- 16 Ocak 2014
- 668
- 889
- 108
Canlarim guzeller guzeli arkadaslarimmmm herbirinizi cook ozledim :)
Nasilsiniz nasil gidiyo hayat ?
Neler olmus bitmis buralarda son geldigim gunden teker teker okuycam simdi :)
minnoşum hoşgeldinnnn :)emin ol sen de çoookk özlendin.. 2 hamişimiz var. ben dr a gittim ve her şeyimin normal olduğunu öğrendim.(test, ultrason vs.) ve normal yollardan denemeye devam dedi 1 yıl dolana kadar.. sen ne yaptın??? klomene başlamıştın???
aynen kuzucum ben o dönemlerden kaldımbiraz o konularda hala eski kafalıyım :) ama biraz da yetişme tarzı.. ne zannediyodun söyle söyleee :) ben de bi 5-6 gün sonra 2. küre başlamayı düşünüyorum canım. daha adetime çook var ;-( ay sonu ya da nisan başı.
Pınaaaar hoşgeldinnnn :) sen de çook özlendin..
2 hamilemiz ve birçok bekleyenimiz var kalabalıkızz:)
Sen nasılsın umarım her şey yolundadır?
Olsun canim namazi isteyerek kaza yapmiyorsun ya cincimemle ugrasiyorum ben progestan kullaniyorumya acayip bas donmesi yapiyo dusup bayilacam kizimi dusunuyrum ona bakmak icin toparlanmaya calisiyrm gece namazda kilamadim bas donmesinden kendimi yataga zor attim ustumu bile degistiremedim acayip uyku yapiyo ac kalinca daha fena yapiyo..BAK NE GUZEL İSTE ESİNDE DE SENDEDE SORUN YOKMUS uzayan SUMUKSU AKİNTİNİ TAKİP ET CANİM MUMKUN OLDUGU KADAR gun asiri iliskide gerekli tabi
gunaydın arkadaşlar
işinize yararmı bılmıorum ama dun atv de ibrahım saracoğlunu dınledım
soğan kurune adetı bıtımınden ıkı gun sonra baslayın dio ve 15 gun yapın dıyo
bı soğanı 4 e bolup 1.5 su bardagında kaynatıp
sbah akşam bırer bardak ıcılecekmış
ne sıcak ne soğuk ılık olacak
günaydın hanımlaaaarr.hayırlı cumalar duaların kabul olması dileği ile.............
Hosbuldummm buketcim nasilsin kusum ?
Evet hersey yolunda gidio klomen bitti gozumyz aydin nurtopu gibi yumurtlamisim :)))) catlatma ignesi ovitrelle 2 doz 1 su vuruldum gun asiri iliski ve son olarak ta progestan kapsul verdi normalde agizdan kullaniliyomus fakat cok cabuk etki gostersin die fitil olarak kullan dedi bide folik asit kullaniyorum sigarayida birakmistim fena sistim anliycagin :)) bide koklu deisim yaptim sarisin oldum hahah :)) fakat cok fenayim igneden ve ilactan duygusal komplikasyon olustu yani kisacasi aglak oldum :)))
mrb arkadaslar bende aranıza yeni katıldım. ve bende bebek sahibi olmak istyrum. 5 aydırda ilaç tedavisi görüyorum
Canım yazını dönüp dönüp okuyorum... 12mart adet tarihimdi olmadı ve düzenli olurum normalde. Bugün akşam önce pembe,biriki saat sonra kırmızı-kahverengi (az) akıntı geldi peçeteye. Adetimin sonlarında olur bunlar.
Bu arada dün erken gebelik testi yaptım negatif çıkmıştı acaba geç döllenme mi diyorum. :) ne dersin?
... vee tecrübeli diğer arkadaşlar sizce nedir durum umutlanmasam mı?
cok saol canım ınsallah bırgun bızde hamılelık hıkayelerımızı anlatırızben test alayım bır deneyeyım bırde sogan suyuna baslayayım cok saol canım benım vakıt ayırdıgın ıcın
Küre sakin şimdi başlama. Adet olursan adetinin 7.gunu başla kuzucum
ınsallah ben hıc olmayacak sanıyorken o kadar karamsarken oldu, ınanıyorum kı sızlerın de olacak Allah'ın ıznıyle.Ne demek ...zaten vakıt gecmıyor arada bakıyorum buraya kopamıyorum pc basından:)
tşk cuman mübarek olsun cnm nasılsın
Canlarim guzeller guzeli arkadaslarimmmm herbirinizi cook ozledim :)
Nasilsiniz nasil gidiyo hayat ?
Neler olmus bitmis buralarda son geldigim gunden teker teker okuycam simdi :)
bnede teşekkür ederimm.. çook şükür sen nasıslıınnn......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?