Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

secido belki topiği takip ediyorsundur. hypnose diye bir arkadaşımız vardı şimdi hamile :16::nazar: o da sen gibi ikinci ayı gelmişti soğan da içtim neden adet olamadım diye soruyordu. sonra öğrendik ki hamile :52: canım seni umutlandırmak istemem ama bence şu lekelenmen geçsin bir test yap belki yerleşmedir. çünkü değerin ilgimi çekti. ben ne zaman yaptırdımsa hepsinde 0 lı sonuçlar çıkıyordu. bolca dua et ve bekle canım. :16:

evet kuzum etmemmi:) hypnose hamıle oldgunu gordum ama detyaı bılmıyordum canım doktor kıstten dolayı oyledır dedı ama baya kahverengı leke hanı bırkere gelmedı ama lekeden baska bısıde gelmedı:( ne dıyeyım rabbım duysunda tez vakıtte bebıslerımızı bıze versın

Cnm sen soğan kurunu düzenli yaptin demi? Hakkimizda Hayirlisi olsun düşünsene ayni anda hamile kaldigimizi ayy ne güzel demi. Yumurta catlamasi değil o zaman :(

evet canım düzenli bir şekilde yaptım sadece iki gün akşamları iki kez içtim diğer günler sabah akşam içtim..ah ne güzel olurrr..hayırısı bakalım cümlemiz öle güzel haberler verelim......

Burcucum cnm seninde regline az kalmis . bakalim hangimizde hamilelik var okulum buket ve ben beklemedeyiz sende etti dört.: ( benimde az kaldi fakat benim adet sancilarim başladı :(.

bende hiç umut yok yüzümde sivilceler çıkmaya başladı adet olacağım vakit yüzümde sivilce çıkar benim çıkmaya başladı hafta sonu kapımı çalacakk benimki..siz güzel haberler verirsiniz inşALLAH....

Az kaldı evet allahım hepimizin umutlarını boşa çıkarmasın.. Bende de var adet sancıları 2-3 gündür bugün daha bi kötü sanki kasıklarım düşecek gibi baskı var psikolojik değilse tabi çok umutlanmıyayım diyorum :( kendimi fazla mı dinliyorum bilmiyorum :(

AMİİN..BENDE DE ADET BELİRTİLERİ BAŞLADI...

evet canım düzenli bir şekilde yaptım sadece iki gün akşamları iki kez içtim diğer günler sabah akşam içtim..ah ne güzel olurrr..hayırısı bakalım cümlemiz öle güzel haberler verelim......

bende hiç umut yok yüzümde sivilceler çıkmaya başladı adet olacağım vakit yüzümde sivilce çıkar benim çıkmaya başladı hafta sonu kapımı çalacakk benimki..siz güzel haberler verirsiniz inşALLAH......

Cnm inş bizdeki bu belirtiler hamilelik belirtileridir. Heran tetikteyiz. ha geldi ha gelecek:). Acaba Regl kapimizi calacakmi?
Yoksa kapimizi hamilelikmi çalacak. Ayyy inş hamilelik çalar hamilelik ve anne olmak nasil birşey. Birde düşünsene bebek Allah'in izni ile doğduğunda küçücük elleri ayakları yavrumuz olursa inş küçük küçük ellerini ayaklarini çok severiz birde bebegi emzirmek çok duygulu bir an. Daha dünyaya gelir gelmez Rabbim Rizkinida gönderiyor. Cnm birde sütü isitmada yok tam onun içeceği şekilde gönderiliyor. Ne çok sicak nede soğuk demi balim???

Son düzenleme:

bende hiç umut yok yüzümde sivilceler çıkmaya başladı adet olacağım vakit yüzümde sivilce çıkar benim çıkmaya başladı hafta sonu kapımı çalacakk benimki..siz güzel haberler verirsiniz inşALLAH....

AMİİN..BENDE DE ADET BELİRTİLERİ BAŞLADI...

canım benim üzülme bende de çıktı sivilce :( ama söylenenlere göre çoğu gebelikler adet belirtileriyle aynı olurmuş.. inş.vardır.

amaa adetim yaklaşıyor diyorsun yumurtan daha önce catlamış olabilirmi bence adet olmaya yakın yumurta çatlamaz adetin yanı kanamanın 1 gününden itibaren sayıyorsun 14 gün falan yumurtlama gunu oluyor başka belirtiler ne peki

ben de bugün doktora gittim 22.günümdeyim gelişmiş yumurta göremiyorum dedi doktor kürüm de bitti ama işe yaramamış pko varmıs hala:( ben şunu sorcam yumurta döllenmişse ultrasonda yumurta görünmemesi normal mi?

kızlar bugün doktora gittim ama pkolar duruyomus değişen bişi yok moralim bozuldu:( soğan suyu yaramadı galiba işe.. tecrübeli arkadaşlardan da soruma yanıt istiyorum 22. günümdeyim doktor gelişmiş yumurtan yok dedi döllenme olduysa gelişmiş yumurta görünür mü???
hamile olma ihtimalim çok düşük şu durumda ama merak işte :18:

Son düzenleme:
evet kuzum etmemmi:) hypnose hamıle oldgunu gordum ama detyaı bılmıyordum canım doktor kıstten dolayı oyledır dedı ama baya kahverengı leke hanı bırkere gelmedı ama lekeden baska bısıde gelmedı:( ne dıyeyım rabbım duysunda tez vakıtte bebıslerımızı bıze versın

secido cnım reglime az kaldı bende de kahverengi akıntı var bu sefer cok geldi o kahverengi akıntı rahim kendi kendini yeniliyormuş o yuzden geliyormuş tabı baska bı rahatsızlık yoksa bende yok mesela kıst yaada baska bısey ölü rahim hücrelerinin dışarıya akımıdır gebelik belirtiside olabilirmiş inş sende burada bekleyen herkes btez zamanda hamile kalır hayırlısıyla bol bol du et

hypnose bize detaylı anlatabilirmi soğan kürünü nasıl yapmış ben ona ulaşamadım soğan bitince baska kur uygulamışmı mesela bal+çörekotu+tarçın veya incir kürü

kizlar bende adetime 4 gun var gecen ay sogan suyu icmistim.bu ay hicbise yapmadim oluruna biraktim. kizlar hamilelik bekleyenler sakin ola gebelik belirtileri neler duye okumayin.psikolojik olatak heodini yasiyorz cunku adet oluncada hayal kirikligi tabi . yorgunkuk uykusuzluk halsizlik.basagrisi kasik agrisi her bise var var da gercek mi.psikolojikmihafta sonuna belli olur :)

Cnm inş bizdeki bu belirtiler hamilelik belirtileridir. Heran tetikteyiz. ha geldi ha gelecek:). Acaba Regl kapimizi calacakmi?
Yoksa kapimizi hamilelikmi çalacak. Ayyy inş hamilelik çalar hamilelik ve anne olmak nasil birşey. Birde düşünsene bebek Allah'in izni ile doğduğunda küçücük elleri ayakları yavrumuz olursa inş küçük küçük ellerini ayaklarini çok severiz birde bebegi emzirmek çok duygulu bir an. Daha dünyaya gelir gelmez Rabbim Rizkinida gönderiyor. Cnm birde sütü isitmada yok tam onun içeceği şekilde gönderiliyor. Ne çok sicak nede soğuk demi balim???

inşALALH cnım hamilelik belirtileridir..oyy oyy benim eltimin 3 aylık bebişi var..ben doğduğunda da görmüştüm ..ayy şimdi nasıl da tatlı olmuşş...

canım benim üzülme bende de çıktı sivilce :( ama söylenenlere göre çoğu gebelikler adet belirtileriyle aynı olurmuş.. inş.vardır.

ayy ayy öle diyolar ya inşALALH ÖLE BİŞE VARDIIRRRVALAL dünyalar bizim olurrr .......

soğan kürünün faydasını 1kere içmemde bile gördüm :) vajinal mantarım vardı ilaçlarımı 1 hafta kullandım ilaç kullanımının bittiği günün ertesi gün regl olmam gerekiyordu ağrılarım olmasına rağmen 2 gün geçmişti regl olmuyordum bir türlü belkide ilaçların yan etkisindendir bilemiyorum .sonra soğan kürünün faydalarını duydum gece yatmadan soğan kürü yaptım içtim sabahında regl oldum çok mutlu oldum :) ertesi aksam yatmadan tekrar içtim normalde sabah akşam içilmesi gerekir ama ben iki gece aksam yatmadan içtim ve faydasını gördüm şimdi bende 15 günlük soğan kürüne baslıcam ama bebek için değil daha sağlıklı olmak için bakalım ne olcak :44:

evet cnm bnmde duydum bunu dun başladım hayırlısı bakalım

günaydın cnm inş dediğin gibidir tatlım ben bugun namaza başladım sabah uyandım namazımı kıldım sonra uyudum tekrar uyandım kayınvalidemi uyandırdım işe gidiyor tekrar uyudum sonra uyandım eşimle birlikte işe gittik eşim yolda bana aferin hem namazını kıldın hem annemı uyandırdın sonrada sen uyandın dedi mutlu oldum her ne kadar kayınvalide gelini sevmezsede eşim için Allah rızası için yapyorum sabah herkese dua ettim aklımdasınız hepiniz bence arkadaslar tamam Allah tan medet umuyoruz ama Rabbimiz için ne yapıyoruz kendi adıma konusayım arada sırada ıkı rekat namaz Allah rızası için yasin okurum ama namaz çok önemli arkadaşlar Rabbim tez zamanda bize nasip ettsin benımde adet olmama 1 hafta falan var bakalım artık
Ayyy canimsin ya VESİLE OLDUMSA NE MUTLU BANA ALLAH KABUL ETSİN NAMAZİNİ DUALARİNİ BİLİYORSUN CANİM SADECE İSİMİZ DUSTUGUNDE DEGİL HERZAMAN ONA MUHTAC OLMALİYİZ iyi gundede kotu gundede ONUN yanimizda oldugunu bilmek lazim sen yeter ki ONA sigin O HERZAMAN KİRİK KALPLERDE bu dunyada vermesede diger dunyamiza kalsin kaynanalara gelincede MERAK ETME COGU KİSİ SİKAYETCİ sen YUREGİNİ FERAH TUT SEN ALLAHİN KATİNDA İYİ OL KİYMET BİLMEYENLER UTANSİN BASKALARİ İCİN GELMEDİK DUNYAYA...:34:

Gönlü güzel yosunimizz.. Yüreği geniş arkadaşım kendinden önce başkaları için isteyemez herkes Rabbim güzel dualarını kabul etsin tez vakitte sana ve hepimize birden versin inşallah.!!
Amin canim benim ins o senin kalbinin guzelligi...kendin icin istedigin birseyi ilk once baska musluman kardeslerin icin istemek gerekir ki duan kabul olsun...:34:

Az kaldı evet allahım hepimizin umutlarını boşa çıkarmasın.. Bende de var adet sancıları 2-3 gündür bugün daha bi kötü sanki kasıklarım düşecek gibi baskı var psikolojik değilse tabi çok umutlanmıyayım diyorum :( kendimi fazla mı dinliyorum bilmiyorum :(

Cnm bende de kasıklarda batma var bugün de belim de iğne batması gibi ağrı vardı.10 şubatta regl olmuştum.Yalnız ben de pko olduğu için hiçbir şey belli olmuyor.Kendimi dinlemeyim diyorum senin gibi ama elimde değil.

buseciğim inofolik ben de kullandım uzun süre. Ama maalesef :31: üstelik onu polikistik overlilere veriyorlar canım. Içinde inozitol adında bir madde de var zira. Normal durumlarda basit bir folik asit takviyesi yeterli oluyor. :34:

aynen doktar banada ondan verdide bana yaramadı

evet 1 hafta varr ende görür zannediyordum zaten sırf bilerek adete yakın gittim gebelik de varsa gözükür diye ..nasip kısmet bakalım..adetimi bekleyeyim olmazsa hemen veririm zaten...
hepinize yorumlarınız için teşekkürler........[/QUOTE]

HADİ İNŞ GÜZEL HABERLERİNİ BEKLİYORUZ CANIM

evet 1 hafta varr ende görür zannediyordum zaten sırf bilerek adete yakın gittim gebelik de varsa gözükür diye ..nasip kısmet bakalım..adetimi bekleyeyim olmazsa hemen veririm zaten...
hepinize yorumlarınız için teşekkürler........

HADİ İNŞ GÜZEL HABERLERİNİ BEKLİYORUZ CANIM[/QUOTE]

inşALLAHH MUTLU HABER VERİR HERKESS..........

Back
X