Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

Cnm inş vardır yinede umudum var ama sancim basladi bugun kasigimda çok feci sanci oldu lavaboya gittim birşey yok. Peki sence bugün yumurta catlamis olabilirmi?

Aslında gecen ay 15 inde geldi ama az az kahverengi ve pembemsi çok umitlenmistim sonrs 17 sinde kirmizilar geldi. Sanirim bu bu sancilar adet sancilarim :( yoksa yumurtammi catladi?

canım benim beklemekten başka çare yok ..hiiç bilemeyiz ama tavsiyemm ümütlendirme çok fazla kendini..bende karın ağrısı başladı hafiften adet olacam hafta sonu büyük ihtimall..yumrta çatlaması genelde adeten sonra 10 gün içinde bitiyor ama gene de belli olmaz..dün dopktor adetin 8 ila 18 inci günleri arası sık ilişkii hamilelik şansını artırır dedi..

Kürüm bitti elhm.allahım isteyen herkese nasip etsin bu güzel duyguyu yaşamayı adetime 5 gün var çok heycanlıyım inş. Adet olmam dua ediyorum hepimize...

Kizlar ya bende pazar gunu leke geldi ama hala oyle 2-3 damla koyu kahvemsi geliyor kist solda olmasina ragmen sag kasigimda batmalar var maydonoz suyu falan ictim banamisin demiyor benim simdiye cigalmasi lazimdi niye boype olduki:(
cok mutsuzum :(

günaydın cnm inş dediğin gibidir tatlım ben bugun namaza başladım sabah uyandım namazımı kıldım sonra uyudum tekrar uyandım kayınvalidemi uyandırdım işe gidiyor tekrar uyudum sonra uyandım eşimle birlikte işe gittik eşim yolda bana aferin hem namazını kıldın hem annemı uyandırdın sonrada sen uyandın dedi mutlu oldum her ne kadar kayınvalide gelini sevmezsede eşim için Allah rızası için yapyorum sabah herkese dua ettim aklımdasınız hepiniz bence arkadaslar tamam Allah tan medet umuyoruz ama Rabbimiz için ne yapıyoruz kendi adıma konusayım arada sırada ıkı rekat namaz Allah rızası için yasin okurum ama namaz çok önemli arkadaşlar Rabbim tez zamanda bize nasip ettsin benımde adet olmama 1 hafta falan var bakalım artık

Masaallah cnm çok sevindim. inş namazi birakmazsin. inan namaz cok önemli. Birde kayinvalideni kaldirmissin ne mutlu sana. Unutmayalimki Allah bize hergun 24 saat verdi ve bu yirmidort saatten sadece namaz için bizden bir saat istiyor. 24 saatten bir saatimizi namaza sarfedersek kârli bir ticaret elimize geçer inş. Şayet namaz icin o bir saate vermezsek akil Dlşl bir hata etmiş oluruz. Dusunsenize namaz için sadece bir saat, geriye kaç saat kaliyor ? Koca bir 23 saat kaliyor. Rabbim namazlarimizi kabul e ve ibadetlerimizde ihlasli olmayi nasip etsin inş.

amaa adetim yaklaşıyor diyorsun yumurtan daha önce catlamış olabilirmi bence adet olmaya yakın yumurta çatlamaz adetin yanı kanamanın 1 gününden itibaren sayıyorsun 14 gün falan yumurtlama gunu oluyor başka belirtiler ne peki

Oylemi diyorsun cnm o zaman adet sancilari benimki bir ümit iste...

canım benim beklemekten başka çare yok ..hiiç bilemeyiz ama tavsiyemm ümütlendirme çok fazla kendini..bende karın ağrısı başladı hafiften adet olacam hafta sonu büyük ihtimall..yumrta çatlaması genelde adeten sonra 10 gün içinde bitiyor ama gene de belli olmaz..dün dopktor adetin 8 ila 18 inci günleri arası sık ilişkii hamilelik şansını artırır dedi..

Cnm sen soğan kurunu düzenli yaptin demi? Hakkimizda Hayirlisi olsun düşünsene ayni anda hamile kaldigimizi ayy ne güzel demi. Yumurta catlamasi değil o zaman :(

Kürüm bitti elhm.allahım isteyen herkese nasip etsin bu güzel duyguyu yaşamayı adetime 5 gün var çok heycanlıyım inş. Adet olmam dua ediyorum hepimize...

Burcucum cnm seninde regline az kalmis . bakalim hangimizde hamilelik var okulum buket ve ben beklemedeyiz sende etti dört.: ( benimde az kaldi fakat benim adet sancilarim başladı :(.

Kizlar ya bende pazar gunu leke geldi ama hala oyle 2-3 damla koyu kahvemsi geliyor kist solda olmasina ragmen sag kasigimda batmalar var maydonoz suyu falan ictim banamisin demiyor benim simdiye cigalmasi lazimdi niye boype olduki:(
cok mutsuzum :(

Cnm kiyamam ya üzülme benimde adet sancilarim başladı.
galiba adet olacagim.maydanoz suyu içme gebelik olursa tehlikeli olabilir. Beklemekten baska caremiz yok.görelim mevlam neyler neylerse güzel eyler inş.

Cnm kiyamam ya üzülme benimde adet sancilarim başladı.
galiba adet olacagim.maydanoz suyu içme gebelik olursa tehlikeli olabilir. Beklemekten baska caremiz yok.görelim mevlam neyler neylerse güzel eyler inş.

ama cok yordu benı artık :( nerdeyse 50 gun olacak hala gelen gıden yok kuzum gebelık oolsa cıkardı betahcg 2.26 cıktı gebelık yok dedı doktor alttanda baktı artık ne olacaksa olsada kurtulsam :43::43::50::20:

Burcucum cnm seninde regline az kalmis . bakalim hangimizde hamilelik var okulum buket ve ben beklemedeyiz sende etti dört.: ( benimde az kaldi fakat benim adet sancilarim başladı :(.

Az kaldı evet allahım hepimizin umutlarını boşa çıkarmasın.. Bende de var adet sancıları 2-3 gündür bugün daha bi kötü sanki kasıklarım düşecek gibi baskı var psikolojik değilse tabi çok umutlanmıyayım diyorum :( kendimi fazla mı dinliyorum bilmiyorum :(

ama cok yordu benı artık :( nerdeyse 50 gun olacak hala gelen gıden yok kuzum gebelık oolsa cıkardı betahcg 2.26 cıktı gebelık yok dedı doktor alttanda baktı artık ne olacaksa olsada kurtulsam :43::43::50::20:

Kuzum çok iyi anliyorum seni ama biraz daha sabir beklemek zor anliyorum bizde bekliyoruz ne olacak ne bitecek diye.
pes etmek yok. Sabir acidir ama meyvesi tatildir bu arada ne kadarlik evliydin bizim yedibyil oldu bebeğimiz yok inş olacak.

Kuzum çok iyi anliyorum seni ama biraz daha sabir beklemek zor anliyorum bizde bekliyoruz ne olacak ne bitecek diye.
pes etmek yok. Sabir acidir ama meyvesi tatildir bu arada ne kadarlik evliydin bizim yedibyil oldu bebeğimiz yok inş olacak.

8 ay oldu ama okul is derken gec evlendim yasim 29 oldu birde regl olamamak cok kotu ne diyeyim rabbim duy sesimizi:43:

Az kaldı evet allahım hepimizin umutlarını boşa çıkarmasın.. Bende de var adet sancıları 2-3 gündür bugün daha bi kötü sanki kasıklarım düşecek gibi baskı var psikolojik değilse tabi çok umutlanmıyayım diyorum :( kendimi fazla mı dinliyorum bilmiyorum :(

Bazen bende kendimi çok kaptiriyorum ama umutkanmakta iyi. Psikolojikmende rahat olamiyoruz ona odaklanmisiz diyolarki kafaya takiyon düşünmemek mümkün değil ki.

Şuan regli yaklaşan arkadaslarimiz

Okulum
Burcucum
Buketbuket
Mehlika
başka kim vardi tatlim?

8 ay oldu ama okul is derken gec evlendim yasim 29 oldu birde regl olamamak cok kotu ne diyeyim rabbim duy sesimizi:43:

Cnm bizim yedi yil oldu. Yaşin çokta büyük değil ona bakarsan bende 28 im ve 29 uma az kaldi. Rabbim bizi duy derken sümme haşa bizi duymuyormu. Rabbim bizi duyuyor görüyor ve bize şah damarimizdan yakin . vermiyorsada hikmetini bilemeyiz. O yüzden sabirla kanaatle istemek ve hayirlisini sagliklisini salih olani istemek.
Dua ile...

Cnm bizim yedi yil oldu. Yaşin çokta büyük değil ona bakarsan bende 28 im ve 29 uma az kaldi. Rabbim bizi duy derken sümme haşa bizi duymuyormu. Rabbim bizi duyuyor görüyor ve bize şah damarimizdan yakin . vermiyorsada hikmetini bilemeyiz. O yüzden sabirla kanaatle istemek ve hayirlisini sagliklisini salih olani istemek.
Dua ile...

amin canım benım rabbim tez zamanda hayırlı ve saglıklı omru uzun olan evlatlarımızı bıze versın ınsallah

secido belki topiği takip ediyorsundur. hypnose diye bir arkadaşımız vardı şimdi hamile :16::nazar: o da sen gibi ikinci ayı gelmişti soğan da içtim neden adet olamadım diye soruyordu. sonra öğrendik ki hamile :52: canım seni umutlandırmak istemem ama bence şu lekelenmen geçsin bir test yap belki yerleşmedir. çünkü değerin ilgimi çekti. ben ne zaman yaptırdımsa hepsinde 0 lı sonuçlar çıkıyordu. bolca dua et ve bekle canım. :16:

Back
X