Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

kübracığım yeniden hoş geldin. şifa olsun kürün ama bu tür yöntemler pek de sağlıklı sonuç vermiyor canım üstelik insanları strese sokuyor. günümüz geçtikten sonra bir testle öğrenmek hem basit hem de sağlıklı bir yöntem.şimdi benim merak ettiğim sen geçen ay 23ünde oldum dedin buna göre 2 gün gecikmen var, idrarda gebelik testi yapmadın mı? :44:

Son düzenleme:
Allah isteyen herkese nasib etsin canlarim. Ben yeni evliym 7aylik. Korunmuyorduk . Sogan kurunu ilk Kullandim. İlk olarak ümidli olun bu cok önemli.

Allah isteyen herkese nasib etsin canlarim. Ben yeni evliym 7aylik. Korunmuyorduk . Sogan kurunu ilk Kullandim. İlk olarak ümidli olun bu cok önemli.

amin canım amin ümitliyiz ve topiğimiz çok hareketlendi maşaAllah peki adetine kaç gün vardı veya gecikmiş miydi? nasıl iki haftalık oluyor anlamadım ya hani son adet tarihine göre hesaplanıyor ya?

Bugún adet olma günüm ama 6 gün öncesi kanamam oldu adet oldum sandim ama adet degilmiş.küre adetimin 7.gününde başlamiştim. Perşembe doktora gıdecegiz hormonum 389 cikti canlarim. Idrar testinde çift cizgi cıkınca çiglik attim :)

sen hamileyim yazınca ben de çığlık atıyordum az kalsın ama eşim ne oluyor demesin diye sadece ikonlarla çığlık attım
baya erken yumurtlamışsın galiba, değerin yüksek maşaAllah. son adet tarihine göre 4 haftalık oluyorsun. hadi hayırlısı canım Allah sağlıkla sıhhatle tamamına erdirsin gelişmelerini bizimle paylaşmayı unutma

soğan kürünü bile düzenli yapamadım :18::18::18: beceriksizim ben . 6-7 kere falan içtim sanırım

hamileyimmmm arkadaşlar :) 2haftalikmiş :) Allah a bin şükür..

canım yaaaa tebrik ederimmm sevincini paylaşıyorum =))) o 4 haftalıktır kuzucum sen benden 1 gün sonra adet gördün ve küre benden 1 gün sonra başlamıştın.. ne güzel yaa Rabbim bize de nasip etsin.. kanamam oldu dediğinde anlamıştım canım. senin kasık ağrın oluyo mu bu aralar? adet günün ya aslında.

yok canım daha yapadım ay bıtsın dedımm amaa .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…