- 17 Mart 2012
- 1.224
- 95
- 163
Cnm oylemi gülme bana ya :) diğer mesajini aldim bu mesaji gönderiyordum ki seninki geldi.ilgin için çok sağol. Yani nisan ayindaki adetimden on gün önce yapmam gerekiyor. Oylemi
canım bu tarz sıkıntıların yoksa 15 güne tamamlayıp kürü sonlandır ve ardından incir kürüne geç bence. çünkü incir kürü sağlıklı yumurta gelişimi için. bu arada hatırlatmak isterim ki bunlar benim kişisel görüşlerim değil Saraçoğlunun önerileri. yani soğandan sonra incire geçmek.
Yok canim oyle degil.simdi bu kurunu 15 e tamamliyosun sonra adet olcaksin ya.2.kure bir sonraki adetine 10 gun kala baslicaksin onumuzdeki ay yani.
çok hoşsun ama ya ciddiyim dalga geçmek için gülmüyorum yanlış anlamaevet canım bir sonraki dönem yani
Cnm sen incir kurunu yaptinmi tarifi nasil?Esim keçi boynuzu pekmezi yiyor birde ayriyeten ahmet marankinin tarifini yaptik onu yiyor ama çok aci 1 kilo bal adam otu ginseng zerdeçal zencefil Birde birsey daha vardi unuttum. Bunları aldik toz haline getirip bala katip karistirinca macun oldu azicik tattim ama çok aci çok zor yeniyor. Ahmet maranki bu macun için çok iyi diyor inş şifa olur.bu macuna yeni basladi Esim.
şimalim nasılsın canım??konuşamadık epeydir. sen soğana devam ediyor musun adetin geldi mi aynı günlerde olacaktık diye hatırlıyorum? aslanpençesi kullanıyor musun hala? bir de canım ben unuttum ya sen pkolu muydun?
Iyiyim canim benim sen nasilsin? Topigimiz baya senlendi hamileler var masallah bizim sesimiz cikmaz oldu dimi bizim kizlarda yok ne zamandir yorumlara bakiyorum arada yorum yapiorum ama cok fazla durmuyorum.ovulasyon testi aldim canim ben onun topiklerini takip edoyorum bu ara bilgi edinmek icin.2.kurumu bitirdim adet oldum simdi yumurtlama gunlerimdeyim.sogan kuru bitince arada aslanpencesi kuru yapiorum dun bide civan percemi aldim onu da katiyorum icine pek bi aci oluyo ama zehir olsa icerim ben bu ugurda :))) bende cikolata kisti var canim tek tarafli insallah kurler fayda ediyodur.bu arada aslan pencesi bende lekelenme yapiodu bu ay yapti yine sonra kesildi artik yapmiyo rahatla iciyorum.arada da corek otu bal tarcin 2 kasik bomba gibiyim evelallah :))
Bende akinti yapmadi canm yarin 15.gun Ilk iki bardagimi zor ictim gerisi kolay oldu. 4 subatta adet olmustum 1 martta yumurtlamm oldu suan agrilarim var bel ve kasklarimda bi kac gun sonra test yapicam sabirsizlikla bekliyorum. Sende durumlar nasl canim
süpersin valla. dört koldan çalışıyorsun maşaAllah evett topiğimiz kıpır kıpır çok güzel. bolca gebelik haberi aldık ben de çok heyecanlanıyorum. evet pınar hiç girmez oldu. kuzey arada girip gelişmelerini yazıp çıkıyor. ama topik hiç boş kalmıyor çok güzel
ya benim adetim yeni başlayacak daha yeni lekelenmem oldu biliyor musun nerdeyse bir hafta gecikti. sanırım hormonlarım dengelenmeye çalışıyor. çünkü benim adetlerimin arası çok kısaydı yumurtlamadan 14 gün sonra olunuyorsa ben ne ara yumurtluyorum diye düşünüyordumşimdi testere dişliyi merak ediyorum. adetim bitsin 2-3 gün bekleyip 15 gün daha soğan uygulayacağım. sonra testere dişliye transfer
Ayyy kiz yoksa bebis mi var sende gecikmiste lekelenmede var hadi hayirlisi ins.bende merak ettim bak simdi.hem 14.gune hic aldanma canim ben bugun adetimin 10.gunumdeyim yarin ovulasyon testte cift cizgiyi gorucem.benimde 28 gunde bir ama 11.gun yumurtlama olmus oluyor.bu testler super insan daha da heyecanlaniyo hadi bakalim hakkimizda hayirlisi insallah tatlim
süpersin valla. dört koldan çalışıyorsun maşaAllah evett topiğimiz kıpır kıpır çok güzel. bolca gebelik haberi aldık ben de çok heyecanlanıyorum. evet pınar hiç girmez oldu. kuzey arada girip gelişmelerini yazıp çıkıyor. ama topik hiç boş kalmıyor çok güzel
ya benim adetim yeni başlayacak daha yeni lekelenmem oldu biliyor musun nerdeyse bir hafta gecikti. sanırım hormonlarım dengelenmeye çalışıyor. çünkü benim adetlerimin arası çok kısaydı yumurtlamadan 14 gün sonra olunuyorsa ben ne ara yumurtluyorum diye düşünüyordumşimdi testere dişliyi merak ediyorum. adetim bitsin 2-3 gün bekleyip 15 gün daha soğan uygulayacağım. sonra testere dişliye transfer
Cnm sen incir kurunu yaptinmi tarifi nasil?Esim keçi boynuzu pekmezi yiyor birde ayriyeten ahmet marankinin tarifini yaptik onu yiyor ama çok aci 1 kilo bal adam otu ginseng zerdeçal zencefil Birde birsey daha vardi unuttum. Bunları aldik toz haline getirip bala katip karistirinca macun oldu azicik tattim ama çok aci çok zor yeniyor. Ahmet maranki bu macun için çok iyi diyor inş şifa olur.bu macuna yeni basladi Esim.
Canim o aciligi veren zencefil.oksuruk icinde balla zancefili karistirip yiyosun ordan biliyorum.biz neler iciyoruz baksana kocalarimizda azcik nasiplensinler birak aci maci sifa niyetine insallah hepimize ve eslerimize :)))
buseee ne güzel bir haber buben de yazını okuyunca sevgili incilerimi merak ettim doğrusu. umarım overlerimi terk etmişlerdir.
benim kürde ikinci ayım bitti. kontrole gitmedim. 2 dönem daha kullanmayı planlıyordum. yalnız bir sorum var: sen kürü kullanırken akıntın, kasıklarında sancı vs. olmuş muydu?
Hayirli bi sonuc alirsn insallah canım..
Bende normalde yumurtaliklarda bi sıkınti yoktu ama klomen +catlatma ignesi vuruldum bu ay ilk defa..ona ragmen ne bi kasiklarda agri ne de baska bi rahatsizlik hic bisey olmadi simdiye kadr..sogan kürüne basladim günlerin gecmesini sabirsizlikla bekliyorum bende..:)
O kadar mutlu oldum ki senin adina ins sag salim kucagina da alirsin o buyuk mutlulugu yasarsin iste hep diyorm umudumuzu yitirmeyelim diye bol bol dinlen keyfini cikar hamileliginin sonra rahat olmayacak bebisten sana..bu arada papucun da dama atilacak kizim dogduktan sonra ailelerimizi ziyarete gittigimizde kapida bize hic bakmadan kizimizi kucaklarina alirlar iceriye gecerlerdi esimle ben kapida dilenci gibi kalirdiktuvalet kağıdına mercımek kadar kurumuş kan gelmıstı.İçerıde beklemıs kan gıbı iplık iplık bıterken gelenler gıbı o ilkti.Sonra sabah uyandım baktım bır sey yok wc ye nerdeyse 10 dk da bır gırıp peçeteyı sürdüm kahve daha sıvı leke geldı.Aksam saatlerınde bıttı.Ertesı sabah yıne adet görmeyınce son hakkım olan testı yaptım (bu arada göğüslerım çok şiştı ve kol altıma doğru olan yan kısımlar acıyordu )çok silik çıktı ilk kez olarak.Daha o anda anlamıstım var olduğunu çunku sılık cızgı cıkınca herkesın pozıtıf oluyordu.pazar gunu sabah kan verdım 1 saatte aldım sonucumu.takvımıme ben ilişkılerımız dahıl her seyı yazarım ılac baslama bıtme zamanlarım soğan kurunun kacıncı gunler olduğu akıntının gelısı.Psikopata baglamıstım anlayacağın:))umarım yardımcı olur ama ben her dk göğüslerımı ellıyordum epey dolgunlasıyor acıyor bıraz...benım çok erken buyumeye bıle basladılar.leke kımınde olur kımınde olmaz anneme sordum onda olmamıs.Şu anda da sarı akıntılarım var o da son derece normal...
Sagol canim 9.gunumde test koyulasmaya basladi erken yumurtlucam galiba adet dongum 28 gun anlamadim bende
kızlarrrrr bu soğan kürü mucize birşeymiş.ben bu ay ilk defa soğan kürü yaptım pko vardı senelerdir kullanmadığım ilaç kalmamıştı hiçbiri işe yaramadı.bu ay soğan kürü yaptım doktora gittim hiç birşey kalmamış şok oldum defalarca baktırdım tertemiz olmuşadetimde geçikti kan tahlili verdim salı günü çıkçak kısmetse inş hamileyimdir.eger işe yararsa yazcam dedim herkez okusunda yapsın kurtulsun.
Allah hayirli sonuclar versin hepimize Ne kadar suredir istiyosun canim
amin inşallah.göğüslerim şiiş ve hassastı koltuk altıma doğru olan yan kısımları acıyordu .baska bır sey yoktu..Hadi ya ne güzel insallah saglikli bi sekilde kucagina almakda nasip olur..
Peki hamile oldugunu ögrenmeden önce hic belirti varmiydi sende ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?