Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

Surekli kullanma mesela adetinin son gunu basla 1 hafta ic sonra aralarda ic merak etme eger o gelirse kalicagi varsa sen deil adacayi dunyayi icsen gitmez merak etme icini ferah tut sen allaha havalet o ne eylerse guzel eyler

orası öyle rabbim yiyecek ekmek nasip ettikten sonra gerisi hikaye çok teşekkürler

Mehlikacim hosgeldin canim
Allah nice 7 yillar i esinle beraber geride birakmani nasip etsin ..
İnsallah olucak sen tevekkul et rabbine sigin o sana istedigini vericek ana sakın inancini kaybetme ...
Sogan kurunu 3 ay yapman gerekio ilk rituel adetin bittikten ( yikandiktan) sonra 7. Gun gunde 2 kere yemeklerden yarim saat once 15 gun 1,5 su bardagi suyu ( klorsuz) kaynatip kahverengi kabugunu soydugun sogani 4 e 5 e bolup o suya atip kapagini kapatip tam 5 dk kaynatip 15 dmlendirip iciceksin bunu her ogunde taze yapicaksin bu 15 gun bitikten bikac gun sonra adet olucaksin o adetin gectikten sonra birdahaki adetine 10 gun kala 5 veya 7 gun tekrar eyni sekilde gunde 2 kere yapicaksin bir sonrakindede yibe ayni sistemle adetine 10 gun kala 5 yada 7 gun yine aynsini yapicaksin :)) istersen benim gibi sogan kurlerinin arasindaki bekleme donemlerinde testere disli aslan penceside ic bn sifa buldum hem sogandan hem testere dislu aslanpencesinden insallah sende sifa bulursun

Hazelcim merhabalar
Kesinlikle soylediklerine katiliyorum once tahliller kontroller sonra yapilmadi gereken tibbi yada alternatif tip la ilgili ne varsa uygulanmali..

Ayyy benim vakum gibi dediğim smear testi işte :)ama sanki içimden bişey çekmişler gibi oldu o yüzden öyle anlattım, ismini hatırlayamamıştım..
Pınarcım güvenilir tecrübeli bir doktor. Kan testleri çıktı hemen, ders programımdan dolayı salı gidiyorum,izinler falan çıkıyor sonra karşına bilirsin..!!
Bilmiyorumki inşallah her şeyi yapılması gerektiği gibi yapar doktor Çok sağol ama ters giden bir şeyler olursa erken farketmekte fayda var...

Son düzenleme:

Gunaydin canim :))
İlahi buket alemsin :)) bni gece yazini okudugumda endiseye dusurdun senin adina endise duydum neyseki cok sukur hersey senin anlatim ifadenden kaynaklaniyormus :))
Kulak temizleme cubugunun uzun halini dusun onun gibi birseyle rahim agzina dokunuyo vakum la deil yani ama kiyamam sana ya sanirim sen biraz korkmussun o nedenle agri eşin dusukse tuz biber olmus durumuna :))

:))Günaydın
Korktum galiba evet :))) fazla uzun olmasın diye kısa ve hızlı yazmaya çalışıyorum o yüzden ifade de problemler oluyor..

:)))
Hoşbuldumm
Lulu benim kocamın bana taktığı nickname:) senin sanal kızında çok iyiymiş:)
Topik çok güzel gerçekten. Bende deniyorum bakalım soğan kürünü.

Ben karın fıtığı ameliyatı geçirmiştim ondan sonrasında kasık bölgemde hafif ağrılar oldu.
Yumurtalıklarla filan ilgili sanmıştım ama gittiğim doktorlar bişey söylemediler. Bende kendi kendime bu kür ile bişey varsa tedavisi uyguluyorum. Hihihi
Öğlen akşam içiyorum bakalım.

Gunaydin kizlar benim 12. Gunum hala kirmizilar yok artik hasta olmak istiyorum( hamilelikte yok adet sokturucu bitki kullanan varmi

Hoşbuldum canim.adetin geçtikten sonra bir dahaki adetine on gün kala yine bu kürü yapicaksin demiş sin ya ama regl olmazsam bunu anlayamamda ya bebek filan olursa bebeğe birşey olmazmi? Çünkü on gün kala deniliyor ya ya gebelik olursa?Testere dişli aslan pençesi nedir? ismimi öyle geçiyor?bu ne için ne ise yariyor? canim sen hamilemisin?

canım bu endişeleri sil kafandan.eğer hamile kalırsan Rabbim meleğini korur.soğan kürü bebeğe zarar vermez.prof dr ibrahim saraçoğlu üstüne basa basa söyledi geçen hafta programda.hiçbi zararı yok ama gebe kaldığınızı öğrenince bırakın dedi. önlem için yani.hatta soğan kürüyle hamile kalanlardan bazıları iki kez adet görmüşler sonra öğrenmişler hamileliklerini. yani bi zararı olmaz içini ferah tut :)

beslenmeye dikkat edince kilo yakmaya da yardımı oluyomuş başla canm diyorum ya adetin düzene girecek inş..

peki bana adet söktürücek bişeyler önerirmisiniz...
cnm hep aynı şeyi tekrarlıyrm ama aslında soğan kürü yapsaydın adet görecektin.hatta 1.kür bitmeden adet görürdün.uzun zaman adet görmeyenleri hemn söktürüyomuş..ama bekle bakalm inş şu anki kür de işe yarar.

Canım inşallah bebiş vardır bu ay Pınarın da söylediği gibi...
inşallah canım..aslında hep umutluyum ama bazen çok duygusal olabiliyrm işte.. sağol desteğin için..

inşallah bebişin tutunmaya çalışıyodur cnm hayırlı haberlrni bekliyrz..

bi süre sonra alışırsın tadına canm..zatn acı filan değil.hatta tatlımsı..sadece kokusu soğan kokusu doğal olaraktn bir nefeste iç en iyisi inş şifa bulursun..

canım aslında çok güçlü biriyimdir.. ama bazen çok duygusal oluyorum.adetim yaklaştıkça bu durum artıyo..yarın adet günüm.bakalım ne olacak.sonuçları bildiririm tatlm..
canm klomeni duydum ama bana uygulanmadı.ciddi bi sorunum olmadığı için denemeye devam ediyoruz.bi ara rahim duvarı biraz kalınlaştı söktürücü kullandım.bi ara da prl yükseldi şu an normal gibi.başka bi problemim de yok.çok şükür kistim faln da yok.yumurtlamam ve adetim düzende.o yüzden ilaçsız,normal yollardan devam ediyrz.bugün kadın doğuma gidicem randevu aldım.hormon testini tekrarlamasını isticem.bu arada kendi dr um hastanedn ayrılmş ankaraya gtmiş ben ist deyim baya üzüldüm. şimdi gidecek olduğum dr hakkında da hiç bilgim yok. nette de bi hasta yorumu bile bulamadım. hiç gitmek istemiyorum poff

Canim yarin hemen sabahtan randevu bile almadan solugu doktorda almalisin insallah hayirli haberlerle dönuceksin

iki gün once kan testı yaptım 0.453 cıktı negatıf dedı acıldekı doktor ıkı hafta sora tekrar baktır dedı bugun 5.gun ve ben hala olmadım kafam cok karışık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…