Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

Merhabalar bende sogan kurumde 5.gundeyim adet duzensizligi icin yapiyorum ama bebiste olsa coksevinirim bende cok fazla siskinlik yapti ayni sikayeti yasayan oldumu?

Aminnnnnnn tatlim bitanesin sen..bu guzel dileklerin icin cok tsk ederim .. dedimya seni kendime yakin gordum birazda benden biseyler paylasmak istedim kolay kolay cok guven duymazsam paylasmam cogu seylerimi Burayi seviyrm insana terapi gibi geliyo sevincleri uzuntuleri yazarak paylasmak beni rahatlatiyo

Canimcim cpk mutluyum bunun heyecani ile bugunden beri kutlamalar yapiyorum :)))
Dr.um dediki sogan ve testere disli aslanpencesinin bayagi faydasini gormusum bnim doktorlarim biliyorlar bitki kürleri kullandigimi :))hormon degerlerim harika ) ve kist mist hic bisi kalmamis icim tertemiz :)) klonen verdi bu aksam basliycaktim fakat alkol aldim o yuzden yarin basliycam :))
Sigarayi biraktim bu aksam o kalabalikta herkez icerken bile aklimaa gelmedi :))
Hersey cok guzel hayatimda :))

Son düzenleme:
Arkadaşlar bugün başladım. Gelişmeler den haberdar ederim :) sanki ılık su içiyormus gibi düşünün ve burnunuzu kapatın. :) çok odaklanmayın suya :)

Canim cok sevindim kürü kullanirken detayli anlatirdin sjndide hamis oldugunu bilmek cok guzel adresini yollarsan bebisine sueter yolluycam kndi ellerimle yapilmis :)) cok ciddiyim adresini yollarsan bebisimize cicisler yollariz teyzelerinden :))

Canim kuzeyim nerelerdesin komsum neler yapuosun arada gir de hasret giderelim bebisim :))

Senin adına çok mutlu oldum Pınar inşallah güzel günler yakın... Ben de tahlil sonuçlarını aldım ve aynen tertemiz herşey çok şükür...
Çatlasın yumurtalar, gelsin bebişler...bu topikte iyi şeyler oluyor...:)

Son düzenleme:
Soruma cevap ancak burdan alabilirim arkadaslar bana bir fikir verin daha oncede yazdim buraya testere disli aslan pencesi kuru uyguluyorum 8 subatta sokturucuyle adet oldum adetliyken basladim kure ilk gun degil ama 3 . Gunu basladim adetin 15. Ve 16. Gunleri pembe sumuksu bir akinti geldi adet olucakmis gibi agriyla beraber ben bunu yumurtlamaya yordum yanliz bugun yani 19. Gun yine ayni pembe akinti var camasirima gecmiyor peceteye gelicek kadar yine adet olucakmisim gibi karnimin alt kisminda hafif sanci var iyice kafam karisti 16. Gun yumurtlama olduysa bu ne bugun yumurtla olduysa digeri ne yada yumurtlama filan yok kur den kaynakli bir akintimi ben de pko var yumurtlama belirtisi filan yasamam ben hic olmaz akintimda genelde sari normal su gibi olur arada gecerdi aslan pencesi kullananlar ayni seyi yasadimi acaba

Günaydın.herkese mrb.ağır derecede pkos luyum.1 oğlum var tabiki tedaviyle oldu. 2.bebek istiyoruz inşallah Allah hayırlısıyla nasip ederse.isteyen herkese rabbim aratmadan versin inşallah.tabi bende şu hormon iğnelerini yemeden bi deniyim dedim ama benim pkos inatçı biliyorum.ben bir ay uyguladım soğan kurunu ama bişey yok bi etki yok devam edicem ama regl olmuyorum.aslanpençesi ni nasıl yapıyorsunuz.zaten içmediğimiz yapmadığımız kalmadı.olsun .inşaallah şifa olur herkese

ya bu ayda yumurtlama olmadı bende belli yani o akıntıyı okadar takip ettim gelen giden olmadı maalesef.
tam yumurtlıcak gibi oldum ama çok şiddetli baş ağrısı oldu herzamanki gibi bu ayıda pas geçtim gibi.

Canım yazını okudum da baş ağrısı yumurtlamayı nasıl etkiliyor anlamadım... Çatlama olmayınca sıkıntıdan mı oluyor?

Son düzenleme:

canım benimde iki gün var gibi görünüyor telefona kurduğum programda bakalım artık hayıırlısı:)
bugün var mı gelen giden?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…