merhaba arkadaşım tesadüfen gördum yazdığını.Soğan kürü bitince bir şey uygulamadım.3 hafta geçtıkten sonra hamıle oldugumu öğrendım.bal çörek otu tarcını 1 sene evvel bır kere denemıstım o zaman sonuc alamadım.İncır kuru hıc yapmadım ama pko ya ıyı gelmedıgını bılıyorum eger yumurtalar hepsı bırden buyurse tehlıkelı olur cunku bızım mınık mınık bır suru yumurtamız var mesela benım iğneyle yumurtamı buyuttuklerı dönemde dr um 20 ye yakın yumurtan var demıstı hatta tam tüp bebeklık demıstı onların hepsı bırden catlaması sorun olur ohss sendromu da var.Yanı sadece soğan kuru uyguladım tok karnına ıctım hyemekten bır ıkı saat sonra 5 dk agzı kapalı kaynattım hemen bardağa süzüp beklettım ılık sıcaga yakın ıctım hazırlamam toplam 45 dk suruyordu.Sadece 1 gun aksatıp tek öğün ıcmıstım onun dısında 15 gun boyuncagunde ıkı kez ıctım bırı aksam dıgerı yatarken gec yatıyorum 2 gıbı..ben glucophage seker hapı 1000 mg gunde 1 adet kullanıyorum bır de 7 aralıkta hısteroskopı olmustum rahmımde 6mm yanı mınık bır perde wardı.o hallolduktan sonra rahmımı kontrole gıttım soğan kurune baslamadan bır gun ewwel dr bana yumurtalarımın yıne kendılığınden buyumeyecegını adet görup tüp bebege gelebılecegımı söyledı ben de böyle ıstıyordum rahmımı temızlemek ıcın yapmıştım.Ama şundan emınım hıc buyumeyen yumurta soğan kuruyle buyudu.Ben aktıf olarak 2 yıl tedavı gördum öncesınde de 4 sene korunmadık olmadı.su var kı seker hapı 3-4 aylık kullanımdan sonra ıse yarıyor dıyorlar benım de o kadar olmustu perde amelıyatıyla rahım hazırdı.Soğan kuru de yumurtamı buyutup catlatmıs.Ben hala dr a gıtmedım pazartesı kısmetse o zaman dr söyler tam ne kadarlık oldugunu.yıne yazarım burada.netl
esır soğan kurunun neresınde hamıle kaldıgım ama bıttıkten sonra kaldıgım görunuyor tahlıl degerlerıne göre.bu arada ben arı sutu bal polen propolıs APİTERA nın ıcıyordum o ay 50 tl eczanelerde var anlasmalı yerlerde belkı o da ıyı gelmıstır..Mınık bır kavanoz deneyın gercı daha cok bagısıklık sıstemı ıcın hasta olmamak ıcın ama kendıme ıyı baktım netıcede..sorunlarını cevaplayabıldıysem ne mutlu.Allah sıze de tez zamanda nasıp etsın hayırlı sağlıklı bebısler.Benden de dualrınızı eksık etmeyın.Hepimizin sağlıkla kucagına aldıgı bebekler bızlere baskalarına umut oluyor...