Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

merhaba arkadaşlar,ben tatildeyimmm,Allah size de nasib etsin :) şu zamanlarda gebe kalan arkadaşlar var mı? inceleyemedim uzun zamandır.. öpüyorum sizi..

Gunaydin kizlar hayirli ve mutlu gunler herkese.. Ctesi sokturucu igne yaptilar hala olmadim sokturucu igne kullanan varmi ne zaman regl olurim

arkadaşlar 2. soğan kürüne başlayacağım kısmetse 18. de adet oldum. Bugün 7. günü.
Bu arada ilk defa klomen,glukofen ve estrofem ilaç tedavisine başladık sizce bu ilaçları kullanırken soğan kürü yapmamın sakıncası olurmu?

saol canım ALLAH RAZI OLSUN inan kafamdaki sorulara burda cevap buldum 3 ay kadar korunucam sonra tekrar rabbim sağlıklısını hayırlısını nasip etsin bende de kahve renk lekeler gelio hala bugünde göründm zaten dış gebelik bile oluşamadan düşmüş canm gelişmeden ben öğrendim ve kaybettim her şey çok ağni oldu durup durup ağlıyrm gülerken ağlamaya başlıyrm garip duygulardaym. sabırr ve zaman şuanda tek ihtiyacm olan 3 günde 2 kilo verdim inşallah bir daha böyle bişey yaşamam 1 gün bile olsa hamile olduğunu bilmek her şeye değer

canımmmm cok geçmiş olsunnn kimyasal gebelik geçirmiş birisi olarak cok iyi anlıyorum seni...ama üzme kendini lütfen çünkü kimyasal gebelikteki bebekler sağlıksız oluyor..Rabbim c.c. öyle bir mekanizma kurmuş ki vücut bunu daha kese oluşmadan atıyor..bende cok üzülmüştüm ama bunu duyduktan sonraa hayırlısını sağlıklısının ver Rabbim c.c. dedimm...inş en kısa zmaanda sağlıklı gebelikler nasip eder Rbbim c.c...ayrıca şuda var canımm kimyasal gebeliktwn sonra cok rsht hamile kalınıyormuş...hemen arkasına hamiş olan arkadaşımm var inş Rabbim c.c. sanada nasip eder

ben soğan kürümü yarıda kestim yaaa çatlatma iğnesi yaptırdı doktrumm bende korktum bişey olcak diye kestimmm iyiöm yaptım sizce?

canımmmm ayrıca 3 ay korunmana gerek yok bu kürtaj düşüğü gibi olmuyor.bazı doktorlar 1 ay korunun diyor kimisi gerek yok diyor..benmi arkadaşım kimyasal yaşadığı ayın ertesi ayına hamiş olduğunu öğrendi..dediğim gibi daha kolay gebe kalınıyormuşşş..gerçi ben kac ay oldu hala kalamadım ama hayıtlısı herşeyinnn

Allah sendende razı olsun canım evrakcununda dediği gibi bu kürtaj gibi değil bu kimyasal gebelik ben doktoruma sormuştum korunmana gerek yok demişti eğer 2 aylık yada 3 aylık bir düşük yaşasaydın korunman gerekebilirdi çünkü rahmin toplanması için zaman gerekeyimuş bizimdurumumuzda buna gerek yok kafan rahat olsun canım ama sen dersenki psikolojik olarak buna ihtiyacım var korunabilirsin tabi canım

Kubba hoş geldin sanirim pek gelmiyorsun canim sende hamileydin demi? Soğan kurumu yapmistin. Kalabalık olduğu için unutuyorum kusura bakma.

Evet canım bir sefer yaptım Allaha şükürler olsun nasip etti bana da inşallah yakında sizlere ve tüm isteyenlere de nasip eder
sanırım işin önemli olan kısmı inanmak Allaha inanıp içerken o içtiğimin bir aracı olduğunu ve şifanın bir tek Allahtan geleceğini zikrettim sizde deneyin

çok saol evet canm rabbim sağlıklısını nasip etsin bunu duymak hoşuma gitti :) bi arkadştan daha duymuştum ama 3 ay doğal yollarla korunucam sonra rabbim inşllh hayrlısını verir

canm aslında doğru kürtaj gibi değil ama bu konuyu biraz araştırıcam zaten bide tayinimiz çıkıcak mayısta gittiğim yerde daha uygun şartlar olur diye düşündüm hayırlısı ama

evet canm biraz psikolojk olarak etkilendm bu durumu atlataym istyorum

Bugün dr.gittim kese oluşmamış henüz erken olduğu için görünmeyebilir dedi ama yine de üzüldüm kendimi kötü hissettim kan tahlili lstedi o da yarın belli olcak ayrıca akıntım geliyor açık sarı beyaza yakın bi renkte normalmidir? Bilen var mı?

tsk ederım cvb verdıgınız ıcın bende hamılelıkte ıstıorum ama mıdemde sorun var bu kür ıcın endıselenıorumda mıdemı kotu yapar dıe bıde zayıflatıormus ben zaten zayıfım kılo almaya calısorum neden ac karna ıcılıor acaba zayıflatırmı bılgınız varmı?

Evet duyduğum kadarıyla zayiflatiyor. Midenizde sorun varsa soğan kuru midenize dokunabilir burada bilgisi olan arkadaşlar cvb verirler inş. Gastirit varsa midenizde zarari olabilir. Diğer arkadaslarada sorun olurmu?

Midenizde probleem varsa iyice arastirin derim ve diğer arkadaşlara da mutlaka sorun.

Burcucum kuzum daha çok küçüktür. kese nasil olussun. İçini ferah tut ve dua et. Bir yarin olsun inş. Kendini de yorma dikkat et. İnş yarin sonuclarin çok güzel cikar.

Canım daha çok küçük kese hemen gözükmüyor, içini rahat tut.
Akıntı normal hamilelikte önemli olan kaşıntı olmaması:)

Elanazcım çok geçmiş olsun
Ama bak kısa sürede olacak yine gebelik
Sen kendine dikkat et bu aralar, moralinide bozma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…