Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

Cnm sogan suyu mucizevi bisey bis esimle 2 yil istememze ragmen olmadi..tesaduh internetyen sogan suyu nu okumustm.. Ve denedm 15 gun boyunca hersabah ac karna ve haftasi gecmedn hamile kalmisim korunmammza ragmen

ben kullandım aynı anda doğum kontrolde kullandım hem pco hem 5cm kist vardı.kontrolde kist gitmişti su anda da Allah bağışlarsa 6haftalık hamileyim

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

canım bende soğan suyuna dun basladım bugun 2. gunm olucak inş bnde hamıle kalırım.

meraba canım bu soğan küründe kullanılacak olan soğan kırmızı daha doğrusu turuncu gibi rengi olan kabuklu soğandı ama ben o soğanlardan bulamıyorum bana artık manavlarda falan taze soğan geldi diyorlar onlarla yapsam kürü olur mu ki?

meraba kzılar acil cevap bekliyorum çünkü bugün küre başlamak istiyorum ama bu soğan küründe kullanılacak olan soğan kırmızı daha doğrusu turuncu gibi rengi olan kabuklu soğandı ama ben o soğanlardan bulamıyorum bana artık manavlarda falan taze soğan geldi diyorlar onlarla yapsam kürü olur mu ki?

yemekli soğan canım sarı soğan

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

evli değilim ben bekarım ben ve hayatımda yemeklerde dahil hiç soğan yemeyen biriyim tiksinerek başladım inanın çevremin ısrarı üzerine baya kullandım soğan kürünü 2 aydan sonra kontrole gittim fsh ım düştü baya ve adetlerim düzene girdi şükür vaktim oldukça yapıyorum yine

bende soğan kürü içenler kervanındanım yanlız kafama takılan bişey var soğan kürü 2 bardak suyla mı 1.5 bardak suyla mı yapılıyor bir haftadır 2 bardak suyla içimiyorum ama yine tabi geri kalan su dökülüyor şimdi yaptım 1.5 bardak suyla beni aydınlatırmısınz

Evet :)) fakat dis gebelik riskim ameliyat olmassam %90 larda yani dr.larim oyle dio da bnde bu bile mucize diorum :))
Ve sonuc olarak bakarsak bn bi sekilde hamile kalicam die dusunuyorum zamanijivrabbim bilir

canım sen mucize gibisin zaten banada normal hamile kalcakmışsın gibi geliyor.kendine dikkat et canım

yani öle olması gerekiyo ama söylediği şeyler çok değişik sen kan tahlili yaptırdın mı belki hamilesindir

Malesef canım tahlil yapmaya bile gerek kalmadı,bıgün adet oldum.çok yumurta olgunlaşsada olmadı.hayırlısı bakalım.sen neler yapıyorsun,korunmaya devam mı

H.geldin ben 1.5 bardak suyla yapiyrm kaynayinca 1 bardak cikiyo.. zaten kapagi kapali kaynadigi icin buharlasiyo

canım sen mucize gibisin zaten banada normal hamile kalcakmışsın gibi geliyor.kendine dikkat et canım

busecim cok tşk ederim iyiki varsın iyiki hepiniz varsınız ..
seni seviyorum ve rabbim dilerim ilk önce burdaki ve sonra tanımadığımız ellerini açıp evlat dileyen herkeze muratlarını versin

Malesef canım tahlil yapmaya bile gerek kalmadı,bıgün adet oldum.çok yumurta olgunlaşsada olmadı.hayırlısı bakalım.sen neler yapıyorsun,korunmaya devam mı

hayırlısı canım belki bu ay ikimiz aynı anda hamile kalırız.adetime 2 gün kaldı adet olunca doktor tahlil yapçaktı bakalım düştüyse bu ay başlıcaz tekrar inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…