[/QUOTE]Merhaba canim benim ade tim 12 gun gecti test yaptim negatif bwlirti falanda yok sanirim kirlerden anliyorsun sogan suyunu simdi ixsem kisti atarmi sokermi adeti
40 yıl düşünsem tavsanin kuyruk yağını vajinama surcem aklımın ucundan bile geçmezdi :))) kesin hürremmin haltıdır ama tuttum bak şimdi :)) kusadasinda avcilardan isticem artık napim yada alcam elime tufek furcam onii :)) çocuk için herşey mübah dimi ama :))
Fitil gibi atiyosun iceri ve o gece yansanda kizissanda asla esinle olmuyosun :)) ve 3 gun yikanmiyosun :)))) kuzeyin eside avciymis bnde sabirla kuzeyimi bekliom :)) tavsanlarin ureme zamaniymis avlamiolarmis bu zamanda tavsani :)
40 yıl düşünsem tavsanin kuyruk yağını vajinama surcem aklımın ucundan bile geçmezdi :))) kesin hürremmin haltıdır ama tuttum bak şimdi :)) kusadasinda avcilardan isticem artık napim yada alcam elime tufek furcam onii :)) çocuk için herşey mübah dimi ama :))
Merhaba canim adetinin 12 gun gecmesi ilkkezmi oluyo ? Polikistik over varmi sende ?
Sen negatifi idrardami gordun?
Beta-hcg ni yaptirdinmi?
5. Gun kan testi yaptim negatif betahcg 1.20 cikti kist var ama hormonlarda sorun yok neden oluyor bilmiyorum adet olsaydim sogan kurune hemen basliycaktim ama olmadim ilac ve sokturucuyle olmak istemiyorumbu arada son 4 aydir 28. Gunde oluyordum eskiden geciksede 28. Gun belirtilerini yasardim simdi hic bisi yok
Yarin birdaha yaptir mutlaka beta-hcg ve yine negatif cikarsa sonuc tarlusal kullan ozaman sokulursun tatlim
Uzme kndini strese girme hersey yoluna girer sen rahat ol olurmu?
Hayit hakkinda hic bilgim yok bebegim fakat duymuslugum var istersen hayit hakinda acilan topikte biraz dolas bilgi toplarsin belki birebir kullananlardan ogrenirsen daha iyi olur sanki ?
Ben ilk duydugumdan beri topigi yrdim bititdim diyebilirim canim.cikolata kistleri bu sekilde kuculen eriyen cok kisi okudum cok heves ettim tabi bunlari duyunca erkeklik hormonunu bastirip kadinlik hormonunu yukseltiyormus tuylenmeleri yok ediyormus,menepoza giren kadinler bile adet olmaya baaliyomus ve cogu doktorda tavsiye ediyormus.bu arada cinsel istegi de arttiriyormus :))) hadi bakalim hayirlisi insallah fayda edicek tatlim.
Cok saol canim benim olmazsa bu ayda tarlusal iceyim hopp sonra adetten sonraki 7. Gun sogan kurune baslayayim belki bebgime kavusmam icin sebep olur cok saol canim Rabbim gonul muradini versin
Hadi hayirlisi insallah canimcim insallah sifa olur ..
Bu arada bilgin bayagi varmis bu bitkiye dair bn kimyager arkadsima mail attim musait zamnda mutlaka donecektir bana ozanan daha detayli konusuruz bebisim :)
Arastirmayi seviyorum canim ilac kullanmayi da hic sevmem ayda 1 yada 2 agri kesici icerim adet doneminde ha bide folik asitim var hergun o kadar.sagol tatlim bakalim ne cevap gelicek arkadasindan
Sigarayi naptin canimcim :)) gel bana katil yanliz birakma bni :))
o zamn mutlaka uygulamalısın canm.. anlıyorum seni.. ama o fındıktan cevizden sen de yesadece eşin enerji alırsa olmaz hehe =)))
neeeee süeter miiii vay canınaa =)) örgü örmek gibi marifetlerimiz de varmışşşş.. ben de giyimle uğraşıyrm. güzel bi giysi dikerim o zamn sizin bebişleree
Fitil gibi atiyosun iceri ve o gece yansanda kizissanda asla esinle olmuyosun :)) ve 3 gun yikanmiyosun :)))) kuzeyin eside avciymis bnde sabirla kuzeyimi bekliom :)) tavsanlarin ureme zamaniymis avlamiolarmis bu zamanda tavsani :)
Abooww çok heyecanlandim yaa sokaklarda deli gibi kosturmazsam iyi :)) vicks sürmüştüm bi keresinde aynı öyle olcam yancam valla :))))
Ayyy o da var dimi canim.cok icmiyorum bende hic vaktim olmuyo gunduz aksamda yemekten sonra.sen nasil yapicaksin bana da telkinde bulunman lazim.ama benim aslinda daha buyyk bi sorunum var sanirim panik atak oldum(( is yogynlugundan stresten kalbimin sanki yerinden cikcak gibi atiyo ve attigini sanki duyuyorum ellerim titriyo aksam yemekten sonra anca kendime geliyorum napmam lazim pinarim ((
Abooww çok heyecanlandim yaa sokaklarda deli gibi kosturmazsam iyi :)) vicks sürmüştüm bi keresinde aynı öyle olcam yancam valla :))))
Hahaha ainen oyle valla napcaz bilmem yaniyorum die bagircaz :))))
Hayir o deil erkekler bebek yapma surecinde psikolojikmen sendrom yasiyorlar ve cogu erkek farkinda olmadan cinsel depresyon yasiyorlar mesela bunun en belirgin ozelligi ;
O gun kadinin tahmini ile ovulasyon gunu ve kadin bunu beli ediosa veyahut bir gun onceden bunu vurguluyorsa erkek o gun tv izlerken uyuklamaya baslar yorgunlugundan bahseder :))
Yada yumurtlama donemi oncesi kadinin yanindan ayrilmayan erkek kadinin dollenmeyi bekledigi gunlerde erken uyku gecisleri yada sinirli halleri ile uzak olrlar :)))
Kisacasi erkekler kacicak biz kovaliycaz hahah :))
Yok canim test yaptim nrgatif
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?