Evet ben de duydum stresten dolayı hamile kalamadıklarını ve rahat olunca da hamile kalabildiklerini ama çok istediğimizden sanırım kafamıza takıyoruz bi de belirsizlik var tabi o da sürekli düşünmeye itiyor bizi. 3 yıl da çok uzun bi süre ben şimdiden yıprandığımı hissediyorum ara ara. Allah herşeyin sabrını da veriyor gerçi. Eşinin testleri normal çıktı mı canm[/QU
evet cnm benım eşımın testlerı normal cıktı cok sukur . 6. ayda hsg bıle cekıldım . oda normal cıktı.
Evet ben de duydum stresten dolayı hamile kalamadıklarını ve rahat olunca da hamile kalabildiklerini ama çok istediğimizden sanırım kafamıza takıyoruz bi de belirsizlik var tabi o da sürekli düşünmeye itiyor bizi. 3 yıl da çok uzun bi süre ben şimdiden yıprandığımı hissediyorum ara ara. Allah herşeyin sabrını da veriyor gerçi. Eşinin testleri normal çıktı mı canm[/QU
evet cnm benım eşımın testlerı normal cıktı cok sukur . 6. ayda hsg bıle cekıldım . oda normal cıktı.
Maşallah maşallah ne güzel canım benim eşimde bazı problemler vardı şimdi ilaç tedavisi görüyor işte bekliyoruz ama bu ayda olmazsa gidip yeniden test yaptırcaz ne aşamadayız diye. ben hsg çektirmedim doktor istemedi ama istersede korkmuyor değilim acıyormuş sanırım
Maşallah maşallah ne güzel canım benim eşimde bazı problemler vardı şimdi ilaç tedavisi görüyor işte bekliyoruz ama bu ayda olmazsa gidip yeniden test yaptırcaz ne aşamadayız diye. ben hsg çektirmedim doktor istemedi ama istersede korkmuyor değilim acıyormuş sanırım
bnmde doktorum ıstememişti ama ben ısrarcı oldum bıraz . bence sanki hsg en sona bırakılacak bır yöntem degılmış gıbi geliyor bana . Allah korusun eger tıkanıklık varsa onca ugrasın boşa gıdecekmiş gıbı sanki. o yüzden ben dayanamadım ve olmak ıstedıgımı ısrarla belırttım . yakın akrabam oldu onunkı anestezılıydı . benım agrı eşıgım bıraz yuksektır o yüzden sadece alttan uyustrmalı ıstedım ama yınede zorlandım . yapan kışıye gore değişiyor bence .
bnmde doktorum ıstememişti ama ben ısrarcı oldum bıraz . bence sanki hsg en sona bırakılacak bır yöntem degılmış gıbi geliyor bana . Allah korusun eger tıkanıklık varsa onca ugrasın boşa gıdecekmiş gıbı sanki. o yüzden ben dayanamadım ve olmak ıstedıgımı ısrarla belırttım . yakın akrabam oldu onunkı anestezılıydı . benım agrı eşıgım bıraz yuksektır o yüzden sadece alttan uyustrmalı ıstedım ama yınede zorlandım . yapan kışıye gore değişiyor bence .
Kesinlikle haklısın bence de sona bırakılmaması gereken bişey ama doktorlar nedense en son istiyorlar ve bu ayda olmazsa ben de yaptıracağım dediğin gibi eğer bi sorun varsa bence ilk ona bakılması gerekiyor hormon testleriyle beraber çünkü her çıkan sorun tedavi için en az 3 4 ay götürüyor bende beklemek istemiyorum. İçeri ilaç mı veriyor da acıyor peki neden acıyor ki acaba o kadar yada kasılma mı oluyor
Kesinlikle haklısın bence de sona bırakılmaması gereken bişey ama doktorlar nedense en son istiyorlar ve bu ayda olmazsa ben de yaptıracağım dediğin gibi eğer bi sorun varsa bence ilk ona bakılması gerekiyor hormon testleriyle beraber çünkü her çıkan sorun tedavi için en az 3 4 ay götürüyor bende beklemek istemiyorum. İçeri ilaç mı veriyor da acıyor peki neden acıyor ki acaba o kadar yada kasılma mı oluyor
evet cnm içeri ilaç veriyor . ilaç gıderken bır agrı oluyor aynı adet ağrısına benziyor bıraz şiddetlısı oldu bende ama bana rahımı bıraz aşağıya cekecegım canını acıtabılır demıştı doktor . o sırada kıyamet koptu bende, nevrım döndü kalkınca. olan bı kaç kısıye sordum cok rahat olduklarını soyledıler.olsun pişman degılım bebeğe gıden her yol mubahtır :)))) sende ıhmal etme cnm ... Ins yınede bu yönteme gerek kalmadan bu ay alırsın güzel haberını...
evet cnm içeri ilaç veriyor . ilaç gıderken bır agrı oluyor aynı adet ağrısına benziyor bıraz şiddetlısı oldu bende ama bana rahımı bıraz aşağıya cekecegım canını acıtabılır demıştı doktor . o sırada kıyamet koptu bende, nevrım döndü kalkınca. olan bı kaç kısıye sordum cok rahat olduklarını soyledıler.olsun pişman degılım bebeğe gıden her yol mubahtır :)))) sende ıhmal etme cnm ... Ins yınede bu yönteme gerek kalmadan bu ay alırsın güzel haberını...
Okurken bile içim bi garip oldu zaten rahimi aşağıya nasıl çekti yaaaİnşallah gerek kalmaz ama kalırsada evet bebeğe giden her yol mübahtır buna da katlanacağım artık :))) Soğan suyunun etkisi yeni yeni geçiyor baş ağrım hafifledi midem de normale döndü gibi daha 11 gün var Sabah da ovü testini yaptım ama tam ikisi de koyu çıkmadı biri az daha silikti akşam gidince bi daha yapıcam bu aralar yumurtluyor olmam lazım. Bugün de bitti cumaya kaldı 1 gün canm
nebılım wallahı cekıyom dedı cektıOkurken bile içim bi garip oldu zaten rahimi aşağıya nasıl çekti yaaaİnşallah gerek kalmaz ama kalırsada evet bebeğe giden her yol mübahtır buna da katlanacağım artık :))) Soğan suyunun etkisi yeni yeni geçiyor baş ağrım hafifledi midem de normale döndü gibi daha 11 gün var Sabah da ovü testini yaptım ama tam ikisi de koyu çıkmadı biri az daha silikti akşam gidince bi daha yapıcam bu aralar yumurtluyor olmam lazım. Bugün de bitti cumaya kaldı 1 gün canm o zaman bu araları ıyı degerlerndır vıtaecım çalışırkende cok zor oluyor ama mecburuz,, bol şans sana
bnde doktora gıdecegım ıcın ıkı gun ızınlıyım . doktorum ankarada . uzakta banadoktora gıderken de ızın almak ıcın kırk takla atıyorum oda ayrı bır dert oy oy kısaca kadın olmak zorrr :))))
nebılım wallahı cekıyom dedı cektıo zaman bu araları ıyı degerlerndır vıtaecım çalışırkende cok zor oluyor ama mecburuz,, bol şans sana
bnde doktora gıdecegım ıcın ıkı gun ızınlıyım . doktorum ankarada . uzakta banadoktora gıderken de ızın almak ıcın kırk takla atıyorum oda ayrı bır dert oy oy kısaca kadın olmak zorrr :))))
Zor ki ne zor canım çeşit çeşit şekilde muayene oluyoruz ağrı sancı sızı hepsi var bizdeAnkaraya yakın mı oturyorsunuz canım ben istanbuldayım. Ben de sana bol bol şans diliyorum cuma günü hayırlı güzel haberle gelirsin inşallahhhh Bu ay ikimiz içinde güzel olsun
Zor ki ne zor canım çeşit çeşit şekilde muayene oluyoruz ağrı sancı sızı hepsi var bizdeAnkaraya yakın mı oturyorsunuz canım ben istanbuldayım. Ben de sana bol bol şans diliyorum cuma günü hayırlı güzel haberle gelirsin inşallahhhh Bu ay ikimiz içinde güzel olsun
sagol arkadaşım aminn ınş bakalım..Boluda oturuyorum cnm . .bugunluk mesaı bıttı bnm . Cuma yazarım ınşallahh ...hoşcakall tatlım
sagol arkadaşım aminn ınş bakalım..Boluda oturuyorum cnm . .bugunluk mesaı bıttı bnm . Cuma yazarım ınşallahh ...hoşcakall tatlım
Ben de boluluyum ama istanbulda oturuyorum. Tamam canım kendine iyi bak hayırlı haberlerle gel inşallah hoşçakal
merhaba canm ne yazıkki ben bu ay korunmak zorundaymışım.dr klomen vermedi.olgunlaşan yumurtalar küçülmemiş.bende bari bu ay tekrar soğan suyu yapayımda içyim dedim.inşallah sen kalırsın bu ay .
Sogan kurune adet bitiminden sonra 3.gun veya 7. Gun baslayabilirsin bazi arkadaslar adetin 7 gunude baslamislar ve aralarinda konu sahibi olmak uzere gebe kalanlar var 15 gun sabah aksam iciyrsn kurun zarari olmaz korkma sadece hamile kaldigini ogrendigin anda birakiyrsun ikızlarr sogan kurunu hıc denemdım. 2bucuk yılıdr evlıyız. gerıcekılme olayıyla korunduk.doktora gıttım tum testlerım temız cıktı. 3 aydır denıyoruz bebek ıcın. bu ay ovulasyon testı kullandım ve 18. gun cıft cızgıyı yakaldım.ozetle gecmısım boyle:):):) sormak ııstedıgımm nezaman baslanmalı sogan kurune nekadar ıcılmelı. sogan kurunu ıcerken ılıskı olmasında bır sakınca varmı. yumurtlama tarıhlerıne denk gelmesı bırseyı degıstırırmı yardımcı olursanız sevınırım.
Hadi ins umdugun gibi olur benim 2.5 yasinda cocugum var canim dogum kontrol ilacini birakinca hamile kaldim o yuzden umudunuzu yitirmeyin yilmayin hersey kismet Allah sanada versin ins ben adet duzensizligim icin kurumu yaptim ama adetim gelmedi yumurtalik tembelligi var adet sokturucu ictim bekliyrmBu aydan çok umutluyum zaten ilişki zamanına da dikkat ediyorum hadi bakalım soğanın da faydası olurda el birliği ile bebişi getirirler banaSen ne kadardır istiyorsun canm peki yapıyor musun kürü
İyi geceler kizlar birsey sorabilirmiyim??
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.[/QU
Tabiki sorabilirsinbak meraklandim simdi ne soracaksin
İyi geceler kizlar birsey sorabilirmiyim??
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.[/QU
Tabiki sorabilirsinbak meraklandim simdi ne soracaksin
Sorayim ozaman :) hamile olunca rahim yukari cikarmis. Ben kontrol ettim önceden assagidaydi ama simdi zor dokunuyorm . birde bugün adet günüm tek isteğim dileğim adet olmamak
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Hadi ins umdugun gibi olur benim 2.5 yasinda cocugum var canim dogum kontrol ilacini birakinca hamile kaldim o yuzden umudunuzu yitirmeyin yilmayin hersey kismet Allah sanada versin ins ben adet duzensizligim icin kurumu yaptim ama adetim gelmedi yumurtalik tembelligi var adet sokturucu ictim bekliyrm
Sorayim ozaman :) hamile olunca rahim yukari cikarmis. Ben kontrol ettim önceden assagidaydi ama simdi zor dokunuyorm . birde bugün adet günüm tek isteğim dileğim adet olmamak
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Onu ben de duydum ama daha önce hiç denemedim artı henüz hamile de değilim aslına bakarsannAdetin gecince test yap bence canm hemen çıkmıyormuş testte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?