Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

Sayende aldim randevu carsamba gidicem ama cok skldim ya ben bu dyrumdan doktordan

sevindim canım benim bakalım doktor ne dicek ona göre davranırsın sende niye böyle bu kadar gecikiyor sebebi ne sen de ona göre yoluna bakarsın inşallah gönlümüzden geçen haberi alırız alamasakda en azından adet olman için bişeyler verirler şu soğan kürüne başlarsın hayırlısı olsun hep aklımdasın canım hepiniz dualarımdasınız inşallah..
 

Saol canim benim ne oldugu belli kist! Ama benim hormonlar normal niye var anlamiyorum
 
Mükemmelsin Pınar çok doğru gerçekten...
Küre devam, bugün sekteye uğradı ama toparlarım. Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah...
 

çok iyi geliyor cANIM örgü örmek
 

canım gecikme olunca insan isster istemez umutlanıyor ama yine de hayırlısı iş durumun uygunsa boş zamanlarında örgü örmeye çalış insan müthiş rahatlıyor,canım sen ilk çocuğunu mu istiyorsun?
 

canım bebeğin olması için o kadar çok önem arz eden noktaları dile getiriyor ki uzmanlar ortam ısısı, yoğunlaşma, istek vs. gibi bir sürü şey biz bunlara dikkat edemeyiz ki Allah birgün için yazmış bize bizde o günü bekliyoruz bende bazen güzel bebekler görüyorum rüyamda
ama eminim bunlar bizim bilinç altına yolladıklarımız o yüzden rüyalara fazla takılma korkularımız gece su yüzüne çıkıyor.
bekleyip görelim tatlım
 
Evet kafam dagiliyor allahtan calisiyorum kafam dolu zaten hala hasta olamadim simdide onu dusunuyorum

canım beklenti içine girme madem çalışıyorsun zamanı geçirme sorunun yok ama bir de bakarsın bize güzel haberler vermişsin:)
 
Kizlar benim sogan kurunde 7.gunum pco yu tam bilemem ama benim cok siskin bi gobegim vardi resmen gobegimde fark edilir derecede azalma oldu sogan kurune bagliyorum cunku extra baska bisey yapmadim bu ara... benim gibi olan varmi aranizda?
 

haklısın tatlım ama düşünmeden edemiyorum tahmin edersin ki.. bir de hiç çocuğum olmadığı için endişeye kapılıyorum..
adet olacağım yönünde belirtiler vardı. yarın adet günüm. bu sefer de belirti yok :) bakalım hayırlısı.. diyorum ya düşünmeden edemiyorum napimm =)))
 
Arkadaşlar merhaba..Ben de pko luyum adetlerım en başından beri düzensiz.Söktürücüyle oluyorum genelde.Soğan kürü uyguladım tam anlatıldığı gıbı gunde 2 kez 15 gün içtim her defasında taze hazırlayıp ılık içtim .Buna rağmen adet görmedım soğan kürü bıtelı neredeyse 3 hafta olacak.Test de yapıyorum bırkaç gunde bır negatif.Bu adetımde tüp bebeğe başlayacağız kısmetse.Rahmımı temızlesın dıye denemek ıstemiştim .Benım gıbı soğan kürü de işe yaramayan var mı?Herkes adet görmüş bır ıkı gun içinde...Beklemeli miyim yoksa söktürücü kullanmalı mıyım?Son adet tarihim 7 ocak ...Cevaplarsınız sevinirim şimdiden sağ olun.
 
Kizlar benim sogan kurunde 7.gunum pco yu tam bilemem ama benim cok siskin bi gobegim vardi resmen gobegimde fark edilir derecede azalma oldu sogan kurune bagliyorum cunku extra baska bisey yapmadim bu ara... benim gibi olan varmi aranizda?

gerçekten göbeğin gitti mi? diyet mi uyguladın? benim göbeğim yok ama soğan kürü bende çok şişkinlik yapmıştı.. şaşırdım doğrusu..
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…