Merhaba herkese, ben klıpte yeni sayılırım. Ve bu ay bende soğan kürü ne başladım.
Bakalım daha 3 gün oldu.
Buradan gelişmeleri paylaşacagım sizlerle:)
slm cnm kür işe yaramış olabilir. ama bence soğan kürünü ilk tercih olarak uygulamalıydın. daha önce kullandın mı bilmiyorum. ben 1 kür uyguladım soğan.. bende de leke şeklinde akıntılar oldu.. bu arada ilaçlarla adet olmak yerine doğal yöntemleri dene bir de.. çünkü ben bir kez söktürücü kullandım ve prolaktinim fırladı ve acayip kilo aldırıyo.. benden söylmesi tatlm.. naçizane fikrim bunlar ve tecrübe ettiğim kadarıyla.. ayrıca pko lularda dengesiz kanamalar oluyo sanırım. bu konuda tecrübeli arkadaşlar var.. mutlaka bilgi verirler sana.
Teşekkür ederim cevap icin oncelikle zaten artik söktürücü kullanmayi düşünmüyorum dogal yontemleri denicem sogani hic yapmadim ben intihap filan yok kistlerde adet olunca yok oluyor diye yapmadim ne biliyim bu kuru tamamliyim olmazsa sogan kurude yaparim bende ilk defa oldu bu pembe akinti bir kere oldu geçti inşallah kur ise yaramistir nasip artik
Kızlar cuma günü doktora gittim Rabbime binlerce defa şükürler olsun yumurtalarım yeterli büyüklükteymiş. Kan tahlili verdim ama sonucu hafta içi alcam. Bir de rahim ağzından bişeyler aldı testin adını hatırlamıyorum o biraz geç çıkacak. Fakat vajinal mikroskopla, bir de o vakum gibi şeyle baktıktan sonra ara ara biraz kan geliyor. Tahriş olmuştur diye üzerinde durmadım benzer durumu yaşayan var mı acaba?
Unutmadan, hastalığın ilk gününden itibaren, mecbur kalmadıkça (!)10 gün hiç ilişkiye girmeyin dedi. Vee sonra günaşırı ilişkiye girmemizi söyledi. Sizin de aklınızda olsun.
Ben bu ay beslenmemize de el attım:) tahin-pekmez, badem, çikolata vb... sebze ağırlıklı yemekler yapmaya çalışcam veee tabi soğan kürümüz :)
Kizlar bu geceyle birlikte 8gunkuk gecikmem var 8gndur kask sancilarim bel agrlrm vvar ama testler ngatif bu kdr gecikme normal mi
canım takma kafana biz de umutla denemeye devam ediyoruz. benim soğan küründe 1. uygulama bitti. ben adet bitiminde başladım. 15 gün boyunca sabah akşam aç karnına içtim. bir dahaki ay adetime 10 gün kala 5 gün içicem. tabi hamilelik oluşmazsa
Bugün Allah'in izni ile basladim bakalim hayirlisi.
hayırlısı canım şifa olsun
rica ederim ne demek :) iltihap bende de yok. kistim bile yok çok şükür ama yine de akıntım çok olmuştu kürü uygularken. sonuçta rahim temizleniyo ve bebeğe uygun ortam hazırlıyo bence. vücudum sivilce doluydu mesela. hepsi kurudu tek sivilce kalmadı. pkolular için zaten soğan kürü birebir. zaten düzenli adet görmeni sağlayacak ve yumurtlaman düzenli periyotlarda olacak.tavsiye ederim uygulamalısın. hepimiz şifa buluruz inşallah..
ah canım bnm üzüldüm şimdiben de çok aşırı duygusalım bu aralar.. ben de kaç aydır hamilelik belirtisi yaşıyorum ama bişey çıkmıyo. hiç olmicak gibi geliyo ;-( erken gebelik testi yaptım negatif salı günü adet günüm. bakalım gecikicek mi.. gene de umudum var. belki geç döllenme olmuştur.. bütün evli ve yaşıtlarımın bebekleri oldu. eşim başkalarının çocuklarını seviyo üzerine düşüyo.. üzülüyorum.. eşim de bakıyo arkadaşları hep baba oldular çok imreniyo doğal olarak. bugün herkesin içinde ağladım hüngür hüngür.. şaştım kendime..
bu arada ben soğan kürü yaptım bu ay ve çok ümitliydim.. bakalım ne olacak halimiz. aslında bu ay çok takmamaya çalıştım ama bi ağrı bile olsa ümitleniyoruz işte..
anladım canım peki bu şeker ilaçları bir süreliğine mi kullanılıyor? hani bitsin de demişsin ya?Ewt cnm bende pkoluyum sogan kurunu biraktim ilactan dolayi ilaclarim bitsn olmassa sogana devam.
İnsallah hayirlisi olur :)
Tarih benim cok sevdigim bir konudur ve gunlerce saatlerce konusabilirim dinleyebilirim ( osmanli tarihi) vede osmanlica ..Peki sen yani bransin hangisi tatlim? Kesinlikle hangi konu olyrsa olsun seninle konusup tartismaktan onur duyarim
Arkidişler benim kurum btti. Beklemedeyim. :) perşembe kanamam oldu. Adet sandm ama degil. O gundn itibaren kanamam olmadi. Cok ümidliyim inşaAllah :)haberdar ederim sizleri.
Çok saol #butterfly#inşallah...Aynen canım az önce izledim Youtube'u Saraçoğlu her programda aynı şeyleri söylüyor inşallah bize de şifa olur fakat çok zor içiyorum.. Haftasonu yaptım ben de, okul varken nasıl olcak bilmiyorum ama..sabah sabah!!!!!canım eşine de keçiboynuzu yap yarın ona da başlıcam ben inşallah...sabah 6.30'a kurdum saati:))canımcım smear testidir o.. ben de baktırmıştım. inşallah her şeyin normaldir. bu arada soğan kürü cidden işe yarıyo tatlm. ben 1.kür uyguladım. 2.-3. günde akıntılar başlıyo.. içinin temizlendiğini hissediyosun. eğer adet görürsem aslanpençesi kürüne başlamayı düşünüyorum..
bende bu ay sogana basladim bakalim .. cocuk sahibi olamiyorsaniz önce testlerinize baktirin 6 ayi 1 yili beklemeyin eger 3 ay da olmadiysa cok basit hemen kan testi hormonlari isteyin ..hamilelik belirtisiyle ilgilide sunu söylemek istiyorum bende prolaktin yüksekligi var.. vücut kendini yumurtlamaya kadar hamilelige hazirliyor bu hormon yüksekse yumurtlamadan sonra vucut kendini hamile saniyor adet gününe kadar.. ben her ay yasardim korundugum halde gögüslerim dolardi bel agrilari kasiklar falan istah aciliyo kesinlikle psikolojik degildi bunlarin sebebini yeni anliyorum bulantiya kadar adetime 3 -4 gün kala resmen bulaniyordum adet olunca rahatim
bu arada topiğimiz çok hareketlendi maşaAllah. liste yapabilene aşk olsun.şöyle birkaç ay içinde uzuuunnca bir listesi yaparız inşaAllah
Evet bende de bunlar 3 aydır oluyor psikolojik diye düşündüm hep... Resmen mide bulantısı yaşadım geçen ay ve her ay şiddetli göğüs-kasık ağrıları...yarından itibaren yumurtlama günüm inşallah ve ben 1 haftadır hayatımda yemediğim tatlıyı çikolatayı yedim..
Kan testimi çarşamba göstercem doktora inş.Ama anlamadım Hazel yani bu iyi mi kötü mü? Tedavi gerektiren bir şey falan mı? Sen ne zamandır deniyorsun canım biraz bahseder misin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?