hepimiz için hayırlısı olsun dert verip derman aratmasın. Amin.
AMİNNNN..canım yaa inşallah
ya saatler geçmiyo su 3 gün cabuk gecsede su belirsizlikten kurtulsam. elimde değil aklımdan çıkaramıyorum ooooffff ooofff :-( bişey sorcam bu soğan kürü adeti geciktiriyomuş öyle duydum inş geciktirmez olcaksa olsun artıkkk. siz duydunuz mu böyle seyler ?
Ben duymadım aksine söktürüyo diye biliyorum ondan gecikme olacagını sanmıyorum
hmmm benimkini söktürmedi demekki bakalım 6 nisanda ne olacak ? beklemek çok zor yaw.
belki hic olmayacaksın kim bilir
ayyy agzını bal yesin inş inşbu arada sen özel hast. mi gidiosn tedaviye ?
evet özel.Ya sen?
bn özele de gittim devlete de. Hormonlar için devlete mi gitsem özele mi bilemiyorum sen hormon testleri yaptırmışsındır sence nereye gideyim ?
ben hepsini özelde yaptırdım.ilk gittiğim hastane hormon tahlili vs hepsini yaptı.Daha sonrakide tahlilleri gördü o da normal dedi ve tüplere bakmak için hsg yani rahim filmi istedi hala aynı doktora gidiyorum.
Gecen ay adetim 8 gn gecti adet oldm doktra gttimde polikstik over oldugumu söyledi cok üzüldüm bebek istyrdm çok iyce umutszluga kapildm bu ay umudum yoktu adetim btti 1 hafta oglen ve gece sogan kurunu taze taze yapip içtim 15 gn icemedm migdem gotrmedi bu arada 10 gn kadar folik asit ictim ve ovualsyon testi yapdim umdm yoktu hiç adetim gecti hc umutlanmadm ve inanin stres cok etkiliyor diger aylar hep dsnuyodum bu ay hc dsunmedm.bile snra adetim 5 gn gecti idrar testi yapdm negatif kan yaptrdm negatf sasrmadm bekliodm bunu snra 9 gun yani dun kasik agrimdan idrar testi yapdm silik cikdi gece yapmstm bgn sabah tkrr yapdm gene silik cikti öğlen kan verdim snucu alnca çok mtlu oldm 58.93 cikti degerim inşallah artar sonucum allah tüm isteyenlerr nasip eder inşallah umut olsun istedim size o yüzden yazdim
teşekkürler pınarcım :)) şubatın 12 sinde başlamıştım diyetisyene 7 nisanda kontrolüm var 8 kg vermiştim şuan bi 3 kg daha verdim 11 kg oldu kesinlikle aç kalmıyorum her akşam saat 8 buçukta koşu bantında 45 dk yürüyüş yapıyorum ve çarşıya giderken yürüyerek gitmeye çalışıyorum çok arada lesli ile sabah sporu yapıyorum canım 2 kilo ne olcak kızz hemen verirsin bi süre tatlı yeme öğünlerini küçült ve 6 öğün ye 40 dk da yürü bitti gitti :)))
canım inanki zaten tüm içten duygularımla ve gözlerim dolu dolu yazmıştım o satırları.. çünkü yaşama sevincine hayranım.. ben aslında gezmiyorum :) o benim sevgili eşimiş için çıkıyo arada ş.dışına. ben son 1 aydır çok sık hastalanıyorum. afedersin çok sık ishal oluyorum. sence bu durum biraz sinirsel olabilir mi? yarın da adet günüm.. bakalım bu sefer oldu mu..
canım benim Allah razı olsun. biliyor musun sana içim öyle ısındı ki inan adını kim olduğunu bilmememe rağmen seni çok seviyorum. ve duacınım inşaAllah. aslında sorun bebek meselesi değil sadece. sanırım kızların da dediği gibi mevsim geçişinden kaynaklanıyor. biraz da bu aralar ibadetlerimi aksatıyorum günlerim verimli geçmiyor, kitap filan da okuyamıorum. :26: sanırım onun da verdiği bir kasvet var üstümde. Rabbimiz yolunda ayırmasın. ve bizi ihlaslı kullardan eylesin.
kuzeyim canım çok teşekkür ederim. iyileştim artık, işime de döndüm ama içimdeki ağırlık geçmedi. bahar, çiçek, böcek olumlu etki yapar sanıyordum tam tersi oldu :) hayırlısı bakalım, bu da geçer elbet.
bu arada kilo verme hızına hayran kaldım :) maşaAllah canım. en önemlisi sağlık. benim de çok fazlam yok ama keşke ben de biraz verebilsem. gerçi bu ara hiç iştahım yok, aç geziyorum resmen, muhtemelen zayıflarım fakat pek sağlıklı bir zayıflama olmayacak gibiyumurtlaman da çok güzelmiş. haklısın bence de düzenli yumurtluorsun madem, ilaca filan gerek yok. benim de aklımda doktora gitmek var şu ara ama eşimle limoniyiz. o yüzden hiçbir şey gelmiyor içimden. yumurtlamam düzensiz hala, belki de yumurtlamıyorum bile, bu ay erken adet oldum. şimdi onun da verdiği bir depresif hal olabilir diye düşünüyorum. haberleşelim canım. seni seviorum, inan sen de benim dualarımdasın. Allah yardımcımız olsun kuzum.
pınarım canım çok teşekkür ederim yardımın için. saydığn bütün haller var neredeyse ve çevremdekiler de mevsim geçişinden olabileceğini söylüyor. uyarılarını dikkate alacağım. sanırım kendime fazla yüklendim. uzunca bir süredir ev ve iş hayatı dışında pek aktivitem olduğu söylenemez. bir kısır döngüdür gidiyordu. hep sorumluluk hep stres. biraz da ondan oldu sanırım. kendime vakit ayırmam lazım. bu arada facebook kullanmıyorum canım ya, epey oldu kapatalı. sağ olasın.
canım ben senin dış gebelik geçirdiğini de bilmiyordum. sen ne çok imtihanlardan geçmişsin. Allah yardımcın olsun. sanırım eşinin de destek oluyor olması sana güç veriyordur. ameliyatın için de hayırlısı olsun diyorum. Rabbim en doğru kararı vermeyi ve en olumlu neticeyi almayı nasip etsin.
kızlar bu arada hiç duydunuz mu bilmiyorum ama ben hacamat yaptırdım. kupa terapisi diye de geçiyor. peygamber efendimizin bir sünneti. hem fiziksel hem ruhsal çok faydası olduğu belirtiliyor hadislerde. Rabbim şifa vesilesi kılsın. araştırmak ve uygulamak isterseniz diye sizi de haberdar etmek istedim.
Canim benim çok sevindim gozunaydin
ne kadarlik evliydin hep unutuyorum kusura bakma.
Allahim hayirlisi ile bizlere de yasatsin inş.
İkinci soğan kurunu yapmadan bebisin geldi oylemi bizlere de dua et olurmu
Pinarim cansin..
Mevsim gecisinden kaynaklaniyordur die dusunuyorrum ? Dahiliye uzm. Gorundunmu kuzum ? Elbette bircok hastaligi tetikledigi gibi bagirsaklarida etkiler tatlim
Bebegim burdan ancak bukadar oluyo elimden geleni yapmaya calisiyorum hepiniz icin :) evet esim cok desdek oluyor oba sadece esim sifati cok azdir o bnim hayattaki en samimi dostum yoldasim , cikarsiz sevebilen yuregi kocaman insandir, yeryuzundeki en kiymetli hazinedir esim den daha otesidir yani... :)
Dis gebelik seruvenim de var :))) yok yok bnde :))) saglik mis benimde bu dunyadaki sinavim bunada sükür olsun ya elim olmasaydi ya gozum gormeseydi ya kulagim duymasaydi bunada sükür verende O alanda O ..
Hacamati duymustum sünnettir zaten yaptirilmasi gerekiomus die biliyorum bebegim
Kiz 40 dk hak getire 14 km yuruyorum bn hergun :))) veremedim gitti yapisti uzerime bu 2 kilo :))) bu arada haftasonu sahildeydim ( tekirdag) numaran yoktu olsaydi bulusurduk kahve icerdik ozelden msj atmayi bilmiyorum bilsem yolluycam numarami sana cunku seni cok merak ediyorum komsum :)) as nickli bi arkadas var o bana yaziyor ozel msj fakat nerden nasil yaziyor bilmiyom :)))
Canim bu yazdigin günler üst üste mi ?
birgün ara ile değil yani oylemi ?ama hergun olunca da s.perm ler ölmüyor mu birde hergun biraz zor gibi
Gecen ay adetim 8 gn gecti adet oldm doktra gttimde polikstik over oldugumu söyledi cok üzüldüm bebek istyrdm çok iyce umutszluga kapildm bu ay umudum yoktu adetim btti 1 hafta oglen ve gece sogan kurunu taze taze yapip içtim 15 gn icemedm migdem gotrmedi bu arada 10 gn kadar folik asit ictim ve ovualsyon testi yapdim umdm yoktu hiç adetim gecti hc umutlanmadm ve inanin stres cok etkiliyor diger aylar hep dsnuyodum bu ay hc dsunmedm.bile snra adetim 5 gn gecti idrar testi yapdm negatif kan yaptrdm negatf sasrmadm bekliodm bunu snra 9 gun yani dun kasik agrimdan idrar testi yapdm silik cikdi gece yapmstm bgn sabah tkrr yapdm gene silik cikti öğlen kan verdim snucu alnca çok mtlu oldm 58.93 cikti degerim inşallah artar sonucum allah tüm isteyenlerr nasip eder inşallah umut olsun istedim size o yüzden yazdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?