Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

canım daha erken karından belli olmaz gebelik varsa.banada doktor 2 ay önce inofolik vermişti.çok araştırdım inofolik çok iyi bi ilaçmış hemen hamile kalanlar var bu ilaçla.gerçi bana yaramadı ama belki sana faydası olur ben hala kullanıyorum inofolik

buseciğim inofolik ben de kullandım uzun süre. ama maalesef :31: üstelik onu polikistik overlilere veriyorlar canım. içinde inozitol adında bir madde de var zira. normal durumlarda basit bir folik asit takviyesi yeterli oluyor. :34:

Yazmaz mıyım canım keşke olsa ben de kötü oluyorum ama kendimi alamıyorum işin kötüsü eşimi de umutlandırıyorum:) günler saatler geçmek bilmiyor dimi
Canım bu arada hastalık gününe kadar ilişkiyi bırakma illa yumurtlama günleri olacak diye bir şey yok.okudum yazdıklarını, bir yöntemini bulursun mutlaka.

Cnm okumussun ama inanirmisin olmuyor birşeyler oldu bebek işinde hep boyle oluyor moralim inanki çok bozuk netten hamile elbiseleri bakiyorum. Bu ay yine hamilelik olmazsa çok üzüleceğim. Soğan kurunu aksatmadan yaptim ama yok o is olmuyor strestenmi bilmem agzimin içi yara. Bi gorsen netten yumurtlama günlerine bakiyom iyice kafayi yedim iyi değilim.

Cnm okumussun ama inanirmisin olmuyor birşeyler oldu bebek işinde hep boyle oluyor moralim inanki çok bozuk netten hamile elbiseleri bakiyorum. Bu ay yine hamilelik olmazsa çok üzüleceğim. Soğan kurunu aksatmadan yaptim ama yok o is olmuyor strestenmi bilmem agzimin içi yara. Bi gorsen netten yumurtlama günlerine bakiyom iyice kafayi yedim iyi değilim.

Ah canım yaa eminim inançlı birisin önce bunların Allah'tan geldiğini bilelim herkesin bir sınavı var Allah korusun hayırsız bir evlat olsa daha mı iyi ya da sağlıksız kendini biraz sakinleştirmeye çalış bunları düşünüp, seni rahatlatacaksa biraz ibadet yap eğer biliyorsan.
Amaaan ben de bakıyorum bak tabi kıyafetlere ben geçen gün bebek mobilyası bile baktım :) ama sürekli hesap yapma tatlım. Çok açık konuşamıyor insan böle şeyleri haddimi aşmak istemem ama eşinin dikkatini çekecek bir şeyler dene çünkü ilişki monotanlaşıyor onları araştır!! Kendine daha fazla bak saçını boyat, değiştir vs.
erkekler zaten lüzumsuz bir psikolojiye giriyorlar hepimiz aynı şeylerden şikayetçiyiz baksana üzülme o yüzden, ona bu konudan bir süre bahsetme çaktırmadan ayarla sen gününü
Ne çok yazdım...!!!

Son düzenleme:
ÇOK GÜZEL PAYLAŞIM İÇİN TEŞEKKÜRLER...

KIZLAAR BUGÜN BENM de soğan kürüm bitti..doktora gittim açıkçası alttan muayene olacam diye gitmiştim ..daha önce bi bayan doktor iltihap var demişti soğan suyuna başlamıştım..bu gittiğim doktor çok iyi dediler önceden gitmiştim 2 aydır olmuyor demiştim karında ultrasyonla bakmıştı.. bende nrmalde bu 4. deneme bende 6 ydır olmuyor dedim biraz abarttım..olur merak etme dedi yenisin daha dedi..sonra karnda ultrasyonla bakayım dedi..baktı dedi yumurtalıklarda bi sıkıntı yokk..biz genede tedaviye başlayalım deyip inofiolic verdi..adet olunca gidecem hormn testi yapacakmışş..hayırısı bakalım hamilelik olsa görürdü değil mii.......1 hafta kaldı adetime de....

Adetine 1hafta varsa karin bölgenden ultrasonla asla göremez. Ancak gebeliginin en başindaysan kan tahliliyle beta hcg degerinin yükselmesiyle ögrenebilirsin. Aile hekimine gitsen bile kan sonucundan ögrenirsin

Cnm birakayim mi vesdeniz soğan kurunden sonra incire başla demişti bende çok arastirip başladım. Seni aradim sormak için ama telefona cikmadin:( birde afedersin esimle fazla beraber olamadik dört kez. Moralim zaten bozuk sen boyle diyince de üzüldüm:(.

Uyuyorumdur :/ mehlikaaa dedigim tarihte beraber oldunuzmu.? Ben hemen başka küre başlamazdim. madem cok araştirmişsin sen bilirsin canim.

Canlarim sizler icin dua ediyorum.
Inanin alt ultrason, üst ultrason, tahliller beni geçen gun cok yordu,bugüne şükür. Birde doktor fitil vermişti dün bitti. Evde cok halsizim yorgun bitkinim. Başim her gün ağriyor ve agzimin tadi yok. Bunlar olagan durumlarmiş. Allah hepimize hayrli saglikli sihhatli evlatlar nasib etsin. Hamile kaldignzda bu durumlarla karşilaşacaginiz icin söylemek istedim :)

Cok cok gecmis olsun canim ikinci kure diger adet gunune 10 gun kala basliyorsun 10 gun iciyorsun...bende ayin 2 den itibaren testere disli aslan pencesi iciyorum 2.sogan kurunu icmicem aslan pencesini kullanicam cunku sogan kuruyle adet olmadim)))):progestan igne ile adet gordum pazar gunude progestan hapina basladim ayyyy dun acayip bas donmesi yapti sarhoslar gibi oldum iyi kafa yapiyo uykuda getiriyo acayip:27::ssz::27:

Çok sağol canımcımm ah kıyamam yaa inşallah tez zamanda bu durumun düzelir.. Belki kürü tamamlarsan sonuç almaya başlarsın. Bence bırakma kuzucum..

aleyküm selam butterfly, kızlar eskisi gibi sık girmiyor, ben bu ara toparlandım yine takılıyorum buradalarda :1: hayrdan sonra hypnose diye bir arkadaşımız da gebelik müjdesini verdi. elhamdulillah. :16: pınardan ses yok, en son klomen tedavisine başlayacaktı. kuzey de tedaviye başlamış galiba. ben soğan kürüne devam ediyorum. şimdi adet oldum. adetim bitince tekrar başlayacağım. önümüzdeki ay da gebelik oluşmazsa dra gideceğim. hayrolsun inşaAllah. sende ne var ne yok?? sende pko veya kist var mıydı? varsa, ikincisi adete 10 gün kala 10 gün yapılıyor. :34:

Hayır olsun inşallah canım bnm. Umarım her şey yolunda gider. Ben de işte adet gördüm 4 gün gecikmeli. 10.günümdeyim. Çalışmalar başladı:))) bu arada bugün dr a gittim. Bazı şikayetlerimden dolayı.. Hem de bundan sonraki her sorunumda ve inş gebeliğimde ilgili bi dr a ihtiyacım vardı. Tavsiye üzerine gittim. Muhteşem birisiydi bayıldım. Sen sormadan her şeyi o kadar açık anlaşılır anlatıyo ki.. Prl yüksek demişlerdi korkulacak derecede değil dedi gebeliğe engel değilmiş. Rahim duvarın kalın demişlerdi hiç öyle bi sorunun yok içini ferah tut dedi. Allah gönlüne göre versin sağlıklı hayırlı bi evlat versin inşallah dedi. O kadar cana yakındı ki.. İnşallah hamişliğimde ve doğumumda kesinlikle ona gidicemmm. :1: ay çok uzattım ;) neyse eşinle çalışmalara devam dedi. 4 aydır korunmuyoruz bu arada. Stres en büyük engel. Başka sorun yok çok şükür..

Tekrar hoşgeldinnnn şekercim çok geçmiş olsun.Topikimiz çok hareketlendi sen yokken 2 arkadaşımız hamile oldu beklemede olanlar var birisi de benim;) bat 12 mart bakalım hayırlısı Allah'tan Yine çok moda girdim ben bütün hamilelik belirtileri mevcut :))))
kaptırdım iyiden..bugün ayıptır söylemesi ciğer yaptım, vücudumun bir yerine dokunurum da hamileysem alimallah bebişimde leke kalır diye diken üstündeydim o derece yani :)))
İşin eğlencesi bir tarafa sabretmeyi daha da iyi anladığımı farkediyorum Rabbim neylerse güzel eyler sual olmaz onun işlerinden
Bu arada ilk 15 günlük kür bittikten sonra regli oluyorsunya ondan sonraki regline 10 gün kala tekrar başlıyorsun tatlım.(10 gün yapıyorsun kürü yaparken adet olursan devam ediyorsun bırakmadan bitiriyorsun)

Hoşbulduk bebeğim sağolasın. Hadi inşallah hayırlı habrler verrsin. Allah seniii :))) kız o kadar da değil bi hamiş ol biraz zaman geçsin inşallah o zaman dikkat edersin;) bu arada ciğere bayılırımm.. Ben de artık 3 denemeden sonra duruldum galiba. O kadar kafama takılmıyo. Bi sağlık sorunum yok çok şükür. Allah bilir zamanını.. Ben de o zamanı bekliyorum.. Yahu millet korunmayı bıraktığı ay hamile kalıyo. Çevremde çok duyuyorum. Niye?çünkü umursamıyolar. Gerçekten öyle. Bu arada 2.ritüel adete 10 gün kala başlıyosun ve adet gününe kadar içiyosun dimi? Doğru mu anlamışım??

Canlarim sizler icin dua ediyorum.
Inanin alt ultrason, üst ultrason, tahliller beni geçen gun cok yordu,bugüne şükür. Birde doktor fitil vermişti dün bitti. Evde cok halsizim yorgun bitkinim. Başim her gün ağriyor ve agzimin tadi yok. Bunlar olagan durumlarmiş. Allah hepimize hayrli saglikli sihhatli evlatlar nasib etsin. Hamile kaldignzda bu durumlarla karşilaşacaginiz icin söylemek istedim :)

Canım fitili ne için kullandın? Başağrısı kötü yaa bende migren var çok iyi anlıyorum seni..:( ben de inşallah hamilelikte ağrımaz diyodum tühh :( çok sürmez inşallah Rabbim ağrısız acısız bi hamileliğin ardından kolay doğum ve sağlıklı bir evlat nasip etsin canım benim...

Canım fitili ne için kullandın? Başağrısı kötü yaa bende migren var çok iyi anlıyorum seni..:( ben de inşallah hamilelikte ağrımaz diyodum tühh :( çok sürmez inşallah Rabbim ağrısız acısız bi hamileliğin ardından kolay doğum ve sağlıklı bir evlat nasip etsin canım benim...

Canim bunlar bende olan belirtiler belki sende hiç olmayacak baş agrisi. Çok rahat geçebilir ;) bende kücük ölçüde kistler gördü doktor. Onlar icin verdi. Şuanda rahatladim. Çok afedersiniz akintim fazla günlük iç çamaşiri degştirmem gerekiyor. Birde ayaklara bi ateş sicaklik geliyorki anlatamam gece ayaklarimi havaya kaldirip salliyorum :))kocamin uykusu agir oldugu icin uyanmiyor sükür:)

Ah canım yaa eminim inançlı birisin önce bunların Allah'tan geldiğini bilelim herkesin bir sınavı var Allah korusun hayırsız bir evlat olsa daha mı iyi ya da sağlıksız kendini biraz sakinleştirmeye çalış bunları düşünüp, seni rahatlatacaksa biraz ibadet yap eğer biliyorsan.
Amaaan ben de bakıyorum bak tabi kıyafetlere ben geçen gün bebek mobilyası bile baktım :) ama sürekli hesap yapma tatlım. Çok açık konuşamıyor insan böle şeyleri haddimi aşmak istemem ama eşinin dikkatini çekecek bir şeyler dene çünkü ilişki monotanlaşıyor onları araştır!! Kendine daha fazla bak saçını boyat, değiştir vs.
erkekler zaten lüzumsuz bir psikolojiye giriyorlar hepimiz aynı şeylerden şikayetçiyiz baksana üzülme o yüzden, ona bu konudan bir süre bahsetme çaktırmadan ayarla sen gününü
Ne çok yazdım...!!!

Evet doğru söylüyorsun. Allah oncelikle hayirli saglikli salih evlat versin. Cnm evde ona değişik giyiniyorum suslenmeye calisiyorum. Elimde olsa da dusunmesem ama kafamda hep acaba hamilemiyim bu ay oldumu? Ya devletteki doktora gidince bu kadar yipranmadin o zaman düzenli oluyordum simdi çok düzensiz fiili duada çok önemli fiili duayi yapmamiz gerek ki Rabbim'de nasip etsin.

Afedersin dun kendi istedi yorgunluk tan yine olmadii inan cabaladim ama ne yalan soyliyim kendimi veremedim morel olarak iyi değilim. Olmadi sabah namaza kaldirirken banyo yapmam gerek diyince çok fena oldum. Düşünsene beraber olmadik. Ama biliyorsun erkeklerde boyle bir durum oluyor . bugün olsa da ben istemiyorum sp.r.lerin hareketli olması lazim gün asiri olmasi lazim. Soğudum iyce . birde tüp bebek diyor ne tüp bebeği ya yine boyle yipranacaksam hic gitmiyim daha iyi.

Buda benim imtihanim hic çocuğu olmayan insanlarda var. Bizim yine umidimiz var umitte cok guzel birsey.Rabbim'e isyan etmek istemiyorum isyanlarim şekvalarim olmuştur Rabbim affetsin.

Dua ile...
Buradaki kizlara ve bana dua eder misin

Son düzenleme:
İyi canım senin adına çok sevindim, problem olmaması çok güzel.Seni umutlandırmak istemem ama belli olmaz yani belki çok yenidir göremeyebilir adetini bekle derim ben.haber ver adet durumunu ben her gün acaba hamile olan var mı diye bi bakıyorum topikimize:) hepimiz için hayırlısı

sağoll canım benimm. ALALH ım razı olsun..dah aönce b doktor yuurtlar tembel gibi demişti bu doktor da o yönde bişe demedi ..karından ultrayonla temellik anlaşılır mı...adetimi bekliyoruumm inşALLAH gelmez ama pek de ümidim yookk nedense...haber ederim etmem mii buralar rhatlatıyoor beni. hayırlısı hepimz için..
..
Ayy cnm benimde adetime bir hafta kaldi 17sinde olmam gerekiyor bakalim hayirlisi Allah'tan inş. Bilmem ki gebelik olsa da doktor gorurmuydu ki . olsa da çok küçüktür annesi:) ayy heyecanlandim. Cnm afedersin ama bu ay sen esinle ne kadar beraber oldun benim durumu biliyorsun demi? Bakalim inş olur.
bende geçen ay 18 idi bu ay 15 ila 18 arasında olmam gerekiyoorr..mehlikamm kimisi bir kez birlikte oluyor hamile kalıyoor ALLAH bilir hiiç üzlm hiiç belli olmaz oo..bizde düzenli idi o dediğin..valal bilmme ki vardır inşAALHH DA GÖZÜKMEMİŞTİRR...

canım daha erken karından belli olmaz gebelik varsa.banada doktor 2 ay önce inofolik vermişti.çok araştırdım inofolik çok iyi bi ilaçmış hemen hamile kalanlar var bu ilaçla.gerçi bana yaramadı ama belki sana faydası olur ben hala kullanıyorum inofolik

az da olsa umutlanım elki vardır diye:)...bende akşam okudum da etkisini görenler olmuşççfaydalı olması dileği ile...

4185]Adetine 1hafta varsa karin bölgenden ultrasonla asla göremez. Ancak gebeliginin en başindaysan kan tahliliyle beta hcg degerinin yükselmesiyle ögrenebilirsin. Aile hekimine gitsen bile kan sonucundan ögrenirsin[/QUOTE]

evet 1 hafta varr ende görür zannediyordum zaten sırf bilerek adete yakın gittim gebelik de varsa gözükür diye ..nasip kısmet bakalım..adetimi bekleyeyim olmazsa hemen veririm zaten...
hepinize yorumlarınız için teşekkürler........

Son düzenleme:
1haftadır sağ kasığımda ve belimde ağrı vardı canım bugün kesildi gibi ama, akıntım bir de göğüs hassasiyeti var psikolojik de olabilir benim
27-29 günlük döngülerle hasta oluyorum bugün 27.gün bir iki güne belli olur artık. Sen de var mı belirti?

Cnm ben pkoluyum geç regl oluyorum.Sadece kasiklarimda iğne batması gibi bi ağrı oluyor ara ara. Soğan kürünü ilk kez uyguladığım için sürekli kendimi dinliyorum ben de.

günaydın kızlar nasılsınız bugün
be 3 gündür fena halde gribim herşeyi çift görüyorum :27:

Kizlar birsey duydum sizinle paylasmak istedim cocuk isteyenler icin;ALLAHİN GUZEL İSİMLERİNDEN OLAN el-MUSAVVİR.(c.c)ismi serifini gunes battiktan sonra 21 defa 7 gun boyunca zikretmeliymisiz ....bence denemekte fayda var anlami cok guzel her varliga ayri sekil suret veren tasvir eden...

evet cnm bnmde duydum bunu dun başladım hayırlısı bakalım

..

bende geçen ay 18 idi bu ay 15 ila 18 arasında olmam gerekiyoorr..mehlikamm kimisi bir kez birlikte oluyor hamile kalıyoor ALLAH bilir hiiç üzlm hiiç belli olmaz oo..bizde düzenli idi o dediğin..valal bilmme ki vardır inşAALHH DA GÖZÜKMEMİŞTİ

Cnm inş vardır yinede umudum var ama sancim basladi bugun kasigimda çok feci sanci oldu lavaboya gittim birşey yok. Peki sence bugün yumurta catlamis olabilirmi?

Aslında gecen ay 15 inde geldi ama az az kahverengi ve pembemsi çok umitlenmistim sonrs 17 sinde kirmizilar geldi. Sanirim bu bu sancilar adet sancilarim :( yoksa yumurtammi catladi?

Cnm inş vardır yinede umudum var ama sancim basladi bugun kasigimda çok feci sanci oldu lavaboya gittim birşey yok. Peki sence bugün yumurta catlamis olabilirmi?

Aslında gecen ay 15 inde geldi ama az az kahverengi ve pembemsi çok umitlenmistim sonrs 17 sinde kirmizilar geldi. Sanirim bu bu sancilar adet sancilarim :( yoksa yumurtammi catladi?

günaydın cnm inş dediğin gibidir tatlım ben bugun namaza başladım sabah uyandım namazımı kıldım sonra uyudum tekrar uyandım kayınvalidemi uyandırdım işe gidiyor tekrar uyudum sonra uyandım eşimle birlikte işe gittik eşim yolda bana aferin hem namazını kıldın hem annemı uyandırdın sonrada sen uyandın dedi mutlu oldum her ne kadar kayınvalide gelini sevmezsede eşim için Allah rızası için yapyorum sabah herkese dua ettim aklımdasınız hepiniz bence arkadaslar tamam Allah tan medet umuyoruz ama Rabbimiz için ne yapıyoruz kendi adıma konusayım arada sırada ıkı rekat namaz Allah rızası için yasin okurum ama namaz çok önemli arkadaşlar Rabbim tez zamanda bize nasip ettsin benımde adet olmama 1 hafta falan var bakalım artık

Hayir yok cnm adetim yaklasiyor bugün çok feci kasigimda sanci vardi lavaboya gittim yok birşey sence yumurtami catladi? Neyin belirtisi adetin belirtisimi?

amaa adetim yaklaşıyor diyorsun yumurtan daha önce catlamış olabilirmi bence adet olmaya yakın yumurta çatlamaz adetin yanı kanamanın 1 gününden itibaren sayıyorsun 14 gün falan yumurtlama gunu oluyor başka belirtiler ne peki

Back
X