır

evet canım ben de geç yumurtladım diye tahmin ediyorum.. "annesinin yüzünü güldürür" dedin ya çok tuhaf oldum :) bnm ilk olacak inş o yüzden çok heyecan yapıyorum tatlım.. çok sağol desteğin için bitanesin sen bekleyip görcez bakalm...

bu aralar hep söylediğim dilimde olan ve telkinde bulundugum bir sözü seninlede paylaşmak isterim canım " Rabbim vermiyecegi hayalin duasina Amin dedirtmez ve vermiyecegi seyin hayalinide Kurdurmaz "..

bu aralar hep söylediğim dilimde olan ve telkinde bulundugum bir sözü seninlede paylaşmak isterim canım " Rabbim vermiyecegi hayalin duasina Amin dedirtmez ve vermiyecegi seyin hayalinide Kurdurmaz "..

önceki yazdıklarını okumuştum canım :) ne kadar anlamlı bir söz..

Cok tesekkur ederim canim ilgilendihin icin.ayrica mucize asil sensin tebrik ediyorum seni en ufacik seylerr isyan edenler seni tanimali bence.ins bundan sonra diledigin tum guzellikler seninle olur.

Cok tesekkur ederim canim ilgilendihin icin.ayrica mucize asil sensin tebrik ediyorum seni en ufacik seylerr isyan edenler seni tanimali bence.ins bundan sonra diledigin tum guzellikler seninle olur.

Busecim bn cok hassas bir insanim boyle sozler bni cok duygulandirir guzel dileklerin yureginin guzelligidir cok tsk ederim ...
İnsallah sifa bulursun

Mrb arkadaslar 6 gunluk gecikme ile bugun adet oldum moralim cok bozuk yarin ins incir kurune baslicam bu ay guzel haber veremedim ina en kisa zamanda hepimiz guzel haberler veririz :)

Mrb arkadaslar 6 gunluk gecikme ile bugun adet oldum moralim cok bozuk yarin ins incir kurune baslicam bu ay guzel haber veremedim ina en kisa zamanda hepimiz guzel haberler veririz :)

Canim uzme sakin kndini olurmu
Soyle dusun daha zamani deilmis rabbim hayirli zamanda nadip etsin ve sakin uzulme muradina erceksin birgun inan bana

üzme kendinii adet sonrasına odaklan hatta oluruna bırakk ..bende adet bitinice hemen soğana başlayacaamm..

Ewt cnm bende pkoluyum sogan kurunu biraktim ilactan dolayi ilaclarim bitsn olmassa sogana devam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…