Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

Denizzzzzim bana birseyler oldu durup durup gozlerim doluyo aglamakli oluyorum mizmiz cocuklar gibiyim ((
Bu arada rabbim insallah insallah insaaaaallllaaahhhh 2 kucaginida doldursun saglikli evlatlar nasip etsinn sana birtanem..
Bide ben seni incitmek kirmak istemedim bu inan yapmak istiycegim son sey olur ..
Sadece pko ile sakin kafani yorma pkoda neymis sana viz gelir tirs gider demekti niyetim fakat sanirim yanlus ifade ettim kndimi özur dilerim seni incittimse...

Pinarcim eminim herbirinizin yasam oykusunde bir basari ve azim gerektiren hadiseler vardir her insan 1 hayat bir öykudur :)
Rabbim hepimize ilk once saglik versin iyi dileklerin icin cok ama cok tsk ediyorum..

Kizlar size birsey sorcam.sagan kurunun 13 gunundeyim kasiklarim ve belimde agri var sizce normalmi basina gelen varmi daha adetime 10 gun var

tabiki vesdeniz paylaşırım inciri yesem aynı etkiyi göstermezmi :)illa kaynatmakmı gerek acaba bide soğan suyu gibi yapılması gereken bi gün varmı adet günü etkili diolardı sanırım ama adet günüm geçti

PKO lu olarak nedense benimde gözlerim dolu dolu bu akşam allahım tez zamanda hayırlısıyla bizlerede nasip olur inşallah soğana devammm

Kızlar merhaba soğan kürüne başladıktan sonra görmüştüm topiğinizi bitince yazarım diye düşünmüştüm benim yumurta büyütme ilaçlarından dolayı 2 tane kistim olmuştu biri 7 cm diğeri 4 buçuk falandı 2 aydır erimiyordu cyclo prognova tarsual kutu kutu içtim kistlerden dolayı adet te olamıyordumBu ay soğan kürünü uyguladım 4 gün erken adet oldum kontrole gittiğimde kistlerden eser yoktu Bu arada sebepsiz inferlite yle uğraşıyoruz gerçekten çok zor şimdi kürün 2. de uygulaycgm bakarsınız bebiş olur tabii hayırlısı

Teşekkürler hoşbuldum. 7 aylık evliyim çalışıyorum. Öyle

Cok yenisin ( evlilik konusunda ) :) insallah 7.70. Yillarinizda olur...
Bu arada bir arkadasimiza verdigin cevabi okudum sogan kuru konusundaki fikrini yani
Peki merakimin kus.bkma fakat madem kullanmiycaksin sogan kurunu neden bu topiktesin

Cok yenisin ( evlilik konusunda ) :) insallah 7.70. Yillarinizda olur...
Bu arada bir arkadasimiza verdigin cevabi okudum sogan kuru konusundaki fikrini yani
Peki merakimin kus.bkma fakat madem kullanmiycaksin sogan kurunu neden bu topiktesin

Hemen yanıtlayayım. Yorumları okudum. Bazı arkadaslara ters etki yapmış ondan sonra vazgeçtim. Silmedin kendimi de

Merhaba tatlim bnde senin gibi sayilirdim kötu huylu bi takim ( isminianmak istemiyorum) hucreler vardi yumurtaliklarimda ve sogana cok sey borcluyum bak bide testere disli aslanpencesini mutlaka ic sogan kurune baslayana kadar o bekleme suresinde ic mutlaka iyi gelicek bn cok faydasini gordum

Hemen yanıtlayayım. Yorumları okudum. Bazı arkadaslara ters etki yapmış ondan sonra vazgeçtim. Silmedin kendimi de

Ters etkimi ben topigin basindan sonuna kadar okumus biri olarak 1000 kiside 3 kisi ters etki yasamis fakat konu bu deil senin tibbi sorununun ney olmasi neden kullanmk istedigin cocuk icinmi yoksa kist sorununmu var tatlim

Son düzenleme:

Ben zaten riskli gruptayım annemi yumurtalık kanserinden kaybettim teyzem teyze kızım hepsinin bu hastalıkla geçmişi var bende düzenli kontrollerimi yaptırıyorum hayatım zaten doktor kist yapmaya müsait bir yapın var dedi bende biliyorum zaten ama 33 yaşındayım anne olmak istiyorum her kadın gibi fakat bu ay karar verdim inferlite tedavisini bıraktım çünki herşeyimiz normal eşiminde benimde sanki uğraştıkça kötü olacak gibi bir his oluştu kafamda doğal şeylerle denemeye karar verdim ve kaygılarımı kafamdan atmaya tabii ne kadar başarılı olurum bilmiyorum ama bu ay soğana devam bol bol dua bir de bu testlere dişli aslanpençesini duymuştum zaten hemen alayım yrn onuda teşekkür ederim canım sanada

PKO lu olarak nedense benimde gözlerim dolu dolu bu akşam allahım tez zamanda hayırlısıyla bizlerede nasip olur inşallah soğana devammm

Pko gecicek testere disli aslanpencesinide kullan sogan kurune basladan once bekleme suresindeyken mutlaka testere disli aslan pencesinide ic ...
Bu arada herkeze tavsiye ediyorum testere disli aslan pencesini goren patentini aldim sanicak :)))

Basin sagolsun canim bnce bu bir son deil bana bak mesela bn yumurtalik kanserini yendim !
O hastaliga kafa tuttum gemde cok gec kalinmis asamada fark edilmesine ragmen yendim!
28 seans radyoterapi 2 seas kemoterapi gordum 12 ameliyat gecirdim ve bu hastaliktan galip geldim cunku inancimi hic yitirmedim evet bu hastaligi yendim ve maalesef giderken bana hediye olarak onu unutmiyim die kalp ritim bozuklugu ve kronik seker hastaligi birakti ama olsun bn onlarlada bas edebiliyorum ...
Sakın olaki annenin gidisi senin direncini dusurmesin daha sıkı baglan hayata sunu bilki " RABBİM vermiyecegi hayalin duasina amin dedirtmez ve vermiyecegi seyin hayalinide kurdurmaz "..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…