- 5 Mart 2014
- 1.725
- 912
- 108
Hadi bakalım inşallah faydası olur hepimizede :)az önce gidip aldım soğanhayırlısı olsun bakalım bu ay da bunu deneyelim
benimde adet düzensizliği haricinde hiç birşey çıkmadı herşey nolmal bende kullanıyorum inş hamile kalırız bence dene derim ben adetimin bitiminden 1 hafta sonra başladımbenim de adetlerim düzenli, kist yok, hormonlar normal ama bebeğim olmadı 1 senedir. kızlar soğan kürü hiçbir sorunu olmayan bayanlara da fayda sağlıyor mu ki? adetimin 5. günündeyim. bu ay kullansam mı ne dersiniz?
benim midemde gastrit var. eğer mideme dokunmazsa içicem. az önce kaynattım ilk defa. soğumasını bekliyorum.benimde adet düzensizliği haricinde hiç birşey çıkmadı herşey nolmal bende kullanıyorum inş hamile kalırız bence dene derim ben adetimin bitiminden 1 hafta sonra başladım
bendede war gastrit hemde baya ilerlemişti son zaman lar 4,günüm bugün ama ALLAHA şükü bişi olmadı daha bende şimdi yapıcambenim midemde gastrit var. eğer mideme dokunmazsa içicem. az önce kaynattım ilk defa. soğumasını bekliyorum.
Rabbim artık nasip eder hayırlısıyla inşallah. 1 senedir her ay yeni ümitlerle başlayıp hayalkırıklığıyla son buluyor... bu ay soğan kürü vesilesiyle bebeğimize kavuşuruz umarım.bendede war gastrit hemde baya ilerlemişti son zaman lar 4,günüm bugün ama ALLAHA şükü bişi olmadı daha bende şimdi yapıcam
inş canım bende 2 seneden beri uğraşıyorum ama tabi herşey ALLAHtan inşş hepimize bebeklerimizi kucağımıza almamızı nasip eder bende yaptım soğumasını bekliyorumRabbim artık nasip eder hayırlısıyla inşallah. 1 senedir her ay yeni ümitlerle başlayıp hayalkırıklığıyla son buluyor... bu ay soğan kürü vesilesiyle bebeğimize kavuşuruz umarım.
senin kaçıncı gününBende yaptım soğumasını bekliyorum :)
senin kaçıncı gününBende yaptım soğumasını bekliyorum :)
5. Gün canım, adetin 7.günü başladım bende :)senin kaçıncı günün
evet canım haberleşirizİnternette baktım çoğu adet biriminin 7. Günü başlamış bende bekleyemedim hemen başladım :) haberleşelim sonuçları bakalım ne olcak :)
ay canım çok sevindim senin adına inş sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın allahım bizede nasip ederben 3 aylik evliyim 2 ay once doktora gittim hamile kalirsin ama zor olur uzun surer demisti iki tarafli polistik over ve rahim tersligi vardi bu ay 7 gun sogan suyu yaptim gecen hafta idrar yollari enfekaiyonundan acile gittim ve hamileymisim 4 haftalik hiic umudunuzu yitirmeyin kizlar rabbim ol desin yeter ki
i sarac oglu eyer midenizde problem varsa tavsiye etmiyor...benim midemde gastrit var. eğer mideme dokunmazsa içicem. az önce kaynattım ilk defa. soğumasını bekliyorum.
benimde 3 gunum kaldi bitiyor insallah sonrada beklemeye geceriz....Duygu akintin falan oldumu canimPardon cnm oniki olmuş 3 günüm kalmis yupiii
pkoluyum. 18 ağustos adet oldum, 27 ağustos küre başladım, 10 eylül kür bitti, 15 eylül beta hcg 138.0 , hamileyim
henüz çok yeni olduğundan kese gözükmedi doktorum 15 gün sonra tekrar gel dedi. şimdi beklemedeyim
Ya Rabbim ne kadar güzel bi duygu benimde yarin son günüm ayni duyguyu banada bebk bekleywn herkese nasip etsinnn.hayrli olsun kucaginada almayi nasip etsin rabbim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?