Cnm afedersin özel birşey soracagimda bende 15 gün soğan kuru içtim fakat esimle dört kez beraber olabildik. Siz düzenli yani gün asirimi yaptiniz? Reglim yaklaşti bakalim hayirlisi.
cok saol canım ınsallah bırgun bızde hamılelık hıkayelerımızı anlatırızben test alayım bır deneyeyım bırde sogan suyuna baslayayım cok saol canım benım vakıt ayırdıgın ıcın
bir sey değil canım hayırlısı olsun ınsallah...takıp ederım yıne alırım ınsallah ben de sızlerın haberın herkes hamıle olsun tek sısko ben olmayayım :)
Hypnose mehlikaa mrb kızlar.nasılsınız.hypnose gitmedinmi sen doktora daha.bende çok düzensiz içtim soğan suyunu ama 2 gündür sol yumurtalığımda ağrı karnında bi şişkinlik var kesin soğan küründen ama nolduğunu anlayamadım bir türlü.Rabbimm inşaallah şafi isminle şifa olsun herkese
Buradaydım cnm da yazamıyorum.iş güç malum.soğan kurunu düzenli yapamadım ben.2.kürümdü benim.adet tarihim yokki benimNehir nerelerdesin sen ya epeydir yoktun hamd olsun iyiyiz. Soğan kurum bitti reglime az kaldi bekliyorum.yalniz biz dört kez beraber olabildik o yüzden moralim bozuk ve hamile kalma şansimda tabi ki az.Senin regline ne kadar kaldi bakalim?
Amin inş cnm.
Buradaydım cnm da yazamıyorum.iş güç malum.soğan kurunu düzenli yapamadım ben.2.kürümdü benim.adet tarihim yokki benimondan zaten ne yapıcağımı bilemiyorum.2 gündür sol kasığımda ağrı vardı karnımda şişlik bi huzursuzluk anlamadım bugün yok.yumurlamış olabilir miyim acaba.çok kötü böyle ne olacağını olduğunu bilememek. akıntı makıntıda yok ayrıca.ay ne bilim ya.ama ağrıda benim için iyi bişey yav benimhiç yyumurtalıklarım bile agrımazdı.soğan etkiledi bence.
Olsun canim namazi isteyerek kaza yapmiyorsun ya cincimemle ugrasiyorum ben progestan kullaniyorumya acayip bas donmesi yapiyo dusup bayilacam kizimi dusunuyrum ona bakmak icin toparlanmaya calisiyrm gece namazda kilamadim bas donmesinden kendimi yataga zor attim ustumu bile degistiremedim acayip uyku yapiyo ac kalinca daha fena yapiyo..BAK NE GUZEL İSTE ESİNDE DE SENDEDE SORUN YOKMUS uzayan SUMUKSU AKİNTİNİ TAKİP ET CANİM MUMKUN OLDUGU KADAR gun asiri iliskide gerekli tabiyosuncum Allah razı olsun temız yurekli insansın sabah namazında dua ettım bu sitede ve herkese sonrada bana da Allah ım duy sesımızı bızı zürriyetinden eksik etme ama çalıştığım için öğle ikindiyi akşamı kaza kılıyorum rabbim kabul etsın ıns benı ve tüm ümmeti muhammedi namaz kılanlarda eylesin tatlım sen ne yapıyorsun
Anlasilan kimse benim sorumu cevaplamayacak
Canım benim yaa güldürdün beni)) sen nasıl rahat olacaksan zaten katlanmak zorunda =) zaten uykusu ağırmışş sen rahat takıl bu arada akıntın olmasa da günlük çamaşır değiştir en sağlıklısı şu anda. Bu arada canım ayak yanmaların için günlük tükettiğin sıvı miktarını arttır. Biraz rahatlatır.
Nehir nerelerdesin sen ya epeydir yoktun hamd olsun iyiyiz. Soğan kurum bitti reglime az kaldi bekliyorum.yalniz biz dört kez beraber olabildik o yüzden moralim bozuk ve hamile kalma şansimda tabi ki az.Senin regline ne kadar kaldi bakalim?
Amin inş cnm.
Canim hic bilmiyorum ki hu konuda bilgim yok ama dusununce eger dollenmisse kese halindeyse gozukmez herhalde die dusunuyorum ins bile cikarda dogru bi cvp verir sana ins hamissindirYazdim dun ama yardimci olan cikmadi busekiz yardimci olursan sevinirim canim..22.gunumde doktora gittim sag kasigimda batmalar oluyo diye bi sorun yok dedi gelismis bi yumurta goremedigini soyledi ve (sogan suyu ise yaramamis) pkolar duruyo dedi. Kucuk bir ihtimal geldi aklima yumurta dollenmisse gelismis yumurta gormemesi normal degil mi? Yani yillardur pko lu olarak zamaninda yumurtladigimi hic sanmiyorum ama nasip tabi.
saol canım Rabbım saglıkla bebegını kucagına koysun benımkı buyuyorda catlamadıgı ıcın kıst olusuyor ozaman bugun aksam baslalyayım bn ınsallah sıfa olur kan gemıyorda leke gelıyoe bugun oda yok 3 kere leke geldı sadece baska bısı yokSaol canım rabbım ınsallah tez vakıtte ol der ve gelırler bende enson 16 ocakta oldum hala yok
Ya ben 7 aylık evliyim 1 ay korunduk 6 aydır istiyorum ama olmuyo soğan kürü dediğiniz ne ben anlamadım nasıl yapılıyo o bu ay adetim 3 gün oldu ve az az geldi bulantım yok ama göğüs ağrım var adetim bitelide 2 hafta oluyo hamile miyimdir
naffi gözden kaçmış olabilir. sorunun neydi canım?
Canim bence sogan kurune baslama daha 1 hafta daha bekle belirtilerin tam hamilelik belirtileri test yap azcik bekle bence
Hoşbulduk bebeğim sağolasın. Hadi inşallah hayırlı habrler verrsin. Allah seniii :))) kız o kadar da değil bi hamiş ol biraz zaman geçsin inşallah o zaman dikkat edersinbu arada ciğere bayılırımm.. Ben de artık 3 denemeden sonra duruldum galiba. O kadar kafama takılmıyo. Bi sağlık sorunum yok çok şükür. Allah bilir zamanını.. Ben de o zamanı bekliyorum.. Yahu millet korunmayı bıraktığı ay hamile kalıyo. Çevremde çok duyuyorum. Niye?çünkü umursamıyolar. Gerçekten öyle. Bu arada 2.ritüel adete 10 gün kala başlıyosun ve adet gününe kadar içiyosun dimi? Doğru mu anlamışım??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?