haklısın tatlım ama düşünmeden edemiyorum tahmin edersin ki.. bir de hiç çocuğum olmadığı için endişeye kapılıyorum..
adet olacağım yönünde belirtiler vardı. yarın adet günüm. bu sefer de belirti yok :) bakalım hayırlısı.. diyorum ya düşünmeden edemiyorum napimm =)))
Hahaha ainen oyle valla napcaz bilmem yaniyorum die bagircaz :))))
Hayir o deil erkekler bebek yapma surecinde psikolojikmen sendrom yasiyorlar ve cogu erkek farkinda olmadan cinsel depresyon yasiyorlar mesela bunun en belirgin ozelligi ;
O gun kadinin tahmini ile ovulasyon gunu ve kadin bunu beli ediosa veyahut bir gun onceden bunu vurguluyorsa erkek o gun tv izlerken uyuklamaya baslar yorgunlugundan bahseder :))
Yada yumurtlama donemi oncesi kadinin yanindan ayrilmayan erkek kadinin dollenmeyi bekledigi gunlerde erken uyku gecisleri yada sinirli halleri ile uzak olrlar :)))
Kisacasi erkekler kacicak biz kovaliycaz hahah :))
Hahahaha hic gulecegim yoktu ne doğru söylemişsin gecen ay tam bu dediklerini yasadim bi baktım uyuyoo alllahhh kalk kızım dedim uyumamali heyy allam nedir bu bizim cektigimiz yok fitil atarlar yo kür yaparlar yok buhara otururlar allahhhh allahhhhhh :))))) canıma doydum gari :)))))))
Evet sueter orucem kusum :)) 2 sene once ogrdndim orgu ormeyi :)) ve terapi gibi gelio harika hisettirio bana kndimu :))
Kismet bakalim :)) bellimi olr ilk senin bebise bisiyler yapmk nasip olur :))
ne durumdasın canım:))
merba kızlar :))
uzun bı aradan sonra gırdım tekrarr ..
vesdenızle konusmustukk sogan kürü kullandım bende :) bu ay gene kullandım gecen ay 23 de oldum ama bu ay daha tık yok hayırlısı bakalım adet belırtımde yokk .. pişmiş yumurta akı gıbı cok az akıntım gelmıs az once baktım baskada bısey yok
tumm hanımlarınn göbişlerı bebişş dolsunn ( amııınnnnn )
Eger tahmin ettigim gunde yumurtlama olduysa ki buyuk ihtimal oldu kasik sancisini ben bi tek klomen kullanirken yasamistim normalde pkolu oldugum icin yumutrlama belirtisi yasamiyorum uzerine 14 gun sayinca adet gunum 8 mart oluyor 7 martta evlilik yildonumumuz belki bir mucize olurda 10 yil hediyemiz gelir :)
merba kızlar :))
uzun bı aradan sonra gırdım tekrarr ..
vesdenızle konusmustukk sogan kürü kullandım bende :) bu ay gene kullandım gecen ay 23 de oldum ama bu ay daha tık yok hayırlısı bakalım adet belırtımde yokk .. pişmiş yumurta akı gıbı cok az akıntım gelmıs az once baktım baskada bısey yok
tumm hanımlarınn göbişlerı bebişş dolsunn ( amııınnnnn )
Göbişlere bebiş göbişlere bebiiiişşşş....:)))çok hoş yaa..
Nerede hareket orada bereket kızlar topik çok hareketlendi maşallah inşallah listeler başlar hadi kırsın birisi şu şeytanın bacağını...!!!! :))))
AMİİİİNNNN....
Evet uzulmek yok beyin senin bundan dolayi uzuldugunu kod luyor kndine ve seni yaniltiyor yani hormonlarini bunu engellemek icin once kod ladigin ( uzuldugun her ne varsa) neyse bunlari olumlu telkinlerle sifre gibi dusunup onlari acicaksin ve zamanlada asicaksin yani napiyoruz once aciyoruz sonrada asiyoruz ve sonradaaa istedigimize kavusuyoruz tamam mi
Okadar guzel konusuosunki yazdiklarini okudukca rahatliorum:) cok tsk ederim Allahim senin gonlune gore versin cok ii kalpli biisin sen gormesemde tanimasamda yazilarindan bu anlasilio:))
Osmanli tarihi okuyan cok sevdigim dostlarim vardi iclerinden osmanlica bilenleride vardi onlar sayesinde arapcam da oldugu icin kolay oldu sayilir :))
evet canım hakkımızda hayırlısı inşaAllahcanım gecikme olunca insan isster istemez umutlanıyor ama yine de hayırlısı iş durumun uygunsa boş zamanlarında örgü örmeye çalış insan müthiş rahatlıyor,canım sen ilk çocuğunu mu istiyorsun?
bunlar ne yahuuevde bedavaya yapabileceğiniz hamilelik testleri bakın kızlar...
arkadaşlar öncelikle şunu söylemek istiyorum şimdi yazacağım teslerin doğruluk payının ne kadar olduğunu bilmiyorum ben merak ettiğim için araştırdım evde yapabileceğimiz tesleri ve bulduklarımı sizlerlede paylaşmak istiyorum sizinde bildiğiniz başka yöntemler varsa paylaşırsanız sevinirim.
şimdi sırayla yazıyorum
1.idrarını desensiz cam bir bardağa alıyosun biraz bekliyosun tortular dibe çökerse hamilesin çökmezse değilsin.
2.idrarı bir daha kullanmayacağın bir kapta kaynatıyosun kahve gibi köpürürse hamilesin balon balom olursa değilsin.
3.sabah idrarını desensiz bir bardağa alıyosun pencerenin önünde güneşte 3 saat kadar bekletiyosun sigara dumanı gibi bulutlu bişey oluşuyo tabi buarada bir metre kadar uzatan bakarsan daha iyi görürsün.bu bulut bardağın üst tarafında ise hamilesin bardağın alt tarafında ise değilsin
4.birdaha kullanmayacağın bir kapta süt kaynatıyosun sonra içine aynı miktarda idrar koyup balkonda soğukta bir gece bekletiyosun süt kesilirse hamilesin kesilmezse değilsin
5.idrarı bir bardağa alıyosun 1 tatlı kaşığı kadar karbonat döküyosun eğer köpürürse hamilesin köpermezse değilsin.
6.idrarını bir bardağa alıyosun içine çamaşır suyu döküyosun eğer köpürürse hamilesin köpürmezse değilsin.
7.süt le karpuzu karıştırıp içiyosun kusarsan hamile kusmazsan değilsin.
eskiden böyle yöntemlerle hamileliklerini anlarmış büyüklerimiz.benim bulduklarım bunlar sadece sizlerlede paylaşmak istedim.uygulayıp uygulamamak size kalmış.
hamileyimmmm arkadaşlar :) 2haftalikmiş :) Allah a bin şükür..
hamileyimmmm arkadaşlar :) 2haftalikmiş :) Allah a bin şükür..
Pko gecicek testere disli aslanpencesinide kullan sogan kurune basladan once bekleme suresindeyken mutlaka testere disli aslan pencesinide ic ...
Bu arada herkeze tavsiye ediyorum testere disli aslan pencesini goren patentini aldim sanicak :)))[/QUOTcanım telden girdiğim için görememişim bunu ben.. nereden bulabilirim nasıl kullanılıyor birde soğanım bittiği gibi buna mı başlıcam? :)
ya bu ayda yumurtlama olmadı bende belli yani o akıntıyı okadar takip ettim gelen giden olmadı maalesef.
tam yumurtlıcak gibi oldum ama çok şiddetli baş ağrısı oldu herzamanki gibi bu ayıda pas geçtim gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?