- 17 Mart 2012
- 1.224
- 95
- 163
Insan oglu sabirsiz iste. Gecen 6 aydir hastalanmayan ben 14. Gunde hastalaninca mucize gibiydi yine ayni mucizeyi bekledim sanirim :) ozaman ben 16.gune sarkitiim. 16. Gunde olmazsam birakicam sanirim bikac okudugum yerde oyle diyodu. 15 gun ara verio yine 15 gun.. ay insallah olurum ya :/
Biliyorum bildirim geliyor o yaziya sonradan baska şeylerde yazdim ya belki gelmemiştir dedim.
Canlar adet oldum ben 6gün (soğan kuru yaptım..ilk ayım )ve hep kahve leke pembe leke şeklinde oldum adet se eğer bu ..ilk defa boyle oluyor ,adetin 5.gunu test yaptım negatif ..pkom var ,,,neden boyle oldu ..bugibi bir durum yaşayan varmı??????
ben de pkoluyum, soğan yaptığım sürede olmadı böyle bir durum ama bu iyiye işaret kisti ve pkosu olanlar için. kistlerinin temizlendiğine işaret diyebiliriz. tamamlasaydın bari. 6 gün içince devam ettin mi?
5gün gecikmeli bugün regli oldum.yine hislerim boşa çıktı.boşuna ümitlenmişim.ikinci soğan kürüde hüsran,bu ay da yapacam bir dahada içmem soğan suyu filan..
adetim gecikiyor aman gecikti aman gecikecek derken bilinçaltına olumsuz mesajlar gönderme bence :) inşaAllah olursun canım. benim olmama gibi bir problemim yok da ben de zırt bırt olanlardanım , bi bakmışım gelmiş, benimki yüzsüz misafir gibi, yoruyor insanı
5gün gecikmeli bugün regli oldum.yine hislerim boşa çıktı.boşuna ümitlenmişim.ikinci soğan kürüde hüsran,bu ay da yapacam bir dahada içmem soğan suyu filan..
dua edın bana ne olur yarın gıdıcem ınslh allah yuzumu guldurur
Canlar adet oldum ben 6gün (soğan kuru yaptım..ilk ayım )ve hep kahve leke pembe leke şeklinde oldum adet se eğer bu ..ilk defa boyle oluyor ,adetin 5.gunu test yaptım negatif ..pkom var ,,,neden boyle oldu ..bugibi bir durum yaşayan varmı??????
biliyorum kız, senle uğraşmayı seviyorum biliyorsun Allah şifa versin. eee ne yaptın gittin mi doktora, yaz sonuçlarını
anladım canım. yalnız benim anlamadığım, laparoskopiyi doktorun mu önerdi? eğer çok gerekli değilse bence de risk alma.
Oyyy deme oyle yaa. Olmamanin sikintisi cok fena hayattan sogutuyo insani valla
Evet tatlim dr.um onerdi dier dr.larim pek yanasmiyorlar bakalim kismetse olucam zaman neyi verirse onu yasamiyormuuuz :)
kızlar beklemek cok zor yaaacumartesi ovulasyon günümdü düzenli ilişki oldu. adetime daha 10 gün var ama çok sabırsızlanıyorum. kendimi çok dinlemek istemiyorum. her işareti bşeye yormak istemiyorum pufffffff:18:
yok canım tabii ki çok şükür adet olduğum için. fekat bu da bir düzensizlik ve yoruor insanı. aynı duyguları belki daha kötüsünü hissediyor insan bazen. ama düzelecek inş. biz şifamızı arayalım bakalım.
Canim uzuldum valla ben bekliyodum senden biseyler ama soyle bak en azindan adet oldun ben onu bile olmadm daha isyanlardayim bence adetin bitsin sogan suyunu yap ama bebi,si hic dusunme biliyorum cok zor ama baska seylerle ugras dagit kafani bende bu ay ole yapicam hic dusnmucem kismet dicem
Buseikiz dediğin gibi dusenmesek bu ay bende düşünmek istemiyorum gecen ay soğan yaptim bu ay incir ama olmadi yarin ikinci incir kurume baslayacagim olmazsa tüp bebeğe gideceğiz çok mutsuzum ama vardır bir hayir diyip imtihan diyip kendimi teselli ediyorum. Hakkimizda hayirlisi olsun inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?