bunlar ne yahuutest yapmak daha kolay
Aminnnnnnn tatlim bitanesin sen..bu guzel dileklerin icin cok tsk ederim .. dedimya seni kendime yakin gordum birazda benden biseyler paylasmak istedim kolay kolay cok guven duymazsam paylasmam cogu seylerimi Burayi seviyrm insana terapi gibi geliyo sevincleri uzuntuleri yazarak paylasmak beni rahatlatiyoYosuumm merhabalar canim
Benimle hayatinin özel parcalarini paylastigin icin oncelikle tesekkur ediyorum ictenligin ve samimiyetine..
Her insan bir hayat her hayat icerisinde 1000 oyku demektir.
Evliliginde cok ama cok mutlu olmani temenni ederim diledigin kadar evladiniz olsun insallah..
Rabbim olan evlatlarimiza can sagligi versin acilarini hic gostermesin ve isteyen tum arkadaslarimiza rabbim insallah insallah insallah evlatla mujdelesin ..
Hani derler ya inanmak ve istemek basarmanin yarisidir diye bu cok dogru...
Bu 2014 e girerken dilegim once evladima saglik sonrada bnim ve isteyen tum kullarina bir evlat diledimm amin dien herkezin evine senlik bereket gelsin diledim :)
İnsallah bburdaki arkadaslarimiz ve tanimadigimiz fakat el acip dua edip evlat dileyen herkezin duasi kabul olsun...
Merhabalar bende sogan kurumde 5.gundeyim adet duzensizligi icin yapiyorum ama bebiste olsa coksevinirim bende cok fazla siskinlik yapti ayni sikayeti yasayan oldumu?
Oyyyyyyyyy oyyyyyhamileyimmmm arkadaşlar :) 2haftalikmiş :) Allah a bin şükür..
bende de çok şişkinlik olmuştu.. sancılar da cabası.. ama inşallah şifa olmuştur..
Gecici bir siskinlikmi peki cok rahatsiz edicici cunku. Aksan ozellikle hamileymisim gibi sisiyo karnim aksam biseyde yemiyorum yinede sisiyorum ama :)
geçici canım merak etme.. kürü tamamlamaya yakın azalıyo ve bitince kalmıyo zaten.
heeyyyy neler olmuş burda böyle. capcanlı hareketli pozitif olmuş topiğimiz herkes hoş gelmiş sefalar getirmiş harika bir gelişme bu, Allahın izniyle daha da hareketlenecek, gebelik haberleriyle her birimiz ikişer kişi yazmaya başlayacağız burdannn
Insallah canim tesekkur ederim.
Arkadaşlar bugün başladım. Gelişmeler den haberdar ederim :) sanki ılık su içiyormus gibi düşünün ve burnunuzu kapatın. :) çok odaklanmayın suya :)
rica ederim canım bende bu şekilde olmuştu. eğer tabi gazlı şeyleri çok tüketmezsen geçer
Yarin adet olmam gerek simdilik bir belirti yok.2.sogan kurumu bitirdim beklemedeyim Rabbim hakkimizda hayirlisini versin insallah.
ay çok özledim hepinizi ama bu aralar hiç vaktim olmuyor canım arkadaşım başka bir doktora gitmedim bu ara kafamı dinlendiriyorum diyetisyene başladım günde 2 saat spor yapıyorum kilo vermeye odakladım kendimi anlıycağın jinekoloğa önümüzdeki ay gitmeyi düşünüyorum yanlış anlamayın beni canlarım ama ciddi anlamda kafamı rahatlatmam lazımdı bu aralar eşimle karar verdik hazirana kadar hiç bişi düşünmiycez ve ben eski kilomunda altına düşmeye kararlıyım bu arada korunuyomusun dersen eşim korunamıyoolursada süpriz olucak yani ama dediğim gibi önce kilolar gitsin hayırlı zamanda hayırlı bir evlat nasip etsin hepimize bu ara bide minicik bir köpeğimiz var kızımız onunla uğraşıyorum oda benim bebeğim artık oğlumun isteği üzerine hadi sizden pınardan nirakftan simalden senden sayamadığım tüm dostlarımdan güzel haberler bekliyorum Allahın izniyle kocaman öpüyorum hepinizi
Canimcim cpk mutluyum bunun heyecani ile bugunden beri kutlamalar yapiyorum :)))
Dr.um dediki sogan ve testere disli aslanpencesinin bayagi faydasini gormusum bnim doktorlarim biliyorlar bitki kürleri kullandigimi :))hormon degerlerim harika) ve kist mist hic bisi kalmamis icim tertemiz :)) klonen verdi bu aksam basliycaktim fakat alkol aldim o yuzden yarin basliycam :))
Sigarayi biraktim bu aksam o kalabalikta herkez icerken bile aklimaa gelmedi :))
Hersey cok guzel hayatimda :))
Pko gecicek testere disli aslanpencesinide kullan sogan kurune basladan once bekleme suresindeyken mutlaka testere disli aslan pencesinide ic ...
Bu arada herkeze tavsiye ediyorum testere disli aslan pencesini goren patentini aldim sanicak :)))
benide atlamaaa:):)
canım telden girdiğim için görememişim bunu ben.. nereden bulabilirim nasıl kullanılıyor birde soğanım bittiği gibi buna mı başlıcam? :)
ya bu ayda yumurtlama olmadı bende belli yani o akıntıyı okadar takip ettim gelen giden olmadı maalesef.
tam yumurtlıcak gibi oldum ama çok şiddetli baş ağrısı oldu herzamanki gibi bu ayıda pas geçtim gibi.
Dr.um dediki sogan ve testere disli aslanpencesinin bayagi faydasini gormusum bnim doktorlarim biliyorlar bitki kürleri kullandigimi :))hormon degerlerim harika) ve kist mist hic bisi kalmamis icim tertemiz :)) klonen verdi bu aksam basliycaktim fakat alkol aldim o yuzden yarin basliycam :))
Sigarayi biraktim bu aksam o kalabalikta herkez icerken bile aklimaa gelmedi :))
Hersey cok guzel hayatimda :))
ya bu ayda yumurtlama olmadı bende belli yani o akıntıyı okadar takip ettim gelen giden olmadı maalesef.
tam yumurtlıcak gibi oldum ama çok şiddetli baş ağrısı oldu herzamanki gibi bu ayıda pas geçtim gibi.
ayyy ağzın bal yesin :)) hehe inşallah canımmm...
bugün adet günüm canım. gelen giden yokkasıklarım da ağrımıyo ilginç.. ya farketmeden olcam ya da bebişin sessizliği:) kısmet.. sen naptın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?