- 30 Ekim 2013
- 20.451
- 57.136
- 798
allah allah çok tuhaf sen bi doktora git bidenem..
Sayende aldim randevu carsamba gidicem ama cok skldim ya ben bu dyrumdan doktordan
sevindim canım benim bakalım doktor ne dicek ona göre davranırsın sende niye böyle bu kadar gecikiyor sebebi ne sen de ona göre yoluna bakarsın inşallah gönlümüzden geçen haberi alırız alamasakda en azından adet olman için bişeyler verirler şu soğan kürüne başlarsın hayırlısı olsun hep aklımdasın canım hepiniz dualarımdasınız inşallah..
Saol canim benim ne oldugu belli kist! Ama benim hormonlar normal niye var anlamiyorum
Mükemmelsin Pınar çok doğru gerçekten...Numero hahaha iyiymis :)) hayati nasil yasadigimiz neyle butunlestirdigimiz önemli ( iman ve inanç gibi ) evet ben bilim insaniyim fakat iman vede inancla yasarim onunla butunlesirim yer gök dua bndan dolayi amin demek insani rahatlatip arindirir :)
Bu arada sen naptin kürü :)
Bende bir hasta oosam sogan kurune basliycam sabirsizim ama bir turlu adet olmadim betahcg de 1.20 cikti negatif ve belirtimde yok insallah bir an once baslarimda illet listten kurtulurumbende senin gibi kafam dolsun dusunmeyeyim diye sal ormeye basladim
çok iyi geliyor cANIM örgü örmek
bende anlamadım onuda sor doktora kafana takılan herşeyi sor canım hayırlısı inşallah..
kubbaacığım en güzelini yapıyorsun. bence de düşünme. bu arada topiğimiz epey kalabalık oldu. ben liste de yapamaz oldum ama aralarda hamilelik haberleri geliyor çok mutlu oluyorum. geçen ay ben de rahat bırakmıştım kendimi ama gecikme yaşadım ve sürekli test yaptım rahatım filan kaçmıştı yani gecikinceama bu ay hiç de test yapmayacağım. mümkün olduğunca düşünmüyorum zaten. inşaAllah kürleri bitirmeye ve pkodan kurtulmaya odaklandım. zaten Rabbimiz ne zaman dilerse o zaman olacak. dua edelim bolca
Oyle ya oturup konusucam iyce valla cok skldm artik
evet canım senden bir-iki gün önce başladım. doğru söylüyosun ama elimde değilkaç gecedir hamile olduğumu ve sorunlu olduğunu görüyorum. birkaç gündür de belimde sürekli batmalar var. adetime de tahminen 3 ya da 4 gün var. adet olcam da ondan mı acaba diyorum bu ay nerdeyse hiç atlamadan çalışma yaptık yani 2 günde bir. eşim de hiç içime doğmuyo diyo üzülüyorum ;(
Evet kafam dagiliyor allahtan calisiyorum kafam dolu zaten hala hasta olamadim simdide onu dusunuyorum
konuş canım neyse ne sonuçta sen bebek istiyorsun kıst için felanda korunma hapı vermesin başka bişey önersin bitkisel felan illa o hapı kullanmak gerekiyor sanki hayırlısı bakalım çarşamba ne olacak..
canım beklenti içine girme madem çalışıyorsun zamanı geçirme sorunun yok ama bir de bakarsın bize güzel haberler vermişsin:)
canım bebeğin olması için o kadar çok önem arz eden noktaları dile getiriyor ki uzmanlar ortam ısısı, yoğunlaşma, istek vs. gibi bir sürü şey biz bunlara dikkat edemeyiz ki Allah birgün için yazmış bize bizde o günü bekliyoruz bende bazen güzel bebekler görüyorum rüyamda
ama eminim bunlar bizim bilinç altına yolladıklarımız o yüzden rüyalara fazla takılma korkularımız gece su yüzüne çıkıyor.
bekleyip görelim tatlım
Kizlar benim sogan kurunde 7.gunum pco yu tam bilemem ama benim cok siskin bi gobegim vardi resmen gobegimde fark edilir derecede azalma oldu sogan kurune bagliyorum cunku extra baska bisey yapmadim bu ara... benim gibi olan varmi aranizda?
gerçekten göbeğin gitti mi? diyet mi uyguladın? benim göbeğim yok ama soğan kürü bende çok şişkinlik yapmıştı.. şaşırdım doğrusu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?