Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

Yarin adet olmam gerek simdilik bir belirti yok.2.sogan kurumu bitirdim beklemedeyim Rabbim hakkimizda hayirlisini versin insallah.

Yarin adet olmam gerek simdilik bir belirti yok.2.sogan kurumu bitirdim beklemedeyim Rabbim hakkimizda hayirlisini versin insallah.

benim de yarın adet olmam lazım. bakalım ne olacak.. ben de 1 kür uyguladım canm hakkımzda hayırlsı.. ama bnm hiç adet belirtim kalmadı. sanki hiç olmicak gibiyim. ve nedense çok sıvı tüketmeme rağmen kabızlık sorunu çekiyorum son günlerde.. (çok nadir kabız olurum) sende böyle durumlar var mı?

Bende cok su tuketiyorum canim ama bende de kabizlik oldu hic olmam normalde.birde cok yorgunum kolumi kaldircak halim yok.is olmasa butun gun uyusam uyurum bas donmesi cok bugun.psikolojik galiba birazda ya (

Evet sanal kizimi seviyorum :))))
İnsallah sogan kuru sana da sifa olur fsh in yuksekse testere disli aslanpencesinide oneririm guzel sonuc veriyo fakat soganla ayni donemde deil sogandan sonra kullanmani tVsie ederim :)

Bende cok su tuketiyorum canim ama bende de kabizlik oldu hic olmam normalde.birde cok yorgunum kolumi kaldircak halim yok.is olmasa butun gun uyusam uyurum bas donmesi cok bugun.psikolojik galiba birazda ya (

bende de yorgunluk var.. onu havaların dengesizliğine verdim. tabi psikolojik de olabilir ama ben geçen ay resmen hamileydim. hatta bikaç aydır.. mide bulantısı, baş dönmesi, kasık ağrıları, göğüslerim balon gibiydi hehe şu an hiçbiri yok. bi tek kabızım işte:) hamilelik oluşuyorsa kabız mı olunuyomuş? =)

Evet sanal kizimi seviyorum :))))
İnsallah sogan kuru sana da sifa olur fsh in yuksekse testere disli aslanpencesinide oneririm guzel sonuc veriyo fakat soganla ayni donemde deil sogandan sonra kullanmani tVsie ederim :)

ayyy bnm Pınar'ımm adaşım da burdaymışşş ::)) tam seslenecektim nerdesin adaşım diyee =)) baktım yazmışsın sevindirik oldum müthiş moral kaynağı tatlı dilli insan.. normal yaşantımda olsan heralde vazgeçemicem insanlardan olursun canım :) bunları yazmak içimden geldi inanki..

Ayy ne biliim canim ya o da belirtiymis galiba :)) ovulasyon testi alicam ben srn daha once kullandin mi?

Canim ictigin sogan sonucta yemeklerde salatalarda bol bol kullanilan bir sebze ve bu nedenle bir sakincasi yok bn ogluma hamile iken sogana aseriyodum resmen elne gibi soyar yerdim masaallah aslan gibi ve okadar zorlu bur surectiki oglumun dogmasimucuzeydi :) neyse su an 2. Cocugumu istiyorum hakkimda bilgi edinmek istersen sayfalari biraz geriden okursan neden niye nicin kullanmisim sogani ve testere disli aslanpencesini daha aydinlanirsin
Hakinda hayirlisi olsun

Bebegim bnde seni gordugume sevindim :))
Senin yuregin okadar guzelki bnim soylediklerime sevkatle sevgiyle saygi gosteriyosun bu asıl senin bakis acinin guzelliginden kaynaklaniyor..
Bn sanal deilimki hayatim bana ulasman cok kolay facede arat sanirim bu isimde olan tek psikolog bnim :))

Son düzenleyen: Moderatör:
Ayy ne biliim canim ya o da belirtiymis galiba :)) ovulasyon testi alicam ben srn daha once kullandin mi?

eğer belirtiyse İNŞALLAH hamişizdir. yok kullanmadım hiç. yaa tatlım açıkçası bir de onun stresine girmek istemedim.. ha yumurtladım ha yumurtlicam hehe ben sadece gün aşırı ilişkide bulunmaya dikkat ediyorum. gerisi de Rabbim ol derse olur zaten..

Esim ve ben cok yogun calisiyoruz canim gun asiriyi bunye kaldircak gibi degil o yuzden ovulasyin testi istiyorum yumurtlama gunlerinu kacirmayalim bari.bi arastirma yapiim internetten alicam almazsam pisman olucam bide onu deneyim.gecen aksamda bi kavanoz findik kirdim bi o kadar da ceviz esime dedim bunlar bitecek mutfakta gelip gectikce atiyo agzina napsin :))

İstanbulda olan arkadaslarla konus burda ist. Oturan arkadaslar var onlar mutlaka sana yardimci olucaklardir :))
İnsallah en kisa zamanda bebeginin haberlerini aliriz senden artik teyze olmak istiyoruz zaten bebek sueteri orucem ilk yigenime :)) söz ilk kimden haberi alirsam ona cicisler orcem :)))

ne kadar samimi bir insansın maşallah sana..tabiki sanal değilsin:) ama burası internet ortamı ve yüzyüze olmadığımız için soğuk iletişim kuruyoruz sonuçta ama sen bu kavramı değiştirdin bende. çünkü o kadar sıcaksın ki.. diğer arkadaşlar da öyle sağolsunlar..
tabiki saygı sevgi göstericem..büyük küçük herkesten öğrenmem gereken şeyler olduğuna inanıyorum.bilgiye aç bir insanımdır =) bana faydası bile olmasa ilerde işime yarar derim ya da başkasına faydalı olabilirim dimi:) ben de çok kolay bir hayat geçirmedim. 25 yaşıma giricem belki gencim ama hayat çok şey öğretti.umutsuzluğa düştüğümde daha zor şeyler yaşayanları düşünüyrm.senden öğreneceğim çok şey var bazen kendimi motive etmekten yorulduğumda rahatsız ederim belki seni=) facede ekleyebilir miyim? sakıncası var mı?
ne çok uzatmışım =)(=

Son düzenleyen: Moderatör:
Kizlar pazar gunu regli oldum yarinda dr.a gitcez heycanli bir surec yarin itibari ile basliyor size tum gelismeleri an ve an bildiricem :))))

Kizlar pazar gunu regli oldum yarinda dr.a gitcez heycanli bir surec yarin itibari ile basliyor size tum gelismeleri an ve an bildiricem :))))

Bu arada son sigarami iciyorum normalde adetimin ilk gunu birakicaktim fakat paketi bitiriyim dedim bari :)) ya garip olan 2 gundur daha simdi bitti paket :))
Evvveett elimdeki soon sigaraaaaammm :)))

o zamn mutlaka uygulamalısın canm.. anlıyorum seni.. ama o fındıktan cevizden sen de ye sadece eşin enerji alırsa olmaz hehe =)))

neeeee süeter miiii vay canınaa =)) örgü örmek gibi marifetlerimiz de varmışşşş.. ben de giyimle uğraşıyrm. güzel bi giysi dikerim o zamn sizin bebişleree

Tabiki ekliyebilirsin sizler bnimkader arkadaslarimsiniz :))
Sizlerle okadar özel anlarimi paylasiyorum ki hepinizi seviyorum :)
Rahatsizlik duymak nedemk mutlu olurum elimden gelen birsey oldukca :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…