kızlarr canlarım benım bu ayda olmadı yıne kıstım olmus napıcam bılmıyorum 9 aydır olmuyor artık gucum kalmadı
kızlarr canlarım benım bu ayda olmadı yıne kıstım olmus napıcam bılmıyorum 9 aydır olmuyor artık gucum kalmadı
Soğan kürüde mi işe yaramadı :44: Doktor ne dedi peki canm ilaç falan verdi mi kist için
canım benim kist için sogan kürü yapsana canım.zaman gectikce insan yıpranıyor artık eczanelere test almaya gitmeye utanıyorum netten alacagım.her gelen ay yeni bir ümit
yaptım canım yıne olusuyor bende bıktım tukendım ya rabbım merhamet etsın bızlere bebeklerımız gelsın
canım bende bu ay testere disli aslan pencesi civanpercemi cobancantasını karıstırıp içicem.önce hormonlarımızı düzenlememiz lazım.bide adet söktürücü olarak 3 ay cyla pragnova kullanacagm.oda adetleri düzenliyormus dogum kontrol hapı degil.kistide gideriyomus bi doktoruna sor gülüm
Ama ben pko degilim horminlarimdada sorun cikmiyor yinede bebek olmuyor
canım iyi bir doktora görünmelisin bence mutlaka atlanan bişey vardır:26:
canım bende bu ay testere disli aslan pencesi civanpercemi cobancantasını karıstırıp içicem.önce hormonlarımızı düzenlememiz lazım.bide adet söktürücü olarak 3 ay cyla pragnova kullanacagm.oda adetleri düzenliyormus dogum kontrol hapı degil.kistide gideriyomus bi doktoruna sor gülüm
canım merhaba hayıt hapı topiğindeydim bende hatırladım seni. bişey sorcam hayıt işe yaramadı bende değerler hep arttı. çoban çantası aslan pençesi ve hayıtı karıştırıp içiyorum şimdi. bunlarla beraber soğan kürü de yapabilirmiyim bi zararı olur mu ki. yarın soğan kürüne başlamayı düşünüyorum artık bu ayda olmazsa pes edicem.
Denizhana gdyrm en iyi o diye sastim valla
Sikma canim kendini biliyorum insan her olmadiginda daha da cok umutsuzluga kapiliyo bence bu ay ara ver dusunme birak olurss olsun de belki rahtlarsn olurkızlarr canlarım benım bu ayda olmadı yıne kıstım olmus napıcam bılmıyorum 9 aydır olmuyor artık gucum kalmadı
evet canım o cok iyi bir doktor kesinlikle
Sikma canim kendini biliyorum insan her olmadiginda daha da cok umutsuzluga kapiliyo bence bu ay ara ver dusunme birak olurss olsun de belki rahtlarsn olur
Bende baslicam umarim faydasini gorurum cunku her ay umutla beklemekten yoruldum hayal kirikligi yasamaktan yoruldum kim bilir belki derdime derman sogandadir:-( :-( :-(
canım incir kürünüde denedinmi bak ben onun sayesinde ve tabiki allahın izniyle hamileyim
yaa adet duzensizligi 2 .5 yildir evliyim bebek istiyoruz ama olmuypr ve adetim her geciktiginde umutla test alip yapiyrm umutlarim tukendi :-(Denemekten zarar gelmez arkadaşım inşallah sende de faydası olur faydasını görenler olmuş çünkü. Yumurtlamanda mı sorun var
yaa adet duzensizligi 2 .5 yildir evliyim bebek istiyoruz ama olmuypr ve adetim her geciktiginde umutla test alip yapiyrm umutlarim tukendi :-(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?