Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

ne durumdasın canım:))

merba kızlar :))
uzun bı aradan sonra gırdım tekrarr ..
vesdenızle konusmustukk sogan kürü kullandım bende :) bu ay gene kullandım gecen ay 23 de oldum ama bu ay daha tık yok hayırlısı bakalım adet belırtımde yokk .. pişmiş yumurta akı gıbı cok az akıntım gelmıs az once baktım baskada bısey yok
tumm hanımlarınn göbişlerı bebişş dolsunn ( amııınnnnn )

Evet sueter orucem kusum :)) 2 sene once ogrdndim orgu ormeyi :)) ve terapi gibi gelio harika hisettirio bana kndimu :))
Kismet bakalim :)) bellimi olr ilk senin bebise bisiyler yapmk nasip olur :))

ayyy ağzın bal yesin :)) hehe inşallah canımmm...

ne durumdasın canım:))

bugün adet günüm canım. gelen giden yok kasıklarım da ağrımıyo ilginç.. ya farketmeden olcam ya da bebişin sessizliği:) kısmet.. sen naptın?

evde bedavaya yapabileceğiniz hamilelik testleri bakın kızlar...
arkadaşlar öncelikle şunu söylemek istiyorum şimdi yazacağım teslerin doğruluk payının ne kadar olduğunu bilmiyorum ben merak ettiğim için araştırdım evde yapabileceğimiz tesleri ve bulduklarımı sizlerlede paylaşmak istiyorum sizinde bildiğiniz başka yöntemler varsa paylaşırsanız sevinirim.
şimdi sırayla yazıyorum
1.idrarını desensiz cam bir bardağa alıyosun biraz bekliyosun tortular dibe çökerse hamilesin çökmezse değilsin.
2.idrarı bir daha kullanmayacağın bir kapta kaynatıyosun kahve gibi köpürürse hamilesin balon balom olursa değilsin.
3.sabah idrarını desensiz bir bardağa alıyosun pencerenin önünde güneşte 3 saat kadar bekletiyosun sigara dumanı gibi bulutlu bişey oluşuyo tabi buarada bir metre kadar uzatan bakarsan daha iyi görürsün.bu bulut bardağın üst tarafında ise hamilesin bardağın alt tarafında ise değilsin
4.birdaha kullanmayacağın bir kapta süt kaynatıyosun sonra içine aynı miktarda idrar koyup balkonda soğukta bir gece bekletiyosun süt kesilirse hamilesin kesilmezse değilsin
5.idrarı bir bardağa alıyosun 1 tatlı kaşığı kadar karbonat döküyosun eğer köpürürse hamilesin köpermezse değilsin.
6.idrarını bir bardağa alıyosun içine çamaşır suyu döküyosun eğer köpürürse hamilesin köpürmezse değilsin.
7.süt le karpuzu karıştırıp içiyosun kusarsan hamile kusmazsan değilsin.
eskiden böyle yöntemlerle hamileliklerini anlarmış büyüklerimiz.benim bulduklarım bunlar sadece sizlerlede paylaşmak istedim.uygulayıp uygulamamak size kalmış.

Ben sogan kurunu ilk kez bu ay yaptim bundan sonraki ay incir kuru yapilmasi gerekiyor sanirim ona ne zaman baslicam arkadaslar bilen yardimci olabilirmi bana

Kizlar bugün kurumun 3.günü yalniz afedersiniz benim o bölgede yanma kizarti ve kasinti var napicam?ben çok önceden de bu küre basladim yine ayni şey olunca birakmistim ve sonunu getirmedim.simdi ne yapayim birakmakta istemiyorum ben bu halde olursam esimlede b.r.b.r olamam. Bebeğimin olmasinida çok istiyorum. Rabbim hepinize ve bize hayirlisiyla versin inş. Nasil bir duygudur hic tatmadim. Arkadaslarim ve benden sonra evlenenler hamile birde yanimda hep hamilelik ve çocuktan bahsediyorlar hele de 2.çocuk muhabbeti. Beni alt üst ediyor. Ne yapalim buda bizim imtihanimiz vardır bir hikmeti bu şekilde kendimi teselli ediyorum. Çok yazdim kusura bakmayin.

İnş hayirlisi ile olur 10 yillik evlimisiniz? Yumurtlama olunca kasikta agri oluyor değilmi?ben bu ay adetim bitince çok şiddetli bir kasik AĞRIsi yasadim bir anda oldu fazla surmedi nedir acaba?

Göbişlere bebiş göbişlere bebiiiişşşş....:)))çok hoş yaa..
Nerede hareket orada bereket kızlar topik çok hareketlendi maşallah inşallah listeler başlar hadi kırsın birisi şu şeytanın bacağını...!!!! :))))
AMİİİİNNNN....

amiinn amiinnn :) rabbım duy sesımızı ..
kızlar bırsey daha paylasmak ıstyorum az once yukarda evde gebelık testı dıye uzun bı yazı paylasmıstımm . ben onun 2 tanesını denedım . ve bunu deneyen hamıle oldugunu ogrenen arkdaslarmızda var :) eskıden yapan eskı ınsanlarda var . :) acaba ne kadar dogrudur :) benm kı yaptıgım seylere gore hamıleyımm :) zaten gunumde gectı adet belırtısıde yok :) ama ıcım bı tuhaf yaaa

Okadar guzel konusuosunki yazdiklarini okudukca rahatliorum:) cok tsk ederim Allahim senin gonlune gore versin cok ii kalpli biisin sen gormesemde tanimasamda yazilarindan bu anlasilio:))

Okadar guzel konusuosunki yazdiklarini okudukca rahatliorum:) cok tsk ederim Allahim senin gonlune gore versin cok ii kalpli biisin sen gormesemde tanimasamda yazilarindan bu anlasilio:))

Canimcim cok tsk ederim o senin guzel yureginin bakis acisi fakat guzel sozlerin icin cok tsk ederim

Osmanli tarihi okuyan cok sevdigim dostlarim vardi iclerinden osmanlica bilenleride vardi onlar sayesinde arapcam da oldugu icin kolay oldu sayilir :))

anladım canım, ben dille uğraşmayı çok seviyorum, Farsça ve Arapça eğitimi de almıştım, Osmanlıca da uzmanlık alanım sayılır mesleğim gereği. ama sen psikoloji mezunu olunca şaşırmıştım , bravo, böyle alan dışı farklı etkinliklerle uğraşan bilgiye, yeniliğe açık insanları çok severim
bu arada geçmişi okudum ama pazartesi tedavide ilk adım için gideceğim diyordun, neler yaptın merak ediyorum
evet canım hakkımızda hayırlısı inşaAllah ben örgü örmeyi bilmiyorum ama öğrenmek istiyorum vakit olsa el emeği her şeyi çok seviyor ve hevesleniyorum. evet ilk bebeğim olacak nasip olursa peki sen ne zamandır evlisin veya var mı bebek?

heeyyyy neler olmuş burda böyle. capcanlı hareketli pozitif olmuş topiğimiz herkes hoş gelmiş sefalar getirmiş harika bir gelişme bu, Allahın izniyle daha da hareketlenecek, gebelik haberleriyle her birimiz ikişer kişi yazmaya başlayacağız burdannn

bunlar ne yahuu test yapmak daha kolay

hamileyimmmm arkadaşlar :) 2haftalikmiş :) Allah a bin şükür..
aaaaaaaaa bu harika bir habeeerrrrr çoookk sevindim yaa Rabbim hayrlı eylesin canıımmmm

kııızzzz çabuk hikayeni paylaş örnek olsun. ne zamandır evlisin ne zamandır bekliyorsun ve soğan kürünü ilk kullanışın mıydı ve belirtilerin nelerdi ?

Son düzenleme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…