Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

kizlarr bi baksaniz bu tarafa ben eylulun 4 de adet oldum 3 gun sonra sogan kurune basladm ama gunde bi defa ictim ve dun yani bi hafta sonra tekrar adet oldum sizce bu normal bi durummu
ama i saracogu adet bitiminden 2 gun sonra diyor belki erken icdiginin icin regl oldun.... ben kulaniyorum ama boyle bisey yasamadim...

canim pko lular icin bu kur harika icdikden sonra pko geciyomus her kes oyle soyluyo insallah sendede gecer

pkoluyum. 18 ağustos adet oldum, 27 ağustos küre başladım, 10 eylül kür bitti, 15 eylül beta hcg 138.0 , hamileyim

henüz çok yeni olduğundan kese gözükmedi doktorum 15 gün sonra tekrar gel dedi. şimdi beklemedeyim

selam millet!
ben de bi ara denedim ama 4-5 gün yaptım ancak. zaten başladığım işi bitirememe problemim var. ama bu kez çok gaza geldim. bir kaç sayfa yazılanları okudum. bir seneyi aşkındır ben de istiyorum ama olmadı, bakalım pek de dikkat etmedim yapılması ve yapılmaması gerekenlere gerçi.
soğan kürüne adetin 7. günü ya da bittikten iki gün sonra başlanırmış. benim çok var başlamama. teeee ekim 9-10 gibi. belki de başlamama gerek kalmadan hoooop hamile kalıveririm
adet düzensiliğim, herhangi bir hastalığım da yoktu en son muayenemde. bakalım her şey kısmet. Allah hepimize sağlıklı, hayırlı bebekler versin.

Benimde bugün soğan suyuna 5. Günüm olcak alıştım artık içmeye, benim adetlerim düzenli, rahim filminde kanallarım açık, hormonlarda bi sorun yok, kist falanda yok ama hamile kalamıyorum inşallah soğan suyu sayesinde hepimiz hamile kalırız :)

amin canım amin. bende de bir sorun yok ama ben de doğru zamanı bekliyorum. hadi bakalım müjdeli haberi ver inşallah.

bende içiyorum bugün 4 gün araştırmadım ,okumadığım şey kalmadı inşş işe yapar hepimizee inanara besmele çekerek içiyorumm bakalım nolucak

benim de adetlerim düzenli, kist yok, hormonlar normal ama bebeğim olmadı 1 senedir. kızlar soğan kürü hiçbir sorunu olmayan bayanlara da fayda sağlıyor mu ki? adetimin 5. günündeyim. bu ay kullansam mı ne dersiniz?

Canım denemekten bişey olmaz belki soğan suyu vesile olur hamile kalırız, hiç bi yan etkisi yok demiş ibrahim saraçoğlu, bende de doktorlar hiç bi sorun bulamıyorlar ama olmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…