- 17 Mart 2012
- 1.224
- 95
- 163
Hayir cnm bebegim yok dusuk yaptim 1 bucuk yil oluo ozamanda sogan kuru kullandigimda 4.yada 5.gun kasigimda cok siddetli agri oldu ve kahverwngi akinti olmustu ve akintim coktu ama busefer kuru uygularken cok fazla akinti olmadi ama kur bittiginden beri kasiklarmda surekli agri oluo.
elanazcığım kür şeklinde uygulamak çok daha etkili. hatta Saraçoğlunun sitesinde neden "kür" uygulaması yapıldığı detaylıca açıklanmış. incire ne zaman istersen başla canım. hoca belli bir zaman vermiyortabiki vesdeniz paylaşırım inciri yesem aynı etkiyi göstermezmi :)illa kaynatmakmı gerek acaba bide soğan suyu gibi yapılması gereken bi gün varmı adet günü etkili diolardı sanırım ama adet günüm geçti
Denizzzzzim bana birseyler oldu durup durup gozlerim doluyo aglamakli oluyorum mizmiz cocuklar gibiyim((
Bu arada rabbim insallah insallah insaaaaallllaaahhhh 2 kucaginida doldursun saglikli evlatlar nasip etsinn sana birtanem..
Bide ben seni incitmek kirmak istemedim bu inan yapmak istiycegim son sey olur ..
Sadece pko ile sakin kafani yorma pkoda neymis sana viz gelir tirs gider demekti niyetim fakat sanirim yanlus ifade ettim kndimi özur dilerim seni incittimse...
Basin sagolsun canim bnce bu bir son deil bana bak mesela bn yumurtalik kanserini yendim !
O hastaliga kafa tuttum gemde cok gec kalinmis asamada fark edilmesine ragmen yendim!
28 seans radyoterapi 2 seas kemoterapi gordum 12 ameliyat gecirdim ve bu hastaliktan galip geldim cunku inancimi hic yitirmedim evet bu hastaligi yendim ve maalesef giderken bana hediye olarak onu unutmiyim die kalp ritim bozuklugu ve kronik seker hastaligi birakti ama olsun bn onlarlada bas edebiliyorum ...
Sakın olaki annenin gidisi senin direncini dusurmesin daha sıkı baglan hayata sunu bilki " RABBİM vermiyecegi hayalin duasina amin dedirtmez ve vermiyecegi seyin hayalinide kurdurmaz "..
Pko gecicek testere disli aslanpencesinide kullan sogan kurune basladan once bekleme suresindeyken mutlaka testere disli aslan pencesinide ic ...
Bu arada herkeze tavsiye ediyorum testere disli aslan pencesini goren patentini aldim sanicak :)))
canım kusura bakma hatırlatmış oldum sana ama gebeliğinden bahsedince heyecanlanmıştım. Rabbim en kısa zamanda sağlıkla sıhhatle yeniden nasip etsin. kasık ağrısı ben çok yaşamadım ama adet bitiminden sonra bir müddet yumurtalıklarım şişmiş gibi bi ağrı olmuştu. inşaAllah faydasını görüyoruz canım.
elanazcığım kür şeklinde uygulamak çok daha etkili. hatta Saraçoğlunun sitesinde neden "kür" uygulaması yapıldığı detaylıca açıklanmış. incire ne zaman istersen başla canım. hoca belli bir zaman vermiyor
pınarcığım burada hikayeni zor günlerini paylaşınca hassaslaştın sanırım ama ben hep güzel duygulanmanı temenni ederim. sana kırılmadım canım fakat böyle çekişir gibi bir hava estirdik, hoş olmadı. biz burada deneyimlerimizi birbirimizle paylaşmak ve birbirimize destek olmak adına paylaşıyoruz. güzel iletişim kurmamız önemli. yazıyla anlaşmaya çalışıyoruz ve biraz duygusuzluk oluyor haliyle, tam anlayamıyoruz veya yanlış anlıyoruz birbirimizi ama sorun değil canım. ben iyi niyetinden şüphe etmiyorum.
canım ya ben de testere dişli aslan pençesi kullanmak istiyorum ama aktarlardan temin ettiğime güvenemiyorum. hocanın sitesinde de satışı yoktu en son. sen nerden aldın ve ne gibi etkilerini gördün? biraz araştırdım ama yine de deneyimlerini öğrenmek istiyorum. bir de hocaya sordun mu soğana ara verince kullanmanın sakıncası var mı acaba? çünkü iki kür birden önermiyor, gerçi aynı günlerde yapılmayacak ama yine de tereddütteyim :26:
Yanlis anlasilmadigima cok sevindim iyi niyetimden suphen olmasin tsk ederim dusuncelerin icin...
Evet sanirim uzun bir zaman sonra icimdeki kutuyu actim icindekileri döktum ve tekrar o kutuyu toplayip rafina kaldirmak sanirim biraz sarsti beni ee bide yarin regli gunum pteside dr.a gitcez klomene basliycaz bunlardan etkilendim galiba mizmizligimin sebebi bunlar olabilir :)) deniz sen üni okudunmu? Yada okuduysan veya okumadiysan sunu soylemeliyim senden iyi bir psikolog olurdu ve senin gibi bir meslekdasim olsun cok isterdim :)
Deniz inan cok memnun olucaksin bn gercekten memnun kaldim etkilerini gordum evet hayatim sogandan hemwn sonra birdaki sogan ritueline kadar kullanmami onerdi sogandan 2gun oncede biraktim adetimden sonra yine basliycam birdaki sogana kadar kullanicam
Bide ayirt nasil ettin dedin internettenn 2 cins aslan pencesinede bak ve aktara gitgittiginde normali ile testere disliyi karsilastir kndinde anliycaksin zaten tiryikli oluyo yapraklari ayirt edilio merak etme kusum
Pko gecicek testere disli aslanpencesinide kullan sogan kurune basladan once bekleme suresindeyken mutlaka testere disli aslan pencesinide ic ...
Bu arada herkeze tavsiye ediyorum testere disli aslan pencesini goren patentini aldim sanicak :)))
Yosuncum cansin ...
Tsk ediyorum bitanem ay ne yazicagimi ilkkez bilemedim kelinelerim tukendi sanki bni duygulandirdin
Sozlerin okadar ictenki inan su an ne yaziyorum farkinda deilim parmaklarim kndiliginden gidiyor sanki harflere
Herbiriniz bnim icin inanin cok kiymetlisiniz hic birinizi sanal olarak dusunmuyorum hatta cok fazla ozluyorum merak ediyorum ne yaptiniz ne ettiniz herbiriniz icin dualarimda isimlerinizi bilmedigimden nicklerinizi sayiyorumm ve mutlu olmanizi cok icten diliyorum
Benim hayat hikayemin icinde bni cok mutlu eden yasadigim zorlu mucadelede ki teselli odullerim 1.evladim
2. İlk askimla evli olmak
3.sagligim
4.egitim hayatim( meslegim)
5.aklimi halen yitirmemis olmam :))
Bnim 2. Evliligim oglum ilk esimden 1 yil evli kaldim bosandim zaten okuyordum oda genel cerrahti ayrilik en iyisiydi :)
Yillarca evlenmedim özcan ilk askim ilk gözyasim ilk heyecanim :) o hic evlenmedi sabirla bni bekledi hastalik surecimde okul hayatimda hep yaninda arkamda hic sıkılmadan bekledi ve ben kndimi hazir hisedene kadar sadece dostum oldu en iyi arkadasim ..
Hatta doktorlarim gecirdigim 8. Ameliyatimda artik umudunu kesmisti bana fazla ömur vermemisti buna ragmen son nefesimde yanimda olmak icin elinden geleni yapan birine artik daha fazla aci vermedim ve 2011 de evlendik :)) haaa bu arada bana fazla yasamiycagimi soyleyen dr.um su an hayatta deil bense onun soyledigi herseyi cürüttüm ve inatla yasadim :)) bu arada da oglumuda buyuttum :)) meslegimide elime aldim yuksek lisansimida yaptim evlendim yani ölmedim kisacasi hicte niyetim yok daha yapacagim cok seeeey var :))
Çok çok geçmiş olsun canımm benim çok iyi bilirim nasıl zamanlar o tedaviler ameliyatlar Allah bir daha göstermesin arkadaşım ben çocuk fikrini çıkarmıştım kafamdan ilk evliliğimde 3 yıl olmadı zaten ayrıldık iyi ki olmamış dedim sonra artık evlenmem yeğenlerimi severim diyodum sonra aşık oldum 2 evliliğimi yaptım bir de çocuk istedim hayatın neler getireceği belli olmuyor gerçekten birde 1 yıl boyunca olmayınca çok umutsuzluğa kapıldım bu kistler olunca da farklı düşünmeye başladım oluruna bıraktım Rabbim herşeyin hayırlısını ver dedim çok güzel birşey demişsin Rabbim vermeyeceği hayalin duasına âmin dedirtmez diye inşallah arkadaşım Allah isteyen herkese nasip etsin tşk ederim
Amin vede cok tsk ederim canim
Samimiyetine tsk ederim bnimde 2. Evliligim ask harika bir duygu bende ilk askimla evliyim :)
Yasadigin nefes aldigin surece hep bir umut vardir sakın unutma tatlim ..
Rabbim insallah neyi diliyorsan onu nasip etsin tabiki saglikla
Canim bu testere disli aslan pencesi ne icin kullaniliyo bende deniyim sen tavsiye ediyosan kesin iyi geliyodur
Merhaba kızlar ya bu ay başıma tuhaf bısey geldı anlayamadım yardımcı olursanız sevinirim ıkı aydır glifor kullanıyorum polıkistık overim vRdı doktor glıfora başlamam gerektıgını söyledı başladım ve ıkı aydır 22gunde bı regl oluodum dünde olmam gerekıodu ama olmadım dün tez yaptım negatıf çıktı Bı saat sonra tekrar baktım kı ıkıncı cızgı silik bır şekilde görünüyordu 10dakıkadan sonra dıkkat etmeyın dıyor ama saatler gecsede ıkıncı cızgı çıkmıyordu şimdi neden belirdi anlamadım başına böyle bişey gelen var mı lütfen
Mükemmel bi azim hikayesi okudum sizi tebrik ederim hayata olan inancınızın motive eden bir yönü olduğu ise tartışılmaz
Canim pko lu olan arjadaskarimda buna denk geldim hormonal oluyo fakat iyi dusubelim evrene pozitif enerji gobderelim ve yarin mutlaka ozel bir labratuarda beta-hcg ne baktir sonucu bize yaz olurmu :)
İnsallah hersey gonlunce olur
hadi hayırlısı inşaAllah canım. hassas dönemdesin demek. ben de heyecanla haberlerini bekliyorum. evet canım ben öğretmenim iki ayrı alanda da yüksek lisans yaptım. pek çok konuyla da ilgiyim, psikoloji, din, tıp, felsefe, edebiyat, siyaset ve tarih. hepsinden okumaya gayret ediyor ve çevremi buna göre şekillendiriyorum. şu vakitten sonra meslektaş olamasak da iyi bir iletişimle bilgilerimizi pekiştirip yardımlaşabiliriz
Cok ümitlenmekte De istemiyorum bişey çıkmışcak yıne bılmıorum ya
Selincim cok tsk ederim evet tespitin tam yerinde olmus kesinlikle hayata inancim sonsuz vede maneviyatim cok guclu dur.
Bu arada bn pinar memnun oldum
Canim pko lu olan arjadaskarimda buna denk geldim hormonal oluyo fakat iyi dusubelim evrene pozitif enerji gobderelim ve yarin mutlaka ozel bir labratuarda beta-hcg ne baktir sonucu bize yaz olurmu :)
İnsallah hersey gonlunce olur
Oyle dusunme hemen havlu atma pls..
Yarin kan tahlilini ( beta-hcg) ni yaptir ve sonucunu merakla bekliycem :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?