Yok canim.pko diilim ben. Daha dogrusu sorunlar baska. Ultrasonum hep tertemiz cikiyo. Hatta ultrasonla bakan her doktor ornek olarak gosterilecek rahim ve yumurtalik sekline sahipsin diyo. Ama gel gelelim tahlilleri gorunce agizlari acik kaliyor. Evli olmadigim icinde pek bi tedavi yapamayip eve yolluyolar beni biktim artik doktorada gitmekten
Benim prolaktin ve fsh im yuksek. Ustune ustluk ostrojenim cok dusuk. Bi doktor bi nevi erken menapoz dedidaha 28l9 yasindayim ve bekarim gunlerce aylarca agladim gelecegimden endiseli bi sekilde. Sonra akisina biraktim Allahin dedigi olur dedim
Yok canim.pko diilim ben. Daha dogrusu sorunlar baska. Ultrasonum hep tertemiz cikiyo. Hatta ultrasonla bakan her doktor ornek olarak gosterilecek rahim ve yumurtalik sekline sahipsin diyo. Ama gel gelelim tahlilleri gorunce agizlari acik kaliyor. Evli olmadigim icinde pek bi tedavi yapamayip eve yolluyolar beni biktim artik doktorada gitmekten
Benim prolaktin ve fsh im yuksek. Ustune ustluk ostrojenim cok dusuk. Bi doktor bi nevi erken menapoz dedidaha 28l9 yasindayim ve bekarim gunlerce aylarca agladim gelecegimden endiseli bi sekilde. Sonra akisina biraktim Allahin dedigi olur dedim
arkadaşlar bende sizler gibi anne olmak için uğraşıyorum evime yakın bir yerde aktar gördüm ve adama gebe kalmak için önerilerini sordum bana 3 ay soğan kürü kullanıcaksın sonrada özel bir karışım var onu size verelim dedi. karışımın içindekileri sordum aklımda kalanlar çörekotu,aslanpençesi bir kaç şey daha saydı ne dersiniz denesem mi acaba
gelir inşallaaah ya ümitsiz olmaa:)
Bende bu ay gelse de evlilik yıldönümü hediyesi olsa diyodum ama nasip deilmiş:)
demekki gelecek ay da kutlamak için bişeyler lazımmış
canım yazdıklarını okudumda hormonlarla alakalı ibrahim saraçoğlu şöyle demişti soğan kürü,incir kürü en sonda testere dişli aslan pençesi çok iyi geliyormuş dene istersen.
slm cnm hoşgeldin öncelikle rabbim tez zamanda hayırlısı ile soğan kürü cok faydalı ama daha sonra ne vercek sana bılmıyorum bi sıkıntım veya doktra falan gittin mi
anladım canım. vücudumuzu hormonlar yönetiyor işte. üzülme, genç ve bekarsın. ve bunlar halledilemeyecek sorunlar değil inan.
o zaman sana hayıt tohumunu kullan demeyeceğim ama en azından araştırmanı öneririm. daha önce duydun mu bilmiyorum gerçi de. soğan kürünü tamamlayıp ya hayıt kullan veya testere dişli aslan pençesi. bunların da çok olumlu etkilerini okudum. hatta ben de soğandan sonra başlamayı düşünüyorum.
canım yazdıklarını okudumda hormonlarla alakalı ibrahim saraçoğlu şöyle demişti soğan kürü,incir kürü en sonda testere dişli aslan pençesi çok iyi geliyormuş dene istersen.
canım incir prolaktini yükseltiyor.
inş canımmm 7. ayda 2 senemn dolacak evliliğimde 1 senedir bebişim gelmiyor bir kere kimyasal gebelik oldu sonrası yok gelmiyor bebişimmmbi gelsee bi gelsee onu ne kadar cok sevdiğimizi istediğimizi bi bilsee bekletmezdi heraldee babasıyla onu cok özlüyoruzzz gelsin artık
He birbirimize sorup duruyoruz :) hayr hayr da dedi o zaman onbesinde olmuşsun diye yumurtlama günümü hesapladi günlerini söyledi. Cnm inş hamileyizdir ya biraz daha bekliyim suan test yapmiyim demi?Ya o dediğin akinti adetimden bir hafta sonra olmuştu sanki.onuda burdan sizden öğrendim . Bilmiyorum. ya diyorum çatlayan yumurta bizim için ne kadar onemliymis onu anladim inanki yumurta ve meninin bulusmasi bizim icin cok onemli.Allah'im ne buyuksun bir meniden insan Yaratıyorsun Allahuekber. Kiymetini bilenlerden olalim inş.
o zaman testere dişli aslan pençesi tek kullanılacaktır demi cnm
Evet aslinda prolaktinim yuksek inciri kullanamam ostrojenim dusuk hayitida kullanamam. 3 ay sogandan sonra napicam acaba ben 😞
yanlış hatırlamıyorsam ibrahim hoca 1 ay testere dişli aslan pençesi kullanıp hormon değerlerinize baktırın demişti
arkadaşlar kuzenimin 8 yıldır çocuğu olmuyordu soğan kürünü yaptı şimdi 4 aylık hamile.bende 24 Kasımda regl oldum ve 3.günü klomene ilk kez başladım ayrıca bal tarçın çörek otuda kullanıyorum 7.günümden itibaren soğan kürüne başlayacam 15 gün yapacam zaten reglimin 14.günü doktora kontrole gidecem nasıl bir gelişme olacağını göreceğiz ben bu soğan kürüne çok güveniyorum
inşşş canım inşşşBende öyle diyorum gelsin artııkkk
Ama gelicek inşallah nisandan çok umutluyum rabbim yüzümüzü güldürür inşallah cümlemizin :)
Evet aslinda prolaktinim yuksek inciri kullanamam ostrojenim dusuk hayitida kullanamam. 3 ay sogandan sonra napicam acaba ben 😞
merhaba bu soğan kürüne adetten sonramı yoksa adetliykenmi başlıcaz
inşşş canım inşşş
benimde 43 çıkmış endokronolojiye gönderdi.o testten 15 gün önce ysptırmıştım herşey normaldi 21 di sanırım prolatinim.15 günde niye yükselmiş anlamdımmm
Ama sogan kurunden sonra yapmak gerek degilmi. Yani 3 donem sogan kuru yapip once adeti duzene sokmaya calisiim sonrada onu yapiim :/
6 aydir tahlil yaptirmigorum. En son prolaktinim 26 fsh im 20 ostrojenim 13 tuostrojenim okadar dusuk hic olmadi ama o sira hayit kullaniyodum sanirim dusmesinde onun etkisi oldu. Fsh da 40 lari prolaktinde 50 leri gordugumdr oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?