- 7 Eylül 2014
- 1.507
- 1.413
- 198
ama i saracogu adet bitiminden 2 gun sonra diyor belki erken icdiginin icin regl oldun.... ben kulaniyorum ama boyle bisey yasamadim...kizlarr bi baksaniz bu tarafa ben eylulun 4 de adet oldum 3 gun sonra sogan kurune basladm ama gunde bi defa ictim ve dun yani bi hafta sonra tekrar adet oldum sizce bu normal bi durummu
canim pko lular icin bu kur harika icdikden sonra pko geciyomus her kes oyle soyluyo insallah sendede gecermrb kızlar bende bebiş istiyorum hemde çooooooookkkk kocaman işte :) polikistik over hastasıyım soğan kürünü duydum nasıl uygulayabilirim yorumların hepsini okuyamadım 1453 sayfa çünkübugün adetimin 4.günücan ne zamn başlamalıyım denemek istiyorum bende kaybedeceğim bişey yok sonuçta yardımlarınızı beklemekteyim
inşallah canım Allahım yardım etsin bizlere de en yakın zamnda hyırlı sağlıklı evlatlarımız olur bizimdecanim pko lular icin bu kur harika icdikden sonra pko geciyomus her kes oyle soyluyo insallah sendede gecer
hayırlı olsun canım ne güzel bi duygudur :)pkoluyum. 18 ağustos adet oldum, 27 ağustos küre başladım, 10 eylül kür bitti, 15 eylül beta hcg 138.0 , hamileyim
henüz çok yeni olduğundan kese gözükmedi doktorum 15 gün sonra tekrar gel dedi. şimdi beklemedeyim
hayırlı olsun canım ne güzel bi duygudur :)
amin canım cümlemize inşallahevet canım çok güzel. Rabbim isteyen herkese en kısa zamanda bu duyguyu tattırsın inş.
amin canım amin. bende de bir sorun yok ama ben de doğru zamanı bekliyorum. hadi bakalım müjdeli haberi ver inşallah.Benimde bugün soğan suyuna 5. Günüm olcak alıştım artık içmeye, benim adetlerim düzenli, rahim filminde kanallarım açık, hormonlarda bi sorun yok, kist falanda yok ama hamile kalamıyorum inşallah soğan suyu sayesinde hepimiz hamile kalırız :)
İnşallah canım ben bütün sayfalarda araştırdım baya çok soğan kürü sayesinde hamile kalan :)kızlar bende bugün akşam denemeye başlıycam inşallah faydasını görürüüz :))
İnşallah canım ben bütün sayfalarda araştırdım baya çok soğan kürü sayesinde hamile kalan :)
İnşallah müjdeli haberleri alırız :)bende içiyorum bugün 4 gün araştırmadım ,okumadığım şey kalmadı inşş işe yapar hepimizee inanara besmele çekerek içiyorumm bakalım nolucak
İNŞ GÖRÜRÜZ CANIM BENİM 4 GÜNÜM GELİŞMELERİ YAZARIM BURDAN SENDE AKSATMADAN İÇ İLLAKİ GÖRÜCEZ FAYDASINIkızlar bende bugün akşam denemeye başlıycam inşallah faydasını görürüüz :))
benim de adetlerim düzenli, kist yok, hormonlar normal ama bebeğim olmadı 1 senedir. kızlar soğan kürü hiçbir sorunu olmayan bayanlara da fayda sağlıyor mu ki? adetimin 5. günündeyim. bu ay kullansam mı ne dersiniz?Benimde bugün soğan suyuna 5. Günüm olcak alıştım artık içmeye, benim adetlerim düzenli, rahim filminde kanallarım açık, hormonlarda bi sorun yok, kist falanda yok ama hamile kalamıyorum inşallah soğan suyu sayesinde hepimiz hamile kalırız :)
Canım denemekten bişey olmaz belki soğan suyu vesile olur hamile kalırız, hiç bi yan etkisi yok demiş ibrahim saraçoğlu, bende de doktorlar hiç bi sorun bulamıyorlar ama olmuyorbenim de adetlerim düzenli, kist yok, hormonlar normal ama bebeğim olmadı 1 senedir. kızlar soğan kürü hiçbir sorunu olmayan bayanlara da fayda sağlıyor mu ki? adetimin 5. günündeyim. bu ay kullansam mı ne dersiniz?
az önce gidip aldım soğanCanım denemekten bişey olmaz belki soğan suyu vesile olur hamile kalırız, hiç bi yan etkisi yok demiş ibrahim saraçoğlu, bende de doktorlar hiç bi sorun bulamıyorlar ama olmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?