- 10 Aralık 2013
- 254
- 9
- 68
Yarin adet olmam gerek simdilik bir belirti yok.2.sogan kurumu bitirdim beklemedeyim Rabbim hakkimizda hayirlisini versin insallah.
benim de yarın adet olmam lazım. bakalım ne olacak.. ben de 1 kür uyguladım canm hakkımzda hayırlsı.. ama bnm hiç adet belirtim kalmadı. sanki hiç olmicak gibiyim. ve nedense çok sıvı tüketmeme rağmen kabızlık sorunu çekiyorum son günlerde.. (çok nadir kabız olurum) sende böyle durumlar var mı?
:)))
Hoşbuldumm
Lulu benim kocamın bana taktığı nickname:) senin sanal kızında çok iyiymiş:)
Topik çok güzel gerçekten. Bende deniyorum bakalım soğan kürünü.
Ben karın fıtığı ameliyatı geçirmiştim ondan sonrasında kasık bölgemde hafif ağrılar oldu.
Yumurtalıklarla filan ilgili sanmıştım ama gittiğim doktorlar bişey söylemediler. Bende kendi kendime bu kür ile bişey varsa tedavisi uyguluyorum. Hihihi
Öğlen akşam içiyorum bakalım.
Bende cok su tuketiyorum canim ama bende de kabizlik oldu hic olmam normalde.birde cok yorgunum kolumi kaldircak halim yok.is olmasa butun gun uyusam uyurum bas donmesi cok bugun.psikolojik galiba birazda ya(
Evet sanal kizimi seviyorum :))))
İnsallah sogan kuru sana da sifa olur fsh in yuksekse testere disli aslanpencesinide oneririm guzel sonuc veriyo fakat soganla ayni donemde deil sogandan sonra kullanmani tVsie ederim :)
bende de yorgunluk var.. onu havaların dengesizliğine verdim. tabi psikolojik de olabilir ama ben geçen ay resmen hamileydim. hatta bikaç aydır.. mide bulantısı, baş dönmesi, kasık ağrıları, göğüslerim balon gibiydi heheşu an hiçbiri yok. bi tek kabızım işte:) hamilelik oluşuyorsa kabız mı olunuyomuş? =)
Hoşbuldum canim.adetin geçtikten sonra bir dahaki adetine on gün kala yine bu kürü yapicaksin demiş sin ya ama regl olmazsam bunu anlayamamda ya bebek filan olursa bebeğe birşey olmazmi? Çünkü on gün kala deniliyor ya ya gebelik olursa?Testere dişli aslan pençesi nedir? ismimi öyle geçiyor?bu ne için ne ise yariyor? canim sen hamilemisin?
ayyy bnm Pınar'ımm adaşım da burdaymışşş ::)) tam seslenecektim nerdesin adaşım diyee =)) baktım yazmışsın sevindirik oldummüthiş moral kaynağı tatlı dilli insan.. normal yaşantımda olsan heralde vazgeçemicem insanlardan olursun canım :) bunları yazmak içimden geldi inanki..
Ayy ne biliim canim ya o da belirtiymis galiba :)) ovulasyon testi alicam ben srn daha once kullandin mi?
eğer belirtiyse İNŞALLAH hamişizdir.yok kullanmadım hiç. yaa tatlım açıkçası bir de onun stresine girmek istemedim.. ha yumurtladım ha yumurtlicam hehe ben sadece gün aşırı ilişkide bulunmaya dikkat ediyorum. gerisi de Rabbim ol derse olur zaten..
canım aslında çok güçlü biriyimdir.. ama bazen çok duygusal oluyorum.adetim yaklaştıkça bu durum artıyo..yarın adet günüm.bakalım ne olacak.sonuçları bildiririm tatlm..
canm klomeni duydum ama bana uygulanmadı.ciddi bi sorunum olmadığı için denemeye devam ediyoruz.bi ara rahim duvarı biraz kalınlaştı söktürücü kullandım.bi ara da prl yükseldi şu an normal gibi.başka bi problemim de yok.çok şükür kistim faln da yok.yumurtlamam ve adetim düzende.o yüzden ilaçsız,normal yollardan devam ediyrz.bugün kadın doğuma gidicem randevu aldım.hormon testini tekrarlamasını isticem.bu arada kendi dr um hastanedn ayrılmş ankaraya gtmiş ben ist deyimbaya üzüldüm. şimdi gidecek olduğum dr hakkında da hiç bilgim yok. nette de bi hasta yorumu bile bulamadım. hiç gitmek istemiyorum poff
Bebegim bnde seni gordugume sevindim :))
Senin yuregin okadar guzelki bnim soylediklerime sevkatle sevgiyle saygi gosteriyosun bu asıl senin bakis acinin guzelliginden kaynaklaniyor..
Bn sanal deilimki hayatim bana ulasman cok kolay facede arat sanirim bu isimde olan tek psikolog bnim :))
Selincim inan samimi bursey ifade etmek istiyorum ; yazdigim hic bir kelimeyi maksat motivasyon olsun vede demorilize olmasinlar diye yazmiyorum ve yazmadim inanmadigim hic birseyi hayatim boyunca telafuz etmem yani buyuk kelimelerim yoktur hissettiklerim neyse onlari soylerim ve samimiyetimi hissetmis olman bni son derece mutlu etti :) cok tskler samimiyetin icin...
Ayrica bende mutluyum seni tanimis olmaktan :)
Pınarım ben sana bir şey sormak istiyorum yardımına ihtiyacım varşimdi bende kist yok soğan kürünü bitirdim gecen ay bu ayda yapimmi sence bide bu ay günde 2 tane incir yiyim diyorum ne dersin fikrin çok önemli ayrıca kayinvalidem belime kupa cekmek istiyor ve yumurta sabun yakısı yapmak istiyor bende istiyorum aslında bi sakıncası olurmu acaba bu konuda bi bilgiye sahipmisin :)
Kizlar pazar gunu regli oldum yarinda dr.a gitcez heycanli bir surec yarin itibari ile basliyor size tum gelismeleri an ve an bildiricem :))))
Kizlar pazar gunu regli oldum yarinda dr.a gitcez heycanli bir surec yarin itibari ile basliyor size tum gelismeleri an ve an bildiricem :))))
ne kadar samimi bir insansın maşallah sana..tabiki sanal değilsin:) ama burası internet ortamı ve yüzyüze olmadığımız için soğuk iletişim kuruyoruz sonuçta ama sen bu kavramı değiştirdin bende. çünkü o kadar sıcaksın ki.. diğer arkadaşlar da öyle sağolsunlar..
tabiki saygı sevgi göstericem..büyük küçük herkesten öğrenmem gereken şeyler olduğuna inanıyorum.bilgiye aç bir insanımdır =) bana faydası bile olmasa ilerde işime yarar derim ya da başkasına faydalı olabilirim dimi:) ben de çok kolay bir hayat geçirmedim. 25 yaşıma giricem belki gencim ama hayat çok şey öğretti.umutsuzluğa düştüğümde daha zor şeyler yaşayanları düşünüyrm.senden öğreneceğim çok şey varbazen kendimi motive etmekten yorulduğumda rahatsız ederim belki seni=) facede ekleyebilir miyim? sakıncası var mı?
ne çok uzatmışım =)(=
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?