Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

Soğan suyunda 9.günüm :)
Güldüğüme bakmayın hele sabahları içmek çoookkk zor oluyo
Ama o da rabbimin bi nimeti ve şifa olucak dimi diye düşünerek devaaam :)
Rabbim isteyen herkese muradını versin inşallahhh...

Saglikla insallah olursun ameliyati ve arkasindan bebisi mujdelersin:) arada haber ver bize:) dualarimiz seninle hepimizin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

amin cnm bnde 3 günüm rabim hayırlısını dilesin evet sabah cok zor ıçmek

cnm incir kurunü nasıl yapacam bnde soğan kurundeyım ıncıre gececem de kafam karıstı

Cnm pko rahatsizligin yok demi adetimin ikinci günü basladim incir kurune havucta yaptim önce ama havuca sonra geçmek Gerekiyormus. Simdi yarim litre hazir su kaynayınca sekiz dokuz tane inciri elinle ortadan bol kaynayan suya koy hafif kisik ateşte on beş dk kaynat sabah ve aksam AC karnina iç soğuyan kuru dolapta muhafaza edicen. Ben adetimin kacinci günü havucuda yapip incire katsam karar veremedim havuç ta yumurtaları çatlatmak için sen en iyisi googleden incir ve havuç kuru de kadinkar kulübündeki yorumlara bak inciri havucu detayli anlatmislar.

devm kuzumm az kalmış 6 gün daha sabırrr :) ben yarıda kestim biliyor musunnn çatlatma iğnesi yaptırdı doktorum bende korktummm kestim

Hadi hayırlısı ile bu ay müjde alırız inşallah :)
bat ne zaman ?

cnm yaa ben bu ay rahım fılmı cektirdiğim için kanamam dengesiz oldu yanı ayın 17 sinde adet oldum ama azar azar geldi 8 gün sürdü işte soğan kürüne başladım sen hesaplıya bılırmısın bnm kafam karısyr artık

tamam tatlı tsk ederım soğanı bıtıreyım diğer ay onu yapayım bakalım artık hayırlısı

devm kuzumm az kalmış 6 gün daha sabırrr :) ben yarıda kestim biliyor musunnn çatlatma iğnesi yaptırdı doktorum bende korktummm kestim

Evet devam inşallah :)
Ne zaman yaptırdın iğneyi bat larımız aynıydı diye hatırlıyorum ?
Hem zararı olur muydu ki soğan suyunun ?
Neyse hayırlısı yaaa nasip herşey :)

Kaç günde bir oluyorsun ?

cnm geçen ay 20 şubat regl oldum ama normalde 28 günde oluyorum bu ay rahim filminden dolayı değişik kanamalar oldu erken kanama oldu

cnm geçen ay 20 şubat regl oldum ama normalde 28 günde oluyorum bu ay rahim filminden dolayı değişik kanamalar oldu erken kanama oldu

Bu ayın 17 sinde olduysan en son ve 28 günde bi oluyosan 14 Nisan da bi daha ki adet tarıhın oluyo ...
Tabiii olmazsın inşallah da hayırlı haberi alırsın :)

ayy bilmiyom ya zararı olurmu ki diye kestim korktuğumdannn gerçi akıntılarımda kalmamıştı ilk günler aşırı olduğu içinn bata daha yıl var yaa 8 nisaaaaaaaaaaaaaaaaaan

evet pko luyum maalesef 6 aydır adet olmuyorum aşırı stres yaptı bende o yüzden bu kürü duydum hemen başladım bugün 11. günüm tamamlayıp gelmesini bekleyeceğim adetimin inşallah gelir ewet her nimetinde ayrı mucize gizli çok şükür inşallah herkese sifa olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…