Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

anladm Allah ım şifasını versin inş dermanını bulursun . Ne zaman ögrendiniz kist oldgnu ?

Ben 23 yaşındayım ve 1,5 senelik evliyim.yaklaşık 1 senedir istiyoruz ama olmuyor testler vs. herşey normal ama olmadı.işte son olarakda bu ay kist oluştu.adet tarihim 21 nisan gibi

Ben 23 yaşındayım ve 1,5 senelik evliyim.yaklaşık 1 senedir istiyoruz ama olmuyor testler vs. herşey normal ama olmadı.işte son olarakda bu ay kist oluştu.adet tarihim 21 nisan gibi

yasıt sayılırız bnde 25 ime subatta bastım neyse bu kist olayı çok tuhaf kisti olanlar bile hamile kalabiliyo. Soğan kürüne devam et bakalım inş hayırlısı olur. Eşin de gitti mi doktora ? nerede yasıyosun ?

canım merhaba,
bende 8 aydır doktora gıdıp gelıyorum yumurtam catlamadıgı ıcın kıst olusuyor sureklı doktorum herseyın normal oldugunu soyluyordu ve 8 ayda arapa boyu yol alamadık doktorumu degıstırdım 16 Ocaktan bu yana regl olmadıgımı sokturucu ılac ve ıgne kullandıgımı sureklı kıst olustugunu soyledım. Yenı gıttıgım doktor malatyanın en ıyı doktoru fakat bıraz tuzlu:) Olsun bebıslerımız gelsınde tuzlu olsun sımdı AMH testı yaptıracagın yumurta kalıtesını ve erken rezerv varmı dıye bakacak doktorun bana soyledıgı gebelık tedavısıne baslamadan her kadının mutlaka yaptırması gerekıyor dedı ıstersen sende bır arastır canım

canım denizhan hoca hem ilgili hem bilgiside cokiyi inan amalatyada olsam mutlaka ona giderdim insallah tedavin hayırlı olsun canım

Eşimdede bi problem yok alaha şükür.İstanbulda yaşıyorum sen?

hmm bu da güzel bişey. Sadece sabır etmemiz gerekiyo. Kist çokta mühim bişey değil kisti olup hamile kalanları biliyorum ben. İstersen doktorunu değiştir ve umudunu yitirme bnm 1 buçuk yılın üstüne hamile kalan arkadasım var ve yası 33 ve henüz 7 haftalık anne adayı ben samsunluyum samsunda oturuyorum.

canım denizhan hoca hem ilgili hem bilgiside cokiyi inan amalatyada olsam mutlaka ona giderdim insallah tedavin hayırlı olsun canım

evet aynen oyle eskı dokt verdıgı ılaca baktı bu doktoramı gıdıyordun dedı:) ınsallah rrabbım ınsallah tez vakıtte bebısımı verır :) AMH testını yaptırayımda bakalım sonuc ne olacak

evet aynen oyle eskı dokt verdıgı ılaca baktı bu doktoramı gıdıyordun dedı:) ınsallah rrabbım ınsallah tez vakıtte bebısımı verır :) AMH testını yaptırayımda bakalım sonuc ne olacak

evet canım baktır insallah güzel cıkar bende her gittiğimde sen hala evlenmedinmi en yakın zamanda evlen diyodu bana iyi bir doktor gercekten.bende adet olmayı bekliyorum adet olunca bende baktıracagım.bu ay sogan kürüyaptım bukez incir havuc kürü yapcam insallah.

Son düzenleme:

evet doktorumu değiştirmeyi düşünüyorum.Kistin çok engel olmadğını o şekilde hamile kalanları bende biliyorum herşeyin zamanı var sabırla o zamanı beklicem:)

evet doktorumu değiştirmeyi düşünüyorum.Kistin çok engel olmadğını o şekilde hamile kalanları bende biliyorum herşeyin zamanı var sabırla o zamanı beklicem:)

en iyisi canım bnm. Burada brbirimize destek olalım inş en kısa sürede hamile kalırız uzun süre bebek bekleyip hamile kalanları duydukça inancım daha da artıyo umutlanıyorum ama her ay kırmızı kartı yiyince çok üzülüyorum elimde değil. Ben çok sabırsızım ve bu iş sabıra bakıyo. A llah yar ve yardımcımız olsun inş.

Aynen bende her ay kırmızıları görünce morralmen çöküyorum:)Dediğin gibi burda birbirimize destek oluruz yaşadıklarımızı paylaşırız.insallah sonunda muradımıza ereriz.

Aynen bende her ay kırmızıları görünce morralmen çöküyorum:)Dediğin gibi burda birbirimize destek oluruz yaşadıklarımızı paylaşırız.insallah sonunda muradımıza ereriz.

inş inş. Ben bu ay hamile kalmazsam incir havuc kürünü yapcam bakalım bide ben hormonlarıma baktırmadım hormon için doktora gitsem mi diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…