- 16 Ocak 2014
- 668
- 889
- 108
ben evliligimin basinda 3 ay tek hapla korundum 1 yil boyuncada dogal yolla korunduk yani esim cekiliyordu yazdan beri onuda biraktik normal iliski oluyodu bebek gelirse hos gelmezse de hos modundaydik neyse prolaktin yüksekligini gecen yildan biliyodum ama önemsemedim 11. ayda is ciddiye bindi dr korunmana gerek yok zaten bebek olmaz diyince ben basladim siki takibe yumurtlama falan filan 3 ay zaten olmadi o ara emar filan neyse herseyi halletim simdide hapa basladim adet günüm daha var hapida yeni ictim bakalim gögüslerim yine hasasslaccakmi bulanti filan olcakmi
sende kan sonuclarina baktir bi sorun varsa en azindan tedaviye baslarsin..eger senin yasadiklarinin sebebide prolaktin yüksekligiyse mecbursun onu düsürmeye yoksa gebeligi zaten engelliyo
..
Anladım canım haberim yoktu bu işten çok saol doktora gittiğimde bir sorayım anlattıkların yaşadıklarıma benziyor.8 aylık evliyiz ama söylediğin gibi tedbir almakta fayda var...
Stres yapmayın dedikleri bu sanırım, internette çözüm olarak POZİTİF DÜŞÜNCE demiş :)) iyiyi çağırır iyi düşünürüz biz de öyleyse değil mi ama) inşallah en kısa sürede meleklerimizi alırız kucağımıza ...
:))) aynen Hazelcim yaaa maalesef bu saatte bu sitede dolaşmakta bunun kanıtı zaten:) ama olsun sıkıntı yok:)amin insallah iste su stres olayi beni bitirdi ya aklim basima biraz geldi gec oldu.. yinede insanin elinde olmuyorki..
:))) aynen Hazelcim yaaa maalesef bu saatte bu sitede dolaşmakta bunun kanıtı zaten:) ama olsun sıkıntı yok:)
Az önce prolaktin hormonumun fazla olduğunu düşünmeye başlamıştım, sonra bunu araştırırken bir topikte 'üstüne görme' diye bişey denk geldi (bilirsin ne olduğunu), şimdi de acaba bu ay hastalığımdan bikaç gün önce hamile mi oldum diye düşünüyorum :))))) psikolojimiz alt üst oluyor valla en iyisi oluruna bırakmak yine de
Ama canım çok iştahlıyım özellikle tatlılarda ve smear testiyle vajinal mikroskop yaptırdım cuma günü, ara ara kan geliyor bugün bile. Tahriştir diye durmadım üstüne ama belkide bebiş yerleşiyordur :)
hahaa oda dogru saatte gecmis ya burasi bu aralar beni biraz rahatlatio:) ins yerlesme kanamsidir yada üstüne görmedir ..zaten adet gectikten sonra test yapin demelerinin sebebi kadinlarin cogu adetle birlikte gebeligi sonlaniyormus.yani adet tarihi gelmeden idrar testi cift cizgi yada silik sonrada adet günü kanama ee noldu test :) valla bu cocuk isinin bu kadar zor oldugunu bilmiyordum
O test aşamasına bile gelemedik biz maalesef...
:))) evet yaa bu lise öğrencilerinden falan hamile kalanlar var (Allah uzak etsin çevremizden) ne garip Biz ders gibi çalışıyoruz bişey yok :) her şey zamanını bekliyor sanırım hayırlısı Allah'tan...
Yarın iş var, sabah sabah kürler var :))) ben çekileyim canım uyku çoktan gitti de kovalıcaz artık:) hayırlı geceler sana..
canım 2 aydır benimde o kadar gecikmem oluyor doktorum söktürücü verdi ikisindede.bende artık içmekten vazgeçtim bence soğan kürü işe yarıyor inş biran önce düzene girer
Ya pınarım senin insana moral veren yönün ne kadar güzel ya maşallah diyorum bağıra bağıra senin diğer arkadaşlara yazdıklarını okudumda ne kadar iyi yürekli birisin seni tanıdığıma cokmmemnun oldum
Selincim inan samimi bursey ifade etmek istiyorum ; yazdigim hic bir kelimeyi maksat motivasyon olsun vede demorilize olmasinlar diye yazmiyorum ve yazmadim inanmadigim hic birseyi hayatim boyunca telafuz etmem yani buyuk kelimelerim yoktur hissettiklerim neyse onlari soylerim ve samimiyetimi hissetmis olman bni son derece mutlu etti :) cok tskler samimiyetin icin...
Ayrica bende mutluyum seni tanimis olmaktan :)
SPAWNS kullanıcısından alıntı
Kan testinde 0.453 çıktı günümü 3gın geçiktim acaba gec dollenmemı kı kan da çıkmayıp sonradan hamile olduğunu öğrenen var mı
Ee pinarimiz bi tanedir psikologumuz bizimm bi de bebismiz gelsin tam olucaz insaallah :))
Canimcimmm şimalim ozletiosun kndini :)) birde utandim :) sozleriniz bni mutlu ederkn biyandanda utandim :) herbiriniz bnim icin cok ozelsiniz herbirinizin amacina ulasmak icin yaptigi arastirmalar uyguladiklari takdiri hak ediyor insallah Rabbimde takdir edip herbirinizi cok cok cok mutlu edicektir bitanem..
Pınarcım çok güzel bir bakış açısı... On numareoo:))) Kalbimizden geçen bütün dualara amiiin...
Canim benimde ikinci evliligim bende ilk evliligimden sonra cok zor gunler yasadim adetim gecikti stresten dra gidip durumumu anlattigimda kanserden suphelendiler dr bana cok kizmisti bu kadar sinir strese neden giriyorsun bak yumurtaliklarini harap etmissin iyi calismiyo dedi boyle yapmaya devam edersen tum organlarina zarar verirsin dedi tabi ben durumumu duyunca dahada uzuldum baska drlara gittm birtanesi pko oldugumu soyledi evlilikten nefret etmeye basladm birdaha evlenmicem dedim calismaya basladim anladimki birseylerle mesgul olunca adetim duzenli geliyrdu bu arada esimle tanistm asik olduk pesimden az kosmadi evlenmeye ikna edebilmek icin az degilim esim hic evlenmedigi icin birde cocugum belki olmaz diye esimi kendimdn sogutmaya calistm bir yandanda soyle dusunuyrdm ailemin yaninda nereye kadar yasayabilirm ya onlar oldukten sonra yapayalniz kimsesiz mi kalacam sorusu vardi beni isteyenlere hep yok dedim kactim esim yilmadi beni kazandi ailesi ben bosandigim icin beni istemediler ama esimle benim sevgimizin karsisinda ne benim nede onun ailesi dayanamadilar ikna oldular derken evlendik ben korunmayi birakinca hemen ilk denememizde
Hamile kaldm canim kizima o benim servetim ben olunce arkamdan dua edip aglayacak tek varligim insan birazda cocuk sevgisi icin evleniyo yani burdan tum arkadaslra sesleniyrm duzenli adet gormenize bile bence sevinin neler yasayanlar var birde hayata baskasinin gozunden bakin hep kendi durumundan daha kotu durumda olanlari dusunun BEN HEP ALLAHA SİGİNDİM ONDAN GUCLUYUM COK SUKUR COK SAGLİKLİ BİR EVLAT VERDİ hemde hemencik aratmadan ilk defa hayatimda en cok istedigim birsey gerceklesti
heeeyyy buralar oldukça kalabalık olmuş bakıyorum. epeyce yoldaşımız olmuşşyeni gelen tüm arkadaşlara hoş geldiniz dileklerim ve şifa bulmanız dualarımlaaa
anladım canım peki bu şeker ilaçları bir süreliğine mi kullanılıyor? hani bitsin de demişsin ya?
ben de pınarcığım ben de. her insan bir dünyadır. hepimizin birbirimizden öğreneceği çok güzel şeyler olduğunu düşünüyorum. sen osmanlıcayı nerde öğrendin kız ;D
bu arada topiğimiz çok hareketlendi maşaAllah. liste yapabilene aşk olsun.şöyle birkaç ay içinde uzuuunnca bir listesi yaparız inşaAllah
Tsk edermm ama elimde deil heray uzulmicem bu sefer diorum ama olmuo sizinde dediginiz gibi demekki zamani var daha Allah hepumizin hakkinda hayirlisini verrsin ins.tez zamanda hepimize hayirli saglikli evlatlar nasip etsin:)
Merhaba herkese, ben klıpte yeni sayılırım. Ve bu ay bende soğan kürü ne başladım.
Bakalım daha 3 gün oldu.
Buradan gelişmeleri paylaşacagım sizlerle:)
Kızlar cuma günü doktora gittim Rabbime binlerce defa şükürler olsun yumurtalarım yeterli büyüklükteymiş. Kan tahlili verdim ama sonucu hafta içi alcam. Bir de rahim ağzından bişeyler aldı testin adını hatırlamıyorum o biraz geç çıkacak. Fakat vajinal mikroskopla, bir de o vakum gibi şeyle baktıktan sonra ara ara biraz kan geliyor. Tahriş olmuştur diye üzerinde durmadım benzer durumu yaşayan var mı acaba?
Unutmadan, hastalığın ilk gününden itibaren, mecbur kalmadıkça (!)10 gün hiç ilişkiye girmeyin dedi. Vee sonra günaşırı ilişkiye girmemizi söyledi. Sizin de aklınızda olsun.
Ben bu ay beslenmemize de el attım:) tahin-pekmez, badem, çikolata vb... sebze ağırlıklı yemekler yapmaya çalışcam veee tabi soğan kürümüz :)
selam kızlar pkoluyum bende bir evladım var Allah bağışlarsa 2. yi istiyoruz yaklaşık bir senedir ama tabi pko illeti yüzünden hemen olmuyor kilomda varbu ay aslan pençesi kürü uyguluyorum en son 8 şubat tabiki söktürücüyle adet gördüm ama 2 gündür adet ağrısı gibi ağrılar şişlik hissediyorum akıntımda var hatta bugün çok çok açık renk pembe akıntı geldi daha önce yaşanınız oldumu
adet olucam desem daha yeni oldum ki normalde ilaç almasam 5-6 ay geldiği görülmez kür mü yaptı diye düşünüyorum
nettede yumurtlama zamanlarında böyle akıntılar görülmüş kafam karıştı :44::44::44:
Beyazcim hosgeldin aramiza
Kotu seyler dusunme hersey yoluna giricek bu arada ada cayi adeti duzenliyor cok sevdigim bir arkadasim bu sayede 2 ayda bir 3 ayda bir adet olurken simdi cok sukur 28 yada 29 gunde oluyo bnce denemende fayda var bu arada testere disli aslanpencesi fsh hormonunu dusurdugu icin gebeligi kolaylastiriyo bnce dogru yoldasin belki yumurtan dollendi yerlesme kanamasi oldu :)) hadi hayirlisi olsun rabbim hakkinda hayirlisini versin..
ah canım bnm üzüldüm şimdiben de çok aşırı duygusalım bu aralar.. ben de kaç aydır hamilelik belirtisi yaşıyorum ama bişey çıkmıyo. hiç olmicak gibi geliyo ;-( erken gebelik testi yaptım negatif salı günü adet günüm. bakalım gecikicek mi.. gene de umudum var. belki geç döllenme olmuştur.. bütün evli ve yaşıtlarımın bebekleri oldu. eşim başkalarının çocuklarını seviyo üzerine düşüyo.. üzülüyorum.. eşim de bakıyo arkadaşları hep baba oldular çok imreniyo doğal olarak. bugün herkesin içinde ağladım hüngür hüngür.. şaştım kendime..
bu arada ben soğan kürü yaptım bu ay ve çok ümitliydim.. bakalım ne olacak halimiz. aslında bu ay çok takmamaya çalıştım ama bi ağrı bile olsa ümitleniyoruz işte..
hoşbulduk amin inşallah Allah hepimizin gönlüne göre versin ada çayını bende duydum yalnız hamilelere tavsiye edilmiyor diye biliyorum gebelik oluşursa söktürür diye korktuğumdan hiç yanaşmadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?