Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

canım hangi doktora gittin ben firuze aslana gidecem eğer adet olursam

canım hangi doktora gittin ben firuze aslana gidecem eğer adet olursam
cnm sende mi izmirden sin. Ben özel kordon kadın doğum hastanesi Dr.Mete tarcana gidiyorum çok güzel ilgili ve önerilen doktordu.ssk ile anlaşmalı muane ücreti 40 tl tahlilleri devlet hastanesinde yaptırıp gideceğim birtanesini bugün yaptırdım işte sıra diğer tahlilde

Sagol canim peki hamile kaldin mi sogan kurunun bi faydasi oldu mu? Kasikllarda agri oldugu zaman yumurtagin catlama belirtisi miymis kuru baslayali bugun bi haft oldu kasiklarimda ve belimde cok agri oldu.insaAllah catlamislardir...
Tatlim ben kuru uyguladigim sirada yumurtam catlamis kasiklarimda hafif agri vardi belimde de agri vardi.doctora gitdigimde yumurtan catlamis dedi.esinle beraber ol dedi..ama ben adet oldum tatlim ne is anlamadim

Sagol canim peki hamile kaldin mi sogan kurunun bi faydasi oldu mu? Kasikllarda agri oldugu zaman yumurtagin catlama belirtisi miymis kuru baslayali bugun bi haft oldu kasiklarimda ve belimde cok agri oldu.insaAllah catlamislardir...
Tatlim ben kuru uyguladigim sirada yumurtam catlamis kasiklarimda hafif agri vardi belimde de agri vardi.doctora gitdigimde yumurtan catlamis dedi.esinle beraber ol dedi..ama ben adet oldum canim artik kismet tedavi olmuyorum cunki.tedavi olunacak birsey yokk

canım sen bu testleri aynı ay içinde yaptırmalıydın bence ...2,3 günü hormon testlerine bakılcak 21, 22 günü de yumurta olusmussa çatlamış mı çatlamamış mı onu gösterir...sen doktorunu ara sor bi

bende bir kaç aydır bebek istiyorum herhangi bir sorunumuz yok ama süreci kısaltmak için bu ay incir kürüne başladım aynı zamanda ovulasyon testi kullanıyorum...ilk resim adetimin 13. günü diğeride 14. günü 15.günüde çizgi kayboldu sorun şuu...incir kürünü adetimin 3. günü başladım çift çizgiyi normalde 14. günü görüyordum ama bu ay 13 .günü daha koyuydu 14. günüde doktora gittim yumurta oluşumunu görmek için..doktor 1 tane yumurta olduğunu onunda küçük olduğunu söyledi ben bu durumdan bişey anlamadım yorumu olan var mı ?

Eklentiler

• IMG_20141030_164327-1.webp
    255,1 KB · Görüntüleme: 97
  • IMG_20141031_165145.webp
    398 KB · Görüntüleme: 96
Canım incir kuru belki birkaç yumurtanın büyümesini sağlamıştır biri küçük kalmıştır biri çatlamistir . Ben bal tarçın çörek otu kuru yapmıştım çok yumurta olusmustu. Çatlama yi kist döndüler o başka .

Kızlar kasiklarimda iki taraftada hafif agrilarim var gaz şişkinliği gi bide şişkinlik var bunları yaşayan oldumu aranizda

Bende oyle dusundum ama doktor yumurta catlamista demedi bilmiyrm belki de goremedi..bende bu ay olmazsa gelecek ay bal tarcin corek otu deneyeyim diyorum ama ben gunde 1 kasik denicem dedigin gibi kisk yapiyor sorun olmayan kisilerde

Basim bugün çok dönüyo belirti olabilir mi
CANIM MERABA NASILSIN?NASIL GIDIYOR TEDAVIN?MERAK ETDIM SENI
SEN QALIBA CATLAMA IYNESI VURULMUSDUN YALNIS HATIRLAMIYOSAM NOLDU?
BENDE DOKTRA GITDIM GECEN AY VE YUMUM OLUSMUSDU VE INCIR KURUNDEN OLDU MUTLAKA CUNKI O AY ILACDA ALMAMISDIM BU AY INCIR KURU YAPMADIM YEMEDIMDE BUGUN DOKTOR RANDOVUM VAR COK HEYCANLIYIM BAKALIM YUM OLMUSMU?

günaydın kızlar dün adet bittikten sonra 22. günü yaptırmam gereken testin sonucunu aldım progesteron testiymiş test sonucu 11.86 cıktı ne anlama geliyor bilen varmı internetten baktım biraz ama bunun hakkında daha çok bilgisi olan varsa bana cevap verebilir mi lütfenn doktora gitmemize var daha ve ben merak ediyorum bu sonucu

Arkadaşlar selam. Ben soğan kürünün 2. Cisinide bitirmiştim. Cuma regl olmam gerekiyordu . Bu gün oldu hala yok. Test yaptım dün akşam negative. Bir fikriniz var mı acaba. 5 gün geçti.

ikinci soğan suyunuda içmeye başladımm beş ün içiliyordu değil mi... hadi bakalım hepimize umut dolu hayır dolu sonuçlar gelir inşallah... sonuçlar için mutlaka yazalımm... hepimizin yüzü güler umarımm..

Arkadaşlar selam. Ben soğan kürünün 2. Cisinide bitirmiştim. Cuma regl olmam gerekiyordu . Bu gün oldu hala yok. Test yaptım dün akşam negative. Bir fikriniz var mı acaba. 5 gün geçti.
. inşallah bebişin seninledir canım.. adet gecikmesi yapmıyor sanırım soğan tam olarak bilgim yok.. k geçen ay erken adet oldum o yüzden diyorum bunu.. bekle bakalımm sonucun güzel gelmesi dileğimlee....

. inşallah bebişin seninledir canım.. adet gecikmesi yapmıyor sanırım soğan tam olarak bilgim yok.. k geçen ay erken adet oldum o yüzden diyorum bunu.. bekle bakalımm sonucun güzel gelmesi dileğimlee....

Amin canım inşallah. Benim bu günde gelmedi. Gelmesiin. Allah hepimizin gönlünün muradını versin.

Ben 7 gün içtim. Senin ne sorunun vardı canım

arkadaşlar büyüklerim acil yardımınıza ihtiyacım var. 21. gün testi yaptırdım ve progesteron 0,1 çıktı bu ne demek anlamadım ben. yani çocuğum olmayacak mı hiç. yumurtlamam olmuyormuş nasıl olmasını sağlayacam ben. soğan kürü işe yarar mı. benim gibi olanlar lütfen yazın lütfeeeeeeeeen

cnm merhaba kafana takma hemen diyeceğim ama insanın elinde değil. yumurtlaman olmamış ewt ama bu olmayacak anlamınada gelmez benim yumurtlamam mesela 3 ay önce yaptırdığımda 8 küsürlü birşeydi bu ay birkaçgün soğan suyu içtim hemen fayda etmiş ve 11 e çıkmış. soğan suyunu denedin mi hiç.ve çocuğun olmayacak diye birşey yok şimdi bir sürü tedavi yöntemleri var sen muanede ol bakalım doktor ne diyecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…