Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

Anladım canım haberim yoktu bu işten çok saol doktora gittiğimde bir sorayım anlattıkların yaşadıklarıma benziyor.8 aylık evliyiz ama söylediğin gibi tedbir almakta fayda var...
Stres yapmayın dedikleri bu sanırım, internette çözüm olarak POZİTİF DÜŞÜNCE demiş :)) iyiyi çağırır iyi düşünürüz biz de öyleyse değil mi ama ) inşallah en kısa sürede meleklerimizi alırız kucağımıza ...

amin insallah iste su stres olayi beni bitirdi ya aklim basima biraz geldi gec oldu.. yinede insanin elinde olmuyorki..

amin insallah iste su stres olayi beni bitirdi ya aklim basima biraz geldi gec oldu.. yinede insanin elinde olmuyorki..
:))) aynen Hazelcim yaaa maalesef bu saatte bu sitede dolaşmakta bunun kanıtı zaten:) ama olsun sıkıntı yok:)
Az önce prolaktin hormonumun fazla olduğunu düşünmeye başlamıştım, sonra bunu araştırırken bir topikte 'üstüne görme' diye bişey denk geldi (bilirsin ne olduğunu), şimdi de acaba bu ay hastalığımdan bikaç gün önce hamile mi oldum diye düşünüyorum :))))) psikolojimiz alt üst oluyor valla en iyisi oluruna bırakmak yine de

Ama canım çok iştahlıyım özellikle tatlılarda ve smear testiyle vajinal mikroskop yaptırdım cuma günü, ara ara kan geliyor bugün bile. Tahriştir diye durmadım üstüne ama belkide bebiş yerleşiyordur :)

hahaa oda dogru saatte gecmis ya burasi bu aralar beni biraz rahatlatio:) ins yerlesme kanamsidir yada üstüne görmedir ..zaten adet gectikten sonra test yapin demelerinin sebebi kadinlarin cogu adetle birlikte gebeligi sonlaniyormus.yani adet tarihi gelmeden idrar testi cift cizgi yada silik sonrada adet günü kanama ee noldu test :) valla bu cocuk isinin bu kadar zor oldugunu bilmiyordum

O test aşamasına bile gelemedik biz maalesef...
:))) evet yaa bu lise öğrencilerinden falan hamile kalanlar var (Allah uzak etsin çevremizden) ne garip Biz ders gibi çalışıyoruz bişey yok :) her şey zamanını bekliyor sanırım hayırlısı Allah'tan...
Yarın iş var, sabah sabah kürler var :))) ben çekileyim canım uyku çoktan gitti de kovalıcaz artık:) hayırlı geceler sana..

Allah dualarimizi kabul etsin sanada hayirli geceler

canım 2 aydır benimde o kadar gecikmem oluyor doktorum söktürücü verdi ikisindede.bende artık içmekten vazgeçtim bence soğan kürü işe yarıyor inş biran önce düzene girer

Gece kirmizllari gördüm canm doktra gdicem yarn sogan kurunu bende dniycem

Son düzenleme:
Pınarcım çok güzel bir bakış açısı... On numareoo:))) Kalbimizden geçen bütün dualara amiiin...

Numero hahaha iyiymis :)) hayati nasil yasadigimiz neyle butunlestirdigimiz önemli ( iman ve inanç gibi ) evet ben bilim insaniyim fakat iman vede inancla yasarim onunla butunlesirim yer gök dua bndan dolayi amin demek insani rahatlatip arindirir :)
Bu arada sen naptin kürü :)

Yosuumm merhabalar canim
Benimle hayatinin özel parcalarini paylastigin icin oncelikle tesekkur ediyorum ictenligin ve samimiyetine..
Her insan bir hayat her hayat icerisinde 1000 oyku demektir.
Evliliginde cok ama cok mutlu olmani temenni ederim diledigin kadar evladiniz olsun insallah..
Rabbim olan evlatlarimiza can sagligi versin acilarini hic gostermesin ve isteyen tum arkadaslarimiza rabbim insallah insallah insallah evlatla mujdelesin ..
Hani derler ya inanmak ve istemek basarmanin yarisidir diye bu cok dogru...
Bu 2014 e girerken dilegim once evladima saglik sonrada bnim ve isteyen tum kullarina bir evlat diledimm amin dien herkezin evine senlik bereket gelsin diledim :)
İnsallah bburdaki arkadaslarimiz ve tanimadigimiz fakat el acip dua edip evlat dileyen herkezin duasi kabul olsun...

Osmanli tarihi okuyan cok sevdigim dostlarim vardi iclerinden osmanlica bilenleride vardi onlar sayesinde arapcam da oldugu icin kolay oldu sayilir :))

Tsk edermm ama elimde deil heray uzulmicem bu sefer diorum ama olmuo sizinde dediginiz gibi demekki zamani var daha Allah hepumizin hakkinda hayirlisini verrsin ins.tez zamanda hepimize hayirli saglikli evlatlar nasip etsin:)

Evet uzulmek yok beyin senin bundan dolayi uzuldugunu kod luyor kndine ve seni yaniltiyor yani hormonlarini bunu engellemek icin once kod ladigin ( uzuldugun her ne varsa) neyse bunlari olumlu telkinlerle sifre gibi dusunup onlari acicaksin ve zamanlada asicaksin yani napiyoruz once aciyoruz sonrada asiyoruz ve sonradaaa istedigimize kavusuyoruz tamam mi

Merhaba herkese, ben klıpte yeni sayılırım. Ve bu ay bende soğan kürü ne başladım.
Bakalım daha 3 gün oldu.
Buradan gelişmeleri paylaşacagım sizlerle:)

Lulu ayy nickin i gorunce cok mutlu oldum :))) cunku bnim tabletimde bi bebegim var onu besliyorum uyutuyorum oyun lar oynuyoruz vs vs iste bnim sanal kizimin adini bn lulu koymustum hatta bazen onu beslemeyi unutuyorum esim hemen soyleniyo ; annen seni beslemedi acmi kaldin sen kizim falan dio :))) herneyse bu arada hosgeldin aramiza cok guzel biyere geldin dier topikleri bilmem fakat bizim topigimiz cok samimu icten senden bnden bizden biyer burda cok mutlu haberlerin olur insallah canim..

Buketcim yapilan muayneyi anlayamadim ?
Vajenden alinan mukus salgisi ni smear testine yolluyorlar bunu anladim kanser gibi bir rahatsizlik varmi ona bakiliyor bunda ok fakat bnim kafami karistiran yumurtlamis bir kadinin kanalinda vakumla ne yapti bu dr !
Bunda bi tuhaflik var ve yapilan kanvtahlilleri 1 saat icinde cikiyo artik ne tahlili yaptilarki yada ne icin vede niye kan gelio ?
Doktorun surekli gittigin guvendigin isinin ehli bir doktormu tatlim ?

Beyazcim hosgeldin aramiza
Kotu seyler dusunme hersey yoluna giricek bu arada ada cayi adeti duzenliyor cok sevdigim bir arkadasim bu sayede 2 ayda bir 3 ayda bir adet olurken simdi cok sukur 28 yada 29 gunde oluyo bnce denemende fayda var bu arada testere disli aslanpencesi fsh hormonunu dusurdugu icin gebeligi kolaylastiriyo bnce dogru yoldasin belki yumurtan dollendi yerlesme kanamasi oldu :)) hadi hayirlisi olsun rabbim hakkinda hayirlisini versin..

hoşbulduk amin inşallah Allah hepimizin gönlüne göre versin ada çayını bende duydum yalnız hamilelere tavsiye edilmiyor diye biliyorum gebelik oluşursa söktürür diye korktuğumdan hiç yanaşmadım

Pinarcim noldu sana aaa sakın bırakma koy verme kndini guclu olman gerekio unutma direnci dusenin kmani zayiflar aman diim tevekkul et olurmu bebegim uzme sakın kndini ...
Pinar cim bisey sorucam sana klonen tedavisi uygulandimi ? Eger uygulanmadiysa bunu talep etsene dr.undan klomene baslamak istiyorum de ve klomenle gebe kalan cok kadin var bunlardan biride sen nie olmiyasin

hoşbulduk amin inşallah Allah hepimizin gönlüne göre versin ada çayını bende duydum yalnız hamilelere tavsiye edilmiyor diye biliyorum gebelik oluşursa söktürür diye korktuğumdan hiç yanaşmadım

Surekli kullanma mesela adetinin son gunu basla 1 hafta ic sonra aralarda ic merak etme eger o gelirse kalicagi varsa sen deil adacayi dunyayi icsen gitmez merak etme icini ferah tut sen allaha havalet o ne eylerse guzel eyler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…