Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

kızlarr sogan kurunu hıc denemdım. 2bucuk yılıdr evlıyız. gerıcekılme olayıyla korunduk.doktora gıttım tum testlerım temız cıktı. 3 aydır denıyoruz bebek ıcın. bu ay ovulasyon testı kullandım ve 18. gun cıft cızgıyı yakaldım.ozetle gecmısım boyle:):):) sormak ııstedıgımm nezaman baslanmalı sogan kurune nekadar ıcılmelı. sogan kurunu ıcerken ılıskı olmasında bır sakınca varmı. yumurtlama tarıhlerıne denk gelmesı bırseyı degıstırırmı yardımcı olursanız sevınırım.

merhaba canm ne yazıkki ben bu ay korunmak zorundaymışım.dr klomen vermedi.olgunlaşan yumurtalar küçülmemiş.bende bari bu ay tekrar soğan suyu yapayımda içyim dedim.inşallah sen kalırsın bu ay .

Belki boylesi daha hayirlidir canim.1ay kafani dinlersin.bende dn test oldum bkalim dusmumu yarin cikcak sonuclarim eger dusmemise 1ayndaha koruncam bende.

Sogan kurune adet bitiminden sonra 3.gun veya 7. Gun baslayabilirsin bazi arkadaslar adetin 7 gunude baslamislar ve aralarinda konu sahibi olmak uzere gebe kalanlar var 15 gun sabah aksam iciyrsn kurun zarari olmaz korkma sadece hamile kaldigini ogrendigin anda birakiyrsun i

Bu aydan çok umutluyum zaten ilişki zamanına da dikkat ediyorum hadi bakalım soğanın da faydası olurda el birliği ile bebişi getirirler banaSen ne kadardır istiyorsun canm peki yapıyor musun kürü
Hadi ins umdugun gibi olur benim 2.5 yasinda cocugum var canim dogum kontrol ilacini birakinca hamile kaldim o yuzden umudunuzu yitirmeyin yilmayin hersey kismet Allah sanada versin ins ben adet duzensizligim icin kurumu yaptim ama adetim gelmedi yumurtalik tembelligi var adet sokturucu ictim bekliyrm

Aynen öyle canım Rabbim nasip etmişse bir gün hepimiz halime kalırız ama etmemişse ne denesek boş. İnşallah nasip ettiklerinden oluruz hepimiz. Bende kistten dolayı uzun yıllar doğum kontrol hapı kullandım ama şimdi çok şükür tekrarlamadı. haptan sonra vücudun kendisini de toplaması lazımmış sanırım dr lar öyle diyorlar ama bizim 8 ay oldu bekliyoruz kısmet işte zamanı daha gelmedi demek ki :) Çocuğunu da Allah bağışlasın canım inşallah sağlıklı ve hayırlı bi evlat olur

Günaydın hanımlar

Kimyasal gebelik sonrası kanamam henüz bitti ama ara ara lekelenmelerim oluyor. Ne zaman adet olacağım belli değil. Bu arada soğan kürüne başlamak istiyorum. Adetle birlikte çörek otu kürü yapacağım. Sizce soğan kürüne şimdi başlamalı mıyım. Bir de çörek otu kürü ile soğan kürü beraber yapılabilir mi. Ne zaman regl olacağım belli olmadığından soğan küründe 15 günü doldurmadan regl olabilirim. Yardımcı olursanız sevinirim

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…