Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

Merhaba canim benim ade tim 12 gun gecti test yaptim negatif bwlirti falanda yok sanirim kirlerden anliyorsun sogan suyunu simdi ixsem kisti atarmi sokermi adeti
[/QUOTE]

Merhaba canim adetinin 12 gun gecmesi ilkkezmi oluyo ? Polikistik over varmi sende ?
Sen negatifi idrardami gordun?
Beta-hcg ni yaptirdinmi?

Merhaba canim adetinin 12 gun gecmesi ilkkezmi oluyo ? Polikistik over varmi sende ?
Beta-hcg ni yaptirdinmi?[/QUOTE]

5. Gun kan testi yaptim negatif betahcg 1.20 cikti kist var ama hormonlarda sorun yok neden oluyor bilmiyorum adet olsaydim sogan kurune hemen basliycaktim ama olmadim ilac ve sokturucuyle olmak istemiyorum bu arada son 4 aydir 28. Gunde oluyordum eskiden geciksede 28. Gun belirtilerini yasardim simdi hic bisi yok

5. Gun kan testi yaptim negatif betahcg 1.20 cikti kist var ama hormonlarda sorun yok neden oluyor bilmiyorum adet olsaydim sogan kurune hemen basliycaktim ama olmadim ilac ve sokturucuyle olmak istemiyorum bu arada son 4 aydir 28. Gunde oluyordum eskiden geciksede 28. Gun belirtilerini yasardim simdi hic bisi yok[/QUOTE]

Beta-hcg ni yaptirdinmi?[/QUOTE]

Yarin birdaha yaptir mutlaka beta-hcg ve yine negatif cikarsa sonuc tarlusal kullan ozaman sokulursun tatlim
Uzme kndini strese girme hersey yoluna girer sen rahat ol olurmu?

Yarin birdaha yaptir mutlaka beta-hcg ve yine negatif cikarsa sonuc tarlusal kullan ozaman sokulursun tatlim
Uzme kndini strese girme hersey yoluna girer sen rahat ol olurmu?

Cok saol canim benim olmazsa bu ayda tarlusal iceyim hopp sonra adetten sonraki 7. Gun sogan kurune baslayayim belki bebgime kavusmam icin sebep olur cok saol canim Rabbim gonul muradini versin

Hayit hakkinda hic bilgim yok bebegim fakat duymuslugum var istersen hayit hakinda acilan topikte biraz dolas bilgi toplarsin belki birebir kullananlardan ogrenirsen daha iyi olur sanki ?

Ben ilk duydugumdan beri topigi yrdim bititdim diyebilirim canim.cikolata kistleri bu sekilde kuculen eriyen cok kisi okudum cok heves ettim tabi bunlari duyunca erkeklik hormonunu bastirip kadinlik hormonunu yukseltiyormus tuylenmeleri yok ediyormus,menepoza giren kadinler bile adet olmaya baaliyomus ve cogu doktorda tavsiye ediyormus.bu arada cinsel istegi de arttiriyormus :))) hadi bakalim hayirlisi insallah fayda edicek tatlim.

Hadi hayirlisi insallah canimcim insallah sifa olur ..
Bu arada bilgin bayagi varmis bu bitkiye dair bn kimyager arkadsima mail attim musait zamnda mutlaka donecektir bana ozanan daha detayli konusuruz bebisim :)

Cok saol canim benim olmazsa bu ayda tarlusal iceyim hopp sonra adetten sonraki 7. Gun sogan kurune baslayayim belki bebgime kavusmam icin sebep olur cok saol canim Rabbim gonul muradini versin

Rica ederim canim hic onemli deil sorununa bi nebzede olsa cozum olduysam ne mutlu bana :)
Fakat bn derimki birkere daha yaptir sen su beta-hcg ni ki icin rahat olsun

Hadi hayirlisi insallah canimcim insallah sifa olur ..
Bu arada bilgin bayagi varmis bu bitkiye dair bn kimyager arkadsima mail attim musait zamnda mutlaka donecektir bana ozanan daha detayli konusuruz bebisim :)

Arastirmayi seviyorum canim ilac kullanmayi da hic sevmem ayda 1 yada 2 agri kesici icerim adet doneminde ha bide folik asitim var hergun o kadar.sagol tatlim bakalim ne cevap gelicek arkadasindan

Sigarayi naptin canimcim :)) gel bana katil yanliz birakma bni :))

Ayyy o da var dimi canim.cok icmiyorum bende hic vaktim olmuyo gunduz aksamda yemekten sonra.sen nasil yapicaksin bana da telkinde bulunman lazim.ama benim aslinda daha buyyk bi sorunum var sanirim panik atak oldum (( is yogynlugundan stresten kalbimin sanki yerinden cikcak gibi atiyo ve attigini sanki duyuyorum ellerim titriyo aksam yemekten sonra anca kendime geliyorum napmam lazim pinarim ((

Evet sueter orucem kusum :)) 2 sene once ogrdndim orgu ormeyi :)) ve terapi gibi gelio harika hisettirio bana kndimu :))
Kismet bakalim :)) bellimi olr ilk senin bebise bisiyler yapmk nasip olur :))

Enerjini tetikliycek yigeceklerden uzak durmalisin kahve findik fistik ceviz gibi avuc ici terlemeni tetiklerler bu yigecekler ve herseyde panik atak atagi sanmak dogru deil oncelikle bunu telkin etmen gerekir kndine..
İs yerinde arada bir yerinden kalkip disari cikmalisin hava almalisin gokyuzune cadeye bakmalisin ve tam 10 kere derin nefes almalisin (burundan alip agizdan vererek )
Ve bunu yapinca birz bas donmesi yasiycaksin sonra otur disariyi izle bir sure ..
Bu simdlik sana cok iyi gelicek ve kndini ac birakmamaya ozen gostermelisin

Son düzenleme:
günaydın hnımlar hepimize MUTLU haBer veririz inşALLAHH..BENDE BUGÜN SABAH başlıyorum soğan kürüne...

Gunaydin hayit otunu bende duydum ozellikle adeti duzensiz olanlar icib pkolular icin birebir mis ben aslan pencesini esime aldirdim aktardan aktar hayit suyunu tavsiye etmiş hapida varmis gebe lik topiginde bir arkadas konu acmis hatta eczaneler satiyormus 30 tane varmis icinde su kur bitsinde bende ya hayit yada soğan a baslicam insallah gebelik olmazsa gununde gelir adetimde stres yasatmaz bana

Eger tahmin ettigim gunde yumurtlama olduysa ki buyuk ihtimal oldu kasik sancisini ben bi tek klomen kullanirken yasamistim normalde pkolu oldugum icin yumutrlama belirtisi yasamiyorum uzerine 14 gun sayinca adet gunum 8 mart oluyor 7 martta evlilik yildonumumuz belki bir mucize olurda 10 yil hediyemiz gelir :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…