anladm Allah ım şifasını versin inş dermanını bulursun . Ne zaman ögrendiniz kist oldgnu ?
Geçen ay klomen ve çatlatma iğnesi kullanmıstım ve 2 yumusrtam oluşmuştu ama bi tanesi kiste dönüşmüş adetimde tam olarak gelmemişdi zaten.Doktora gittim 25 mart da ve kisti öğrendm dkh verdi ama kullanmak istemedm.Bu küre başladım bugün 8.günüm baya akıntılarım oldu umarım işe yaramıştır.Sen ne için başlamıstın?
anladm Allah ım şifasını versin inş dermanını bulursun . Ne zaman ögrendiniz kist oldgnu ?
Geçen ay klomen ve çatlatma iğnesi kullanmıstım ve 2 yumusrtam oluşmuştu ama bi tanesi kiste dönüşmüş adetimde tam olarak gelmemişdi zaten.Doktora gittim 25 mart da ve kisti öğrendm dkh verdi ama kullanmak istemedm.Bu küre başladım bugün 8.günüm baya akıntılarım oldu umarım işe yaramıştır.Sen ne için başlamıstın?
hmmm akıntın varsa işe yarıyo demektir öyle duymuştum akıntı olması temizleniyosun anlamına geliyomuş bn öylesne yaptım bnm kistim falan yok bildgm kadarıyla. İim temizlensin bide kolay hamileliğe hazırlıyomuş o yüzden yaptım bnde akıntı falan yapmadı 15 günü doldurdum şimdi adetimi bekliyorum 3 günüm kaldı ama nedense içimde umut git gide azalıyo.
hmmm akıntın varsa işe yarıyo demektir öyle duymuştum akıntı olması temizleniyosun anlamına geliyomuş bn öylesne yaptım bnm kistim falan yok bildgm kadarıyla. İim temizlensin bide kolay hamileliğe hazırlıyomuş o yüzden yaptım bnde akıntı falan yapmadı 15 günü doldurdum şimdi adetimi bekliyorum 3 günüm kaldı ama nedense içimde umut git gide azalıyo
Umarım işe yaramıştır Rabbimin izniyle.Ne kadarlık evlisin ve yaşın kaç acaba?
hmmm akıntın varsa işe yarıyo demektir öyle duymuştum akıntı olması temizleniyosun anlamına geliyomuş bn öylesne yaptım bnm kistim falan yok bildgm kadarıyla. İim temizlensin bide kolay hamileliğe hazırlıyomuş o yüzden yaptım bnde akıntı falan yapmadı 15 günü doldurdum şimdi adetimi bekliyorum 3 günüm kaldı ama nedense içimde umut git gide azalıyo
Umarım işe yaramıştır Rabbimin izniyle.Ne kadarlık evlisin ve yaşın kaç acaba?[/QUOTE
inş ise yaramıstır kafam allak bullak. ben 25 yasındayım 7 buçuk aylık evliyim 4 aydır bebek istiyorum ve çok istiyorum Allah ım bana ve tüm isteyenlere nasip etsin gönülden söylüyorum bunu. peki siz ? ve adetiniz ne zaman ?
Ben 23 yaşındayım ve 1,5 senelik evliyim.yaklaşık 1 senedir istiyoruz ama olmuyor testler vs. herşey normal ama olmadı.işte son olarakda bu ay kist oluştu.adet tarihim 21 nisan gibi
Ben 23 yaşındayım ve 1,5 senelik evliyim.yaklaşık 1 senedir istiyoruz ama olmuyor testler vs. herşey normal ama olmadı.işte son olarakda bu ay kist oluştu.adet tarihim 21 nisan gibi
yasıt sayılırızbnde 25 ime subatta bastım neyse bu kist olayı çok tuhaf kisti olanlar bile hamile kalabiliyo. Soğan kürüne devam et bakalım inş hayırlısı olur. Eşin de gitti mi doktora ? nerede yasıyosun ?
canım merhaba,
bende 8 aydır doktora gıdıp gelıyorum yumurtam catlamadıgı ıcın kıst olusuyor sureklı doktorum herseyın normal oldugunu soyluyordu ve 8 ayda arapa boyu yol alamadık doktorumu degıstırdım 16 Ocaktan bu yana regl olmadıgımı sokturucu ılac ve ıgne kullandıgımı sureklı kıst olustugunu soyledım. Yenı gıttıgım doktor malatyanın en ıyı doktoru fakat bıraz tuzlu:) Olsun bebıslerımız gelsınde tuzlu olsun sımdı AMH testı yaptıracagın yumurta kalıtesını ve erken rezerv varmı dıye bakacak doktorun bana soyledıgı gebelık tedavısıne baslamadan her kadının mutlaka yaptırması gerekıyor dedı ıstersen sende bır arastır canım[/QUOT
Meraba:)
benim adet olamama gibi bi sorunum yoktu bu aya kadar.Gayet düzenliydi yumurtlama oluyor çatlıyo ama tutmuyo.Yumurta gelişimi için bi sürü ilac kullandım serophene klomen vs. en sonunda kist yaptı işte.yinede bu ay kontrole gidince sorarım bu testi.İlgin için teşekkr ederim:)
canım merhaba,
bende 8 aydır doktora gıdıp gelıyorum yumurtam catlamadıgı ıcın kıst olusuyor sureklı doktorum herseyın normal oldugunu soyluyordu ve 8 ayda arapa boyu yol alamadık doktorumu degıstırdım 16 Ocaktan bu yana regl olmadıgımı sokturucu ılac ve ıgne kullandıgımı sureklı kıst olustugunu soyledım. Yenı gıttıgım doktor malatyanın en ıyı doktoru fakat bıraz tuzlu:) Olsun bebıslerımız gelsınde tuzlu olsun sımdı AMH testı yaptıracagın yumurta kalıtesını ve erken rezerv varmı dıye bakacak doktorun bana soyledıgı gebelık tedavısıne baslamadan her kadının mutlaka yaptırması gerekıyor dedı ıstersen sende bır arastır canım
Eşimdede bi problem yok alaha şükür.İstanbulda yaşıyorum sen?
canım denizhan hoca hem ilgili hem bilgiside cokiyi inan amalatyada olsam mutlaka ona giderdiminsallah tedavin hayırlı olsun canım
evet aynen oyle eskı dokt verdıgı ılaca baktı bu doktoramı gıdıyordun dedı:) ınsallah rrabbım ınsallah tez vakıtte bebısımı verır :) AMH testını yaptırayımda bakalım sonuc ne olacak
hmm bu da güzel bişey. Sadece sabır etmemiz gerekiyo. Kist çokta mühim bişey değil kisti olup hamile kalanları biliyorum ben. İstersen doktorunu değiştir ve umudunu yitirme bnm 1 buçuk yılın üstüne hamile kalan arkadasım var ve yası 33 ve henüz 7 haftalık anne adayıben samsunluyum samsunda oturuyorum.
evet doktorumu değiştirmeyi düşünüyorum.Kistin çok engel olmadğını o şekilde hamile kalanları bende biliyorum herşeyin zamanı var sabırla o zamanı beklicem:)
en iyisi canım bnm. Burada brbirimize destek olalım inş en kısa sürede hamile kalırız uzun süre bebek bekleyip hamile kalanları duydukça inancım daha da artıyo umutlanıyorum ama her ay kırmızı kartı yiyince çok üzülüyorum elimde değil. Ben çok sabırsızım ve bu iş sabıra bakıyo. A llah yar ve yardımcımız olsun inş.
Aynen bende her ay kırmızıları görünce morralmen çöküyorum:)Dediğin gibi burda birbirimize destek oluruz yaşadıklarımızı paylaşırız.insallah sonunda muradımıza ereriz.
inş inş. Ben bu ay hamile kalmazsam incir havuc kürünü yapcam bakalımbide ben hormonlarıma baktırmadım hormon için doktora gitsem mi diye düşünüyorum.
Olabilir bi gidip baktır
Olabilir bi gidip baktır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?