Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

Aminnn arkadaşım . İnşallah rabbım hayırlısıyla nasıp eder tez zamanda. ben başağrısı ıcın 2 kere acıle gıttım serum yedım . ama ınat ettım 15 gun boyunca uyguladım. gecıkme olunca hem korkuyor hem sevınıyor ınsan .tum adet belırtılerınıde yaşıadım ama gelmedı . Ankarada cok ıyı bır doktor duydum Allah nasıp ederse bu hafta muayeneye gıdecegım .

Hala adet olmadın mı canm ne kadar geçti ki? Bi de kist falan var mıydı sende o da adetin düzenini bozuyor ya. Ben de inat ettim bırakmayacağım ama kötü yaptı beni bi de çalışıyorum bi hayli zorlayacak anlaşılan. Ne kadardır olmuyor peki kaç ay oldu

cnm kıst var ama basıt yumurtalık kıstıymış 1,5 -2 cm kadarmış adetle atacağımı soylemıştı burdakı doktorum .ama ondan öncede vardı ki . ben 8 aydr korunmuyorum ve korunmayı bıraktığımdan berı 28 günde bır oldum hiş şaşmadı . ılk defa gecen ay oldu. bugünde 5 gun gecıktı . beklemedeyim . sen ne kadardır ıstıyorsun ?

Kist bende de vardı canım ordan biliyorum ki benim kistim 8 yıl önce patlamıştı ve ameliyat olmuştum ama şimdi çok şükür tekrarlamıyor uzun yıllar doğum kontrol hapıyla engelledik şimdi bıraktım 8 ay oldu benimde ama henüz olamadık maalesef. Gecikmenin sebebi inşallah bebiştir Allahımm da birimiz daha mutlu oluruz

Bencede inatla devam et canim cunku saglikli kadinin bile 6 ayda bir yapmasi gerekiyormus illaki fayda ettigine inaniyorm

Bu aydan çok umutluyum zaten ilişki zamanına da dikkat ediyorum hadi bakalım soğanın da faydası olurda el birliği ile bebişi getirirler banaSen ne kadardır istiyorsun canm peki yapıyor musun kürü

AMİNNNN cnmm..Allahım isteyen herkese nasıp etsın cnm . sana bana hepımıze...cuma gunu doktora gıdecegım . orda ogrenıırm inş

AMİNNNN cnmm..Allahım isteyen herkese nasıp etsın cnm . sana bana hepımıze...cuma gunu doktora gıdecegım . orda ogrenıırm inş

Amiiiiin. Yaşamadan anlayamıyormuş insan gerçekten zormuş ama her ay umutla beklemek zormuş.bizim için hayırlı zaman daha gelmemiş demek ki her ay adet olduğumda öyle diyorum :) Cuma günü beni de haberdar et canm bebiş haberleri alınca çok mutlu oluyorum :))

Kesınlıkle cnm gerçekten zor bir bekleyişmiş bu . Evlenınce hemen oluvercek zannediyor ınsan :) nıye korundum dıye kendıme kızıyorum ama sonrada dedıgın gıbı vaktı zamanı var dıye düşünüyorum. Eger gogus ucu kaşıntısı bır belırtıyse bıraz da olsa umudum var . tmm cnm haber edıcem cuma gunu :)

Evet ben de bu kadar zor olacağını tahmin etmemiştim hemen kalırım sanıyordum. Test yaptın mı evde gerçi hemen çıkmıyormuş o da 10 12 gün geçince çıkıyor diyorlar

Evet ben de bu kadar zor olacağını tahmin etmemiştim hemen kalırım sanıyordum. Test yaptın mı evde gerçi hemen çıkmıyormuş o da 10 12 gün geçince çıkıyor diyorlar

dun yaptım evde cnm çıkmadı . bir daha da yapmayacağım evde zaten . bekleyip görecegım..8 aydır bızım eczacıyı ben zengın ettım nerdeyse :)))

dun yaptım evde cnm çıkmadı . bir daha da yapmayacağım evde zaten . bekleyip görecegım..8 aydır bızım eczacıyı ben zengın ettım nerdeyse :)))

Aynen bende bende Sürekli yandaki eczaneden test alıyorum artık tanıyorlar beni ne alacağımı biliyorlar Bence de evde yapma canm negatifi görünce fena bi moral bozukluğu oluyor çünkü. Cumaya da ne kaldı ki zaten şurda

evet ya bırden ınsanın morelı nasılda sıfırlanıverıyor. Oda dırekt hormonları etkılıyor ....ama napıyoruz umudumuzu kaybetmıyoruz olacak ınşallahhh olacakkkk

evet ya bırden ınsanın morelı nasılda sıfırlanıverıyor. Oda dırekt hormonları etkılıyor ....ama napıyoruz umudumuzu kaybetmıyoruz olacak ınşallahhh olacakkkk

Evet moral bozma yokkk umudumuzu kaybetmek yokk olacak inşallah sadece zaman lazım bize Çalışıyor musun evde misin sen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…