kızlar hepinize mrb. aranıza yeni katıldım. ben 2 gün önce başladım soğan kürüne. soğan kürü sadece kistler, myomlar için mi acaba. bende
rahim içinde 1,5 cm çapında polip var. polipe iyi gelirmi polipi olupta soğan kürü ile gireden varmı lütfen cevap verirmisiniz.
bende hamile kalmak için uğraşıyorum ama doktor bu polip hamile kalmana engel olur dedi.sizcede engel olurmu.
arkadaşlar soğan kürünü uyguluyorum bugün 10. günümdeyim 15 de mi bitirmem gerekiyor birde bitince 6 ay ara verin diyor bir yerinde de bitince 2. adetine 10 gün kala 5 gün yada 7 günlük kür yapın diyor nasıl olacak ben anlamadım sizce ne yapmam lazım kafam karıştı
evet cnm soğan kürü yaptım adetin 7. Günü başladım sabah akşam 1,5 bardak suya normal boyda beyaz soğanı 4 bölüp taze kaynattım hiç ara vermeden 15 gün sürdü şuan hamileyim bugün dr sonuçları gösterdim junior um 3 haftalık :) kan değerimin 1500-1600 olduğunda keseminde görülebileceğini söyledi sabırsızlıkla bekliyorum
6 ay uğraştıktan sonra soğan kürü denedim hatta acaba tüplerimmi tıkalı die cok düşündüm.soğan kürü uyguladığım ay hamile kaldım.bide gastriti olanlar içmesin diyo saraçoğlu ama benm gastritim var ve hiçte bişe olmadı.
Hayırlısı olsun hakkında Pınarcım :)
Çok doğru bir karar vermişsin, nekadar erken başlanırsa herşeye okadar iyi :)
Arkadaşım oldu yakın zamanda ve çok agrısı olmadı, hayırlı haberlerini alırız inşallah :)
Canim özledik seni geçmiş olsun. Bebis yok soğan kurunden sonra incir kurune basladim. Canim rahatsizligin engel olurmu bilemem.
Tsk ederim rezancim :)
Bnde oyle dusunuyorum insallah gercekten dogru bir karardir :))
Arkadasina sevgiler ve cok gecmis olsun fakat bnin durumum biraz farkli cunky annem ve esim asla istemio bu ameliyatisebebi ise daha oonce 11 kere batin amelitati oldugumdan bninm icin hayati riski cok fazla ...Herseyin hayirlisi :)
Dualarinizi eksik etmeyin su an buna cok ihtiyacim var ve insallah hepiniz icin mujdeli guzel haberlerinizi alirim döndügumde..
sağol bitanem. inşallah engel değildir canım hamile kalırım inş. diğer güne geçtiğimizi sayarsak bat a 4 gün kaldı.. bakalım hayırlısı.. bu arada ben de özledimmmmmm
Tsk ederim rezancim :)
Bnde oyle dusunuyorum insallah gercekten dogru bir karardir :))
Arkadasina sevgiler ve cok gecmis olsun fakat bnin durumum biraz farkli cunky annem ve esim asla istemio bu ameliyatisebebi ise daha oonce 11 kere batin amelitati oldugumdan bninm icin hayati riski cok fazla ...Herseyin hayirlisi :)
Dualarinizi eksik etmeyin su an buna cok ihtiyacim var ve insallah hepiniz icin mujdeli guzel haberlerinizi alirim döndügumde..
6 ay uğraştıktan sonra soğan kürü denedim hatta acaba tüplerimmi tıkalı die cok düşündüm.soğan kürü uyguladığım ay hamile kaldım.bide gastriti olanlar içmesin diyo saraçoğlu ama benm gastritim var ve hiçte bişe olmadı.
Oylemi az kalmis hadi hayirlisi. Hayirli geceler canim. İnş engel değildir. İnş hayirlisi ile hamile kalirsin ilk kurundu
Demi?
Ne güzel .
evet gastiriti olanlar icmesin deniyor demi? İlk kurunuzdemi hamile kaldiniz ?hayirlisi ile kucaginizada alirsiniz inş. Bende sogan kurunu on beş gün yaptim hamile degilim olmadi hayirlisi.soğandan sonra incir kurune basladim.
evet cnm soğan kürü yaptım adetin 7. Günü başladım sabah akşam 1,5 bardak suya normal boyda beyaz soğanı 4 bölüp taze kaynattım hiç ara vermeden 15 gün sürdü şuan hamileyim bugün dr sonuçları gösterdim junior um 3 haftalık :) kan değerimin 1500-1600 olduğunda keseminde görülebileceğini söyledi sabırsızlıkla bekliyorum
ah canım bnm yaa Allah yardımcın olsun inşallah.. dualarım seninle.. ama bu riski göze almadan önce iyice araştır tatlım olur mu.. nihayetinde önce kendi canın daha önemli.. belki daha zamanı vardır ha ne dersin? çabuk karar verme olur mu.. güzel bi araştrma yap.. bu konuda en iyi olanlarla bi görüş sonra kesin karar ver. bi doktorla da kalma tamam mı......
kendi gibi kalbide güzel kadın dualarım seninle Allah gönlüne göre versin inşallah çektiğin acıların karşılığında en güzel şekilde mükafatlandırılırsın çok öptüm
cnm bnm Allah yuzunu guldurecek tatlım laparoskopiden sonra bak görücen en ıyı kararı vermışsın bizde seni seviyoruz kendıne dıkkat et musait olduğun zaman bızı haberdar et aeo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?