Okumustum aslinda ama unutmusum ayrica kendi derdime dusup seni tebrik bile etmemisim:) hayirli olsun bebegin insallah sorunsuz bi sekilde tamamlanir bu surecte.. yani o zaman sen baya gec yumurtladin dimi 30lu gunlerde?? Belki bunu da yazdin ama ben yine de sorayim dedim. ben adetimin 2. Gunu basladim dün bitti sogan kuru herkes farkli bisi soyluyo merakla bekliyorum..
amin canım inşallah..8 9 aydr korunma olmadı ama 3aydır filan bebek düşüncesi basladı..
senin nasıl ?
canım bu tarz sıkıntıların yoksa 15 güne tamamlayıp kürü sonlandır ve ardından incir kürüne geç bence. çünkü incir kürü sağlıklı yumurta gelişimi için. bu arada hatırlatmak isterim ki bunlar benim kişisel görüşlerim değil Saraçoğlunun önerileri. yani soğandan sonra incire geçmek.
hypnose çok incesin teşekkürler tüm detaylarını bizimle paylaştın. hala yanımızdasın ve yardımcı olmaya çalışıyorsun. bebeğinizle birlikte çok güzel günler görün inşaAllah çekirdek aile
O kadar mutlu oldum ki senin adina ins sag salim kucagina da alirsin o buyuk mutlulugu yasarsin iste hep diyorm umudumuzu yitirmeyelim diye bol bol dinlen keyfini cikar hamileliginin sonra rahat olmayacak bebisten sana..bu arada papucun da dama atilacak kizim dogduktan sonra ailelerimizi ziyarete gittigimizde kapida bize hic bakmadan kizimizi kucaklarina alirlar iceriye gecerlerdi esimle ben kapida dilenci gibi kalirdik
Halimize gulerdik...
Bende 3 aydir korunmuyorum canim ama bu ay yumurtlamayi vs takip ederek planli iliski oldu.
Sogan küründen gerçekten de bi fayda gördünüz mü? bende pko'luyum deniyim mi acaba, yanlız adetimi 3-4 gün var
Anladim canim.. Sende testlerden kullanarak mi takip ettin yumurtlamayi?
Sogan küründen gerçekten de bi fayda gördünüz mü? bende pko'luyum deniyim mi acaba, yanlız adetimi 3-4 gün var
Hadi bakalim. Anlik ve günlük kanaman olursa korkma kuzu. Bu iyiye tekabül :)
Ne güzel kurunuz bitmiş. İnş hayirlisi ile bebeginizde olur. Benimde kurumun bitmesine az kaldi inş.
Kizlar dunde bugunde kasiklarimda batmalar oldu bu yumurtlama donemine isaret olabilir mi? 16.gunum bugun ama pko oldugu icin hic duzenli olmaz boyle bi batma da olmamisti daha once size bi sorayim dedim..
kızlarrrr bugün kırmızıları gördüm çokkkk üzgünümmmmbana bi konuda yardımcı olurmusunuz.benim pko die birşey kalmamış düzelmişim bundan sonra ne kullanmamı önerirsiniz tekrar soğan kürü yapmama gerek varmı fikirlerinize ve desteğinize çok ihtiyacım var
kızlarrrr bugün kırmızıları gördüm çokkkk üzgünümmmmbana bi konuda yardımcı olurmusunuz.benim pko die birşey kalmamış düzelmişim bundan sonra ne kullanmamı önerirsiniz tekrar soğan kürü yapmama gerek varmı fikirlerinize ve desteğinize çok ihtiyacım var
canım bu tarz sıkıntıların yoksa 15 güne tamamlayıp kürü sonlandır ve ardından incir kürüne geç bence. çünkü incir kürü sağlıklı yumurta gelişimi için. bu arada hatırlatmak isterim ki bunlar benim kişisel görüşlerim değil Saraçoğlunun önerileri. yani soğandan sonra incire geçmek. :
Evet canim simdi bekliyorum gunler gecsnde test yapicam ♥♥♥
İnşallah isteyen herkese nasip olur.Kür bitti ama beklemek de zor.Bi de ben pkolu olduğum için 50 günde filan regl oluyorum bakalım soğan küründen sonra ne olacak.Hayırlısı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?