Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

20 aralık ve 17 ocak arası 29 günde olmuşsun 17 ocak ve 17 şubat arası 32 günde olmuşsun 17 şubat ve 19 mart arasıda 31 gün canım bu durumda sende geç yumurtluyorsun benim gibi sanırsam 31 gün desek ortalama sende adetinin 15-16-17-18-19-20-21 günlerinde yumurtlama günün aynı benim gibi ve sende bu günleri kaçırma canım ve doktor gün aşırı demedi sadece 18. günü çıkardı 21. günden sonrada gün aşırı 1 hafta düzelnli ilişkiye yine devam et canım ama bu her ay yumurtluycağın anlamına gelmiyor doktorum böyle birşey yok dedi anladınmı hadi canım hayırlısı artık

hadi gözün aydıııın Allah kucağına almayı nasip etsin sağlıcakla canım

kuzeyim canım çok teşekkür ederim. iyileştim artık, işime de döndüm ama içimdeki ağırlık geçmedi. bahar, çiçek, böcek olumlu etki yapar sanıyordum tam tersi oldu :) hayırlısı bakalım, bu da geçer elbet.
bu arada kilo verme hızına hayran kaldım :) maşaAllah canım. en önemlisi sağlık. benim de çok fazlam yok ama keşke ben de biraz verebilsem. gerçi bu ara hiç iştahım yok, aç geziyorum resmen, muhtemelen zayıflarım fakat pek sağlıklı bir zayıflama olmayacak gibi yumurtlaman da çok güzelmiş. haklısın bence de düzenli yumurtluorsun madem, ilaca filan gerek yok. benim de aklımda doktora gitmek var şu ara ama eşimle limoniyiz. o yüzden hiçbir şey gelmiyor içimden. yumurtlamam düzensiz hala, belki de yumurtlamıyorum bile, bu ay erken adet oldum. şimdi onun da verdiği bir depresif hal olabilir diye düşünüyorum. haberleşelim canım. seni seviorum, inan sen de benim dualarımdasın. Allah yardımcımız olsun kuzum.

iyi olmana sevindim canım duaların içinde teşekkürler Allah kabul etsin canım bencede doktora gitmelisin canım sen uzun zamandır görünmedin doktora belki pko yu yendin belki sadece yumurtlama problemin var belki o da yok ta o günü kaçırıyorsunuz bu sorulara cevap bulmuş olursun ve sende ona göre bir kür uygulayabilirsin canım bende seni seviyorum canım arkadaşım haberleşçez tabi bırakırmıyım sizi burgan gebe haberlerini duydukça çok mutlu oluyorum kendine iyi bak canım

haklısın canım. kontrol gerek. en son aralık ayında yumurta takibi yapılmıştı işte. 4 ay kadar oldu ben dra gitmeyeli. bu ayı da atlatayım da inşaAllah.
sen de kendine iyi bak canım. görüşmek üzere. :)

Canimmmm hayirlisi olsn cok sevindim umut oldun hepimize Allahim hayirlisyla kucagina almayi nasip etsin cok dikkat et kendine

Canim ilgin için Allah razi olsun bu bilgiler benim için çok önemli inş. Tesekkur ederim.canim ben incir ve havuç kurude yapiyorum ya inş onunda faydasi olur. Rabbim emanetini hayirlisiyla verir inş. Dua ile

Son düzenleme:

Canim benim çok sevindim gozunaydin
ne kadarlik evliydin hep unutuyorum kusura bakma.
Allahim hayirlisi ile bizlere de yasatsin inş.

İkinci soğan kurunu yapmadan bebisin geldi oylemi bizlere de dua et olurmu

Son düzenleme:

Canim bu yazdigin günler üst üste mi ?
birgün ara ile değil yani oylemi ?ama hergun olunca da s.perm ler ölmüyor mu birde hergun biraz zor gibi

Gecen ay adetim 8 gn gecti adet oldm doktra gttimde polikstik over oldugumu söyledi cok üzüldüm bebek istyrdm çok iyce umutszluga kapildm bu ay umudum yoktu adetim btti 1 hafta oglen ve gece sogan kurunu taze taze yapip içtim 15 gn icemedm migdem gotrmedi bu arada 10 gn kadar folik asit ictim ve ovualsyon testi yapdim umdm yoktu hiç adetim gecti hc umutlanmadm ve inanin stres cok etkiliyor diger aylar hep dsnuyodum bu ay hc dsunmedm.bile snra adetim 5 gn gecti idrar testi yapdm negatif kan yaptrdm negatf sasrmadm bekliodm bunu snra 9 gun yani dun kasik agrimdan idrar testi yapdm silik cikdi gece yapmstm bgn sabah tkrr yapdm gene silik cikti öğlen kan verdim snucu alnca çok mtlu oldm 58.93 cikti degerim inşallah artar sonucum allah tüm isteyenlerr nasip eder inşallah umut olsun istedim size o yüzden yazdim

sağol canım..

ayy ne güzel yaa ben nasıl sabredicemmm kaç haftalıkken kalp atışını duyabiliyosun?

canım çok sevindim :) allah hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin.. Benim geçen hafta değerim 1385 di ve 3 haftalık demişti kese görünmedi. Özel hastaneye geçtim dün 6 haftalık olduğunu söyledi anlamadım aslına bakarsan kesesi göründü bebişimde küçücüktü :) haftaya daha net olcağını söyledi kalp atışını duymadım ultrasyonda görebiliyorsun kalbinin attığını doktorun detaylı gösterirse..
Diğer arkadaşlarımıza da dua edelim. Allah isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın..

Merhaba arkadaşlar ,
Aranıza yeni katıldım.Hala soğan kürünü deneyenler var mı aranızda?

Merhaba kızlar beni de aranıza alır mısınızzz ???

bnde bu ay adetimin bittigi günden 15 gün boyunca soğan kürünü denedim benim kistim falan hiçbişeyim yok. Adetim 6 nisan. 3 gün kaldı bakalım neler olcak sabırsızlıkla bekliyorum.

vesdenizcim çok tesekkür ederm iyi dileklerin için çok saol amiinn canımm

Bende bu ay başladım küre.8gündür kullanıyorum ama bende kist çıkmıştı ilac kullanmak istemediğim için buna basladım

Bende bu ay başladım küre.8gündür kullanıyorum ama bende kist çıkmıştı ilac kullanmak istemediğim için buna basladım

anladm Allah ım şifasını versin inş dermanını bulursun . Ne zaman ögrendiniz kist oldgnu ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…