hayırlısı canım belki bu ay ikimiz aynı anda hamile kalırız.adetime 2 gün kaldı adet olunca doktor tahlil yapçaktı bakalım düştüyse bu ay başlıcaz tekrar inş
İnşallah canım,adet tarihlerimizde yine yakınmış.ne güzel olur aynı anda kalsak.bende iki gün sonra dr gidecem.senin troid de düşmüştür canım,benimki hemen düşmüştü.bu ay çatlama iğnesi vurmaz ise kendim yumurtlama testlerinden alacam,o dönem hergün ilişki deniyecem,bi arkadaşım hergün ilişkiye girerek hamile kalabildi.birde böyle deniycem
Gizemcim cokj tsk ederim tatlim kimyasal gebelik gecirdim fakat simdi cok iyiyim
Mrhb kizlar, araniza yeni katildim, bende sogan kurunu uyguluyardanim, bugun tam 9 gundur kullaniyorum, burda baha degisik seyler okudum, mesela suyun kaynadiktan sonra 5 dakkika sayacagini, ve agzi kapali kayniyacagini, ben boyle yapmadimsizce yinede ise yararmii ( ve akintiniz cok olur dediler, bende hic yok, demekki ise yaramimis degilmi ? Cvp verirseniz sevinirim,
Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü
geçmiş olsun canım. yapacağın kürleride yazmışın. ben incir kürünüde tavsiye ediorum canım ya. bence ben onunla hamile kaldım. yumurtalıkları büyüttüğüne inanıyorum canım.
ayyy valla ne güzel olur beraber anne oluruz.inş düşmüştür canım ya beklemek çok zor.yumurtlama testi alma canım ben aldım hiç memnun kalmadım ins daha da kasıyo kendini stres yapıyo ben doktora sordum tavsiye etmedi stres yaptırır kalamazsın dedi.bide yapması çok zor 4 saat sıvı tüketmicen daha bir sürü şey gerçi sen bilirsin yinede.
Cok sagol gizemcim evet yazdim yapmayada basladim sogani yapiyorum suan hayitada basliycam ardindan testere disli :))) incir kilo yapar die korkuuorum aslinda ondan denemedim :)) cunku hergun 8-10 incir 21 gunde = 210 ×2 420 adet yapar bu cok ciddi bir rakam bana cok saglikli gelmiyo acikcasi :)) eget yapma karari alirsam kesin kisin yaparim herhalde cunku hirkayla montla kamufle ederim o alacagm kiloyu :))))
Bu arada nasil gidio senin hamilelik kusum?
Mrb adet duzensizligin varmiydi biraz daha bekleyebilirsin malesef benimde adetimi sokturmedi[RIGHT[/RIGHT]
Arkadaslar mrb. kist ve adet soktürmesi için gecen ay soğan kurü uyguladım . 15 gun boyunca . Gunu gününe uyguladım ama 5 gündür gelmiyor adetım. .Sokturmesı gerekmiyor muydu?. Bu durumu yasayan var mı aranızda ?
Mrb adet duzensizligin varmiydi biraz daha bekleyebilirsin malesef benimde adetimi sokturmedi
Soğan kürüne başlayalı 4 gün oldu ama 2 gündür baş dönmesi ve baş ağrısı yapıyor normal midir
Arkadasım bende de yaptı başagrısı . normalde mıgrenım var benım . soğan suyu daha da azdırdı sanırım .
Migren bende de var canım dediğin gibi bak onu azdırmış olabilir çünkü midemi de bulandırıyor. Mecbur devam edicem ama 15.güne kadarSen ne için kullanıyorsun kürü
cnm bebek ıstıyoruz bız . uzun zamandır 28 günde bır olan olan adetım gecen ay 10 gun gecikmeyle gelınce başladım bende
Mrb oncelikle sogan kuruyle beraber baska kur uygulanmasi sakincali bal tarcin corek otunun tarifini biliyrm ama ben hic uygulamadimKızlar merhaba bana ballı tarçınlı çörek otunun tarifini bilen varsa verebilirmi ne kadar ekliyoruz soğan kürüyle onuda yapayım diyorum
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?