- 31 Mayıs 2007
- 14.882
- 4.544
- 423
Surekli kullanma mesela adetinin son gunu basla 1 hafta ic sonra aralarda ic merak etme eger o gelirse kalicagi varsa sen deil adacayi dunyayi icsen gitmez merak etme icini ferah tut sen allaha havalet o ne eylerse guzel eyler
Kizlar bende 2aydir bal tarcin çörek otu yaptim doktora da gidiyorum ama hamile değilim. Evliligim alti yil bitti yedinci yila girdik. Bebek istiyoruz. Rabbim ol derse olur inş . sebeplere sarilip sonucu Allah'a bırakmak . Soğan kurune yarin basliyim diyorum adetim bugün bitti.bana tarifi yazar misiniz aç karninami içmem gerekiyor? hangi vakitlerde?
orası öyle rabbim yiyecek ekmek nasip ettikten sonra gerisi hikaye çok teşekkürler
bende bu ay sogana basladim bakalim .. cocuk sahibi olamiyorsaniz önce testlerinize baktirin 6 ayi 1 yili beklemeyin eger 3 ay da olmadiysa cok basit hemen kan testi hormonlari isteyin ..hamilelik belirtisiyle ilgilide sunu söylemek istiyorum bende prolaktin yüksekligi var.. vücut kendini yumurtlamaya kadar hamilelige hazirliyor bu hormon yüksekse yumurtlamadan sonra vucut kendini hamile saniyor adet gününe kadar.. ben her ay yasardim korundugum halde gögüslerim dolardi bel agrilari kasiklar falan istah aciliyo kesinlikle psikolojik degildi bunlarin sebebini yeni anliyorum bulantiya kadar adetime 3 -4 gün kala resmen bulaniyordum adet olunca rahatim
Buketcim yapilan muayneyi anlayamadim ?
Vajenden alinan mukus salgisi ni smear testine yolluyorlar bunu anladim kanser gibi bir rahatsizlik varmi ona bakiliyor bunda ok fakat bnim kafami karistiran yumurtlamis bir kadinin kanalinda vakumla ne yapti bu dr !
Bunda bi tuhaflik var ve yapilan kanvtahlilleri 1 saat icinde cikiyo artik ne tahlili yaptilarki yada ne icin vede niye kan gelio ?
Doktorun surekli gittigin guvendigin isinin ehli bir doktormu tatlim ?
Ayyy benim vakum gibi dediğim smear testi işte :) ama sanki içimden bişey çekmişler gibi oldu o yüzden öyle anlattım, ismini hatırlayamamıştım..
Pınarcım güvenilir tecrübeli bir doktor. Kan testleri çıktı hemen, ders programımdan dolayı salı gidiyorum,izinler falan çıkıyor sonra karşına bilirsin..!!
:))GünaydınGunaydin canim :))
İlahi buket alemsin :)) bni gece yazini okudugumda endiseye dusurdun senin adina endise duydum neyseki cok sukur hersey senin anlatim ifadenden kaynaklaniyormus :))
Kulak temizleme cubugunun uzun halini dusun onun gibi birseyle rahim agzina dokunuyo vakum la deil yani ama kiyamam sana ya sanirim sen biraz korkmussun o nedenle agri eşin dusukse tuz biber olmus durumuna :))
Lulu ayy nickin i gorunce cok mutlu oldum :))) cunku bnim tabletimde bi bebegim var onu besliyorum uyutuyorum oyun lar oynuyoruz vs vs iste bnim sanal kizimin adini bn lulu koymustum hatta bazen onu beslemeyi unutuyorum esim hemen soyleniyo ; annen seni beslemedi acmi kaldin sen kizim falan dio :))) herneyse bu arada hosgeldin aramiza cok guzel biyere geldin dier topikleri bilmem fakat bizim topigimiz cok samimu icten senden bnden bizden biyer burda cok mutlu haberlerin olur insallah canim..
Mehlikacim hosgeldin canim
Allah nice 7 yillar i esinle beraber geride birakmani nasip etsin ..
İnsallah olucak sen tevekkul et rabbine sigin o sana istedigini vericek ana sakın inancini kaybetme ...
Sogan kurunu 3 ay yapman gerekio ilk rituel adetin bittikten ( yikandiktan) sonra 7. Gun gunde 2 kere yemeklerden yarim saat once 15 gun 1,5 su bardagi suyu ( klorsuz) kaynatip kahverengi kabugunu soydugun sogani 4 e 5 e bolup o suya atip kapagini kapatip tam 5 dk kaynatip 15 dmlendirip iciceksin bunu her ogunde taze yapicaksin bu 15 gun bitikten bikac gun sonra adet olucaksin o adetin gectikten sonra birdahaki adetine 10 gun kala 5 veya 7 gun tekrar eyni sekilde gunde 2 kere yapicaksin bir sonrakindede yibe ayni sistemle adetine 10 gun kala 5 yada 7 gun yine aynsini yapicaksin :)) istersen benim gibi sogan kurlerinin arasindaki bekleme donemlerinde testere disli aslan penceside ic bn sifa buldum hem sogandan hem testere dislu aslanpencesinden insallah sende sifa bulursun
Soğan kurumu yaptiniz? Bu kur adetide düzene sokmuyormu?Gunaydin kizlar benim 12. Gunum hala kirmizilar yok artik hasta olmak istiyorum( hamilelikte yok adet sokturucu bitki kullanan varmi
cnm hep aynı şeyi tekrarlıyrm ama aslında soğan kürü yapsaydın adet görecektin.hatta 1.kür bitmeden adet görürdün.uzun zaman adet görmeyenleri hemn söktürüyomuş..ama bekle bakalm inş şu anki kür de işe yarar.peki bana adet söktürücek bişeyler önerirmisiniz...
inşallah canım..aslında hep umutluyum ama bazen çok duygusal olabiliyrm işte.. sağol desteğin için..Canım inşallah bebiş vardır bu ay Pınarın da söylediği gibi...
Gunaydin kizlar benim 12. Gunum hala kirmizilar yok artik hasta olmak istiyorum( hamilelikte yok adet sokturucu bitki kullanan varmi
birdaha test yaptımı canım:26:
Canim yarin hemen sabahtan randevu bile almadan solugu doktorda almalisin insallah hayirli haberlerle dönuceksin
Soğan kurumu yaptiniz? Bu kur adetide düzene sokmuyormu?
İdrar yaptim negatif canim zerre kadar belirtimde yok
hımm neden böyle oldu acaba çok tuhaf birdaha doktoramı gitsin
Bende bilmiyorum onceden geciksede mutlaka foguslerim siser acirdi akintim artardi simdi hic bisj yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?