evet canım hakkımızda hayırlısı inşaAllahben örgü örmeyi bilmiyorum ama öğrenmek istiyorum vakit olsa el emeği her şeyi çok seviyor ve hevesleniyorum. evet ilk bebeğim olacak nasip olursa peki sen ne zamandır evlisin veya var mı bebek?
Canım yazını okudum da baş ağrısı yumurtlamayı nasıl etkiliyor anlamadım... Çatlama olmayınca sıkıntıdan mı oluyor?
Bende her ayin ortasi adetime yakin bas agrisi oluyo ve o ay hep ilacla regl olabiliyorum su adet duzensizligi yuzunden yumurtlama takibide yapamiyorum dogru durust
canım benimde iki gün var gibi görünüyor telefona kurduğum programda bakalım artık hayıırlısı:)
bugün var mı gelen giden?
Anladım canım geçmiş olsun Ben henüz kullanmadım ama ovulasyon aletini dene istersen, onunla takip etmen daha kolay olur belki.Soğan kürüyle adeti düzene giren olmuş arkadaşlardan, inşallah şifa olur sana da...
Adetim genelde düzenli ama ben de takip edemiyorum, değişiyor sanki. bugünler yumurtlama günüm ama kuruyum akıntı falan yok( Aslında en iyisi yapılabiliyorsa gün aşırı il.şki...
hayır canım hala olmadım. dün adet günümdü ara ara kasık ağrım oldu ama bugün bişey yok bakalım.. var mı sende ağrı sancı?
Günaydın.herkese mrb.ağır derecede pkos luyum.1 oğlum var tabiki tedaviyle oldu. 2.bebek istiyoruz inşallah Allah hayırlısıyla nasip ederse.isteyen herkese rabbim aratmadan versin inşallah.tabi bende şu hormon iğnelerini yemeden bi deniyim dedim ama benim pkos inatçı biliyorum.ben bir ay uyguladım soğan kurunu ama bişey yok bi etki yok devam edicem ama regl olmuyorum.aslanpençesi ni nasıl yapıyorsunuz.zaten içmediğimiz yapmadığımız kalmadı.olsun .inşaallah şifa olur herkese
günaydın ben de soğan kürü yaptım arkadaşım kür bıtelı 3 hafta oldu adet olmadım.benım yumurtalarım da çok ınatcı gonal f ya da menogonsuz buyumuyor malesef.Daha önce sordum benım gıbı adet olamayan var mı küre ragmen dıye kımse cevaplamadı.yalnız değilmişim:)senın ne kadar oldu kur bıtelı?Korktum soğan kuru yapmakla hata mı ettım dıye...ıdrarda bakıyorum devamlı negatıf...
bazılarında kürlerde işe yaramıyor maalesef ben soğan yapmadım ama incir küründe banada aynısı olsu adet göremedim
doktora gittiğimde yumurtalıklarımın kistlerle dolu olduğunu söyledi
ben doktoruma da söylemeden yaptım.bır de adet görebılsem tüp bebek tedavım baslayacak.Söktürücü de kulllanmıyorum ınatla.ne zaman adet olurum hıc bılmıyorum en son 7 ocakta olmustum ...daha beter bır sey olmamıstır ınsallah.Insallah bız de o mucızeyı yasarız..Burada bır yerde ıncır kurunun yumurta artırdığını bu yuzden pko lulara ıyı gelmedıgını okumustum.bız de yumurta sayısı zaten 20 ye yakın.sorun buyumemelerı...ama ne kadar doğru bılmem.
bence doğru yumurtalmamamızda sıkıntı yok büyüyp çatlayamıyorlar oyüzden incir kürü nü pkoluraın yapmaması lazım
kızlar yokmu aslan pençesi kürü uygularken böyle pembe akıntılar yaşayan adet başlangıcı gibi sanki
adet oluyorum desem 20 gün oldu adet göreli erken adetmi olucam acaba
bence doğru yumurtalmamamızda sıkıntı yok büyüyp çatlayamıyorlar oyüzden incir kürü nü pkoluraın yapmaması lazım
Bizde 6 aydir bebek istiyoruz ama ilk kez bu ay mumkunse gun asiri iliski deniyoruz ilk ciddi denememiz diyebiliriz sogan kurude yapiyorum olmazsa incir kurunude denicem insallah faydalarini goruruz
canım ara ara yorgunluk ve halsizlik hissediyorum ve azıcık kasık ağrısı
acaba telefondaki program yanlış gösterir mi ki
Kizlar bugün kurumun 3.günü yalniz afedersiniz benim o bölgede yanma kizarti ve kasinti var napicam?ben çok önceden de bu küre basladim yine ayni şey olunca birakmistim ve sonunu getirmedim.simdi ne yapayim birakmakta istemiyorum ben bu halde olursam esimlede b.r.b.r olamam. Bebeğimin olmasinida çok istiyorum. Rabbim hepinize ve bize hayirlisiyla versin inş. Nasil bir duygudur hic tatmadim. Arkadaslarim ve benden sonra evlenenler hamile birde yanimda hep hamilelik ve çocuktan bahsediyorlar hele de 2.çocuk muhabbeti. Beni alt üst ediyor. Ne yapalim buda bizim imtihanimiz vardır bir hikmeti bu şekilde kendimi teselli ediyorum. Çok yazdim kusura bakmayin.
İnşallah olur bu ay canım, kısmet tabi biz de aynen bu ay ciddi çalışcaz 4.aya giriyoruz hayırlısı, dualarımızı da yapalım bu arada..
Takip etmeye çalışıyorum hepimizi, aşamaları yaz canım Allah yardımcımız olsun...
Bebegim yazini yeni gordum umarim adet olmamissndir ve teyzeyimdir :)))
canım ben adet düzenlemesi için kullanıyorum pkolu olduğum için ilaçsız adet göremiyorumsızlerın yaptığı kür -testere dıslı aslanpencesı- nasıl kullanılıyor? Ben adet görmeyı beklerken alıp içsem olur mu?bellı bır zamanı var mı?O ne işe yarıyor?
sendedemi aynı sorun var canım ben sanırım adet oldum akıntı fazlalaştı çünki 20 gün ara oldu 2 adetimin arasında bu kürü tamamlasammı acaba yoksa soğan kürünemi geçsem :26:bende sordum cevap bekliyorum pınar diye bir arkadaş var bu konuyu o iyi biliyor sanırım o gelince cevaplar muhtemelen
yanlış anlamyında bişey sorucam şimdi yumurtladık ama çatlama olmadı ozaman adet görememe problemi mi oluyo?
birde yumurta çatlaması için bal+tarçın gibi bi kür okumuştum ozaman incir yerine bizim durumumuzda olanlar onumu yapmalu acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?