Ee pinarimiz bi tanedir psikologumuz bizimm bi de bebismiz gelsin tam olucaz insaallah :))
Valla öyle bitanerabbim temiz kalpli insanlarin yanında olur onunda kalbine göre verir inşallah
Valla öyle bitanerabbim temiz kalpli insanlarin yanında olur onunda kalbine göre verir inşallah
Amiiin insallah canim
üzme kendinii adet sonrasına odaklan hatta oluruna bırakk ..bende adet bitinice hemen soğana başlayacaamm..
Canim uzme sakin kndini olurmu
Soyle dusun daha zamani deilmis rabbim hayirli zamanda nadip etsin ve sakin uzulme muradina erceksin birgun inan bana
Tsk edermm ama elimde deil heray uzulmicem bu sefer diorum ama olmuo sizinde dediginiz gibi demekki zamani var daha Allah hepumizin hakkinda hayirlisini verrsin ins.tez zamanda hepimize hayirli saglikli evlatlar nasip etsin:)
Merhaba herkese, ben klıpte yeni sayılırım. Ve bu ay bende soğan kürü ne başladım.
Bakalım daha 3 gün oldu.
Buradan gelişmeleri paylaşacagım sizlerle:)
evet canım senden bir-iki gün önce başladım. doğru söylüyosun ama elimde değilkaç gecedir hamile olduğumu ve sorunlu olduğunu görüyorum. birkaç gündür de belimde sürekli batmalar var. adetime de tahminen 3 ya da 4 gün var. adet olcam da ondan mı acaba diyorum bu ay nerdeyse hiç atlamadan çalışma yaptık yani 2 günde bir. eşim de hiç içime doğmuyo diyo üzülüyorum ;(
bu aralar hep söylediğim dilimde olan ve telkinde bulundugum bir sözü seninlede paylaşmak isterim canım " Rabbim vermiyecegi hayalin duasina Amin dedirtmez ve vermiyecegi seyin hayalinide Kurdurmaz "..
Merhaba herkese, ben klıpte yeni sayılırım. Ve bu ay bende soğan kürü ne başladım.
Bakalım daha 3 gün oldu.
Buradan gelişmeleri paylaşacagım sizlerle:)
Canim benimde ikinci evliligim bende ilk evliligimden sonra cok zor gunler yasadim adetim gecikti stresten dra gidip durumumu anlattigimda kanserden suphelendiler dr bana cok kizmisti bu kadar sinir strese neden giriyorsun bak yumurtaliklarini harap etmissin iyi calismiyo dedi boyle yapmaya devam edersen tum organlarina zarar verirsin dedi tabi ben durumumu duyunca dahada uzuldum baska drlara gittm birtanesi pko oldugumu soyledi evlilikten nefret etmeye basladm birdaha evlenmicem dedim calismaya basladim anladimki birseylerle mesgul olunca adetim duzenli geliyrdu bu arada esimle tanistm asik olduk pesimden az kosmadi evlenmeye ikna edebilmek icin az degilim esim hic evlenmedigi icin birde cocugum belki olmaz diye esimi kendimdn sogutmaya calistm bir yandanda soyle dusunuyrdm ailemin yaninda nereye kadar yasayabilirm ya onlar oldukten sonra yapayalniz kimsesiz mi kalacam sorusu vardi beni isteyenlere hep yok dedim kactim esim yilmadi beni kazandi ailesi ben bosandigim icin beni istemediler ama esimle benim sevgimizin karsisinda ne benim nede onun ailesi dayanamadilar ikna oldular derken evlendik ben korunmayi birakinca hemen ilk denememizdeYosuncum cansin ...
Tsk ediyorum bitanem ay ne yazicagimi ilkkez bilemedim kelinelerim tukendi sanki bni duygulandirdin
Sozlerin okadar ictenki inan su an ne yaziyorum farkinda deilim parmaklarim kndiliginden gidiyor sanki harflere
Herbiriniz bnim icin inanin cok kiymetlisiniz hic birinizi sanal olarak dusunmuyorum hatta cok fazla ozluyorum merak ediyorum ne yaptiniz ne ettiniz herbiriniz icin dualarimda isimlerinizi bilmedigimden nicklerinizi sayiyorumm ve mutlu olmanizi cok icten diliyorum
Benim hayat hikayemin icinde bni cok mutlu eden yasadigim zorlu mucadelede ki teselli odullerim 1.evladim
2. İlk askimla evli olmak
3.sagligim
4.egitim hayatim( meslegim)
5.aklimi halen yitirmemis olmam :))
Bnim 2. Evliligim oglum ilk esimden 1 yil evli kaldim bosandim zaten okuyordum oda genel cerrahti ayrilik en iyisiydi :)
Yillarca evlenmedim özcan ilk askim ilk gözyasim ilk heyecanim :) o hic evlenmedi sabirla bni bekledi hastalik surecimde okul hayatimda hep yaninda arkamda hic sıkılmadan bekledi ve ben kndimi hazir hisedene kadar sadece dostum oldu en iyi arkadasim ..
Hatta doktorlarim gecirdigim 8. Ameliyatimda artik umudunu kesmisti bana fazla ömur vermemisti buna ragmen son nefesimde yanimda olmak icin elinden geleni yapan birine artik daha fazla aci vermedim ve 2011 de evlendik :)) haaa bu arada bana fazla yasamiycagimi soyleyen dr.um su an hayatta deil bense onun soyledigi herseyi cürüttüm ve inatla yasadim :)) bu arada da oglumuda buyuttum :)) meslegimide elime aldim yuksek lisansimida yaptim evlendim yani ölmedim kisacasi hicte niyetim yok daha yapacagim cok seeeey var :))
Bugünlerde galiba çok hassasım senin söylediklerin de bişey yok aslında ama ağlattı beni canım.
2 ay önce 10 gün mide bulantısı yaşadım ve sonunda hasta oldum. Bu ay da kasık ağrısı, aşırı akıntı derken yine ümitlendim ve yine hasta oldum kendimi ne kadar odaklıyorum ki vücudum ona göre reaksiyon veriyor, onları anımsadım.
İnşallah, inşallah senin ki psikolojik değildir...sonucu yaz lütfen merak ediyorum ben de... Rabbim hepimizin yüzünü güldürür inşallah...
Canim benimde ikinci evliligim bende ilk evliligimden sonra cok zor gunler yasadim adetim gecikti stresten dra gidip durumumu anlattigimda kanserden suphelendiler dr bana cok kizmisti bu kadar sinir strese neden giriyorsun bak yumurtaliklarini harap etmissin iyi calismiyo dedi boyle yapmaya devam edersen tum organlarina zarar verirsin dedi tabi ben durumumu duyunca dahada uzuldum baska drlara gittm birtanesi pko oldugumu soyledi evlilikten nefret etmeye basladm birdaha evlenmicem dedim calismaya basladim anladimki birseylerle mesgul olunca adetim duzenli geliyrdu bu arada esimle tanistm asik olduk pesimden az kosmadi evlenmeye ikna edebilmek icin az degilim esim hic evlenmedigi icin birde cocugum belki olmaz diye esimi kendimdn sogutmaya calistm bir yandanda soyle dusunuyrdm ailemin yaninda nereye kadar yasayabilirm ya onlar oldukten sonra yapayalniz kimsesiz mi kalacam sorusu vardi beni isteyenlere hep yok dedim kactim esim yilmadi beni kazandi ailesi ben bosandigim icin beni istemediler ama esimle benim sevgimizin karsisinda ne benim nede onun ailesi dayanamadilar ikna oldular derken evlendik ben korunmayi birakinca hemen ilk denememizde
Hamile kaldm canim kizima o benim servetim ben olunce arkamdan dua edip aglayacak tek varligim insan birazda cocuk sevgisi icin evleniyo yani burdan tum arkadaslra sesleniyrm duzenli adet gormenize bile bence sevinin neler yasayanlar var birde hayata baskasinin gozunden bakin hep kendi durumundan daha kotu durumda olanlari dusunun BEN HEP ALLAHA SİGİNDİM ONDAN GUCLUYUM COK SUKUR COK SAGLİKLİ BİR EVLAT VERDİ hemde hemencik aratmadan ilk defa hayatimda en cok istedigim birsey gerceklesti
Canim ilk once herhangi bir sorunun varmi sogan kurunu adet bitiminden sonra 7.gun yapiyrsn 1.5bardak kaynayan hazir suya bir orta boy soganin kahverengi kabugunu soyup 4e bolup atip 5dk kapagi kapali kaynatiyrsun 15dk dinlendirdikten sonra yemeklerden yarim saat once iciyrsn gunde iki defa yapacaksin sifa olsunKizlar bende 2aydir bal tarcin çörek otu yaptim doktora da gidiyorum ama hamile değilim. Evliligim alti yil bitti yedinci yila girdik. Bebek istiyoruz. Rabbim ol derse olur inş . sebeplere sarilip sonucu Allah'a bırakmak . Soğan kurune yarin basliyim diyorum adetim bugün bitti.bana tarifi yazar misiniz aç karninami içmem gerekiyor? hangi vakitlerde?
Kızlar cuma günü doktora gittim Rabbime binlerce defa şükürler olsun yumurtalarım yeterli büyüklükteymiş. Kan tahlili verdim ama sonucu hafta içi alcam. Bir de rahim ağzından bişeyler aldı testin adını hatırlamıyorum o biraz geç çıkacak. Fakat vajinal mikroskopla, bir de o vakum gibi şeyle baktıktan sonra ara ara biraz kan geliyor. Tahriş olmuştur diye üzerinde durmadım benzer durumu yaşayan var mı acaba?
Unutmadan, hastalığın ilk gününden itibaren, mecbur kalmadıkça (!)10 gün hiç ilişkiye girmeyin dedi. Vee sonra günaşırı ilişkiye girmemizi söyledi. Sizin de aklınızda olsun.
Ben bu ay beslenmemize de el attım:) tahin-pekmez, badem, çikolata vb... sebze ağırlıklı yemekler yapmaya çalışcam veee tabi soğan kürümüz :)
Canim ilk once herhangi bir sorunun varmi sogan kurunu adet bitiminden sonra 7.gun yapiyrsn 1.5bardak kaynayan hazir suya bir orta boy soganin kahverengi kabugunu soyup 4e bolup atip 5dk kapagi kapali kaynatiyrsun 15dk dinlendirdikten sonra yemeklerden yarim saat once iciyrsn gunde iki defa yapacaksin sifa olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?